Zanimajo me vaše izkušnje z osebnimi zdravniki v Murski Soboti (moren si novega najti). Koga priporočate, koga imate vi, kak se vam zdi itd. Hvala

Komentarji (29)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
hiter45 (nepreverjen)

Pozdravljeni. Priporočam dr. Rajnar Vöroš Zvezdico v Šavel centru. Je že 5 let moja zdravnica in nimam nobenih pripomb glede nje.

JonaBronze (nepreverjen)

Grabar Vlasta na Lendavski v MS.
http://www.ezdravnik.si/vlasta-grabar

majda

definitivno dr. Nerat beltinci

asdfgh (nepreverjen)
Hahag (nepreverjen)

Lang ? Dr lang je 100let zadaj un se vedno misli ka se konoplja uporablja kak droga z kero nucas iglo ka se piknes mislen ce je doktor kere misle ka se z travo pikajo resno usposoblene za delo z ljudmi

In reply to by asdfgh (nepreverjen)

- o

Vöröš Janoš in sestra Alma

kozorogijna (nepreverjen)

Priporočam dr. Vöröš Janoša, zavzame se za pacienta, je zelo dober zdravnik, prijazen, same dobre izkušnje, je naš družinski zdravnik in seveda zraven njega dela še najbolj prijazna sestra Alma, da bi le imeli še več tako sposobnih ljudi na svojem področju...

- o

Točno nega v ZD pred Almov .

In reply to by kozorogijna (nepreverjen)

tarana (nepreverjen)

kaj pa dr. Staša Kocjančič - je kdo pri njej, je vredu?

lb

Imam dr. Kocjancicevo in je zelo vredu. Vzame si cas za tebe, zrihta ti kar rabis, vedno prijazna in dobre volje. Z njo imam same dodre izrusnje, zato bo to prava izbira!

afnaš (nepreverjen)

dr Nada Šavlova super pa sestra Višnja super nega ka ti nebi svetovali pa še zelo prijazni

dr (nepreverjen)

Ka pa najslabše obnašanje ? Definitivno medicinski tehnik pri dr Radiču :-(

- o

Samo nej Žižkovi ker nema več časa je direktorica in tisti arogantni sestri ki misli da je ZD njeni ki dela z Žižkovo

Gost (nepreverjen)

doktori so kurve

Odgovor Gost-u (nepreverjen)

Doktor je vse najslabše, največji napihnjenci, pod krinko prijaznosti. Vlečejo se v rit med. osebju, najbolj svoji sestri, z njo so sproščeni in srčni. Pred pacientom znajo povedati tudi takšne: ˝zdaj ste v mojih rokah˝. Sicer te zdravnice, katera to sploh ni bila (dr. Semenova) te več nimajo tam, imajo pa druge vzvišence. Boljše, da jih ne vidiš, to pomeni, še dodatno si bolan, če greš tja, ali ne?

In reply to by Gost (nepreverjen)

lolo (nepreverjen)

definitivno janoš voroš samo verjetno te ne zeme ka ma dosta pacientov ALMA pa je srce zd ms..

majda

samo nej k dr...šavlovi..o izkušnjam bolje da ne pišem...

dr. Šavlova (nepreverjen)

Zakaj pa ne bi govorili? Nekateri ljudje to frazo; bolje da ne govorim... Zato je ta forum, da se pove, ali ne? Pa še slišali bi radi. Krivice se dogajajo vsakodnevno, če prideš razbolel k nekomu, kot je zdravnik, ta je prav zato tam, da ti pomaga, je zelo hudo, če zavrača vsak poskus človeka, da mu razloži svoje stanje. Ste že doživeli kaj takega? Ste dobili napotnico?

In reply to by majda

zoro05

Ges od od dr. Vöröš Janoša, nikdar nebe odišo, da o prijaznosti sestre Alme sploh ne govorim.

