Lep Pozdrav.
Kot je že v samem naslovu napisano, nudimo polaganje naravnega kamna skrilj (pohorski lomljenec) komplet z materjalom oz. po dogovoru. Kamen vam strokovno vgradimo z 20 letnimi izkušnjami.
Za vse informacije pokličite 051-832-858 Ivan ali pišite na mail : [email protected]

Komentarji (59)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Kremenčkovi

Lep pozdrav.
Sporočam ,da sem vsem , ki ste povpraševali po mailu, danes odgovoril.

Kremenčkovi

Vesele praznike vam želi kolektiv Kremenčkovi !

Kremenčkovi

Hm, bi si želel, da tele minuse tudi razložiš..

Gost (nepreverjen)

kaj pa ena vsaj okvirni za ca cokl lp

Gost (nepreverjen)

okvirna cena za cokl po m2

Kremenčkovi

Teško je govorit o okvirni ceni, saj je razpon pri izbiri kamna zelo velik,lahko si izberete skrilj, lahko pa tudi kaj iz uvoza itd in se cene lahko zelo razlikujejo.
V primeru, da vas zanima pohorski kamen (kot na večino slik), se cene komplet z materjalom in delom (stranka poskrbi le za el. in vodo) gibljejo med 35 in 45€ m2, največ je odvisno od izbire kamna.
L.p.
Ivan

Gost (nepreverjen)

najlepša hvala za info vidi pa se na slikah da ste mojstri svojega poklica saka vam čast

Kremenčkovi

Hvala za pohvale :) Se trudim, v celotni karieri se pa skozi prakso človek tudi veliko nauči.

Željko...kremenček (nepreverjen)

Lahk se je hvalit z drugimi slikami hihi..kot so stopnice z napisom kremenček...kremenčkovi je pa druga stvar..

Kremenčkovi

Ups, drži (me je na to repliko opozorila žena,ki je dodajala linke), da so zadnje slike od propadle firme Kremenček, z katero smo v preteklosti tudi sodelovali in skupaj izvajali nekatere objekte (Pravzaprav smo bili nekako učenci) Kolikor sem seznanjen, sedaj je bivši Kremenček , delavec pri svojemu delavcu ....No ampak to je že druga zgodba.
Tema je namreč namenjena predstavitvi mojega dela, ker se žal zadnjih slik ne da izbrisati, naj bo to v vednost, da se opravičujem za napako.
Lep Pozdrav.
Ivan

Kremenčkovi
url (nepreverjen)
martICA (nepreverjen)

Joj, zelo lepo delate, škoda , da nisem prej prej našla tole temo.pri nas je polagal možakar iz MB in žal nismo zadovoljni, zaj ko tole vidim sem pa še bolj razočarana nad njim.
Vsaka čast vam.

oto2 (nepreverjen)

Res lepo, pri men so naredli pred 12 leti,drži,sam fuge pokajo i majo lukne,pa veliko veče so ,ko na toh slikah.ko bo gnara ,vas pokličem za štenge in steno.

Kremenčkovi

Sprejemam naročila za naslednjo sezono.

Marija V. (nepreverjen)

G. Ivan- Kremenčkovi, dolžna sem vas pohvalit za izdelavo kamina , ki nas že lepo greje, danes smo prvič zakurili, kot ste svetovali. Super zadovoljni !! Veliko zdravja in uspešnega dela Vam želimo.

Kremenčkovi

Pozdravljena ga. Marija, me veseli ,da vas ne zebe :) Hvala za lepe želje. Pozdravite doma...

Kremenčkovi

Srečno, mirno in predvsem zdravo leto 2016 vam želi kolektiv Kremenčkovi- kamenko

Kremenčkovi

Uh, zdaj če želiš lepe želje dobiš minuse ?!

