Ker smo v fazi izbire tlakovcov me zanimajo vase izkusnje z tlakovci od Mesica. najbole me zanima kak se tlakovci obnesejo, kak drzijo barvo, ce pokajo ali se krusijo ( prosin napisite tudi keri model in barvo mate ) Zanima me tudi kak resuje Mesic morebitne reklamacije? Pa prosin samo za realne izkusnje, tistih ka ste tlakovce resan kupele. Z ostalimi komentari prosim ne smetite teme in izlivajte svoj gnoj drugje!! Hvala

Komentarji (30)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
FeketePeter (nepreverjen)

Najfalejsi, brez ddv, nega problemov pri reklamaciji.

Listekk (nepreverjen)

Kak brez ddv? Te odavle samo firman? in ka ste reklamerali, ka znate ka nega problemov pri reklamaciji?! Te bilo nekaj narobe?

In reply to by FeketePeter (nepreverjen)

FeketePeter (nepreverjen)

To pomeni ka ti da brez racuna :)

In reply to by Listekk (nepreverjen)

(nepreverjen)

Mešičevi so kvaliteta .Obstojna barva se ne krhajo in so kvalitetni .Dobra lastnost pa je ,da ne puščajo solitra .

Marko79

Steroga pa mate? Model,barva. Kak dugo? Nega betonskoga izdelka, keri nebi pusco soliter, ce je pod njo vlaga. Ale je Mesicov iz plastike? :)

In reply to by (nepreverjen)

scerzinger (nepreverjen)

Hahahahah ne puscajo solitra???? Ahaa… ga mamo od lani, pa se kopamo v solitri. Tak ka ne bluze ka Mesicov ne pusca solitra. Pa robnike ma tak upognjene kak ce bi lok mel. Tak ka z nase strani, Mesic enkrat, zadnjic in nikoli vec! Drek od dreka

In reply to by (nepreverjen)

Rajeseogni (nepreverjen)

Mi smo njegove tlakovce kupele 2 leti nazaj, tiste sive bele, ka se barve prelevlejo, ka so 3 razlicne dimenzije. Tan pri vhodi jih ma razstavlene. In ti lejko poven iz prve roke ka so katastrofa. Najvecji pokajo na sredi pa se ne vozimo gor. po 2 letaj je barva zbledela, eni so vmes gratali se zuti. Tudi krusijo se in ponavlan se enkrat, ka se ne vozimo gor. Reklamacija? Te besede tan ne poznajo, znata nasteti samo 10001 izgovorov, zakoj pokajo, zakoj se krusijo, zakoj so cistak zbledeli. Sosid ma 10 let star tlakovec od Oblaka in napram nasome od Mesica v vide kak novi. Njegov je mogoce zbledel za 20%, nas pa sigurno za 70%. Kak to znan? Tak ka man v kleti pospravlenih par tlakovcov, keri so pac nej izpostavlenu vremenskin vplivan… In ce de slo tak dale, do drugo leto vsi navadno betonski sivi. Cegli smo placali poseben tlakovec, nej navaden betonski. Tak ka raje daj tistih 10% vec pejnez pa bos mel tlakovec kak trbej. Ale pa nic. Nic je se itak bokse kak te cirkus. Lejko pa pistis mail, pa ti poslen slike, ka bos vido kaksen njihov tlakovec po dvej letaj grata. Ce pa se ze odlocis ka kupes tan, pa ti naj da pisno garancijo na obstojnost barve in pokanje. Skoda ka Sobotainfo ne pisti javne objave slik….

NemecA (nepreverjen)

Najbokse ka to das prejk sodnomi izvedenci iz gradbene stroke, to kosta okole 600€ in ce mas ti praf, vse stroske nosi prodajalec. Podobne fore so bile z Bramacon, ka se je razbarvo in poko, in je na konce Bramac mogo placati odskodnine in zamenjati robo. Ker material ma tudi doloceno garancijo, nemre v 2,3 letaj propadnosti. No idi ta, se probaj zgucati, fajn je tudi ce mas kaksen pisen dokaz ( mail, priporoceno posto, ka si prodajalca obvestil..) ce nej pa pac naj izvedenec doloci sto ma praf. 600€ je mala cena v primerjavi z menjavo celoga dvorisca.

In reply to by Rajeseogni (nepreverjen)

Marko79

Fala. Celo mislin ka znan, ge je tej tlakovanec, ker se obcasno vozin mimo in san skos sokerani, ka je saki mesec bole zuti pa brez barve. V Bodoncaj nej? Pri cesti, taksna nova kuca? Posle mi prosim slike v zasebno, če ti nej odveč.

In reply to by Rajeseogni (nepreverjen)

Ich (nepreverjen)

Ge san pa z oblakovmi nej mel sreče. Pokajo, krušijo se... in to po dveh letaj. Fejst žalostno. Ja pa šlo vsaj pri reklamaciji gladko skoz...

Zimskanoc (nepreverjen)

Keri model tlakovanca? Kaksna reklamacija pa je bila? Si celoga novoga dobo?

In reply to by Ich (nepreverjen)

Ich (nepreverjen)

Tlakovci La piazza.

Pri reklamaciji so me pitali če se strinjan ka mi povrnejo znesek za eno paleto. Pa san se strinjo in smo rešili. Kupili smo sicer 9 palet, če se ne motim.

In reply to by Zimskanoc (nepreverjen)

Marko79

Kaksni % pa jih je spokalo? Se itak dale pokajo, ale ka je na zecetki pocilo je to to?

In reply to by Ich (nepreverjen)

Ich (nepreverjen)

Huh težko ocenin. 2% recimo. Načeloma je spokalo že na začetki ka je mislilo spokati. Zaj pa še občasno kakšen.

