Pozdravljeni,

želim sponzorirati diplomsko nalogo na področju arhitekture - projekt na Goričkem. Pa nevem kako najti sploh študente. Ima univerza (mb, lj) oglasno online desko? Naj dam oglas na študentski servis? Pozna tu kdo koga ki študira arhitekturo?

Imam sicer namen pisat na univerzo (sicer nevem kateremu profesorju) samo sem pragmaticen in poskusim prej tu. Mogoce se pa najde kateri "domačin" prej :)

Lp

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
zravoo (nepreverjen)

pravilno je sponZorirati in ne sponSorirati. KAj je sploh namen tega tvojega sponzoriranja. čemu služi in koliko dobi študent??

Likolon (nepreverjen)

verjetno to zna,ka je dale napisal prav,se pa zgodi da se kaj narobe napise...no tebi zdravoo,verjetno ne,ker si zgleda nezmotljiv...

In reply to by zravoo (nepreverjen)

Arhitekt (nepreverjen)

Študeran arhitekturo v MB taka ti lejko dna kontakt od prodekanje za študentske zadeve. Večinoma t eona ureja naprej/naprave okrožnico, se objavi na spletni stvari.

Tij pač v maile moreš opisati kakšno je delo in seveda plačilo. Če je to varjanta, da ti študent naredi celoten projekt za goričko za 4€ na uro in se potem ti s tem prijaviš na razpis pa pokasiraš par tisoč bo bolj težka, noben ni neumen in projektov na faksu, kjer delaš profesurju za "đabe" in on dobi ogromna sredstva je ogromno.

Če pa se ide za nekšno pomoč, idejno zasnovo za delo od domi pa plačilo pa je malo druga stvar.

Kot pravim kontaktiraj [email protected] prodekanja za študentske zadeve in se bosta vse zmenila. Študentje bodo veseli sodelovanja/smo veseli sodelovanja ampak ne pa izkoriščanja, ker tega je na fakulteti dovolj. Raje naredim fiktivni projekt kot pa garam spet nekomu za masen denar.

Landini

Admin? A spite??