Pozdravljeni,
rabil bi eno zdravniško opravičilo. Dosti sem slišal, da se to da brez problema dobiti. Morda kdo ve kje? :)

Komentarji (36)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ales400

 Pozdravljeni,
rabil bi eno zdravniško opravičilo. Dosti sem slišal, da se to da brez problema dobiti. Morda kdo ve kje? :)

robi88 (nepreverjen)

nujno rabim opravičilo

In reply to by ales400

ronin80

seveda se dobit, kakrsnokoli. nazalost da nekateri to tudi racunajo, ker tudi od zdravnika nedobis kar tako opravicilo ko ga potrebujes

In reply to by ales400

Marduk

Idi delat v bolnico, pa naderi kakšnega mlečnoga specializanta brez izkušenj - pa še opravičo de se ti... V Lj, so taki polulani

Hašiš

 Knjigarna... cejle blok par evrov!

ales400

 @Marduk: Hehe dobra 
V knjigarni? 
Pozna kdo mogoče koga ki napiše kako opravičilo? Oz jih ima že vnaprej pripravljena 
 

žćč

Ge bi tudi nujno nuco za pogojni vpis, ka mi en izpit od 12 sfali, pa či neman zdravniškoga sploj ne gledajo prošnje. či ma što kakšen pameten predlog bi proso ka mi napiše na zasebno sporočilo.lp

McLaud

Si mogoče že čul za kaznivo dejanje ponarejanja listin? Ali misliš da zaj to legalno, ka či si je Simčič  lejko šolo zriktal, zakoj šče ti nebi opravičilo.  Zgleda ka je prinas resan vse slabše kak vö vijdi.

žćč

Ali misliš da zaj to legalno, ka či si je Simčič lejko šolo zriktal, zakoj šče ti nebi opravičilo.
 
Znan ka je nej legalno. Odgovor na drugi del stavka: Ja.

čriček

Ales [email protected] tebov je odprta tema : kajenje marihuane v mladosti lahko zniža IQ, obnašaš se isto tak z odprtjem te teme o opravičilih.
Enkrat ko boš malo bolj pri pameti si boš zaželel da ne bi nikoli potreboval opravičila temveč samo zdravje, hudo je če si namišljen bolnik še huje je da je zdravstvo z takimi solidarno.
Pa če sem kaj preveč zapisal se že vnaprej opravičujem.

BuLsHiT

cricek tebi tuj lekar trava naskodila 

čriček

No Buli.. če trufiš ka, pa ge je to slikano.

BuLsHiT

ja malo si trave posliko, ka zaj sces? kakso nagrado ali ka? 

ales400

 Tudi sam rabim za napredovanje v višji letnik na faxu. Nobeno ponarejeno opravičilo, ampak od zdravnika. Glede na to da se na tak način letno pogojno vpiše 20-30 sošolcev , se mi to ne zdi nobeno slabo dejanje.. Pač opravičilo rabiš..
@čriček: Tvojga Canona je malo že čas povozil ..

Vipko
Wizeman

 Ha ha, tou je Canabis sativa - industrijska konoplja. Tou lejko rolaš cejli den, tak ka boš na kunci zadeti od nadüjvanja, nej od THC - ja...  

Spy

Haha ne zdi se ti slabo dejanje? :)  Mogoče se tebi ne zdi moralno sporno, je pa zagotovo kaznivo dejanje za kero se leko v skrajnon primeri ide v zapor...
Smešno je sprašuvati po forumi koga narod predlaga za sostorilca pri izvršitvi kaznivoga denjanja, se ti ne vijdi? :)
Vupan samo ka nede što resno tak maloumen in de napiso kakšo imej od kakšoga doktora tu gor javno. No edino če ga ščej očrniti in potisniti v drek.
Prav tak ti tudi nemre biti argument dejstvo ka to dela 20-30 sošolcov. 

čriček

[email protected] Cannon, h pa starina ali laufa , ..

ales400

 Zakaj bi koga javno izpostavili, obstaja zasebno sporočilo.. 

