Letos se podjetje Avto Rajh skoraj že tradicionalno na sejmu Agra predstavlja z dvema avtomobilskima znamkama Ford in Citroen.

Pozornost bodo tokrat namenili mlajši znamki pri Avto Rajhu, to je Citroenu. Ta ima v svetu že dolgo, bogato zgodovino in skoraj stoletno tradicijo. Citroenova vozila so zelo priljubljena tudi med kupci v Pomurju in sicer zaradi varčnih motorjev, dobrih voznih lastnosti ter atraktivnih oblik.

V letošnjem letu je Citroen pridobil kar dva nova modela; novi Citroen C3 Aircross in Novi C4 Cactus.

Prvi, Citroen C3 Aircross spada v segment športnih terenskih vozil s privzdignjenim podvozjem, kar mu omogoča, da se dobro znajde tako na vseh vrstah cest kot tudi v mestu. Model nakazuje svojo drugačnost, edinstvenost in vzdržljivost.

Kot drugega velja izpostaviti novega Citroen C4 Cactusa, najnovejšo kombilimuzino, ki močno odstopa od tekmecev. Prvič v Evropi je na tem modelu predstavljeno vzmetenje s progresivnimi hidravličnimi omejevalci, kar omogoča izjemno udobno vožnjo. Hkrati znamka Citroen kot prva na svetu v tem modelu predstavlja nove sedeže, tako imenovane Advance Confort, ki prav tako prispevajo k visoki udobnosti vozila.

Obe vozili po zaslugi kar 12 sistemov za pomoč pri vožnji nudita sproščeno in enostavno vožnjo.

Nikakor pa ne moremo mimo širokega spektra ostalih Citroenovih osebnih vozil, kjer velja izpostaviti zelo dobro prodajan Novi Citroen C3, kompaktno petvratno limuzino s trendovskim dizajnom in 36 barvnimi kombinacijami.

Družinski enoprostorec C4 Spacetourer in njegov večji brat Grand C4 Spacetourer ter vsestranski Berlingo so Citroenova vozila, ki so že na osnovnih nivojih bogato opremljena z različno zmogljivostjo bencinskih in dizelskih motorjev ter ugodnimi cenami. 

O teh se lahko prepričate na njihovem razstavnem prostoru v hali B1, kjer vas z veseljem pričakujejo. Tam vam bodo z veseljem pomagali tudi pri njihovem gospodarskem programu Citroenovih vozil, pri čemer velja izpostaviti Citroen Jumperja Furgona, različnih velikosti in z različnimi motorji. Ponudbo bodo prilagodili vašim potrebam.

Poletni bonus

V mesecu avgustu čakajo kupce novih osebnih in gospodarskih vozil dodatni popusti, od katerih velja izpostaviti dodatni poletni bonus pri vozilih Citroen C3 Aircross, dodatni sejemski popust na vsa osebna vozila kot tudi popust do 1.000 evrov v primeru Citroen Financiranja, kjer vam podarijo še pogodbo o podaljšanem jamstvu.

Vabljeni, da jih obiščete v prodajnem salonu Avto Rajh v Murski Soboti na testnih vožnjah in na razstavišču v Gornji Radgoni v hali B1, kjer boste deležni naših dodatnih sejemskih ugodnosti.

Sicer pa bodo na sejmu Agra predstavili tudi Fordove novosti.

Nova Ford Fiesta

Novo Fiesto lahko do potankosti prilagodite vašim željam. Izbirate lahko med barvnimi kombinacijami zunanjosti, panoramsko ali barvno streho in celo različnimi barvnimi poudarki notranjosti avtomobila.

Nova Fiesta je pametna. Zelo pametna. Gre za tehnološko najbolj dovršen avto tega razreda v Evropi. Sistem za preprečevanje naleta, aktivna pomoč pri parkiranju s samodejnim bočnim in vzvratnim prečnim parkiranjem ter izvozom iz bočnega parkirnega mesta, samodejno preklapljanje med dolgimi in zasenčenimi žarometi, radarski tempomat, sistem za zaznavanje vozila v mrtvem kotu vzvratnih ogledal … 

Fiesta ponuja kar 15 sofisticiranih tehnologij za pomoč pri vožnji. Sistem SYNC 3 z zaslonom na dotik in možnostjo govornega upravljanja omogoča brezhibno povezljivost z vašim pametnim telefonom s sistemom Apple in Android.

