Odpiram temo dober in strokoven zobozdravnik v Murski Soboti.

Prosim za priporočila, ker s sedanjo zobozdravnico nisem zadovoljna!

Hvala

Komentarji (37)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
gggii (nepreverjen)

težko, ker večina so polni pa ne jemljejo pacijentov. ker država vsakemu doktorju verjetno tudi zobozdravniku plača za (primer) 100 pacijentov. Pa če bo ta imel tisoč ali 101 pacijent oba dobita isto. potem pa zakaj bi več pacijentov jemali? zelo dober zobozdravnik je v križevci pri ljutomeru. Človek ima najboljše aparate. sproti jemlje slike ko si na stoli se ti čisto posveti ampak ko si na stolu pomeni da uro ne greš dol ker je perfekcionist.(sem bil samo enkrat tam) Čakaš v čakalnici pa tudi po tri štiri ure najmanj. Daleč najslabši so pa v soboškem zdravsvenem domu.

Gost (nepreverjen)

V Soboškem zdr.domu niso najslabši, najslabši je zdr.sistem, ki zobozdravnikom omejuje delo. Razlika je med opremo in standardi v zdr.domu in med privatnimi koncesionarji. V zdr.domu so zelo kvalitetni zobozdravniki, vendar se po kvaliteti opreme in postopkih zdravljenja ne morejo primerjati s privatniki. In zato niso krivi zobozdravniki ampak zdravstveni sistem, ki preferira zasebnike namesto, da bi vlagal v kvalitetno javno zobozdravstvo. Jaz imam zobozdravnika v Soboškem zdr.domu in sem več kot zadovljen z njim, njegovim odnosom in delom.

lb

Zelo dobra zobozravnica je dr. Gordana Jakopjevic iz MS. Dela super, z obcutkom, pa tudi drugace zelo prijazna. Prijazen tudi zdravstveni tehnik, ki dela pri njej. Za svojo zobozdravnico jo imam ze nekaj let, pa nimam nobene pripombe na njo ali njeno delo, napisem lahko samo pohvale, ker si jih res zasluzi!

[email protected] (nepreverjen)

v zdravstvenem domu so najslabši zdravniki. vse kar je bilo dobrega je odšlo privat. Ostali so lenuhi ki se jim ne da delati. Sem enkrat šel k dežurnemu zunaj je kadil ni imel pacijentov (pričal je) meneje bolel zob in me sploh ni želel sprejeti ker nisem njihov pacijent. DOKTOR KI TO DOPUSTI NI DOKTOR DA PACIJENT TRPI ON PA SEDI. RAZUMEL BI DA BI BILA ČAKALNICA POLNA AMPAK BREZ PACIJENTOV VSEH 20 MINUT KO SEM BIL TAM IN SE POGAJAL Z BOLEČINO. pričal je takšen bolj suhe postave škoda da si nisem zapomnil kako se piše

sola89

Že par let obiskujem zobozdravnico Galekovič v Vinici na hrvaškem(par kilometrov čez mejo v Ormužu).Ko prideš tja imaš občutek da si še vedno v Sloveniji zaradi slovenskih avtov na parkirišču in caa 15-20 ljudi v čakalnici ki vsi govorijo Slovensko.Objekt ima šest ordinacij delajo po tekočem traku tako da večjih čakalnih vrst sploh ni.Tudi do tri zoba na enkrat ti lahko delajo seveda če se strinjaš oz.če zdržiš(prej te zmerom vprašajo).Naročanje tudi dvakrat na teden če se strinjaš cene dvakrat ceneje kot pri nas sicer pa te tudi pri nas za boljšo storitev fajn skasirajo(polek zd.zavarovanja) Dejstvo,da lahko naši zobozdravniki vsak praznik zaprejo za teden poleti za mesec dni pove,da jim ne gre slabo.Malo te povrtajo pa te naroči za par tednov edino če si pripravljen fejst plačati si takoj na vrsti.Take so moje izkušnje z zobozdravstvom pri nas ampak tako je na žalost realno stanje v slovenskem zdravstvu.Prepričajte se lahko na poliklinika-galekovic.hr

janch

Zdravo,
zanima me kaj vse so vam naredili in kakšne je bila cena? . Zelo bi bila vesela vašega odgovora, saj se odločam da bi jih obiskala in bi rada izvedela še kaj od nekoga ki je njihova stranka.

