FOTO: Jure Banfi
Ferdinand Posedi je svojo ponudbo obogatil s storitvijo e-mobilnosti. V pomurski avtohiši odslej na voljo tudi najem električnega kolesa Škoda!

Ferdinand Posedi, edini pooblaščeni prodajalec vozil znamk Škoda in Volkswagen v Pomurju, že skoraj 50 let skrbi za svoje stranke. Uspešno poslujejo vse od leta 1971, ko je prve stranke sprejel njihov servis v Ljutomeru. V tem času so pridobili neprecenljive izkušnje na različnih področjih, se izpopolnjevali ter – kar je najpomembnejše – pridobili množico zvestih strank.

Od leta 2000 obratuje tudi poslovalnica v Murski Soboti, ki je leta 2015 bila deležna širitve in prenove. V kleparski delavnici danes sprejmejo vse znamke vozil, ker vztrajno sledijo standardom in potrebam, pa je z namenom zagotavljanja kvalitetnih in strokovnih storitev v letu 2020 napovedana še nova širitev delavnice.

Novost pri Posediju – električno kolo Škoda!

Kolesje časa se obrača in prinaša nove oblike mobilnosti. Ljudje se ob zavedanju svojega vpliva na okolje vse pogosteje odločajo tudi za alternative, zelene oblike prevoza, če le imajo možnost. 

Svoje so k čistejšemu okolju in trajnostni prihodnosti sklenili prispevati tudi v avtohiši Posedi:

Že leta poudarjajo pomen osveščanja, svojo bogato ponudbo jeklenih konjičkov pa so zdaj popestrili še s Škodinima električnima kolesoma v moški in ženski različici.

Ti sta na voljo za najem oziroma izposojo, pri čemer je ura in pol najema povsem brezplačna! Možen je sicer tudi daljši najem kolesa za hitre in dnevne potrebe, v času poslovanja, od 8. do 16. ure. Svojim strankam ju ponujajo kot obliko nadomestne mobilnosti oziroma prevoznega sredstva v primeru servisnih storitev, ob katerih je uporaba osebnega avtomobila za nekaj časa onemogočena.

Zvesti koreninam

Škodina zgodba se je leta 1895 pravzaprav začela pisati na dveh kolesih: Vaclav Laurin in Vaclav Klement sta namreč pred avtomobili izdelovala prav kolesa! 

V vsem tem času Škoda ni pozabila na svoje korenine; že 14. leto zapored je sponzor največje kolesarske prireditve na svetu, Tour de Francea, kljub paleti vrhunskih avtomobilov pa v ponudbi ostajajo tudi odlična kolesa – kar 13 modelov – za vsakogar. 

Da jih s svojo Škodo lahko odpeljete, kamor vam poželi srce, skrbi paleta nosilcev s seznama dopolnilne opreme. Seveda pa je v njihovem podjetju možen tudi nakup Škodinih električnih koles.

FOTO: Jure Banfi

Starejše novice