Ni mi jasno kaj so delali na prvi osnovni cez pocitnice... smo Edina sola, ki Nima urejenega urnika in ga baje se dva tedna ne bo::: in to zaradi ene telovadnice... tak kot, da je druge sole nimajo in da se pri njin ne dogajajo kaksne Prireditve. Otroci sploh ne vedo kaj naj prinesejo s sabo. Ce je drugim solam uspelo sestaviti urnik, ne vem zakaj ga njim ni. Prav tako imajo druge sole prvi dan ze kosilo edino prva ne... nesposobnost na visku...

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Anonimka

Ni mi jasno, kak sako leto znovak spreminjajo urnike pa delajo cirkuse. Učitelji so isti že 30 let, učilnice so iste že 30 let, število razredov je isto že 30 let, a je tak hudo imet enak urnik?

A so učitelji zahtevni pa je treba njim prilagajat, da ne bo keri siromak 2 leti zapovrsti delal enake ure? Ni mi jasno. Na faksu imajo urnike že 20 let enake, sploh se ne spreminajo eni in isti predmeti za vsako generacijo ob isti uri ista učilnica. A osnovna šola p treba sako konferenco vse na glavo obrnit. Ali je računalničar ( če še vedno te zadeve on ureja) nesposoben ali pa komplicirajo dragi diplomirani učitelji, katerim je problem delat iste ure.

Se pa definitivno strinjam, da so popolnoma nesposobni.

kak smo pametni (nepreverjen)

Mogoče zatou ka se sakši prepotenten stariš keri ma 5 minut časa že lejko vtikavle v delo učitelov. Mogouče se urniki prilagajajo razvajeni deci pa blesavin starišon, nej pa učitelon. Ste pomsilili gda na tou? Če se samo zmislin ka delajo ene matere od sošolcov od moje dece mi slabo pride. Sicer je pa tak, ka mate zdaj privat osnovne šole pa če van pametnin starišon ne paše javno šolstvo lejko vašo deco prepišetev v privat šolo pa te tan glumite dale.

In reply to by Anonimka

GOST

Zakaj pa Potem drugim solam to uspe????

In reply to by kak smo pametni (nepreverjen)

kak smo pametni (nepreverjen)

Pa te prepiši dejte na drugo šoulo. Ste pitali v šouli zakoj je tak kak je? Mogoče je pa kakšen drugi problem, nej pa to ka eni tu napekate neka brezveze. Lepou ite v šoulo pa se tan pogučite nej pa ka se tu po forumaj blamejrate.

In reply to by GOST

gužva (nepreverjen)

daj ne palamudi ,pa ne zagovarjaj nesposobnežov kak si ti....če so pač nesposobni so nesposobni....dva mesca so se škrabali tan spodaj vključno s tebov,zaj njim pa časa sfalilo,,,,taka malo si še dol leži te pa akcija delat nesposobnež....

In reply to by kak smo pametni (nepreverjen)

kak smo pametni (nepreverjen)

Odiš na tou šoulo? Maš dejte na toj šouli? Če si na obej vprašanji odgovouro nej, te drži goflo pa se doma materi pa oči zahvali ka sta te takšoga teoca napravila.

In reply to by gužva (nepreverjen)

Al1 (nepreverjen)

Kogar kaj srbi, naj vpraša na šoli, ne da tu drek meša! Pa naj tam pove, kdo je nesposoben itd. Take anonimne tirade so več kot bedne!!!!!!!

alergik (nepreverjen)

Uboga razredničarka, ki bo imela posla z takšnimi kompliaktorji. Btw, tudi na drugi šoli ni bilo kosila, torej lansiraš nepreverjene informacije.

gost1 (nepreverjen)

Na drugi šoli je bilo kosilo. Moj otrok ga je jedel.

In reply to by alergik (nepreverjen)

bb11 (nepreverjen)

Ok, eni se spravlajo na učitele, eni na zakompleksane starše nauve generacije al vprašanje pa dejstvo je še vedno isto. Zakoj nemrejo urnika skup spravite preden se šaula zača?

Sumič (nepreverjen)

Se strinjam nej mi je jasno ka delajo telko časa. Vej bi človek na šoli kaj pravo samo te do se pa na dejte spravili. Ta prva šola neje več to ka je bila, pa vgojno majo deca nikše mineštre za zajtrik kak kašni delavci na gradbišči..

mchamburger (nepreverjen)

Se strinjan. Zelenjavne mineštre so nej za deco. Predlagan ka se pripravi peticija, v keroj do starši zahtevali ka se na jedilnik vključijo samo hambureri s pomfrijon in pice.

In reply to by Sumič (nepreverjen)

sunce van japansko (nepreverjen)

ni edina...

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?