Iščem mojstra za polaganje mavčnih plošč v mansardi .
Koga priporočate iz svojih izkušenj tudi glede cene .
lp

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Losos (nepreverjen)

Meni so 4 leta nazaj delali Klementovi dečki pa san še gnes super zadovoljen. Narejto je bilo v nulo, relativno ugodno pa še od eko sklada san dobo povrnjeneh 20 posto investicije.

0000

Losos ..........Hvala za informacijo lp

In reply to by Losos (nepreverjen)

EKO SKLAD? (nepreverjen)

Renoviramo hišo od vodovoda do elektrike in ne izpolnjujemo kriterij za ta Eko sklad! Na MIK Celje mi je razložil, da plastika ni ekološka, da bi morali vgrajevati lesena okna. Potemtakem bi morali namesto gips plošč zabijati les, cevi tudi lesene!? Od te ciganske države dobiti kaj povrnjeno, potem moraš biti kot ta manjšina, katera ve kako okrog prinesti.

In reply to by Losos (nepreverjen)

Klement ali ka… (nepreverjen)

Vsi gledajo, da te mahnejo po denarnici. Pred 19 leti nam dvakrat prišel delat, vedno po 2 dni, ker smo skup škrabali pri banki in starših, za njegove drage storitve. Mogoče je zdaj kaj cenejši in ima boljše delavce, tedaj ga ti niso ubogali in so pustili odpadni material na gruntu, eden mu jezikal nazaj naj lastniki vse to ZMEČEJO V MURO! Gospod šef bi moral to odpeljati, sem rekel po telef. kasneje, pa samo dvrnil; ali še nismo to odpelali nekam. Po tistem si kupil parcelo v Soboti, nam pa, ko prišel v drugo izstavil račun za polovico večji kot prvič. Ista kvadatura, cena višja, kar pomeni, da prištel tisto kar ni storil: to je polaganje stirop. desk pri steni, to je izolacija. Potem ni poravnal in zaglihal žebljev, kar je komaj zdaj za njim storil Žalig. Seveda ne zastonj.

In reply to by Losos (nepreverjen)

njiva

Če nikoga ne najdeš te mi pusti komentar
lp

Ezerme Šter 11123 (nepreverjen)

Pozove na 051 420 130

milanlucic

Mi smo dobro leto dni nazaj renoverale celo mansardo, delo pa nan je g. Polanec. Drujge majstre pa si lejko tu pogledneš: https://www.mojmojster.net/imenik/izolacija_mansarde/murska_sobota. Maš po kategorijaj selekcionejrano, tisti ponavadi ka delajo izolacijo mansarde še delajo cuk tude knauf.