Avtomobilski dodatki so predmeti, ki naredijo uporabo vašega avtomobila bolj udobno, priročno in varno ali pomagajo, da izgleda dobro in čisto.

Vključujejo sledeče kategorije:

Avtomobilske preproge. Izdelki te kategorije so nezamenljivi za ohranjanje čistoče avtomobilskih tal. Sem spadajo tudi blazine za shranjevanje stvari, kot je telefon na armaturni plošči.

Avtomobilska elektronika. Kategorija nudi celoten asortiman različnih elektronskih pripomočkov in dodatkov za njih, od bluetooth modulov do satelitske navigacijske enote: vse te naprave pomagajo, da voznik ni moten med opravljanjem zahtevanih nalog med vožnjo.

Izdelki za čiščenje in nego avtomobila. Vključuje osvežilce zraka in različna orodja ter izdelke za čiščenje avtomobilske karoserije in njenih elementov, kot so krtače za notranjost, krpe in gobice in tako dalje. Pomagajo ohraniti zunanjost avtomobila čisto.

Zunanji dodatki. Ti dodatki vključno z okvirji registrskih tablic, strešnimi kovčki, snežnimi verigami, pokrivali za kolesa in zračnimi odbojniki lahko pomagajo zaščititi zunanje okrasje avtomobila ali naredijo transport predmetov lažji.

Pokrivala. Vključujejo zaščitna pokrivala za krila, sedeže, volane, pnevmatike ali celotno vozilo.

Orodje za potovanje in nujne zadeve. Vključujejo zračne kompresorje, dvigala, črpalke, luči, ključe, lopate, komplete za popravilo onevmatik, zagozde za kolesa, žice  inpolnilnike akumulatorja. Vse je potrebno na cesti.

Nujne situacije in okvare. Ta kategorija vsebuje komplete prve pomoči, kladiva za nujne situacije, gasilnike ognja, varnostna oblačila, luči in opozorilne trikotnike. Takšni dodatki so nepogrešljivi v primeru nujnih situacij.

Vrvi in trakovi. Vključujejo dvižne trakove, trakove in vrvi za avtovleko.

Senčniki. Ti dodatki pomagajo zaščititi notranje oblazinjenje avtomobila pred sončnimi žarki.

Torbe in organizatorji. Vključujejo različne predmete za priročno organizacijo predela za prtljago, kot so torbe, mreže.

Za notranje udobje. To kategorijo predstavljajo razvlažilniki in blazine za vrat za potovanje.

Dodatki za potovanje s hišnimi ljubljenčki so predstavljeni z raznimi pokrivali za sedeže, ki so priročna, če potujete s svojim štirinožnim prijateljem.

Dodatki za avtomobil za otroke. Ta kategorija vključuje otroške sedeže za otroke vseh starosti, od otroških lupinic do jahačev.

Avtomobilski hladilniki. Omogočajo, da ohranite pijačo ali hrano med izletom hladne.

Navedene informacije Autodoc.si.

S spleta

Komentarji (0)

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.

Starejše novice