Slomškova ulica je že dva meseca razkopana in že dva meseca se nič ne dela na Slomškovi, čeprav je celi december in skoraj celi januar bilo dobro vreme. Predlagam da malo vodimo evidenco tu gor na forumu, da bomo videli kdaj bodo se gradbinci končno spravili na delo.

Komentarji (23)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tutu (nepreverjen)

Dvomin, ka gej tu povezava z vremenon. To so pač projekti. Šteri mamo s projektami malo izkušenj, znamo, kak tej stvari potekajo. In kak jih večina firm (na žalost) prakticera. Maš pač več faz in več rokov . Brez kakršnekoli povezave z gradbeništvon bi pravo, ka smo trenutno v enoj fazi, štera se konča kmalu. Ali pa se je že končala in smo v naslednjoj fazi. Cilj v prvoj fazi je bil odstraniti asfalt in narediti nadomestno cestišče. Stvar je bila urejena kda so pač meli delavce (ker oni tudi delajo drugje) in to je to. Rok de (oz. je bil) doseženi, peneze za tej cilj se isto dobijo. Volk sit in koza cela. Razen cesta je nej cela. In če naročnika projekta stvar ne moti oziroma v pogodbi takšne stvari nejso prepovedane, de se to tak delalo. Je že pri krožnon na Puconsko-Sebeborskoj ravnici bilo tak ka par mesecov neje nikoga tan bilo in je bilo vse razkopano

Tuga (nepreverjen)

Že en čas neka lagano prekapajo na konci Kocljeve... na Slomškovi pa brez sprememb...

Drago Cestnik

23. januar, dež, nikoga na gradbišči.

MagyarBasci (nepreverjen)

vepa nemajo marele
na svezi gramoz se nikdar ne dela asfalt

Gost iz Turopolja (nepreverjen)

Pozdravljeni
Moj zapis se ne naša strogo na slomškovo ulico. Ko tako hodim po MS opažam,da naša občina oz. Komunala slabo oz.sploh ne skrbi za že obstoječe objekte, ki so stali kar nekaj občinskega oz.našega denarja. Na podvozu cankarjeve ulice je že nekaj mesecev zlomljena oz. upognjena usmerjevalna tabla. Na slovenski ulici že skoraj pol leta nekatere svetilke stojijo poševno, fontana pri Šopingu ne dela, tlakovci se luščijo in še in še, Zanima me, koliko časa je potrebno komunali, da zravna eno svetilko. pa ne mi pisati, da teh pomankljivosti niso opazili.Je dosti optikov v MS. Kar se pa tiče slomškove, gregorčičeve in še kar nekaj ulic bi lahko naštel, ter zemljišča ob avtobusni postaji, pa ne bi izgubljal besed. Če je kdo hodil po slovenskih mestih ve kako morajo biti urejena središča. To, kar imamo v centru MS je katastrofa. Zamislite si turista v MS. Ne morete? Seveda ne, ker jih ni. Lp

icterus (nepreverjen)

Realno je tak; njih boli ku*ac kak dugo de razkopano. Glavno ka je zaslužek, keri tudi de. Če delo na konci neje opravljeno kvalitetno (oz. je opravljeno slabo, površno in malomarno) je za to njin vseeno. Položnice pa so telko višje.
Vejpa ka nemreš zakrpati dela ceste 1 leto? Sramota in žalost.

In reply to by Gost iz Turopolja (nepreverjen)

thesherrif (nepreverjen)

baje ka jin je nafte v valjari sfalilo, pa zaj čakajo ka avti stisnejo šoder..

Drago Cestnik

24. januar, nikoga ni bilo na gradbišči.

upokojenec70 (nepreverjen)

Izvajalci verjetno čakajo, da se nasutje utrdi in noben valjar tega ne more storiti bolje, kot nekaj dežja in vožnja težkih vozil (tudi asfaltne baze običajno pozimi ne delajo). Le tako se asfalt ne bo udiral in lomil. Vsak "zakaj" ima svoj "zato", a če ga ne poznamo, še ne pomeni, da ga ni.

Cveki (nepreverjen)

Razkopali so cesto, zdaj pa je milijon šrajfov, cvekov pa še kaj. Eto san jih par gor poubro, pa si mislo, komi te trbej, ka si tu gumi predere? Pa grabe so tudi baje zadelali. Nega viditi, de trbelo malo več krat to narediti.

Drago Cestnik

25. januar, par delavcev je delalo na gramoznem parkirišču, na cesti ni bilo videti delavcev.

Takjeto (nepreverjen)

Enostavno jih prijavi na inspektorat. Pa pogledni ce majo vse table, oznake, zascito, celade po predpisaj… pa jih zacaj jebati v glavo za saki drek. To so velke globe, in ce posles dokaz- sliko, video, njim globa ne vujde. Tudi ce keroga delavca vidis z pivo v roki. Njin globa ne vujde. V gradbenistvi je strogo 00. Pa valda je se kaksen juznaski delavec na carno… tu jih tudi lejko hopsnes. Ce so predpisi in pravila so za vse!

In reply to by Drago Cestnik

miki22 (nepreverjen)

jebal boš delavca ....ojoj si srmak v gla....

In reply to by Takjeto (nepreverjen)

Ttr (nepreverjen)

Globe placuvle skos delodajalec, ker je delodajalec krif ce je nej vse po pravilaj. Razen seveda za alkohol…

In reply to by miki22 (nepreverjen)

ZTR (nepreverjen)

Mislim, ka bi tej 1 km ceste Kitajci naredili do güjžine. Naši nesposobneži pa delajo že oho-ho mescov. No, €€€ do pa nekomi vseeno kapnili v žepko.

Drago Cestnik

Tudi danes, 26. januarja isto. Delavci delali na gramoznem parkirišču, kjer bo pomgrad gradil blok, na cesti ni bilo videti nobenih del.

grobar (nepreverjen)

naj bi bar robnike za pločnike not zdejvali.Tu pa ja nej trbej nika asfalterati,če asfaltna baza ne dela.

Drago Cestnik

27. januar, nekaj so delali na parkirišču in v izkopani luknji na cesti tam pri avtobusni postaji.

miki22 (nepreverjen)
alooo (nepreverjen)

obrni se na novega zupana, ti glede na to da kao rad sodeluje, ti bo iz prve roke povedal kaj in kako je z roki na tej ulici

Hehehe (nepreverjen)

Kaksnoga zupana 🤣🤣🤣 zdaj ka je izvoljeni so vse obljube pozabljene. To se vec nevej… zdaj se vec ne dela za obcane, zdaj se dela samo ka si cim vec spodkopa pod rit, dokler novi ne pride

In reply to by alooo (nepreverjen)

Drago Cestnik

30. januar, večina delavcev je delalo na parkirišču, kjer bo Pomgrad gradil blok, par delavcev na Zvezni ulici, par delavcev pa je delalo v izkopani luknji na Slomškovi pri avtobusni postaji. Drugje na celi dolžini razkopane Slomškove ulice nikjer žive duše.

Drago Cestnik 2 (nepreverjen)

Malo načik je, kak ti praviš ali naj ti bou.
Nika si nej napiso, ka se ganz fajn da po ulici pelati pa nega udarnih lukenj zdaj ka dežđa nega...

Kda do začali na pune ribati boš tuj poroučo dnevno ali mo ti mogli pomagati pisati tej forum-blog? 🫢

In reply to by Drago Cestnik

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.