ka malo bolj natančno napišem ka se mi je zgodilo.Dobro napravo sem prekršek ge je omejitev 30km v dolžini 500metrov radar skriti v kmici in megli zjuraj ob 6.20 vsi se lepo odpravljamo v koloni v službo ka bi si kaj zdaj pred božičem zaslužili za našo deco potem pa ta radar ti podere cel sistem res ne vem koga sem ogrožal z hitrostjo 45km ko pa je na tej ulici z obeh straneh ploćnik in trije ležeči policaji tak ka itak moraš pred vsakim policajom bremzati .Dobil sem kazen 250 evrov in 3točke in to dvakrat se pravi da je radar stal petek in nato spet vponedeljek ista brzina ista kazen se pravi dva dni sem naletel z to strašno brzino 45km in zdaj moram občini plačati 500 evrov pa še 6pik sem dobil dobro polovička je 250 samo vse eno to je skoraj pol plače izpit že imam 30 let nobene kazni zdaj so me pa navadni redari redno obrali vsaka jim čast ka nas navadne smrtnike na takšen način oberajo pejnez štere itak nemamo HVALA VAM REDARSTVO OBČINE MURSKA SOOTA PA VESELI BOŽIČ PA SREČNO NOVO LETO SE VIDIMO

Komentarji (21)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
takje vite (nepreverjen)

Tak je kda maš policaja za župana

Kaktus (nepreverjen)

Se strinjan z napisanim! Redari naj lepo dale kazni za parkirnine pišejo,če že morejo pa srečno. Na konce de vsak redar mel funkcijo policaja ali kak? Te se jin bole splača iti na našo "super" avtocesto,brez odstavnega pasa,z omejitvijo 110km/h,kjer se itak noben telko ne vozi! In če že,je pri 130km/h dosti večja možnost kakršnihkoli nesreč,kak pa če se pelaš 45km/h in to pri treh ležečih policajih! Ampak seveda,na avtocesti te skoraj nišče nede kontroliro...glavno,ka občina vse pokasira! Na konce pa de te keš tak šou za ognjemet,nej? Katastrofa! Namesto,ka bi popravili ne ven kelko cest,itd...ga serete s temi radari in redari!

ing. (nepreverjen)

Občina nuca pejneze za zaključek leta, ki pa mora biti obvezno v RIS Rakican.

Bunclek (nepreverjen)

njihovi zaključki nejso naša skrb,ampak oni si to več kot očitno lejko privoščijo. Banda!

Ela88

No te pa ci so tak parovni pa se naj ta gospoda na spomlad fajn sede na te soboske bicikline ka so zaj postavile in se po cejloj sobote pela pa pogledne ge bi se mogle kolesarske steze napravite pa plocniki vred zete,tude oviva 2 ka kazni piseta :). Resan so banda

alfaromeo123 (nepreverjen)

denar je potreben za obnovo Gregorčičeve... pa za barvanje Gregorčičeve... ponovno obnovo... pa spet rezanje asfalta pred dokončnim barvanjem.. bravo!

Tjašek (nepreverjen)

Če je že temu tako,naj policaj in ne redar (!) stavla pijance,ker takšni več kot očitno ogrožajo sebe in še kup drugih. Poleg zaključkov in vsega tega decembrskega kaosa pa oni rajši kazni pišejo nege v Rakičane med bajtami z ležečimi policaji,halo?! Okoli gostiln pa ne vidiš nikoga,ka bi delo kontrole ali stavlo z radarom...pa bi tan bilo upravičeno! Svašta...naša občina...

mikij (nepreverjen)

Po pravilih vozite pa ne bo kazni.:) kdo krši naj tudi plača! Tam je znak, kjer točno piše omejitev in tudi koliko metrov ta omejitev velja. Se pa najdejo primitivci, ki tam drvijo 50+ in zaradi tega je tam bil in še bo postavljen radar.

ULIČNI-DIRKAČ (nepreverjen)