Ob snovanju nove Fieste je Ford sklenil ekskluzivno partnerstvo s prestižno blagovno znamko zvočnih sistemov Bang & Olufsen.

Ko boste zapeljali svojo Fiesto, vam bo zapredel šestkratni dobitnik naziva "Mednarodni motor leta". V revolucionarnem 1.0-litrski, trivaljnem bencinskem motorju Ford EcoBoost se skriva moč, ki bi jo pričakovali od 1,6-litrskega motorja.

Novo Ford Fiesto dobite že od 10.770 evrov naprej.

Ford Kuga

Če tam, kjer drugi vidijo le ovire, odkrivate nove priložnosti, se vam z novo Ford Kugo odpirajo neskončne možnosti.

Aktivna pomoč pri parkiranju uporablja kombinacijo različnih tehnologij in omogoča veliko več kot le samodejno usmerjanje v parkirno mesto. S pomočjo pri izvozu iz parkirnega mesta se boste spet varno odpravili na pot. Sistem za bočno in pravokotno parkiranje med vožnjo poišče primerno parkirno mesto. Nato samodejno usmerja vozilo vanj, vi pa prestavljate, pospešujete in zavirate (v skladu z jasnimi in preprostimi navodili na zaslonu in ob upoštevanju zvočnih signalov).

Za pogon nove Kuge je na voljo 1,5-litrski bencinski motor EcoBoost s 120 KM, 150 KM ali s 182 KM.

Imate raje dizelski motor? Izberite 1,5- ali 2,0-litrski TDCi. Oba delujeta z najsodobnejšo tehnologijo, ki ob manjših izpustih zagotavlja še več moči, navora in varčnosti. 1,5-litrski TDCi razvije moč 120 KM, 2,0-litrski TDCi pa je na voljo v različicah s 150 KM in 180 KM.

Kuga nudi izjemen paket opreme za varnost in zaščito, ki vključuje vse od serijskih varnostnih blazin do vrste naprednih tehnologij, ki jih je Ford uvedel v tem segmentu, kot sta preprečevanje naleta Active City Stop in pomoč v sili, ter prepoznavanje prometnih znakov. 

Funkcija za opazovanje na nezbranost voznika stalno spremlja vašo vožnjo in zazna spremembe, ki so lahko posledica utrujenosti. Če sistem ugotovi nepozornost, se na zaslonu pokaže opozorilni simbol in vam predlaga, da si privoščite premor.

Ford Kugo lahko odpeljete že za 19.990 evrov.

Novi Ford Ecosport

Je zmogljiv, učinkovit in inteligenten, s še več stila ter nadgradnjo pojma mali SUV. Vse to ponuja novi EcoSport: vozilo, ki vam bo vlilo navdušenje nad vožnjo.

Sedite za volan in takoj boste imeli nadzor nad vrsto naprednih sistemov za pomoč vozniku. Inteligentni pogon na vsa kolesa (AWD) omogoča izjemno upravljanje v spremenljivih pogojih. Pomoč pri speljevanju v hrib vam pomaga preprečiti zdrs pri speljevanju, ko se lotite zagona iz hriba. LED dnevne luči združujejo tako visoko vidljivost, kot tudi moderni videz.

EcoSport ima izbiro treh inovativnih in naprednih motorjev. 1.0-litrski bencinski motor EcoBoost, ki je šestkrat prejel nagrado za Mednarodni motor leta, je na voljo v izvedbi z 92 kW (125 KM) in 103 kW (140 KM), kjer dobite vso moč konvencionalnega 1.6-litrskega motorja z izjemno ekonomičnostjo in nizkimi emisijami CO2. 1,5-litrski dizelski motor TDCi prinaša 73 kW (100 KM) in emisijami CO2 le 107 g/km.

