Iščem nekoga za polaganje tlakovcev cca. 1oo m2 in odstranitev starih,ter polaganje robnikov. Rabil bi imeti narejeno še pred zimo.
Vsi znani imajo precej nabit urnik zato se obračam na vas če kdo ve še za koga. Polaganje je v MS.
Hvala

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
njiva

Ka bi tij to prek firme,privatnika ali tak prek poznanstva?
Poznan par lujdi,napiši tel.pa te pozoven,če mo ga uspel dobiti.
lp

pazi (nepreverjen)

Daj ne ponujaj neksne neznance neksnin x lidan ka bi delali na crno. To lejko delas kolegan, sosidan tu pa se konca. Mi smo tudi meli pacienta ka je priso ma crno delat, je zel 30% avansa, zalepo par okrasnih kamnov pa odiso. Nazaj ga vec nikder nej bilo. Te pa so me na policiji pitali ce man vse njegove osebne podatke, ce man slike ka je delo na grunti, ce man slike avtoja s kerin je priso. Na inspektorati pa ka jes dobin kazen ce podan prijavo, njemi pa brez dokazov tak nika nemrejo. Na crno ti lejko kolegi, tu pa se tudi konca.

In reply to by njiva

uffja (nepreverjen)

Cist iskreno - sprasevanje za taksne in drugacne izvajalce CELO na sobotainfo je brezpredmetno. Vedno ko se nekoga omeni oz. izpostavi pride ( ker se lahko komentira anonimbo ) konkurenca, faus sosed, jezen bivsi zaposleni in tisto osebo/podjetje raztrga. Tako, da se predvsem malim s.p.jem naredi prevec skode. Mi smo letos delali tlakovanec in smo placali pol cene z racunom!! katero je imel recimo Mesic, ampak mi ne pade na kraj pameti, da bi ga javno izpostavljal. Enaka zgodba je bila ne dolgo nazaj s keramicarjem, katerega so v komentarjih na sobotainfo raztrgali... Nam osebno je naredil za 10+! Je pa rekel, da je zaradi teh komentarjev dobil nekaj odpovedi del in da ga marsikdo celo sprasuje ce je res alkoholik...

mobi123

Se povsem strinjam. Ne iščem mazačev in nekih posameznikov, iščem če kdo koga priporoča kateri ima ekipo in lahko hitro in kvalitetno naredi.

In reply to by uffja (nepreverjen)

suoncek (nepreverjen)

najbokse ka googlas tlakovci prekmurje ale celo zakljucna gradbena dela prekmurje pa jih po vrsti zoves. prakticno vsaki ka ma ZGD dela tlakovance, celo ce ne nucas strojnih izkopov. pa isci nekanoga ka ma malo duze firmo kak od letosnje pomladi. izkusnje vseeno stejejo. Skodi tudi nej ce prosis za zadnjo sliko polozenoga tlakovca oz. referenco ge njegovo delo lejko v zivo vidis. neksen ka je delo tlakovce nazdnje 5 let nazaj tudi valda nede bog vej.

In reply to by mobi123

Moje ime (nepreverjen)

Ja, pa te moreš 10 firman poslate povpraševanje ka 1 komaj prijde glejdat. Ovi pa vsi obečajo pa na konci nikoga nega. Totalno neresni so vsi. Pa samo za info, šlo se je za prek 400m2 velko dvorišče, komplet izkop, tlakovanje + robniki pa postavitev ograje.

In reply to by suoncek (nepreverjen)

njiva

Pazi;ka tij motaš pa talaš nekše neznance pa ...itd.Ščel san pomagati človeki in to je moj kolega in rodbina ,privatnik znani po Prekmurji,samo ka dela večinoma san ali pa dva.

Okioko (nepreverjen)

pazi!
Dal si tri možnosti,tak ka ne motaj,pa ne piši neka ,če nevejs ka pises.

In reply to by njiva