Gost (nepreverjen)

Fejst lepo delate, po slikah sodeč. Mi smo ga dali šušmarju položit in je katastrofa med kamni je 10 cm razmika, itd...

alen! (nepreverjen)

Uh ja res lejpo.pr men je tud en iz zrec delal pa niti priblizo tak,spil je pa vsak den 10 pirov. 48m je delal 16 dni pa spav u najeti sobi v radench.na koncu je bil tak na nuli

alen! (nepreverjen)

Uh ja res lejpo.pr men je tud en iz zrec delal pa niti priblizo tak,spil je pa vsak den 10 pirov. 48m je delal 16 dni pa spav u najeti sobi v radench.na koncu je bil tak na nuli

Kremenčkovi

Alen hvala :) . Ja poznam takšne umetnike, žal veliko ljudi prepriča konkurenca z 2-3€ ugodnejšo ceno, razliko v kvaliteti pa potem prepozno ugotovijo.

Kremenčkovi

naprodaj rezen naraven pohorski škročj sive barve, trden, a tesstiran , širine 3 in 5 cm, cena 32e m2

Kremenčkovi

Zima se bliža koncu zato zbiram poizvedbe -naročila za leto 2018-19.
Letos noviteta Kavala kamen v sivi ali sivorjavi barvi.
22 let izkušenj z polaganjem kamna
051 832 858
[email protected]
Kremenčkovi S.P.

(Prodam kamen kavala in porfido, za oblaganje stopnic, pločnikov, kaminov, coklov, škarp itd. Odporen proti zmrzali in kislini. Samo 1 klasa. Možna vgradnja z 22 letnimi izkušnjami)

Šerlok (nepreverjen)

Tale vaš SP je pa že zaprt, ste uspeli odpreti novega ter se skriti pred upniki?

Kremenčkovi

Tole vaše razmišlanje dokazuje marsikaj.
Če bi kadarkoli bili vsaj blizu takega posla, nebi natolcevali z tako bedastimi komentarji, temveč bi se zavedali, da s.p. lahko kadarkoli zapreš, če nisi dolžnik, prav tako, ga lahko odpreš. In ja, celo vsak mesec lahko to storiš
Naj vam še razjasnim zakaj !
Zato, da ne rabiš v mrtvi ( zimski ) sezoni plačevat prispevkov !
Nekateri pa imamo celo takšno srečo, da se lahko vmes zaposlimo drugje, ko se sezona zunanjih del prične, pa tik pred prvem poslu odpremo spet s.p
Je zdaj vsaj malo bolj jasno, ali se moram bolj potrudit ?

Šerlok (nepreverjen)

To marsikaj pove o kvaliteti firme, ki ne more plačavati niti minimalnih prispevkov zase in je raje na breme države. S takimi jaz raje ne bi imel opravka, saj ko se pojavi prva težava zaprejo Sp (saj ga lahko, kajne)

Kremenčkovi

Šerlok iz moje okolice in konkurenca ki se na vso moč trudi na napačen način uspeti, očitno nisi prebral celega mojega posta, drugače bi vedel, da nisem v breme državi. Če še slučajno ne veš (kar dobro veš ), sem med tem zaposlen na občini.
V kolikor imaš obraz, dostopi do mene in mi v fris povej, kaj te muči, kajti tole pranje umazanega perila v javnosti se mi ne zdi humano. Tole pišem, ker je treba ljudem pojasnit, da obstajajo ljudje, ki se na vso moč trudijo škodovati drugim, čeprav neuspešno, tudi z osmimi prijavami inšpekciji, mar ne ?!
Verjetno to izhaja iz tega (nekaj let nazaj) ko v naš kolektiv nismo sprejeli oz smo odstranili neustrezen, da ne rečem nepošten kader
Ampak kjub temu ti želim veliko uspehov predvsem pa pranja perila zasebno.
22 let poslovanja brez reklamacij itd pove o nas več, kot lahko dopoveš nekomu, ki ga žene samo pohlep
Lp.

Šerlok (nepreverjen)

22 let poslovanja? Žal tega dokumenti ne kažejo, hkrati pa sami priznavate, da je izdajanje računov samo za bedake.

Kremenčkovi

Ups, se opravičujem, moja napaka, ni 22 ampak teče že 23 leto !!!

Šerlok (nepreverjen)

Seveda Primož K (aka dojc aka keramik aka ....), 23 let poslovanja na črno in zastonj reklame.

Kremenčkovi

Bolš zastonj reklama za delo, kot idiotizem, a ne hlapec ?!