čriček

Na vsem lepem se mi zdi ta tema o opravičilih za vstop na dalnji študij zanimiva, zakoj pa te nejde to brez toga, daj to malo opiši ales400.

banjo

 http://youtu.be/YvrmWfzNOVo
hja, javna uprava pač mora šparati.

žaže

Te zejebancije do se pomali zaključile. Ker ne bi rad izpostavlo nikoga, niti našoga faxa, njemi dajmo imej X. Obstaja namreč že črna lista vseh psihiatrov in psihologov kerih več na faxi X ne upoštevajo tude, če je oseba resno betežna.

Evo tou je prvi razlog, zakoj se naj tou ne dela. Na konci so vsi na slabon. Stvar je šla celo tak daleč, da je za napredovanje z znižanimi pogoji poleg opravičila specialista potrebno priložiti tude potek zdravljenja, in sicer kopije raznoraznih izvidov, mnenj in podobno. Skoraj 90% vseh prošenj je zavrnjenih.
Obstajajo sicer še faxi bolj družboslovne smeri, kjer je, malo za šalo malo pa zares, dovolj opravičilo starša - dosta ne falij. Tudi san san včasih mislo, ka je tou pogojno vpisovanje OK, ampak nej je! Izpiti do se iz leta v leto samo nabirali. Na konci jih boš mel za en celi letnik. Pogojni vpis v nikakšnon primeri ne reši situacije, če je pa zadeva problematična za vse osebke faxa Y, so pa še vedno spustili pogoje in tak je napredovalo zadostno število študentov. Tu je v ozadji dosta matematike in kolobocije.

mhm

neje zdravniško opravičilo edina stvar, preko kere se lejko pogojno vpišeš. lejko priložiš svašta paperov - če si ge delo, biu na izmenjavi, prostovolec itd. pač navedeš razloge, zakoj ti v danon roki neje uspelo opraviti vseh študijskih obveznosti. sakši fax ma svoj pravilnik v keron so napisani pogoji. če si pa cejlo leto nej nika čednoga delo, si si pa san kriv. pogoji so sako leto ostrejši in zdaj bi naj zaradi tvoje manjosti en zdravnik naje**

dobermangirl
BuLsHiT

hahaha ka te vidin ce sten vupas na fakulteto uleteti :D  

lianil

Dobro jutro. Ponujam posojila vsem iskrenim in poštenim ljudem; tisti, ki so potrebujejo kredit v roku treh dni in lahko vrnejo denar. Moje posojilo se začne od 1000 evrov do 50.000 evrov z obrestno mero 3 odstotke na leto za obdobje odplačevanja od enega leta do 20 let. Tu so moji stiki:

E-pošta: [email protected]

Whatsapp: +33785396343

tomo vinkovič (nepreverjen)

idi v zdravstveni dom,,,tam ti ga bo napisala sestra Mortadela,,, reči da si vceraj umrl, pa da rabiš opravičilo za šolo,,,pa 20 dkg kafe prinesi

Elena Nino (nepreverjen)

Dragi iskalci posojil

Ste v finančnih težavah? Želite začeti svoje podjetje? Ta posojilna družba je bila ustanovljena po vsem svetu, organizacije za človekove pravice z edinim namenom pomagati revnim in ljudem s finančnimi težavami. Če se želite prijaviti za posojilo, nas kontaktirajte s podrobnostmi pod elektronsko pošto: [email protected]

Ime:
Zahtevani znesek posojila:
Trajanje posojila:
Telefonska številka:

Hvala in Bog blagoslovi
ZAUPANJE
Elena

LANLAZAR MARCUS (nepreverjen)

Zdravo,

Ali potrebujete nujno posojilo za reševanje finančnih potreb? Ponujamo posojila v razponu od 2.000,00 do 100.000.000,00 EUR, smo zanesljivi, zmogljivi, hitri in dinamični, brez kreditne kontrole in nudimo 100% garancijo za tuja posojila v obdobju prenosa.

