FFS san lejpo slikico za tebe ščel gor date pa ne ven kak ide tou. Ded dosaden si kak pesji drek samo tou...

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je trava?

Norce4848 (nepreverjen)

Naure ste vij, ka se saki den z njin obadate un pa v tun uziva. Saka tema ka se pojave je un kontra vecijne, samo ka vas lejko svadi. Komentare ma ene pa iste stavke obrnjene na 10 nacijnof ali vij se li pa li stukate pa njemi probate neka dopovedati. Tip sidij v bloke pa se norca dela z vas ka drujgoga dela nema, a vij njemi pa li vsi na dujšo fudate. Saka tema, sak komentar se ide o njemi. Človek je saki den trdi za racunalnikon.
Tudi ta tema de se zaj cejli važen pocujto pa de itak zaj se prleto pa neksno norost z ovcame, janšo, muro, elektrarname, njegovo zeno, njegovo visko penzijo, njegovo visko izobrazbo, njegovo niko zorjan napijso pa te se pa trije gor vuzgale. Ocitno vij nemrete brez njega un pa brez sobotainfo tak ali etak nej.
Pac v zivljenji nej mel pozornosti pa jo zaj tu isce vi pa njemi davlete. Ocitno so vas kak deco nej vcili ka puste naj se derej dokeč se ne navole.

brndžek

Saj maš praf ja :D

In reply to by Norce4848 (nepreverjen)

AntiFuzbal (nepreverjen)

Norce4848 - v bistvi se moren kar strinjati s teuf, AMPAK!

Ges predlagan, zaj ka do volitve, ka se Tujec 2 lepo identificejra, pa njemi napravimo listo, pa ga zvolimo te de pa vse v najlepšon redi. Pa nej samo v Soboti, seposedi to un zrihta!

Kda je s politikof pa s političarami kaj narobe Tujec 2 zna kak se zadeva rejši, kda je kaj narobe s športon ma Tujec 2 rešitev. Isto je s Komunalo, Polaničon, Fazanerijo, Gastronomijo, Gastroskopijo, ešče za nebolečo depilacijo in menstruacijo ma rešitev. Ka o prometi, urbanističnih načrtih, komercialnih (in ne-) poletih v vesolje sploj ne začan. Plače pa penzije do šle fčasi gor, liden nede trbelo v slujžbo (od začetka samo v nedelo, te sledi pa sploj več nej). Ka pravite, san kaj pozabo?

Torej, Tujec 2 ka praviš? Bi kandidejral, pa popravil vse napake, krivice, goljufije in podobno? Zdaj imaš priložnost, javi se! Moj glas že maš, garantejran ka te zvolimo.

busybee (nepreverjen)

ge san se navolo tomi idioti več nemo pozornosti davo...

kukovec

Sem objavila to sporočilo za vložitev mojo pomoč, da moj prijatelj ali
blizu . there je bil velik človek, ime FRANC, Email: francmatoshi58@gmail.com
zagotavlja posojila v razponu od 1000 € do 40.000 €.
je odobril posojilo v višini 7000 € za nakup nepremičnin; in sem
odplačala več kot 6 let z zelo nizkim 3% obresti.
Če potrebujete osebni kredit, napisal sporočilo

Tukaj je njegov email: francmatoshi58@gmail.com

sneg na cesti (nepreverjen)

Večkrat ma praf. Velko zna samo ma prostaške besede.