Najboljše tehnologije so vedno tiste, ki naše življenje izboljšajo ali nas rešijo iz pogostih zagat, zaradi česar si življenje brez njih kmalu težko predstavljamo. Prav to vam daje novi EcoSport. Od inteligentnega pogona na vsa štiri kolesa do pomoči pri speljevanju v klanec ali sistema Ford SYNC: odkrijte tehnologije, zaradi katerih bo vaša vožnja sproščujoča, navdihujoča in brez stresa.

Vaš je že za 15.360 evrov.

C-MAX in Grand C-MAX

Petsedežni C-MAX in pet- oziroma sedemsedežni Grand C-MAX obljubljata užitek v povsem novi izkušnji prilagodljivosti, praktičnosti in učinkovitosti. Dodajte še izjemno zmogljivost, odzivno vodljivost ter paleto osupljivih tehnologij in morda boste našli svoj popoln avtomobil.

Paleta naprednih tehnologij, ki vam prihranijo tako čas kot trud, pametno vdelanih v prilagodljiv in prostoren družinski avtomobil. Za največjo mero vsestranskosti je Grand C-MAX vse, kar potrebujete. Priročen »prehod« vam omogoča enostaven dostop do zadnjih sedežev, nadvse prilagodljiva notranjost pa bo poskrbela, da boste lahko do popolnosti uživali v družinskem življenju. Izkoristite lahko tudi obsežen seznam funkcij, sistemov in tehnologij, ki so zasnovane, da vam olajšajo življenje. Aktivna pomoč pri parkiranju, na primer, vam lahko pomaga parkirati v tesne prostore – brez truda in brez rok. Nadvse dobrodošel pa je tudi prostoročni sistem odpiranja in zapiranja prtljažnih vrat s preprostim zamahom noge pod zadnjim odbijačem: idealno, ko imate polne roke.

C-MAX-a in Grand C-MAX-a poganjajo napredni ter zelo učinkoviti motorji, z 1.0 EcoBoost 74kW motorjem pa ga dobite že za 15.780 evrov.

Novi Ford Ranger

Tudi najskrivnejše kotičke spreminja v svoj teritorij. Brez težav prebrodi kar 80 centimetrov globoko vodo, neustrašno se spoprime z vse do 1120 kilogrami tovora ali za seboj povleče kar 3,5-tonski tovor.

Udobje in varnost omogoča kopica naprednih funkcij, kot so prilagodljiv tempomat, uporabniški vmesnik SYNC 3 in vzvratna kamera. Njegovo vrhunsko varnost potrjuje 5 zvezdic EuroNCAP.

Cesta ali brezpotje, to zanj sploh ni dilema. On ima svojo pot začrtano.

Američan v Evropi - novi Ford Mustang

Najsi gre za kupe ali kabriolet, novi Mustang je uglajen in prepoznaven izdelek z neskončno pozornostjo, namenjeno podrobnostim. Od oblikovanega nosu do edinstvenih zadnjih luči – prav vse je inteligentno oblikovano za kar največji užitek v vožnji.

V notranjosti, po vzoru dirkalnika, so vsi upravljalni elementi intuitivno razporejeni na dosegu roke, analogni gumbi pa zagotavljajo digitalne povratne informacije. Zagrabite popolno uravnotežen volanski obroč in začutite, kako avtomobil oživi v vaših rokah.

Vsa Fordova osebna vozila se ponašajo s 5-letnim jamstvom brez omejitve kilometrov ter 5 letno mednarodno asistenco.

Odkrijte več podrobnosti o dizajnu, zmogljivosti in varčnosti, vozni izkušnji, ter varnosti in zaščiti novih Fordovih vozil. Za osebno izkušnjo se dogovorite za testno vožnjo pri Fordovem trgovcu leta 2017 Avto Rajh na sejmu Agra v hali B1 ali v salonu z vozili Ford v Ljutomeru in Murski Soboti.

S spleta

Komentarji (1)

Starejše novice