Pozdravljeni.
Okoli novogradnje želimo urejati okolico, nakupiti nekaj cvetličnih korit (temne antracitne barve) ter okrasno drevje. Slišala sem, da se da dokaj poceni okrasno drevje dobiti na Madžarskem in sicer nekje pred Lentijem, ampak mi nihče ne ve povedati nič točnega. Kje se izplača kupiti korita?

Prosim vas za nasvete/pomoč.

Hvala.

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
krizaeure

Pozdravljeni!
Za okrasno drevje ne vem, če je ceneje na Madžarskem, sem pa poizvedoval za thuje in te so bile cenejše v Vrtnariji Sum v MS.Tu so naslovi in številke: Plant-Divisor Szövetkezet
Szalay Díszfaiskola -Kertészet
8948 Nova Kossuth Lajos út 58.
Tel.: +36 92 577 016
Fax.: +36 92 577 018
www.szalayfaiskola.hu
GPS: N 46.41,128' E 016.41,346'

Szalay Cecília Tel: +36 30 4 254-622
Szalay Imre Tel: +36 30 9 397-558
Szalay Ivo Tel: +36 30 2 566-776
[email protected]

Za cvetlična korita pa ne moreš zgrešiti. Lili-Komunala-IKEA-mrtveški avto

proact (nepreverjen)

pred Lentijem sicer ne vem, se pa kar veliko hodi v veliko drevesnico, ki je v kraju Nova, pr. 15 km oddaljeno od Lentija. Tja hodi veliko slovencev, je pa res velika drevesnica, ki ima odlično izbiro. Mi smo tja šli po ciprese.

proact (nepreverjen)

pred Lentijem sicer ne vem, se pa kar veliko hodi v veliko drevesnico, ki je v kraju Nova, pr. 15 km oddaljeno od Lentija. Tja hodi veliko slovencev, je pa res velika drevesnica, ki ima odlično izbiro. Mi smo tja šli po ciprese.

smetkica

Hvala vam za te koristne informacije!
V IKEI smo korita že preverili pa nejga nič primernoga :)

Lp

gajzi

smetkica ---------- ka ste odili v IKEO vij bi naročili direktori Soboške Komunale un vam vse da pripeljati z mrtvaškim avtom iz IKEE .
lp

dupont

madžarske cene nejso avtomatsko nižiše od naših, to vas malo vrtnari zavajajo. na madžarskon majo dostakrat nekaj v stili razprodaj, zato se včasih dobijo stvari fejst poceni.

isti primer je s cipresami iz italije

gostja (nepreverjen)

Na mađarskson v vasi Nova, ene 15km naprej od Lentija, za cerkvijo križišče na levo (znak "Baumschule") tan so ugodni, www.novaplant.hu. Naprej je še ena na levi strani ob cesti, tisti imajo primerljive cene s Slo - Szalay Díszfaiskola -Kertészet.
Precej ugodno dobiš grmičke, smrekice, ciprese tudi na Tišini, drevesnica Seme sadike Mengeš (za gasilskim domom levo-vidi se pa tudi s ceste malo prej).

mmaestro16 (nepreverjen)

A kdo ve če ta drevesnica še obstaja?
Spletna stran ne obstaja več, če pogledam preko google maps pa mi še kaže lokacijo.