In reply to by sola89

pacient (nepreverjen)

Angel Serafimov je sigurno zelo dober zobozdravnik.Par let nisem obiskoval zobozdravnika sedaj pa sem moral zaradi višje sile in sem se odločil da grem k njemu ;-) Čeprav nerad priznam da sem se vedno bal zobozdravnikov sem sedaj spremenil mišljenje,saj me poseg ni nič bolelo in naročen sem vsak drugi dan, tako da bodo moje težave opravljene v dveh mesecih.Super

lolo (nepreverjen)

Vsi slabi so odisli z zd.zdaj jih ima zd zelo dobre dr,Angel je super zena njegova isto .samo k mojci kosar ne priporocam ...

tarara (nepreverjen)

zakaj pa ne k mojci košar? jaz sem njena pacientka in zdaj me pa res skrbi, nisem bila dosti pri njej... nimam veliko izkušenj z njo, pa me zanima kaj te je tako znerviralo pri njej.

lolo (nepreverjen)

nevem včasih ma tak odnos da te že strah na vratih i vrtala mi je bolče zob že je vse teklo z mene in ni popustikla niti vprašala ali mi da inekcijo samo je vrtala tak da sem se prepustila in držala ,ven sem šla cela mokra in zmešana od bolečin in takrat sem bila zadnjič tam...

In reply to by tarara (nepreverjen)

miška111111 (nepreverjen)

tudi razočarana nad njo. Šlampasto je zdravila dober zob, keroga je bilo potrebno te v izdreti zaradi vnetja. Kda opravi se kar šetne v tisti svoj del in ni več na voljo za vprašanja. Zdaj sem že nekaj časa pacientka pri dr. Angelu Serafimovu v ZD dela neboleče. Ne pravim, da je Košarjeva slaba zobarka, vendar me je zmotila ta neprijetna boleča izkušnja.

In reply to by lolo (nepreverjen)

lisa 29 (nepreverjen)

Men so v vinici vse zafural. Zobje preveliki, drug zobozdravnik mi je rekel, da na meji ob zobu že gnije en zob. Poceni, vendar se mi zdi, da bom dvakrat plačala .

proteza (nepreverjen)

Mene pa zanima če je socialna zobna proteza zastonj in če je kaj vredna ali ne.

antikoncesionar (nepreverjen)

Samo privatnika nej lepo prosim....katastrofa za 10 centov do Beograda pa nazaj šli vsi po vrsti....na bruhanje mi ide privatništvo mel 3 pa vsi za kurec samo kaserajo....

zob (nepreverjen)

dr.Angel v zdravstvenon domi je najboljši zobar daleč naokoli, boljši od vseh privatnikov tu pri nas.

Dado2245 (nepreverjen)

Saša Pirher v Martjancih. zelo dobra, nežna, prijazna, mlada.
Pa zaenkrat še jemlje paciente zraven, ker je nedolgo nazaj odprla ordinacijo.

Gost (nepreverjen)

Dejan Ebenšpanger?

lidija (nepreverjen)

Zelo sem zadovoljna z zobozdravnikom, ki dela v domu starejših v Rakičanu in še sprejema paciente. Kar nekaj let že hodim k njemu (občasno seveda, vsako leto na kontrolo in kakšno malenkost). Je pa to g. Kiril Kornakov.

pacient (nepreverjen)

Definitivno, Angel Serafimov daleč najboljši zobar.Danes sem bil pri njem naročen 7.15h Točno ob uri sem bil sprejet,izpulil mi je 5 korenin (brez bolečin )dobil antibiotike in bil pred 8h uro že doma.Vsaka mu čast kako strokovno opravlja svoj poklic.

