Zdravo. Mi leko što povej zakoj mi dosti krat ne dela Tvin? Včasik dela včasik pa enostavno ne dela in mi napiše (prilagam sliko)... Istočasno mi pa RTV programi idejo gledati.

http://shrani.si/f/2f/tp/43br4rJk/brez-naslova.jpg

Kakšna rešietev? Neven ka dodatnoga bi še mogo naročiti ka bi delalo to. Fala.

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ideatel

Pozdravljeni,

v kolikor želite gledati programe ki niso v vaši shemi, je potrebno dodatno naročilo sheme. Pogosto se pojavlja tudi napaka, ki nastaja zaradi združevanja sistema, zato preverite če imate v moj.telekom.si zavedene tako mobilne kot fiksne storitve. Pred časom je tvin bil omogočen tudi naročnikom mobilnih storitev, sedaj pa je možen samo v kombinaciji s Siol storitvami. Za več informacij se lahko oglasite v naši poslovalnici IDEAtel, Pooblaščeni prodajalec Telekom Slovenije, na Slovenski ulici 45.

Lep pozdrav,

Ekipa IDEAtel

GostujočiGost (nepreverjen)

Povedali ste vse, samo tistoga, ka bi mogli nej.
Ti jes poven, ker se je ista stvar kak tebi, zgodijla tudi meni, v torek večer, kda san štel gledati na Kanali A tekmo Lige prvakov. San pisal na tehnično podporo, pa so pravli, ka nekaj "posodablajo", pa zato TViN trenutno ne dela, razen tisti 3 al 4 programi, isto kak pri tebi.

Mi je pa čudno to, ka skoz oni nekaj "posodablajo" glij te, kda je na sporedi Liga prvakov. Pa nemo zdaj o teorijaj zarote...

Vglavnon, vgojno drugi den je že vse normalno delalo, pa tudi če ideš na Facebook stran od Telekoma Slovenije lejko pod objavami obiskovalcov vidiš, ka se dosta lidij buni, ka se jin ista stvar dosti krat dogaja.

Že tak jako drago plačuvlemo te siol, pa šče te ne dela vse kak bi moglo. Glede na to, ka je z TViNon nikaj nej narobe bilo, pa neven, ka majo sploj dregati tan okoli.
If it ain’t broke, don’t fix it.

Gladiator.

Ide se za program POP TV. Tak ka je nej težava v ten ka nebi mel programa v shemi.

Kak je že goraj predhodnik pravo... Zadeva je ''smešna''. Enok dela, enok ne dela... Zaj recimo dela. Za par vr pa več pa nede.

t2 (nepreverjen)

Ite na T2 je dober nega nobenih problemov

GOST 29 (nepreverjen)

se strinjam pojdite na t2 je najboljši ponudnik ni problemov nikoli kot je z drugimi ponudniki

jurak (nepreverjen)

siol dela dobro, samo na lokaciji pravi moreš biti.

siol man že od leta 2001 pa še do zdaj nejsan mel problemov. siol tv dela brez problema,

TViN gledan iz tujine, zadnje čase iz zda pa kanade pa mi vedno dela dobro

zoro05

Zdravo!
Že malo v letih, ka je tvin?
Ges man problem z wifi-jon TELEMACH

Vsake den moren reseterate TP-link. Med tednon je še kelko telko, živen v bloke MS, evo med vikendi in prazneke pa za popiz....reseterate moren TP link na 15, 20, 10 min (JOJ GLIJ ZAJ REKLAMA ZA TELEMACH, KA BI ŠE TV VEN VRGO)
Ja na pomoče 080.... da jih sploj dobiš 30-120 min....kupite nov ruter, ale me je neka nej jasno, da je malo naroda gore brez problema. Naj kupen druge ruter? Ale pa jih odpikan?
M ajo preslabo kabelsko, če ob špicaj (vikende, prazneke ) vse blokera.

Ka mislete, posebno tiste, ka ste v blokaj, ge je seveda več operaterof? Fala in lepe vikend