121212 (nepreverjen)

Strinjam se s tabo..Res kapo dol,direkt sem srečna,da imam tak dobrega zdravnika in da Alma dela z njim..Boljše kombinacije ni mogoče zamisliti..
Čeprav rada rečem,manj ju vidim raje ju imam...
Ampak tu vedno mislim na bolezen..ker lepo je biti pod tako taktirko...naj si ju drugi vzemejo za vzgled..predvsem sestre..naša Alma je nasmejana vedno in to nam polepša dan...
držta se in ostanita taka kot sta,ker sta najboljša

In reply to by zoro05

kijmhnbg (nepreverjen)

Nega ga čez koveša

xpacient (nepreverjen)

dr. radić
medicina dela in športa

TATALEN IDIOT, KI NEVE NITI SLOVENSKO ....

Dr. Radič-evo … (nepreverjen)

Je nič proti temu kar dela direktorica pod mizo. Vse na legitimen način, vse v okviru pristojnosti. S pomočjo vseh vej zdravstva. Na dom jih pošiljala, os. zdravnica je priredila prisilni hospital za preganjano osebo in s tem prekinila direktoričine lovke. Mišljenja, da je uspela in zaprla človeka ni trajalo dolgo, ker je bilo sporočeno, da je oseba videna nad okno, kar pomeni da so jo prijavitelji kar šli pogledat. Niti Policija nima takih pristojnosti kot jih ima BELA MAFIJA. Proti njim se je mogoče pritožiti, čez delo dr. in njihovih direktorjev nikamor. Še posebej zato, ker so bolj povezani z pravosodjem kot sama PP. Priimek Žižek je povsod, vendar to ni edina korupcijska naveza med ZD in sodiščem. Prav zato mi nikoli ni odgovorila na pisna vprašanja, njen odgovor bi moral biti, da vse dela po naročilu. Za svojo imuniteto v katero je padla, ko je dobila ta stolček in je zdaj le lutka v soboškem podzemlju.

In reply to by xpacient (nepreverjen)

goričke (nepreverjen)

vsi so po svoje dobre

Mokica (nepreverjen)

Staša Kocijančič ,najboljša in najbolj prijazna zdravnica v ZD Murska Sobota.

Martina 54 (nepreverjen)

Dr. Radič še dela? Ko smo še morale k njemu hoditi, tedanje trgovke Potrošnika, nas imel za norca, kaj to, še huje, sploh ni za opisati. Moški se sploh niso o njem nič menili, kaj pa je delal z ˝psihičami˝, je hvala bogu tudi vedela med. sestra g. Sever. Bila sem notri 1 uro, ko sem prišla ven me bilo sram zaradi pogledov v čakalnici, zaradi sestre in tega, da dela to načrtno. Naslednjič spet, slečti sem se mogla do pasa, v veliki mrzli sobi sem sicer sedela, drugače bi se zgrudila od sramote. Spoštovani dr. je zavrtel telefon in spet v nedogled govoril na stroške ZD. Srbski. Zakaj sem bila slečena? Verjetno, če bi prišel kdo noter, da bi videl, da pregled poteka, da on dela. Najboljše bi bilo vprašati gospoda doktorja, zakaj spravlja nekoga še v dodatno sramoto. Izbiral si je takšne, katere so breme podjetja, katere lahko odpustijo, če ne bo dal bolniške in komisije... Zdaj, ko sem v inv. pokojnini, zdaj si upam to povedati, vendar ne bom, nočem se spominjati njegovega zaničevanja. V svoji depresiji in vsej razbolelosti, bi samo rada vedela eno, zakaj nihče ne pove nič podobnega ? Kaj sem samo jaz bila tista norčika? Bilo pa je vsega, samo spolnega nadlegovanja - ne. Toliko, da ne bo pomote. pišem pa zato, ker se hočem zahvaliti vsem zdravnikom in zdravnicam, Ker so vsi normalni, niso niti malo podobni dr. Radiču. Bodimo vsi skup veseli, da si lahko izberemo zdravnike, tudi mi dobre volje, ker so vsi dobri, če pa kaj ni vredu, imamo možnost nekih pritožb ali kaj že, pa Zastopnika pacientovih pravic. Vsem zdravnikom, hvala.

