Očitno se zgodba okrog zakona in referenduma o drugem tiru še ni končala. Zanimivo bi bilo izvedeti koliko so posamezniki, kateri so zagovarjali upravičenost izgradnje drugega tira, prejeli denarja iz vsote katero je vlada RS namenila za kampanjo.
Mogoče bi poslanec Radič kaj več vedel povedati o prejemku. Sicer se pa še zdaj v družbi smejemo iz njegove edine »pametne« izjave na soočenju v Murski republiki, ko je izjavil da dnevno potuje na relaciji MS-LJ in obratno in šteje kamione. Sedemsto ali kolikor že jih je največ naštel v enem dnevu ali eni relaciji. Nisem si točno zapomnil, ker sem se iz njegove izjave tako smejal, da sem imel vse solzno oči. Pravi Vanek
Spodaj je še malo povezav na linke, nobenega članka nisem našel na MMC-ju, da bi zadovoljil mojega »forum nasprotnika« Tujec 2., verjetno je pa tako ali tako na križarjenju, ker se že nekaj časa ni oglasil na sobotainfo.
http://www.demokracija.si/fokus/totalen-neuspeh-vlade-na-vrhovnem-sodis…

http://www.sodisce.si/mma_bin2.php?nid=2017121214244279&static_id=20171…
http://www.sodisce.si/vsrs/objave/2017121214244279/
https://twitter.com/kjaklic/status/927911324738342912
http://odlocitve.us-rs.si/sl/odlocitev/US31209?q=jakli

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

busybee (nepreverjen)

Tujec2?? Samo naj bo na križarjenji, še par evrov njemi nakažen naj še duže ostane kak pa ka mo njegve nesmisle čito tu...

Fčelica (nepreverjen)

Jaz pa se sprašujem kaj je zopet tako zasmrdelo?
Aja, čebela!

In reply to by busybee (nepreverjen)

busybee (nepreverjen)

Hah hah hah. Na tvoj nivo se ne spuščan. Rajši priletin kak prava čebela in se ti na glavo poserjen. Med pa samo za izbrane pistin:)

In reply to by Fčelica (nepreverjen)

aaaqwert (nepreverjen)

Totalni šalabajzar si vö spadno s ten ka si prikelo link od Demokracije. Nobeden resen človik ti nede vrvau, pa tüj či je vse rejsan ka si napijsau.

portil

Potem pa link od MMC-ja
http://www.rtvslo.si/slovenija/vrhovno-sodisce-v-ustavno-presojo-poslal…

To obožava Tujec2 oz.Pleničkar1, samo kaj, ko pa je še vedno na križarjenju. Znan je pa po tem, da ne piše pod drugimi nicki.

In reply to by aaaqwert (nepreverjen)