.. bojda zaradi teh stvari .. vizita.si/clanek/dusevnost/zakaj-zenske-varajo-2.html
 
.. menej de kap, če se tau vse tak povprečno razmišlja pa odvija .. no, verjetno se .. vrvlen, ka je tau realna socialna slika .. ojej .. 
 
.. no, mnenja? 
 
 

 
 

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Vipko
čevapčič na ražnje

 .. bojda zaradi teh stvari .. vizita.si/clanek/dusevnost/zakaj-zenske-varajo-2.html
 
.. menej de kap, če se tau vse tak povprečno razmišlja pa odvija .. no, verjetno se .. vrvlen, ka je tau realna socialna slika .. ojej .. 
 
.. no, mnenja? 
 
 

 
 

AnaLiza

Vsak ima svoje razloge, zakaj počne karkoli.

ena_

Čvap, bouše ka se ne sparaš. Bar te nede niti edna varala. Edna skrb menje, hehehe..

hupkaš

Spremljati  pisanje na teh straneh od uporabnika čevapčič-a na ražnje,  je res ena velika zgodba človeka ki je umetnik v fantaziji, obenem pa ujetnik svoje spolne premoči ,nepotešene in neraziskane  faze v razvoju ki mu ni bila dostopna v mladosti in verjetno tudi sedaj ko je odrasl.Že nekaj časa spremljam ta portal sobotainfo .com in  in pisanja omenjenega v tem članku, pa  mi nikakor ni jasna opredeljenost človeka ki ima z ene strani neizmerno želju po raziskavah v sexu po drugi strani pa izpade kot fetišist ki na tak način preko medija zadovoljuje svojo spolno fantazijo, ta pisarjenja se iz dneva v dan stopnjujejo in pisanja o sexu postajajo vse bolj sprevržena ,  razumljena kot potreba zadovoljiti svojo spolno slo  preko vprašanj takih in drugačnih, seveda plod njegove sexualne domišljije prisotne tisti trenutek. Da spremljajo ta medij tudi mladoletni in tisti polnoletni ki to vzamejo kot njegovo vsakodnevno izživljanje spolnih fantazij kot samoumevno češ smo tega že itak navajeni, se pri drugi nedorasli populciji  lahko to pisarjenje sprevrže v nedopustno spolno nadlegovanje njihove integritete.Ne razumem kako uredništvo  vsakodnevno  pisarjenje o teh sexualnih  potrebah up. čevapčiča ne vzame pod drobnogled in čeprav svoboda pisanja o temah ni prepovedana nekatere stvari postajajo moteče in za nedorasle ki prebirajo ta portal spodbujajo oz. nagovarjajo  k branju . Ali nekateri tako tešijo svojo spolno slo?G. čevapčič na ražnje, odrasti čimprej in odvrži pleničke.

monteee

hupkaš, respect za napisano!!!

Vipko
buldog

Hupkaš, bravoooo!!!!! Globoko (psiho)analitično; v skladu z najbolj ortodoksno krščansko tradicijo. Končno nekdo, ki je razkril Ćevapa de Sada!

drotmantraš

hahaha.tak je tou gnesden-pač nega meje...
ovačik pa :jebeš svobodo analize če pa je zakon svoboda objave...
vsak pač pijše kak šče ma makar brutalno-bizarno ali zatou so moderatori-pa naj se oni  s ten trgajo...
na ton portali se pa itak največ komentejra politika-oz:kurwa
tak ka je vse isti šmarn

joc69

eh,vejpa tip je na nivoji osnovnošolskoga diteta...dikline nema,pravih kolegof ( internetni izvzeti ) tudi valda nej, službe tak nej, nekšnoga života tak al tak nej, te pa cele dneve visi po interneti pa piše bedarije, pa gleda nage babe, pa po fbji pa netlogi pa podobnih stranh komentera slike vseh...od mladoletnih deklic dale... pa verjetno ma polek toga celi čas roko na cujcki pa si ga glanca...
Čevap get a life!!!
lp

someone09

 joco69,hupkaš se popolnoma strinjan. Pa v knjižnici je saki den bi razmo či nemaš interneta oz. ga nujno nucaš pa pogledneš kaj. Al on uleti z svojin prenosnikon ta pa tan sidij pa komentejra slike pa dela gužvo.

pumica5

Čevapčič je verjetno čista vrejdi pojeb, ka se teuko na njega znašate?! come on, folks

kansas

Ana Liza,se popolnoma strinjan z tebof.Čevapčič,Hmmmm,nebi o njeme,ka un niti san nevej kama je usmerjene...