    Izdali smo tudi posojilo v vseh valutah s 3-odstotno obrestno mero za vsa posojila .... Če vas zanima, se nam javite preko podjetja

Ta e-poštni naslov: Če nas zanima, se obrnite na nas: [email protected]
                                                                 [email protected]

S spoštovanjem,

Gospod Lanlazar Marcus

[email protected]
[email protected]

esteem lenders (nepreverjen)

Dober dan Vsi, ki berete to pravo življenjsko zgodbo mojega življenja. Moje ime je Mason Angela iz Južne Afrike, mati samohranilka z 2 otrokoma. sem bil vključiti v toliko scammers na internetu ob moje težko zaslužiti denar, ki iščejo konsolidacijo posojila, dokler ena zvest noč, sem molil in verjamem, Bog me je usmeril na to posojilo družbe na internetu z imenom Cash Assist potrošniške družbe, \ t E-naslov; [email protected] so mi pomagali s 250.000,00usd po dobrih 8 mesecih, ko sem stopil v stik s tolikšnimi ponarejenimi posojilodajalci na netu, prosim moje ljudi, bodite zelo previdni pri pridobivanju posojila s predplačilom brez garancije ali potrditve, da je podjetje zakonito. ta posojilna družba mi je prišla na pomoč, ko sem jih najbolj potrebovala, sprva jim nisem nikoli zaupala, a potem, ko sem se sestala do njihovega povpraševanja, sem bila srečna ženska. kar je najpomembnejša stvar v življenju. danes utrdim svoj dolg in sem tudi ponosen na svoj stan. moja mati in dva prijatelja sta imela koristi od te ponudbe, hočem pa tudi, da bi celotna država izkoristila to velikodušno ponudbo. to je moja osebna e-pošta [email protected] in za posojilno družbo, ki mi je pomagala, so njihovi kontaktni podatki ..

E-naslov; [email protected]

Whatsapp: +233556635528

Hvala vam,,

drdrew247 (nepreverjen)

Ali želite prodati ledvico?
Iščete priložnost, da zaradi finančne krize prodate ledvico za denar in ne veste, kaj bi storili?
Potem nas kontaktirajte danes preko [email protected] in za vašo ledvico vam bomo ponudili dober znesek, ker ledvico nujno potrebujemo v naši ambulanti.
email: [email protected]
Cena: 850.000 EUR

drdrew247 (nepreverjen)

Ali želite prodati ledvico?
Iščete priložnost, da zaradi finančne krize prodate ledvico za denar in ne veste, kaj bi storili?
Potem nas kontaktirajte danes preko [email protected] in za vašo ledvico vam bomo ponudili dober znesek, ker ledvico nujno potrebujemo v naši ambulanti.
email: [email protected]
Cena: 850.000 EUR

Dr Drew (nepreverjen)

Ali želite prodati ledvico?
Iščete priložnost, da zaradi finančne krize prodate ledvico za denar in ne veste, kaj bi storili?
Potem nas kontaktirajte danes preko [email protected] in za vašo ledvico vam bomo ponudili dober znesek, ker ledvico nujno potrebujemo v naši ambulanti.
email: [email protected]
Cena: 850.000 EUR

Bears and Pack… (nepreverjen)

