zanimle me če je tau sploj varno? ma štoj kakšne iskušnje sten ? glede na tau ka je to nege v londone pa se vse narede prek neta.... http://sobotainfo.com/oglasi/ogled/4856/

Komentarji (15)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ms13

 zanimle me če je tau sploj varno? ma štoj kakšne iskušnje sten ? glede na tau ka je to nege v londone pa se vse narede prek neta.... http://sobotainfo.com/oglasi/ogled/4856/

elanino

 Ja, glih takšne naivce lovijo ka verjamejo ka jim bo nekdo v Londonu dal na "lepe oči" kredit, brez zavarovanja in še poceni. 
Moj predlog - kontaktiraj jih in upal bi staviti da ti bodo povedali naslednje:
"Ni problema, kredit vam nakažemo takoj na vaš TRR ko nam vi na našega nakažete 1.000 EUR za stroške odobritve in nakazila!"

Prozac

probaj. mogauče dobijš zašenki majico z nigerije.

Hašiš

 100% fake ... neven ka ščejo od tebej san pa naredo domačo nalogo
Najprej san malo googlo "[email protected]" ... najšo seveda 10 slo stranij z točno isten oglason ... sumljivo!
 
Te san se pijto zakoj bi naj kao nekšna takšna "firma" mejla glih na hotmaile e-pošto ... še bole sumljivo!
 
Te san pa googlo "lerwick finance" in prvi zadetek "Lerwick plc" ... kero je dejansko prava firma kera se bave z kreditame.
 
Prevero njihov e-mail in vido ka je "[email protected]"  ... taka ovo zgoraj totalen fake!
 
Torej to je fake kak san že pravo, izogijbate se tašnen zadevan!

Direktna

 @hašiš a kaj takšoga sploj trbej ite preverjat, ka ugotoviš ka je fake? 

warioth

 San tudi na bolhi gledal nekše oglase s fotoaparati in gda vidiš ka je vse prevedeno prek Google translate ti je fse jasno. 
Pa še cena je napisana tak ugodno ka resno more biti nekaj narobe :)

zblojeni

 ka eni ste rejsan tak naivni ?

komentator

Najbole smejšno je pa ka ljudje spadnejo na takšne finte, dajo vse svoje podatke, pa jim še pošljejo prvi obrok ali pa jih prosijo ka pošljejo najprej denar za zavarovanje kredita.

ms13

 ok fala se mi je vidlo sumlivo pa san pač pito...

Franc

Jebat ga, povprečni Prekmurec je zelo naiven. Ne samo pri posojilih.
 
Se opravičujem ampak zdaj bom skrenil malo s teme, ker gre še za eno drugo naivnost:
To naivnost vidimo pri volitvah ko volijo iste trote, kii so bili najprej rdeči, potem pa preoblečeno liberalni. In ki se , kot vidimo, gredo "socialno podjetništvo". Izum, ki ga jaz razumem tako: jaz služim na tebi, ki si socialni problem. Pri nas vlada največja revščina in smo socialna bomba, folk pa vedno znova večinsko voli rdeče. Le kaj dobrega je SD in LDS v dosedanjih vladah prinesel Prekmurcem? MURA, Pomurka, Pomurski zakon... ??? Zadnji v SLO smo dobili avtocesto, ki pa to ni, ker je preozka. So pač šparali na nas. Za nas je to tudi dobro, ker smo zabačeni! Smo Sibirija Slovenije. Same zgodbe o "uspehu"!!! Se spomnite še tega LDS-oveg slogana? Uspeh za koga?
 
Še en ali dva mandata takšne vlade, kot smo jo imeli zdaj, ko bi nekateri res jedli travo, kot so nam objubljali iz ex YU, bi morda pomagal spregledati komu.... da na kredit ne gre v nedogled.
 
Dokaz za naivnost: nekaterim je všeč Janković, ker je učinkovit (na kredit) in ima baje  socialni čut za ljudi. Pozabili pa so dodati, da so ti ljudje v največjem mrazu delali po 16 ur na Stožicah, brez plač, brez nadur, nekateri so celo naredili samomor. Volite Jankovića, da bo še več denarja ostalo v LJ, potem boste pa spet debelo gledali zakaj rdeči nič ne dajo v Prekmurje. In spet ne boste razumeli. Naivneži!
 
Janković predstavnik levice. Halo? Od kdaj pa so milijonarji levičarji? Potem je tudi Berlusconi levičar. Njegova sinova živita zelo po levičarsko: z mercedesi za 150.000 € razvažata socialno pomoč?
 
Naivnosti je torej pri nas veliko. Žal!
 

BBC

Večina nas to že ve. Upam pa, da ne želiš povedati, da naj ovce volijo desne ...

janči27

BBC če znaš ka razlaga Franc, koga boš pa te ti volo? :) Desnih torej nikak... Za leve znaš što in kaj so...
 

BBC

Še enkrat offtopic ... janči27: nobenih, ne levih ne desnih ne sredinskih. Do danes me ni prepričala še nobena stranka - torej oddana neveljavna glasovnica (če so volitve danes).

Reigns

FRANC, ti resno misliš ka so razmere odvisne od toga koga voliš? tv je svoj svejt, politika je svoj svejt, vi ste pa vsi v ton njihovon svejti...drugače te lutke ka so po tv, te nemajo čisto nikšoga vpliva na razmere v sloveniji,,ampak ovce kere je straj, mislijo ka je tomi tak.

Nudimo posoji… (nepreverjen)

Nudimo posojilo od 100.000 €
Nudimo posojilo zaposlenim, nezaposlenim, upokojencem in študentom. Ugodne obrestne mere in odplacevanje po meri ter dogovoru. Kontaktirajte : [email protected]
WhatsApp: +33758119861

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.