Ima kdo slabe izkušnje z Zavarovalnico Sava?

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
heh... (nepreverjen)

Nič slabega

BrezKomentara (nepreverjen)

isusa boga če začan gučati.... s tem, da je Generali pa merkur pa ... itd.. še slabši...

VSE... zapomni si.. VSE zavarovalnice delajo s PLUSOM... se pravi, da komaj čakajo, da ti njim daš denar, tebi pa ne dajo nič. Vprašanje je samo, koliko so pripravljene popustiti.

Zavarovanec pri Savi (nepreverjen)

Mel sem pri Savi zavarovani avto par let. Vse super dokler san nej mel enkrat poškodbe ogledala. Čeglih san mel zavarovana ogledala in stekla, so pravli, ka mi toga nemrejo povrniti. Od te dale san na drugi zavarovalnici. Par evrov je dražja, ampak ge san tisto razliko v ceni za par let plačo te kda san si mogo sam ogledalo menjavati.

malo pejnaz ma… (nepreverjen)

Ahaa.. mel si to zavarovano, pa si nej dobo? Malo morgen...povej še kakšen detail...

Zavarovanec pri Savi (nepreverjen)

Ne mislim se zagovarjati zdaj tu. Ogledala sem imel zavarovana, po poškodbi mi je med vožnjo padlo ven ogledalo iz ohišja, zavarovalnica pa sto in en izgovor. Za to jih ne rabim, da se bom z njimi pogajal pa jim grozil z odvetniki vsakič, ko bom kaj rabil od njih.

janko71

Imam nezgodno zavarovanje z dnevno odškodnino, bil nesposoben za delo več kot 200 dni, izplačali najprej za 8 dni.
Ko jim napišeš, da jih boš dal na sodišče, brez kakršnikoli drugih izvidov, izplačajo 120 dni, okoli 2/3 upravičenih dni.
Zdaj pa še pri invalidnosti komplicirajo.

Damir12345 (nepreverjen)

Vse vrejdi pa prav ali da se kaj zgodi te obravnavajo kot talca oz papirologije ščitijo svoje interese ...TRIGLAV JE OČA PA MATI VSEM ZAVAROVALNIC

gespages (nepreverjen)

Damir12345, se strinjan. Nikdar nikših problemof. Rajše malo več dan za zavarovanje pa je mer.

In reply to by Damir12345 (nepreverjen)

sava-zajebava (nepreverjen)

nič dobroga neman za povedate o toj zavarovalnice. pred kratkin san mel nesrečo z avtojon in so mi nej ščele izplačati zavarovanja - mel san pun kasko. zgovarjali so se na neprilagojeno hitrost. sneg je bil, bilo je zmržnjeno in vozo san se v okvire omejitve. valda pa je zmržnjena cesta napravila svoje. gnide od gnid. služejo na lidaj kere trdo delajo. fuj.

kibic (nepreverjen)

Vrag je v drobnen tiski. Pa pred pisno prijavo škode se je dobro pozanimati kak obrazložiti poškodbo. Do zaj še sen vedno dobil izplačano škodo.