dupont

marko horvat pa njegov oča, v muri. rejsan ka neman nikših konkretnih izkušenj razen letni pregledi pa tu pa tan kakša površinska plomba.

ne vem pa kak je če te boli za znoreti.

malo za hec, pa nej ka bi komi krivico delo! enkrat san čul dva ka sta se pogučavala o zobaraj pa pravi eden ka bognedaj žensko zobarco ka so paklave s klejščami. :D

no, kakorkoli, zobar se izkaže lejko samo na velkij primeraj pa nalogaj, tisto škrabanje po kavitacijaj pa malo vrtanja je za njih isto kak peskovnik za malo deco. ges bi se fejst težko odločo za mladoga, friškoga zobara. najbrž man predsodke.

za hrvaško mo pa tak povedo. velki bum je oditi na hrvaško po umetne zobe pa te finte. nindri na svejti nega isto kvalitetne storitve po mnogo nižji cejni. oziroma če že je, de povpraševanje po njej hitro naraščalo in če cena ostane ista, kvaliteta ide še samo doj.

mmmmmmmmmmm (nepreverjen)

V Zdravstvenem domu je na novo Nina Vinder in je zelo dobra. Prijazna, vse ti razloži, dobro dela, res same pohvale. Sem zamenjala že kar nekaj zobozdravnikov pa je ona najboljša. Mlada in res z občutkom za delo.
Je pa prišel v ZD tudi Sašo Ternar in sem tudi zanj slišala same pohvale.

planet (nepreverjen)

Mene pa zanima glede zobarce Grabar Kranjc..ordinacijo ma prejk od spačeka. Kak je ona kaj?

zoro05

Od nje odšel že x let nazaj, jaz ne bi več nazaj.

In reply to by planet (nepreverjen)

papa štrumpf (nepreverjen)

Pozabili ste dr.Vukana, dela v Rogašovcih vsi ga hvalijo, pa dosta nas gor hodi k njemu

Mira

Nina Vinder je res dobra zobozdravnica.
Tudi Franc Horvat v Muri, vendar se nima več veliko volje, škoda. Zato so me premestili k mlajšemu, ki volje nima že zdaj. Zato sem se premestila nazaj k očetu, ki je res dober zobozdravnik, vendar se mi je zamerilo to, da sta me naročila na poseg h kirurgu, za katerega sem potrebovala novi ortopan, napotnice pa mi nista hotela dati. Kot samoplačnica bi morala plačati 25 €, čeprav sem bila takrat brezposelna, plačevala pa sem obe zavarovanji. Rentgenologinja je bila zgrožena in mi povedala, da bi njiju to stalo le 6 €.
Nočem, da je kdo tako škrt do mene, zato sem šla k Nini Vinder. Pohvale. Prijazna, dela dobro, rada razloži itd.

Dupont, praviš, da bi se težko odločil za mladega, frišnega zobara, pa hodiš k Marko Horvatu - ki je mlad in frišen.
Tudi Nina Vinder. Meni je vseeno - star ali mlad, važno je le, da je dober in strokoven zobozdravnik.

sato1978 (nepreverjen)

Horvat starejši mi je pred petnajstimi leti pulil zob, brez tega da bi prijela injekcija(vneti zob). Ker nisem pričakovala bolečine sem se tako prestrašila, da nisem dobila zraka. Nato mi je zob zlomil in je zadevo moral ponoviti še enkrat. NIKOLI VEČ K NJEMU!! Potem sem dolgo rabila, da sem premagala strah in odšla k oralnemu kirurgu v Radence k zdaj že žal pokojnemu dr. Šimonkaju. Daleč najboljši zobozdravnik.Žena še dela, je tudi zelo vredu zobozdravnica.