Kda skoron sakšni den gledan teva "OSEBKA" v "SPOSOJENON" avtoji od POLICIJE, skritiva v grmauvji in se držijta kak policaja iz serije MIAMI VICE iz 80 let mi ide vse na bruhanje. Še CHUCK NORRIS iz serije Teksas Ranger je amater proauti ten našin "VARUHON CEST". Če sta že frajera naj domnevne "DIRKAČE" keri šibajo z nadzvočno hitrostjo 40-45 km/h, doj stavita na lici mesta in izrečeta globo.(če že špilata POLICAJA). Ampak pozabo san, ka so tej dirkači za njih prehitri, zatau rajši potuhnjeno in hinavsko pošlejo položnico.. Ne odobravan dirkanja po naselji ampak tau presega že mejo okusnoga. Na ton odseki in nekaterih odsekih si je nikak verjetno "POLITIČNO" priboro omejitev 30 km/h in še ležeče policaje cuj. Ka je gvušno je gvušno..(Nega Šaule v bližini, vrtca,..) po še pločnik je..Ne ven v kon je FORA.. Zdaj pa še tej "MIAMI VICE" agenti sagajo po cesti. V toj našoj državi že vse presega mejo okusnoga in zdravoga razuma. Proračun se naj puni, samo nej na te račun ka globijo lidij keri "DIVJAJO" s 45 km/h v slujžbo.. Vej či bi bil na SOCIALNOJ podpori verjetno ne bi daubo kazni, ka bi doma vgojdno še SMRDO v posteli pa se smejo iz toga ka ide v slujžbo pa plača kazen za "NJEGA" (za PRORAČUN, socialne podpore, ognjemet,..). Skratka PODEL način izkoriščanja delavnih LIDIJ. SRAM me je ka san SLOVENEC.. Za BOŽIČ pa si naj iz pobranih kazni kujpita sončne očale znamke POLICE, ka še samo tau njima Falij do popolniva agenta.. Lep pozdrav vsem "ULIČNIM DIRKAČEM" iz RAKIČANA...

Referendum da … (nepreverjen)

referendum, da se ukinejo pravice rediteljem aka redarček... Jao ko bom enga vido, da mi slika avto pa ta se me bo zapomno za celi lajf!

Gost (nepreverjen)
divjak_45kmh (nepreverjen)

Hehe moren lajkati kar in kak je ULIČNI-DIRKAČ opijso/napijso dejansko situacijo. Bravo! :)

bull68 (nepreverjen)

Policsiti nikoli na tem mestu ne postavljajo radarja. Redari pa to počnejo že leta. Pa tudi na Gregorčičevi v MS so pogosto. Tak ka... trbej paziti, nega kaj. V Avstriji je za isti prekršek zagrožena kazen 50 €, pri nas pa 250 € pa tri točke!!! Bravo parlamentarci, odrejti maloga človeka!

gostndks (nepreverjen)

voyiti se treba po pravilih vem da ni fer ampak poznam ljudi ki se tam vozijo po 70 km in prehitevajo druge avtomobile se pa srinjam y vami da pri 45 km/h ne ogro#a[ nikogar ya tako visoko kazen

plačnik (nepreverjen)

Tudi sam sem včeraj plačal polovičko 40EUR, in to za 44 oz. 39 km/h. Pripeljal iz Cankarjeve ulice na Cvetkovo, kjer NI prometnega znaka 30km/h. Lahko bi se pritoži, a je bil čas namenjen Božiču pomembnejši od pisanja pritožbe. Vendar, glede doslednosti občinskih redarjev, bi pričakoval, da najprej postavijo ustrezno prometno signalizacijo na prava mesta in šele nato izvajajo nepotrebno represijo za "divjaških" 30 km/h. "Ulični-dirkač" pravilno ugotavlja smiselnost omejitve na 30km/h. Šele ko se zares držiš omejitve 30km/h vidiš, kakšen nesmisel je omenjena omejitev na tem odseku. Na levi strani prečrpavajo fekalije, na desni nalagajo prašičke, da vse to bolje vidiš se pač moraš peljati 30km/h. Aja, sedaj pa še mislijo postavit "hiško" za radar, da ti zares ne uidejo omenjeni dogodki.

podložnik (nepreverjen)

Po ostalon deli rakičana ge so voskejše ceste se folk vozi 70-80 km/h, tu pa terorizejrajo zaradi 39!! Omejitev 50 je v ton deli čist normalna in je neumnost telko ležečij policajov, naj rajši stavlajo tiste ka še 50 kršijo!!! Te pa še nekši debilen ležeči policaj postavijo kao da umirijo hitrost v ulici, dajo ga pa IZVEN naselja! Stacionarni radar OK samo naj je omejitev normalnih 50!! Tak dobijo tiste prave ka ogrožajo varnost in kolejo na cestaj!

ugyva (nepreverjen)

lejko ma keri žandar tan kučo zatau telko ležečih vozimo se po omejitvaj pa de se vrede

Gost2 (nepreverjen)
lkn (nepreverjen)

Še premalo si bil kažnjen, kljub temu da si znal da voziš prehitro si isto storil še drugič! Mesečno 2x bi za tebe bilo dovolj da te kaznijo-penzija gor ali dol.

rffre (nepreverjen)

lkn ti si rejsan smotane. či se je pelo par km/h prevec ge je omejitev 30km/h je mogoče koga ogrožo ?

30km (nepreverjen)

danes dobil,da tam 22.ga peljal 47....pa polno prometa blo....tak da hitrosti teško tam presežeš....banda ...pa da že redari delajo to...pločniki z obeh strani...300e...ali polovička v 8 dneh...oziroma 3 pike...eh..tam pa drugi peljejo velike hitrost pa jih ne dobijo..

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.