Wee 100 times absent versus the start out of the NFL 2019 period which is unique considering that it not merely the NFL 100th time Duke Shelley Jersey, still it moreover the 100th year of the Chicago Bears. Via at the moment youe all knowledgeable that the Bears were being favored toward kick the period off inside the Thursday Night time leading period unique upon September 5, and theyl thus as a result of web hosting their rival, the Environmentally friendly Bay Packers. A 12 months back Those people 2 groups break, with the Packers knocking off the Bears in just their 100th anniversary period opener, 24-23, and the Bears eradicating the Packers in opposition to a postseason chance with their 24-17 acquire in just their 7 days 15 recreation-up.There a whole lot that can transpire inside of these types of up coming hundred times Javon Wims Jersey, however this is your prospect in the direction of order a Really particular person prediction upon background https://www.bearsfansapparel.com/Nick_Williams_Jersey-49. Yourself can offer you me your ranking prediction, a participant stat line, or everything else on your own look will transpire that evening. Il move very first toward Deliver on your own a couple of recommendations of what I searching for. I forecast that Khalil Mack will consist of 6 tackles, 1.5 sacks, and a pressured fumble within just that sport. I far too forecast that NBC Athletics coloration-guy, Cris Collinsworth, will communicate around Mitchell Trubisky terrible Qualified Soccer Attention quality inside of the 1st quarter. What Pretty person predictions do oneself men incorporate for that recreation?

markmoel (nepreverjen)

Ponujamo zasebna, komercialna in osebna posojila z zelo nizkimi letnimi obrestnimi merami, ki znašajo od 2% v enem letu do 50 let odplačevanja povsod po svetu. Ponujamo posojila od 5000 do 100 milijonov EUR. Naša posojila so dobro zavarovana za največjo varnost je naša prioriteta. Se ponoči izgubljate v spanju in vas skrbi, kako pridobiti zakonitega posojilodajalca? Ali na hitro grizite nohte? Namesto da bi vas prizadeli, se obrnite na Mark Home Posojilo (Posojilne storitve) zdaj, strokovnjake, ki pomagajo ustaviti slaba posojila iz kreditne zgodovine, da bi našli rešitev, da je zmaga naše poslanstvo. E-pošta: [email protected]
Prosilci morajo izpolniti prijavni obrazec po izposoji:
OBRAZEC ZA PRIJAVO POSOJILA
Vaše ime in priimek *
Vaš e-poštni naslov *
Vaša telefonska številka *
Vaš naslov *
Tvoje mesto *
Država / provinca *
država *
Spol *
Datum rojstva *
Imate račun? *
Ste se že prijavili? *
Potreben znesek posojila *
Dolžina posojila *
Namen posojila *
Ali ste se že prej prijavili v kateri koli posojilni družbi *
Pošljite mi skenirano kopijo osebnega dokumenta: *
E-pošta posojilodajalca: [email protected]
S spoštovanjem,
G.Mark Moel.
[email protected]

enota (nepreverjen)

Pozdravljeni vsi, sem enota iz slovenije, in želim se le globoko zahvaliti Aninim posojilnim financam za njihovo iskrenost, odprtost, preglednost, resnicoljubnost, ljubezen in podporo med in po tem, ko sem od njih dobil posojila. Bil sem skozi veliko v rokah teh prevarantov in čas mi ne bo dovolil, da bi povedal vse, kar sem v zadnjem mesecu preživel prek spleta pri gostu ali dobil posojila, da sem se vrnil domov tukaj v sloveniji, toda Bog je na moje molitve podpora in ljubezen gospe anne figo, ki me je sprejela in razumela z menoj kljub mojemu prvotnemu dvomu in negotovosti ter s svojim dobrim srcem in ljubeznijo, sem zdaj lastnica stanovanja prek svojih 2-odstotnih posojilnih skladov in sem se zaobljubila širiti to novico in tudi svetu sporočite, da je še vedno pristnih in nekaj dobrih spletnih posojilnic, ki lahko pomagajo in tudi oživijo suho kost, kot sem bila prej. Ne poslušajte in preberite tega pričevanja, ker je to resnična življenjska izkušnja in kdorkoli ki je potreben takšnega obračanja, ne bi smeli oklevati ali dvomiti v to, ker sem dokazal in prisegam Bogu v nebesih, da je ta zgodba resnična in tudi zgodba moje izkušnje z njimi. Oglejte si jih po e-pošti, če potrebujete finančna sredstva! e-pošta: [email protected], ali pa jo pokličete prek e-pošte: [email protected] za hiter klic s klepetom ali whatsapp / +35677926593.

Hvala
enota

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.