Oglasi. podari cca 3 letq starega psička, nekastriranega, žalost. Sramota. Dal naj bi sterilizirat psičko in taetežave lastniknebi imel. Ja, za to ni denarja... Steriliziran ni. žalost. Ljudje smo ...na žalost takše. Upan, ka de psiček čimprej našo pravega lastnika, kot si ga žival zasluže. Sem v bloku, imamo muco, tako da ne o tem, naj ga vzamem .PS: Nosimo pa hrano še eni žal zapuščeni muci.

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Landini

A si ti zaključil OŠ?

qwasyx (nepreverjen)

Je kljub napakam dovolj razumljivo napisano, pametnjakovič! Tudi mene je zbodel oglas nekoga, ki bi se rad rešil triletnega nekastriranega psa in se strinjam s tem, da ti posegi ne predstavljajo takega stroška, so pa dolgoročno nujni.

In reply to by Landini

goostt (nepreverjen)

Oprostite, po pravici povedano vas ne razumem kaj ste/sta dejansko hoteli ovedati, razen prvega komentatorja, da je komentar precej jasno napisan !

In reply to by qwasyx (nepreverjen)

štrkec (nepreverjen)

Če misli, da je nesposoben skrbeti za psa iz kakršnega koli razloga ( mogoče ima celo raka?) je edino pametno, da psa odda. Vsi Vi pametnjakoviči, ki zganjate vik in krik, ko se pojavi takšen oglas boste dejansko dosegli, da bo ljudi, ko ne bodo več sposobni skrbeti za pse/živali le te odvrgli v gozd, dali ubiti itd., ker ji bo strah takšnega in drugačnega ustrahovanja na spletu. Če želite dobro živalim spodbujajte oddajo. Ne kritizirat in pametovat, ker čisto nikoli ne poznate resničnega ozadja. Pa tudi, če psa oddaja iz čisto bednega razloga, je super, da ga oddaja namesto, da bi ga imel zaprtega v boxu za celo življenje.... Ljudje začnite pometat pred svojim pragom, ker sigurno niste vsi super bitja, s perfektnimi življenjskimi odločitvami

In reply to by qwasyx (nepreverjen)

qwasyx (nepreverjen)

Ne vem, kdo zganja vik in krik, ne pretiravaj! Če ti je všeč ali ne, vsak ima še vedno pravico do razmišljanja, ki ga izrazi na bolj ali manj posrečen način. Ne bi se niti oglasila, če ne bi komentator nad mano žaljivo navrgel pripombo o končani osnovni šoli. Zakaj nekdo oddaja psa v najboljših letih, ne vem in ni moja stvar, sem pa mnenja, da imeti žival pomeni krepko odgovornost, torej tudi skrb za kastracijo oz. sterilizacijo. Če je zate to pametovanje, pa ga preskoči, saj te nihče ne sili, da ga bereš. Sicer pa kužku privoščim, da dobi najboljšega možnega lastnika.

In reply to by štrkec (nepreverjen)

dafak (nepreverjen)

Če si zemeš čas ka odperaš temo in te seveda odiš nazaj gledat če ti što kaj napiso je zganjanje vika in krika. Posvoji toga psa ale ne pametuj. Pa najdi si kakšen hobi v življenji keri de ti nekaj hasno. Takšni kak si ti t.i. kavč fajteri keri bevskajo skos zaslona v življenji pa dejanskoga nika ne naredijo so praf smešni :D Raje idi špancerat pse v zavetišče te čas ka odiš nazaj gledat če ti je što kaj napiso na forume :D Ajde kavč fajter zdigni rito, se obleči, idi do zavetišča, primi povodec v roke pa se nadihaj zraka. Samo tak lejko narediš spremembo. Ne obsojaj pa lidi dokler ne poznaš ozadja.

In reply to by qwasyx (nepreverjen)

Qwasyx (nepreverjen)

Kaj se praskas tam, kjer te ne srbi?!

In reply to by dafak (nepreverjen)

gostja 426 (nepreverjen)

Zoro05, pozdravljeni. Takšen neodgovornež bo vedno našel razlog, da se psa znebi, tudi če bi bil pes kastriran. Ker je za veliko ljudi žival potrošna roba, nabaviš, ko se je naveličaš, zavržeš. To bi lahko preprečili samo z obvezno sterilizacijo in kastracijo vseh mačk in psov, izjeme bi morale pridobiti dovoljenje veterinarske uprave. V nekaj letih bi bilo veliko manj živali, vse bi lahko dobile dobre domove, žival bi postala bolj cenjena, ker ne bi bila več tako zlahka dostopna kot zdaj.
Pomagala bi tudi boljša zakonodaja in strožji nadzor nad lastniki, zdaj pa veterinarsko inšpekcijo zanimajo bolj zrezki kot zaščita živali.
Morda bo dobro, če razmislite o posvojitvi še kakšne muce - kjer je prostor za eno, je prostor za dve, pa še vaši muci bo manj dolgčas, ko vas ni doma. Razen če je že dolga leta sama, potem bi še eno muco morda težko sprejela. Drugače pa so muce srečnejše, če imajo mačjo družbo. Jaz imam pet muc ;-), najdenke, vse so bivše zapuščene muce, živele so na cesti, eno pa je zavrgel neodgovoren lastnik. Nič lepšega kot gledati muce, kako se igrajo med sabo, ena drugi dajo to, česar jim človek ne more. ;-)
Lepo je, da hranite tudi zapuščeno muco - upam le, da je sterilizirana, če ni, se zmenite z Društvom za zaščito živali.

Ta kužek bo dobil dober dom samo, če bo imel veliko srečo, žal ni velikih možnosti. Vsi bi posvajali samo mladiče, on pa je odrasel. Takšnih oglasov je žal veliko, domov pa ni, potem pa neodgovorni ljudje živali še uvažajo iz tujine, da je problem še večji ... Kužku želim srečo. Vse dobro tudi vam. ;

helmut (nepreverjen)

ja pa nekak se morejo razmnoževati nemreš vse mačke pa pse kastrirati od ge do pa te mladi cuj prišli ???

In reply to by gostja 426 (nepreverjen)

co2 (nepreverjen)

Oči me pečejo pa v čujen kak mi srcej bije(za Muro). Idi v rit!