Podpišite!!!
www.predlagam.vladi.si/webroot/idea/view/865/1/comments
Živalska policija je nujno potrebna tudi zaradi vseh človeških strahopetcev, kateri ne upajo prijavil soseda, znanca ali naključnega, ker se ga bojijo. Zadnji primer mučenja psa v Izoli je en zlati primer človeške strahopetnosti in idiotizma.
 

Komentarji (14)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
TanjaZ

Podpišite!!!
www.predlagam.vladi.si/webroot/idea/view/865/1/comments
Živalska policija je nujno potrebna tudi zaradi vseh človeških strahopetcev, kateri ne upajo prijavil soseda, znanca ali naključnega, ker se ga bojijo. Zadnji primer mučenja psa v Izoli je en zlati primer človeške strahopetnosti in idiotizma.
 

AnaLiza

Se strinjam!

I-OWN-YOUR-MOM

*žaljiva vsebina je bila odstranjena* me, kak dober pridevnik za policijo

miic

da jim jeb*m celo familijo ten sosedon, ka so 10 leto to cuj gledali... prasci eni, z lastnikom vred!
 
http://24ur.com/novice/slovenija/bil-je-ziv-kadaver.html
 
kda pogledneš tej videje resno nemreš ostati ravnodušen...

kjhgfd

Vidla san video, pa nemren zadržavati skuze. Kakšne živali smo lidge, tou je nej za vorvate.
Neka bi se moglo ukrepati. Što ma tau moč ka lejko ukrepa?
Ge našoga psa razvajan sto na voro, pa skrbin ka nede lačen pa žeden. Ne vem če san že gdaj prišla na dvorišče pa ga nebi pobožala.
 

Vipko
buldog

Bi podpisal, samo jaz nisem za pasje - mačkasto policijo. Razočaran sem nad ljubitelji "živali" - ker gre vedno le za pse in mačke. Za navadne svinje, kokoši, goveda in vse tisto kar pojemo - to ni pomembno. Ste kdaj bili na kakšni farmi? Ali tisto ni mučenje živali? Imam občutek, da marsikdo, ki je ljubitelj psov in mačk mirno žveči zrezke in še več - svoje kosmatince mirno krmi z živalsko hrano, ki je produkt usmrčene druge živali. Temu se reče dvojna morala. 
Tudi šibanje konj na konjskih dirkah je mučenje živali; da ne govorim o iztrebljanju tisoče vrst, čeprav so že zdavnaj proglašene za ogrožene. Živalska policija bi imela res veliko dela. Tudi v Sloveniji.

tzizek

 and here we go again ... na juriš vegiji :D

Vipko
čevapčič na ražnje

.. jap, živalska policija bi lejko bijla že nekaj normalnoga ali pak kakšna vzporedna služba redne policije z močnejšo funkcijo v praksi etc., ..
 
.. glede dvojne morale pa hipokrizije etc., tau že vse znamo, o ton nega smisla izgubljate besed, naloga je predvsem ta, ka se vzpostavi močna linija institucij, kera de močna tude v praksi .. in tau zadnje velja na vseh področjih, zdaj med drugim omenjamo živalsko področje ..
 
.. eh, gnjes san dobre volej, nen težil, v ponedeljek se mo pa sekejro overall, zdaj so svejtke fajn ..   
 
.. drugače pa .. ˇˇ
 

čriček

Kateri človek nima ljubezni, prirojene ali pridobljene v dobi odraščanja je ne bo imel nikoli,potem trpijo tako ljudje in živali,ker jih dotične osebe brez ljubeznine  ne bodo imele nikdar.Tepejo  starše, svoje prijatelje so nasilni da vseh ki jim niso po volji ,za take je še zapor preveč udoben .Živalska policija, da !

yellow

Seveda ZA

Vipko
buldog

tzizek, ne gre za vegetarijansko propagando. Sam nisem vegi, čeprav nimam nič proti njim. Gre le za dve zadevi: živalska policija bi se preganjala po dvoriščih in iskala mučene pse in mačke (kakor da držanje neprimerno velikih psov v malih stanovanjih in (pre) majhnih boksih ni mučenje!); tja, kjer se "živalske pravice" sistematično in masovno kršijo - to je v marsikaterem hlevu - tisto pa ni mučenje, tisto je po predpisih!
In drugo: več policije, več represije, več kontrole, več kamer... - ali je to pot do več svobode, več spoštovanja pravic, več spoštovanja pravic živali? Ne verjamem. Da je greh drugje, je pravilno ugotovil čriček.

Mark Carlton (nepreverjen)

An animal control service or animal control organization https://www.assignmentcorner.co.uk/assignment-writing-services is an element accused of reacting to demands for assistance with creatures extending from wild creatures, risky animals, or animals in trouble.

rosie (nepreverjen)

This isn't only a danger to a rancher or land proprietor's vocation, it's additionally a risky circumstance for the animals in question, and could prompt more hazard if the animals get onto the road.A rancher is permitted to murder the pooch if it's stressing https://www.assignmentshelp.org/ their domesticated animals. Continuously monitor your pooch around different creatures and on the off chance that you see a canine free to move around at will stressing creature

geo lori (nepreverjen)
S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.