Šerlok (nepreverjen)

Počasi kažemo pravi obraz Kremenček?

Kremenčkovi

Ja, jaz ga vedno pokažem, ti pa se kot vedno skrivaš za nicki. To pove velik, ne ?
Se bo treba vprašat zakaj si kjer si, se ti ne zdi ?!

Šerlok (nepreverjen)

Za nicki? Kot naprimer Kamenko, Kremenčkovi, dejc, kermaik, Primož K ali si imel kaj drugega v mislih?

Podobnost (nepreverjen)

Tale fritze in kremenček imata kar dosti stičnih točk

Kremenčkovi

Sem dolgo okleval, da nebi napisal spodaj napisanega, ampak vsak sod se enkrat napolni
Kar se tiče skupnih stičnih točk, jih imata Željko in Marjan s tem Fritzom verjetno največ, vsaj kar se tiče kreditiranja, ne ?!

Žal moram, čeprav mi nekaj govori, da ne, ampak ostali normalni ljudje, ki to berejo, morda rabijo oziroma si zaslužijo realno razlago.
Skratka, gre zato, da se konkurenca ( ki bi radi bili konkurenca ) na vse pretege trudi s takimi in drugačnimi načini oblatit mene in ostale.
Naj povem, da sem v prejšnem letu imel 3× obisk inšpekcije, ki seveda nista našla nobene napake, ampak kot sta sama povedala sta morala priti, saj so prejeli 8 prijav. Tri so bile poslane iz maila, tako, da se ve od kod.
V svoji 22 letni karijeri sem sprejel in poškušal naučiti dela, poštenja in kulture kr nekaj ljudi, kar mi je na žalost kot izgleda, bolj slabo uspelo.
Zgodilo se je, da sem moral zaradi nepoštenosti, nekulture ,alkohola in nezainteresiranosti kvalitetno opravljenega dela, koga tudi odslovit, kot naprimer v teh dveh primerih, ki se sedaj skrivata za razlicnimi nicki.
Seveda bi morala vprašat najprej sebe, zakaj nimata dela in se morata na takšen podel način trudit uničit konkurenco, vso, ne samo nas. Ampak o tem sem jim razlagal že pred leti, da je najboljsi način premagat konkurenco, biti pač najboljši, zakaj jim je takšna poraba energije tezja od blatenja, ne vem, naj povedo sami.
Ker sem po vseh letih in izkušnjah enostavno obupal nad tem, da lahko ustanovim, dobro, pošteno, kvalitetno ekipo, ki se zna tudi vsaj med delom odreči alkoholu, nevoščljivosti in ve kaj pomeni timsko delo, za pošteno plačilo, sem se odločil za samostojno pot, oziroma, da ostanema v ekipi le dva.

Ker se je pokazala nekaj let nazaj prilika po zaposlitvi v javnem sektorju, natančneje na občini, sem priliko zagrabil in od takrat dalje " odprem" popoldanski S.P. po potrebi, torej med sezono, ko delo opravljam. Nikakor nima smisla plačevati dajatve v " mrtvi" sezoni, saj jih že tako iz naslova službe.
Če ima kdo v moji karijeri kakšno pritožbo, kar se tiče opravljenega dela, sem tukaj. Bi se pojavljal na forumu, brez čiste vesti ?
Bi na tak način ponujal svojo storitev, kjer lahko vsak javno objavi kritiko, če nebi bil siguren v to, da kritik ne bo ?!
Lažje je s spletno stranjo, oglasniki, reklamnimi tablami itd, ne? Tam se ne da pokritizirat in opozorit bodoče narocnike, je tako MS ??!
Jaz pa, glede na to, da sem kr nekaj strank pridobil prav tukaj, še vedno obstajam tukaj, brez kritik.
Fantje in dekle, tratite čas za prazen nič, sram me je, da moramo o tem na forumu, v javnosti. Raje energijo porabite za kvalitetno delo, pa vam bom ( kot šem že) tudi sam odstopil delo, oz vas priporočal kakšni stranki, saj je vendar dela vedno več kot dovolj
Pohlep pa na dolgi rok v tem poslu ne paše.