Najbole me moti to, ka je tlakovec tak krhki. Za vsako malenkost se rob okruši...

In reply to by Marko79

Joshko (nepreverjen)

Vzemi od Podlesnika. O Mešiču pa je škoda izgubljati besed…

Marko79

Ga mate? Kaksen model, kak dugo? Barva drzi? San ze cuo puno dobroga, samo je dostava noro draga 😅

In reply to by Joshko (nepreverjen)

Sumič (nepreverjen)

Samo v pomoč če de ti koristilo. Pred dvema letoma San napravo študijo z temi tlakovanci, te San se pa odlouču za Semerloc (oprosti ne ven kak se točno napiše) samo po dvej leta nemam niti malo problemov, pa so nonstop povozni, niti eden neje spoku, pa barva ista. Zemi si čas pa nasvete, ker tou neje malo penez.

Fox (nepreverjen)

Lejko prosin malo spoštovanja do firme kera dela betonske izdelke že več kot 50 lejt. Vse kuče stojijo ka so z njihovih ciglof napravlene, pol prekmurja napravleno z njihovih izdelkov, tu pa mate komentere sami nesposobneži za delo.

ZaFoxa (nepreverjen)

Zakoj nebi nesce napiso svojih izkusenj? Ce so nej dobre jih po tvoje trbej skrivati? Sodec po napisanon je mel sanso resiti probleme in jih je nej. Mel je sanso izboljsati recept in ga je nej. Torej? Naj se nekome pac davlejo pejnezi, zato ka “je ze dugo” na konce pa si najebani s slabin izdelkon?! Lidan tudi ne kaplejo pejnezi iz neba in ce nesce neka placa, si zasluzi kvaliteto!!! Pa tak bajdvej, ce nesce ma 5,6k€ ka si naredi tlakovanec okole kuce, je ze nej nesposoben za delo, ampak jebeno puno dela, ka si lejko to privosci!!

In reply to by Fox (nepreverjen)

Prekmurec 67 (nepreverjen)

Delajo oni že dugo kvaliteto : Alan Ford: Govorim iz lastnih izkušenj.

In reply to by Fox (nepreverjen)

Gost bravo (nepreverjen)

Jaz pa man Mešičov tlakovanec več kak 10 Let in lejko si prijdete pogledat barvo in Material če ga operem je kak nov

?? (nepreverjen)

Ka to navadne betonske sesterokotnike ale ha-je? Za te vrvlen ka dobro v vidijo :) Ale steri model mas? Vace pa napisi kama lejko pridemo poglednot! Pridemo z veseljon

In reply to by Gost bravo (nepreverjen)

Cudno (nepreverjen)

Kama lejko priden poglednot? Ka me resan zanima. Pa ne nucas ga niti “prati”

In reply to by Gost bravo (nepreverjen)

alojzios (nepreverjen)

huh ges san tudik v fazi polaganja tlakovca pa san se nagobo k mešiči zdaj mo p dvakrat premislo..

Garancija (nepreverjen)

Pa naj ti da pisno garancijo na barvo in pokanje, pa te ga lejko zemes brez brige. Ce pa de to problem dati, te pa raje dvakrat premisli.

In reply to by alojzios (nepreverjen)

Bubek (nepreverjen)

Ges man Mešičove sive tlakovce enih 10 let najmenje,kak novi so,rejsan neman kaj praviti,niti eden je nej počeni

?? (nepreverjen)

Keri model, pa kaksno barvo?

In reply to by Bubek (nepreverjen)

Cudno (nepreverjen)

Zakoj tisti ka hvalite tlakovance, te ne napisete barvo in modela tlakovanca? V kon je to fora? Meni je to redno sumljivo. Fejk pozitivna ocena? Vejpa te ja povejte s ken ste zadovolni, ale je pa problem, ce de sto proso slike? PA jih nede…😂

In reply to by Bubek (nepreverjen)

Tlakovec (nepreverjen)

Ge man tlakovce Mešič že dosta lejt. So čisto vrejdi, se ne krušijo in ne pokajo. Slavko je prišel na ogled in povedo kelko košta. Na koncu je bilo 6m2 več, pa je držal besedo, za nobeno cejno je nej vzel centa poleg. Majster Atila in ostali dečki vse na mm genau narejdili, pa se cejli küp püjstili za rezervo. Začejtek tej debate je idiotsko metanje polen Mešiču. Sram te je lejko Feketepeter in ostali pid njim

Tribarven (nepreverjen)

Tudi mi mamo mesicof tlakovanec od poletja 2020. Plavoga/sivoga, ka se mesajo barve in so 3 razlicne velikosti. Prvo poletje jih je spokalo cca.40 komadov, to smo v pobrali pelali nazaj in zamenjali. Brez problema. Je pa resan ka je barva skoraj popolnoma zbledela. Smo lani v jeseni naredili se en del se coj in je med njima, ce gli ide za isti tlakovanec neverjetna razlika v barvi. “Stari” iz leta 2020 je prakticno brez barve. Vrvlen ka ce kupete navaden betonski tlakovanec nede problemov. Ale tlakovanec keri ma pignemente pa je fest vprasljivi glede kvalitete. Mo sao zdaj en den do njega, pa mo vidli kak de reso reklamacijo. Te napisen svoje izkusnje. Pa ka nede sto pravo, ka ga sinflemo po krivici z najvecjin veseljon poslen slike vsakome ka sce slike od prvoga poletja, slike zdaj, in primerjavo med “starin in novin” man tudi par pospravlenih od prve runde in ka so pokriti s folijo so nej zgubili barve in jih lejko dan coj za primerjavo… Pac sto sce slike naj pisti mail, mo vsake telko pogledno to temo in posljen slike!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.