To vam pišem ne, da bi sovražil katoličane. Sovražim ZLO, ki ga ta religija prinaša. Sem raziskal in primerjal Božjo besedo z njihovimi nauki. Ta religija mora nujno biti IZPOSTAVLJENA, saj je polna laži in bogokletstva na Božjo besedo !

»Nič čudnega, saj se tudi sam satan preoblači v angela luči.« 2. Korinčanom 11:14

Rimskokatoliška cerkev je krivična ker vodijo množice ljudi v pekel s svojimi lažnimi nauki! Pogosto sklicujejo sebe kot "Mati cerkve". Sveto pismo pravi zanje:

»Na čelu je imela napisano ime, ki je bilo skrivnost: »Véliki Babilon, mati vseh vlačug in gnusob na zemlji.« Razodetje 17:5

Katoliška cerkev se priklanja Mariji in to samo po sebi je MALIKOVANJE!

»Jaz sem GOSPOD, to je moje ime, svoje slave ne dam drugemu, ne svoje hvale malikom.« Izaija 42:8

»Ne delaj si rezane podobe in ničesar, kar bi imelo obliko tega, kar je zgoraj na nebu, spodaj na zemlji ali v vodah pod zemljo!« 2. Mojzes 20:4

Marija ni posrednik ali nekdo, da bi molil za. Sveto spisi so OVRGLI to krivoverstvo jasno:

»Bog je namreč samo eden. Samo eden je tudi srednik med Bogom in ljudmi, človek Kristus Jezus,« 1. Timotej 2:5

»Jezus mu je dejal: Jaz sem pot, resnica in življenje. Nihče ne pride k Očetu drugače kot po meni.« Janez 14:6

Vatikan ne more odpustiti ljudem njihove grehe! Vse človeštvo je grešilo, Jezus je EDINO popolno Božje jagnje.

»saj so vsi grešili in so brez Božje slave,« Rimljanom 3:23

»V njem, po njegovi krvi imamo odkupitev, odpuščanje prestopkov po bogastvu njegove milosti.« Efežanom 1:7, poglej tudi 1. Janez 1:9:

Transsubstanciacija je bogokletje in satanično. Jezus je umrl ENKRA, IZPOLNJENO JE! Katoličani učijo, da kruh in vino postaneta dobesedno kri in Kristusovo telo. To je kanibalizem.
To je tako masivno anti-krščansko, da sem začuden zakaj bi kateri kristjan to podpiral!
Korinčanom 11:24-29 prikazuje vrednost v Gospodovi večerji. To je spomin na našega Gospoda Jezusa, dokler se ne vrne! Ne piše, da dobesedno jedo Njegovo telo!

»Kajti kar je umrlo, je umrlo zaradi greha enkrat za vselej, kar pa živi, živi Bogu.« Rimljanom 6:10

»tudi ne, da bi sebe večkrat daroval, kakor véliki duhovnik hodi v svetišče vsako leto s tujo krvjo. Ko bi bilo tako, bi moral od začetka sveta večkrat trpeti. Tako pa se je razodel enkrat ob koncu vekov, da je prek svoje žrtve odpravil greh. Kakor je ljudem določeno enkrat umreti, nato pa pride sodba, tako se je tudi Kristus enkrat daroval, da je odvzel grehe mnogih. Drugič pa se bo prikazal brez greha, v odrešenje tistih, ki ga pričakujejo.« Hebrejcem 9:25-28, preberi tudi Hebrejcem 7:26-28 in 10:8-25, Pismo je zelo jasno glede tega.

Rimo katoličani učijo krivoverstvo tudi o delu odrešenja. Njihova najljubša knjiga Svetega pisma je Jakob, kajti, če ga preberete v celotnem obsegu pravi, da so naša dobra dela SADJE PRISTNE vere v Kristusa. »Zares, GOSPOD ne vidi, kakor vidi človek. Človek namreč vidi, kar je pred očmi, GOSPOD pa vidi v srce.« 1. Samuel 16:7

To je le 'vrh ledene gore' informacij glede rimsko katoliške vere. Nimam prostora, da bi pokazal vse. Predlagam bi vam, da raziščete njihovo vero in jo primerjate s Svetim pismom. Njihov lažni evangelij in vera jih obsojata:

»Čudim se, da se od tistega, ki vas je poklical po Kristusovi milosti, tako hitro obračate k nekemu drugemu evangeliju, ki pa ni drug evangelij, pač pa so nekateri, ki vas begajo in hočejo Kristusov evangelij postaviti na glavo. Toda tudi če bi vam mi sami ali pa angel iz nebes oznanjal drugačen evangelij, kakor smo vam ga mi oznanili, naj bo preklet! Kakor smo prej rekli, tako pravim ponovno: če vam kdo oznanja evangelij, ki je drugačen od tistega, ki ste ga prejeli, naj bo preklet!« Galačanom 1:6-9

Še enkrat ponovim, ne sovražim katoličanov.... ampak sovražim lažni evangelij, ki zakriva pravo resnico. Tisti, ki se potegujejo za papeža/Marijo/dobra dela/itd, da jih rešijo, so zavedeni.

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
zoro05

Kakšne bolane,,, izseki itd samo komentar, moje mnenje vsi, pač vsi imamo svoje, nadalnjih komentarjev se vzdržim

a (nepreverjen)

res bolane samo da niso to prišle iz cerkve novo živlejnje malo na njih sumim..adminsitrato ni to sovražen govor in ste lahko sankcionirani da tega ne rešite.

kapča1 (nepreverjen)

bolano

đeste (nepreverjen)

stari ka tij kadijš?

vajz (nepreverjen)

V bistvi ma praf. mene osebno tüdi fejst mouti, ka se kao kristjani ubadajo samo s cerkvijof, nej pa z vörof oziroma Jezusovin naukon. Fejst malo "goreči kristjanof" resnično sledij njegovin naukon. In te je sigurno nej, ka trbej sakši de f cerkef leteti pa cejle dneve moliti. Preprpousto trbej samo "ljubiti svojega bližnjega, bolj kakor samega sebe". E, tou je pa že prežmetno....

Joana (nepreverjen)

Čista resnica. Hvala Bogu se še najde kdo, ki Sveto pismo tudi bere....
Mir in milost Jezusa Kristusa s tabo dragi brat!

Joana (nepreverjen)

Čista resnica. Hvala Bogu se še najde kdo, ki Sveto pismo tudi bere....
Mir in milost Jezusa Kristusa s tabo dragi brat!