čista resnica (nepreverjen)

Spoštovana Martina vse kar si napisala ti verjamem to se ni dogajalo samo tebi ampak še marsikomu in še dosti kaj jujšega. Dr.Radič nišče mu nič ne more A verjamem bog ga bo kaznoval njega in POTOMCE...

Crni vrag (nepreverjen)

Eh..bk

legitbristol2

Kaufen Sie einen echten und echten Reisepass (Website..https: //worlddocumenservices.com). Führerschein-ID-Karten Whatsap-Kontakt: +43 681-20883220Wir bieten nur hochwertige Originalausweise und Reisepass, Visum, Fahren anLizenz, ID-KARTEN, Heiratsurkunden, Diplome usw. kaufen jetzt qualitativ hochwertige Wehaben die besten HOLOGRAMME UND DUPLIZIERMASCHINEN Mit über13 Millionen unserer Dokumente sind weltweit im Umlauf.Kontakt E-Mails: =========== [email protected] Unterstützung: =========== [email protected] ....... https: //worlddocumenservices.com/Website ....... https: //worlddocumenservices.com/Whatsap-Kontakt: +43 681-20883220-IDs scannen-ja…-HOLOGRAMME: IDENTISCH-BARCODES: IDS SCAN-UV: JA-PassFAKE IDS MIT SCHNELLEM VERSAND - E-MAIL-UNTERSTÜTZUNGGefälschte IDs Over State-Führerscheinkarten und State IDKarten verfügbar. Inklusive staatlichem Führerscheinhologramm und Magnetstreifenoder Barcode auf der Rückseite. 2 Werktage Versandauftrag (Versand undHandhabung). Die BESTEN authentischen gefälschten IDs im Web.Gleiche Qualität, hohe Auflösung, die das Department of Motor Vehicles verwendet.Senden Sie die aktuelle JPG- oder GIF-Datei der aktuellen Lizenz mit Bildund Änderungen in NAME, DOB, LIZENZNUMMER, EINSCHRÄNKUNGEN usw.Wir produzieren die beste gefälschte ID online. Wir verkaufen gefälschte IDs für Großbritannien und die EU.Australische gefälschte ID und gefälschte IDs für viele andere Länder von gefälschtenPässe zu gefälschten Führerscheinen zu gefälschten Kontoauszügen haben wir IhreIdentifikationsbedarf abgedeckt. Unsere gefälschten IDs enthalten alle Sicherheitsfunktionenwie echte Hologramme, ultraviolette Wasserzeichen, Tiefdruck,Spezialpapier, Leuchtstofffarben, RFID-Chips, Strichcodes entsprechendIhre Daten und mehr. Unsere gefälschten Ausweise sind identisch mit der realen Nrandere Seite bietet Ihnen diese Qualität, wir sind die besten.Neue Identität schützt Ihre Privatsphäre und nimmt Ihre Freiheit zurück.Kontakt E-Mails: =========== [email protected] Unterstützung: =========== [email protected] ....... https: //worlddocumenservices.com/———————————————-Zögern Sie nicht, uns zu irgendeinem Zeitpunkt und zu jeder Zeit per E-Mail oder Anruf zu kontaktierenDISKRETION.ABSCHNITTE:KAUFEN Sie echte und originelle PASSPORTEHolen Sie sich echte und originelle Pässe USA (USA)Holen Sie sich echte und originale australische Pässe (Australien)Holen Sie sich echte und originale belgische Pässe (Belgien)Holen Sie sich einen echten und originalen brasilianischen Pass (Brasilien)Holen Sie sich echte und original kanadische Pässe (Kanada)Holen Sie sich echte und originelle Pässe von Finnland (Finnland)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.