Bojan Požar je edini, ki si lahko lasti zasluge, da Magne ne bo v Hočah. Kasneje se bodo seveda pojavili politikanti, ki bodo zatrjevali, da so tudi oni bili proti ( eni so še premišljevali, če se splača ministrsko zaščititi kmetijsko zemljišče, drugi so še tuhtali ali bo zrak škodoval volilcem Desusa ), Požar pa je edini upozarjal na škodljive posledice in domnevno korupcijo.
Je pa afera Magna naplavila kup laži s katerimi nas krmi vladajoča politika.

P.S. Če nam bo v boju proti HE na Muri začelo zmanjkovati sape, kljub izrednim naporom posameznikov, kot so Stojan, Simona, Denis,.. lahko pokličemo Požarja in Macerla.
HE je enak projekt kot Magna, TE Šoštanj,... kjer so važne provizije pri gradnji, ne pa ekonomska učinkovitost objekta. Seveda lahko med zgornje tri mirne duše uvrstimo tudi drvarnico EXPO.

http://www.pozareport.si/?Id=politika&View=novica&novicaID=22832
http://nova24tv.si/slovenija/razkrivamo-cerar-laze-da-za-magno-ni-drugi…
http://nova24tv.si/slovenija/pobalinski-cerar-padel-iz-marsa-poglejte-s…

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

portil

Ko minister, katerega po kuloarjih kličejo bademajster, štajerca označi za ljubljanskega močvirnika. Je to že dno slovenske politike?

MiranR (nepreverjen)

Ni kaj za dodati. Še to je dodal na večerovi okrogli mizi, da se spozna na mleko, na to se najbolj spozna. Meni je s tem povedal vse,

In reply to by portil