In reply to by Mira

Mira

Kdo pri vneten zobu ne pričakuje bolečine? Težava je v tem, da pri vnetem zobu ne prime noben anestetik. Ta zob bi vas bolel pri katerem koli zobozdravniku.
Meni je ravno starejši Horvat edini izpulil zob tako, da mi korenine ni zlomil in mi ni bilo potrebno hoditi še h kirurgu, kot že nekajkrat doslej zaradi drugih zobozdravnikov.
Sto ljudi, sto čudi. Mogoče je komaj čez leta postal dober zobar. Potem sem imela srečo. ;

In reply to by sato1978 (nepreverjen)

sato1978 (nepreverjen)

Moral bi mi najprej dati predpisat antibiotik. On je pa vprašal če ne čutim jezika, sem rekla, da čutim. Nato je vprašal,če pol jezika ne čutim. Sem rekla, da čutim in je skomignil in kljub temu pulil.

In reply to by Mira

malanincy

Angel Serafimov je res odličen zobozdravnik jaz sem lani podpisala pri njem mislim da tudi še jemlje. njegova zena pa je odlična otroška zobozdravnica

GOST889 (nepreverjen)

Alenka Vidovič v Veržeji

vrag (nepreverjen)

vsi so iste

vragov kolega (nepreverjen)

če so pa nej vsi iste . zakoj pa te ges nosen protezo. tej smrdljivi doktor me pa za njo računa.

philips (nepreverjen)

Še en glas ZA dr. Angel Serafimova :)

Upam, da bo s svojim strokovnim in vestnim delom uspel v življenju.

Borčislav (nepreverjen)

Tudi jaz nisem zadovoljen več s svojo zobozdravnico, ki je iz MB in h kateri sem zahajal celih 23 let! Hudo je podražila storitve, postala je pa zelo šlampasta in čez cca 3 leta zapira ordinacijo in gre u penzion!?
Torej, slabo popravlja zobe, za visoko ceno!!!

carissa

Kupite registrirani potni list, vozniško dovoljenje, ID
kartica, (([email protected]) (+ 237677707293),
Certifikat IELTS, Visa, rojstni list, šola
diplome, potrdilo o poroki, ZDA Greencard in mnogi drugi
dokumente

Whatspp nas >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> + 237677707293

Prijavite se za registracijo potnega lista, vizume, vožnje
Licenca, ID CARDS, zakonska potrdila, diplome itd
prodati. Potni list, državljanstvo, osebne izkaznice, voznik
licence, diplome, diplome, certifikate storitev na voljo.
Storitve turističnih in poslovnih vizumov, ki so na voljo prebivalcem
vseh 50 držav in vseh narodnosti po celem svetu. Mi smo
edinstveni proizvajalci avtentičnih visokokakovostnih potnih listov,
Realna pristna podatkovna baza Registrirana in neregistrirana
Potni listi in drugi dokumenti o državljanstvu
vam zagotovijo novo identiteto, ki se začne s čistim novim
originalno rojstvo, osebna izkaznica, voznikova
Licenca, potni listi, kartica socialne varnosti s SSN, kredit
datoteke in kreditne kartice, šolske diplome, šolske diplome
vse v povsem novem imenu, izdanem in registriranem v
vladni sistem podatkovnih baz. Uporabljamo visoko kakovostno opremo
in materiale za proizvodnjo verodostojnih in ponarejenih
dokumenti. Vse tajne značilnosti pravih potnih listov so
skrbno podvojene za naše registrirane in neregistrirane
dokumente. Smo edinstveni proizvajalec kakovostnih lažnih in
Pravi dokumenti. Nudimo samo izvirno kakovostno
Registrirani in neregistrirani potni listi, vozniki
licence, osebne izkaznice, znamke, vizum, šolske diplome in drugo
izdelke za številne države, kot so: ZDA, Avstralija,
Belgija, Brazilija, Kanada, Italija, Finska, Francija, Nemčija, Izra
el, Mehika, Nizozemska, Južna Afrika, Španija, Združeno kraljestvo,
itd.

