Ker se približuje čas letnih dopustov, me zanima, če kdo daje psa v varstvo ali v pasji hotel (lokacija M.S.), ter komu? LP

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
a (nepreverjen)

imam dobro osebo..če želiš 040506100 ti dam kontatk

zoro05

Pozdravljeni. Sem iz MS,(imamo pa muco,torej "ljubitelj živali)ker živim v bloku, zato ga lahko negujem pri vas doma, tako, da je na "domači lokaciji" Z njim sem lahko več ur na dan, če se rad vozi v avtu, tudi ni problem. Vse po dogovoru. Naša mačka dominantna, zato ne morem sprejeti kužka k sebi.
lp

Landini

Mislim, da je en hotel nekje na Hrvaškem v bližini meje. Baje, da so zelo zadovoljni. Vendar ne morem sam oceniti, ker po teh uslugah nisem nikoli posegal.

Tea123 (nepreverjen)

Tudi jaz imam kontakt dobre in zanesljive osebe za varstvo psov. Sam jih po želji tudi trenira, pripravlja za izpite, socializira... Če te zanima, se oglasi: 040696006.

Trogir (nepreverjen)

Pozdravljena zanima glede varstva za psa če še ta tel št obstaja ki ste jo objavili sem klicala vendar se nihče ne javi lahko me pokličete na 070750881 hvala

In reply to by Tea123 (nepreverjen)

4 pike (nepreverjen)

https://www.facebook.com/pasjamama/?fref=ts ta pazi na pse ko so lastniki od psa na dopustu kolk sm zasledil so full zadovoljni z njo :)

Mira

Seveda je boljše, če lahko lastnik vzame psa s seboj na dopust, drugače pa je za žival manj stresno, če ostane v domačem okolju in ohrani svoje navade, oskrba pa se prilagodi njej. Tako lažje preživi stres, še posebej mačke.

Če bi kdo poleti potreboval pomoč pri mucah, lahko pomagam. Imam veliko izkušenj z njimi, tudi sama jih imam pet.

busu pablo

Dobro jutro.
Ponujam posojila vsem iskrenim in poštenim ljudem; tiste, ki
potrebujejo kredit v 72 urah in ki lahko povrnejo
denar. Moje posojilo se začne od 3000 € do 1.000.000 € s stopnjo
Obrestna mera 3% na leto za obdobje odplačevanja od 1 do 25 let
. kontakt: [email protected]

Whatsapp: +33785396343