Opravicujem se za slovnične napake, saj pišem iz tel in ne vidim besedila.

Lepe in mirne prazniki vam iz srca želim!
Kremenčkovi

Kmalu sledijo nove slike objekta, katerega lastnik je našel kontakt prav tukaj in me celo nagovoril, da naj jih mal napojem tej dr.., A ne g. Mitja hehe.( se vidimo v torek )

Kremenčkovi

Tudi danes so roke nekaj ustvarjale
Zidanje, fršolanje, betoniranje
Nato pa sledi še oblaganje s kamnom

http://shrani.najdi.si/?3W/Dk/4qH0kyrt/20180407162518.jpg

bzvyckro

V 3 dneh denarja na vaš bančni račun.

Pozdravljeni. Mi naslov na vsakega posameznika, ki išče posojilo denarja, tukaj v Sloveniji, se obrnite na G. Ferdinand, da bi dobili vaše posojilo varno.

tukaj je njegov e-pošta: [email protected]

Kremenčkovi

Upam da temu goljufu ki ponuja denar res kdo ne nasede.

bzvyckroo (nepreverjen)

Upam da temu goljufu, ki ponuja polaganje kamna res kdo ne nasede

Kremenčkovi s.p. (nepreverjen)

Bzvyckroo
Bi si upal takšno izjavo potrdit z dejstvi ali pa vsaj z podatki ? To, da se konkurenca spušča na tak nivo veliko pove o njej
Si kdaj slišal, da se lahko preko IP odkriješ
?

Kremenčkovi s.p. (nepreverjen)
Kremenčkovi s.p. (nepreverjen)
Eyicit (nepreverjen)

Po slikah sodeč ste res pravi mojster. Se slišimo drugo leto, upam, če bo špage

Kremenčkovi

Srečno in obilo zdravja v letu 2019 vam želi kolektiv Kremečkovi

Kremenčkovi s.p
Polaganje kamna
051832858
[email protected]

Kremenčkovi

Pozdravljeni.
Sezona urejanje okolice je v teku, tako, da zbiramo naročila za obdobje od 3.5.2019 dalje, do tega termina smo zasedeni, razen za kakšno manjšo kvadrituro. Tudi jesensko obdobje so termini zasedeni.
Torej v kolikor si želite imeti naraven kamen položen na coklu, stopnicah, škarpah, pločnikih, dvorišču, kaminu, balkonu, terasi itd itd, smo z 23 letnimi izkušnjami na voljo vsakemu izivu.

Lep pozdrav.

Kremenčkovi s.p.
Polaganje kamna
051 832 858 Ivan
[email protected]

Gape

Tale google pa kar štampiljka tele objave.

sukicm365010 (nepreverjen)

Naložbe in financiranje

Pozdravljeni, iščemo poslovni predlog z upraviteljem sklada, ker imamo investitorja, ki je pripravljen obravnavati dober poslovni načrt po temeljiti študiji povzetka podjetja. Prosimo, pošljite svoj poslovni načrt danes. E-naslov: [email protected]
Whatsapp: +32 460 21 63 83
Viber: +32 460 21 63 83
G.

Krennenčkovi (nepreverjen)

Novo v naši ponudbi.
Za oblaganje teras, coklov, kamina, pločnikov, stopnic itd itd.
Ugodna cena in kvalitetna izvedba.

Kremenčkovi s.p.
Polaganje kamna
Urejanje okolice
Beljenje
051-832-858 Ivan
[email protected]

Kremenčkovi

http://shrani.najdi.si/?1J/Kl/3A32L5Wd/20190709145342.jpg

Zaključek objekta v bližini Lenarta

Kremenčkovi s.p.
Prodaja in polaganje kamna
Urejanje okolice
051-832-858 Ivan
[email protected]

Kremenčkovi s.p. (nepreverjen)

http://shrani.najdi.si/?2I/6A/2CdCJRo5/20190828160319.jpg

Kremenčkovi s.p.
Prodaja in polaganje kamna
[email protected]
051-832-858

Kremenčkovi

Spletna stran in nekaj slikc našega dela

http://polaganje-kamna.si/index.php/domov

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.