KONTAKT NAŠIH PODPORNIKOV

Pišite nam na >>>>>>>>>>>>>> [email protected]

Splošno
Podpora >>>>>>>>>>>>>>>> [email protected]

whatsapp >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> + 237677707293

Pokličite nas na >>>>>>>>>>>>>>>>> + 237677707293

NAREDITE KATERI KOLI UNIVERZALNI DOKUMENTI, KI JIH POTREBUJETE

• PASSPORTI
• Osebna izkaznica
• kartica socialne varnosti
• Licence za voznike
• Kanadske kartice
• Kartice Združenih držav
• Študentske kartice
• Mednarodne kartice
• Zasebne kartice
• Potrdila o sprejetju
• Potrdila o krstu
• Potrdila o rojstvu
• potrdila o smrti
• Potrdila o ločitvi
• Poročila o porokah
• Poročila po meri
• Diplome iz srednje šole
• G.E.D. Diplome
• Diplome domače šole

• stopnja kolegija
• univerzitetne stopnje
• Potrdila o trgovini
• Potrdite številko SSN
• ZDA zelene karte
• Ponarejeni dolarji / evro
• Izdelki za špranje
• Spremembe glasu
• Naprave za poslušanje
• Invisible Ink
• DMV zapis poizvedbe
• Ozadje preverite
• Preiskava vsakogar

KONTAKT NAŠIH PODPORNIKOV

Kontaktiraj nas
na >>>>>>>>>>>>>>>>>> [email protected]

Splošno
Podpora >>>>>>>>>>>>>>>> [email protected]

whatsapp >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> + 237677707293

Pokličite nas na >>>>>>>>>>>>>>>>> + 237677707293

Registrirani in neregistrirani potni list vseh držav.
Vizumi, biometrični potni list, diplome, vozniška dovoljenja, I.D.
kartice. Usposabljanje certifikatov M GCSE, A-ravni, Srednja šola
Diplome, GMAT, MCAT in LSAT izpit
Potrdila, rojstvo novosti, poroka in smrt
Certifikati Novost potni listi in nova identiteta
Paketi, Replicated, Real Degrees / Diplomas iz večine post-
sekundarne institucije iz vsega sveta (imamo
več kot 3000 predlog v datoteki), ki so zasnovane tako, da izgledajo 100%
enako prvotni.Custom Printing (če ne
že imate predlogo v datoteki - preprosto nam pošljite sporočilo a
kopirajte in morebitne spremembe / spremembe lahko naredimo na podlagi
vaša navodila). drugo, državljanstvo, identiteta,
identifikacijo, dokumente, diplomatsko, državljanstvo, kako
kje, kje, dobiti, pridobiti, kupiti, kupiti, narediti, zgraditi
potni list, id Britanski, Honduras, Združeno kraljestvo, ZDA, ZDA Kanada,
Kanadski, tuji, vizumski, švicarski, vizitke, idr., Dokument

KUPITE REALNE DOKUMENTE

naši stiki vključujejo bivših zasebnih preiskovalcev,
konzulati, visoki vladni uslužbenci in
izkušeni izkušeni strokovnjaki, imamo trdne povezave
z višjimi kadri na vseh področjih realnega registra
dokumente in spremembe potnih listov v teh državah, ki so
povezane z agencijo za potne liste v vsaki od teh držav
in s pomočjo njihovih povezav, vse naše stranke
ki zahteva kakršno koli državljansko listino ali potni list
države so 100% zagotovljene in zajamčene
prejemajo zelo visoko kakovostno resnično registrirano
dokumente, ki jih nikoli ne moremo označiti kot lažne! Niti približno
strokovni delavec ali strojnik lahko narekuje
dokument kot lažni, saj se dokument ne razlikuje
od izdaje Realne vlade! Vsi naši resnični podatki
baza Registrirani državljanski dokumenti so vaši osebni
podatke, registrirane v sistemu podatkovnih baz in 100% stroj
berljivo. Vas prosimo, da dobite dodatno podrobno
informacije o naših storitvah. Iskreno upam, da najdem
način sodelovanja z vami. Če kateri od teh izdelkov
vas prosimo, da nas kontaktirate. Bomo
vam bomo dali našo najboljšo ceno po prejemu vašega podrobnega
povpraševanje.

Ena66 (nepreverjen)

Kak pa je dr. Strupi?

Kaja Lovenjak (nepreverjen)

Mogoče kdo ve ali dr. Angel Serafimov še jemlje paciente?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.