Hojla !
Zanima me ali štoj zna što v prekmurju dobro polera avtoje in počen ?
Oziroma kere paste so med bolšimi ?

Komentarji (25)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
copicar

Hojla !
Zanima me ali štoj zna što v prekmurju dobro polera avtoje in počen ?
Oziroma kere paste so med bolšimi ?

jmzba

3M pa meguiars so ene bokših.mesarič fest dobro dela

Smiley-SS

Zanimiva tema. Tu bi mene tudi zanijmalo, kakšne so kaj cene in čas trajanja (moreš se tu naročiti in recimo eno popoldne pustiti tam avto, ali ti zrihta to v 1h ali kako dolgo kaj traja?)

jmzba

eh kakše maš. en den minimalno traja včasih tudi dva

copicar

kapa cena

jmzba

na pamet povedano okrog 100 eur

maz

 Tau polir pasto  kujpiš ,  se v senco spraviš avto opereš prle, namažeš po delaj polir pasto gor, počakaš ka se strdi te pa z bombažnimi krpami voščiš.  čimbole drgneš bauše je.

jmzba

te je bokše ka kujpi navadno jolly pasto za poleranje. resno mislin. 3m je industrijski standard pa neje samo tak  za nücongo či si še friški. predugo gor pistiti je nej dobro pa predugo voščiti je tuj nej dobro ;)
ovak pa kak si napijso dela je puna kapa dosta pa je tuj ročnoga zatou polejranje traja pa košta.

maz

Ja to itak ka je dosta dela, saj najlepše je ka dva polerata.   Pa zdaj baje ka je nekši šprej  polirni. Sicer san ga še nej sprobau. Moren sprobati to, ka tak man namen v kratkon polirati avto.  Ja itak ka nej dobro ka se preveč posišij, Trbej probati prvo nekdi ( jes san npr na traktor namazau prvo pa tan probal  pa se navco ) ;) ;)

tzizek

 lejko si reklamo delan? :P
 
No tak je... pri nas traja poliranje 2-4 ure (odvisno z kelko pastami se polira) cena je tudi odvisna od toga kak je poškodovani lak je pa precej pod tisto ceno kak je jmzba povedo ... več informacij van lejko pošlen na PM ... 

gipsy

Sam material za kvalitetno poliranje stane kar nekaj cekinov. Tako, da ne vem kako vam uspe spolirati za precej manj kot 100€ in še nekaj zaslužiti.
 
Pravtako se v 2-4 urah ne da kvalitetno spolirati avta...kot je nekdo zgoraj napisal, traja včasih tudi dva dni. Je treba avto spucat, odstranit vse nečistoče, kot so smola in podobno in potem več nanosov različnih stvari nanesti. Ti pocarji za par deset eurov nanesejo samo polirno pasto na umit avto in voila.
Eni boljših v Sloveniji so v Mariboru. www.poliranje.com

copicar

Malo san se pozanimo paste pridejo tan od7-10 € taka če bi mel volo bi ga san spolero.Samo 2-4 ure ka bi glanco avto to žena nede vidla ajde če bi trbelo v gostilni sedeti tak dugo san včasi zato :))

tzizek

 Gipsy s.p. laufa že skoraj 20 let (avtopralnica + poliranje + globinsko čiščenje) in san nej to kar nekaj na pamet napiso ... Kvalitetne paste, čistila, itd. so draga ... samo ti računaj na to ka ne zmažeš cele štiri paste po recimo 40€ na en auto...
Copicar ... samomi doma ročno nebi uspelo spolirati v štirih urah :D

copicar

No pa te mi povejkelko pride poliranje ka mo se znal odločiti kama avto odpelan

gipsy

Verjamem, da laufa s.p. že 20 let. Sam za to ceno ne moreš narediti "top" poliranja avta. Za tako ceno si lahko sam doma naredim bolje, sam mašinco nucam za poliranje ali malo boljšo kotno brusilko z nastavitvijo obratov.
To je isto, kot če mi nekdo reče, da mi kvalitetno preobleče avto sedeže v usnje v treh dneh, ko pa vem, da jih Rolce Royce oblači več kot dva tedna. ;)

tzizek

 @Copicar: saj si dobo sporočilo ali? :)
@Gipsy: neven ka za tebe pomeni "top" poliranje ... kaj več tak nemreš napraviti kak spolirati rise in dati vozilu sijaj.. mogoče lahko kaj več naredi keri ličar ...

gipsy

Eno je sijaj, drugo pa je ko maš avto kot ogledalo spoliran. In da maš takega vem, da ne moreš narediti v nekaj urah.
S tem pa ne trdim, da se ne splača k tebi peljat avtomobila na poliranje. Ker, da ti ga nekdo spravi v tako stanje je pač potrebno več časa in dela z avtom in pa seveda s tem tudi več denarja. Logično....verjamem, da se splača k tebi pripeljat avto za precej manj kot 100€, če odstraniš holograme in da se avto sveti definitivno.

copicar

hvala za odgovor pozoven pa si zgučin

bushi

 zizek kelko je globinsko? pm, ce nesces tu:)=

tzizek

 @Buši nemaš moje telefonske? :P ti dam pm :)
 

tzizek

@Gipsy ... pranje avta + odstranjevanje umazanije kot je smola traja okrog pol ure, poliranje z vsako pasto traja recimo ka 20-30 minut če se dva spravita na avto kera znata kak se zadevi streže ... torej pranje, 3 paste in na konci vosek vse skup nemre več kak 3 ure trajati ... edino če bi ga po vsaki pasti 2 uri sušil (ne vem po kakšni logiki =) ) ...
Sicer pa trdiš ti svoje, ges mo svoje trdil ... meni se več ne da :P
@Copicar ... nega na kon :)

jmzba

zizek gipsy je mislo najbrž pripravo pleja z glino. vi s ten delate ali nej? to je še nekak najbole važno.
vosek pa paste tudi trbej ločiti. paste so abrazivne vosek pa s frikcijo samo lüknje napuni. kak je gipsy pravo s ten se npr. hologramof še ne znebiš.

tzizek

Verjetno misliva isto ... Ta glina je bole podobna kakšnomi plastelini ... in tudi to delamo ja :)

jmzba

to je to

ivek1234 (nepreverjen)
S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.