Pozdravljeni,
Torej že več kot 2 leti nazaj smo naročili ograjo pri http://www.ograje-horvat.si/ , rekli so nam da bo trajalo 3-4 mesece da bo narejena (ni velika). Ker je to bilo med korona časom se je zavleklo. Tisto leto ko bi jo morali prid naredit jih ni bilo in so komaj po leto dni prišli začet delat, »ker prej ni bilo časa«. Lani so pol začeli komaj delat ograjo in se je vleklo celo leto in še zdaj ni dokončana.
Že od prejšnjega meseca kličemo gospoda, ki ima to prek in smo se dogovorili da pride. Je povedal da pride in ga ni bilo (se je že zgodilo to večkrat). Smo spet klicali in ga zelo težko dobimo na telefon ker ne dviguje. Še blokiral je mojo številko, ker ni hotel dvignit ko sem ga klicala kdaj bo prišel, ker je rekel da bo bodo prišli dokončat in sem si vzela fraj dan samo da pridejo dokončat. Vedno ima izgovore kak da ni bilo časa,...
Vidimo da je gospod zelo neresen in ne vemo kaj več delat. Sploh ker ne dviguje telefona in ima vedno izgovore, se ne drži povedanega.
Obveščam vas da se ne bo isto ponovilo pri vas, ker koliko izgovorov ima ta gospod še nisem videla.
Hvala

Komentarji (45)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
doni (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

sobotainfo ni za take stvari.Za take stvari je inšpektorat.lp

Thed (nepreverjen)

Je čistak ok, ka se omeni, kakše prakse se idejo ene firme!

In reply to by doni (nepreverjen)

Francccccc (nepreverjen)

Pri našem sosedu je tudi delal. Je trajalo zelo dolgo pa na koncu je dokaj slabo izpadlo. Ograje mu še nekak gredo, samo vrata pa katastrofa... ni za gledati. Tudi kakovost barvanja je nesprejemljiva ker tip vozi okrog vseh fušarjev barvat, tudi na hrvaško in madžarsko ker resne firme tu v Slo mu itak ne delajo več ker ga vsi poznajo že.

In reply to by Thed (nepreverjen)

idivjavnost (nepreverjen)

Cisto enostavno, zberi vso dokumentacijo kero mas in jih prijavi TAKOJ na trzni inspektorat. Drugi korak: najdi jih na Googli in napisi JAVNO oceno poslovanja z njimi, ka de vsaki keri de jih isko vido to oceno. Kak tretje idi na Facebook najdi kaksne skupine recimo eno najbole obljudeno pod svojo streho in se tan opisi svojo celotno zgodbo in daj gor slike! In kda to vse naredis do te se prosili ka lejko pridejo koncat! Mislin ka je skrajni cas ka se ide javno z vsemi piz*** ka si jih firme privoscijo zadnje case… Ker to ka se dogaja je vec nej normalno.

idivjavnost (nepreverjen)

Aja pa se pravico do zmanjsanja kupnine mas, glede na to ka si placala in so se nej drzali termina!

Antivaxxer (nepreverjen)

Leko pozabiš na penez kak večina drugih. Dolžen okrog in okrog.

Les76 (nepreverjen)

Smo imeli isti problem.Samo inšpekcija je rejšila vse znjin.

heh (nepreverjen)

nič novega

Grego (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Najboljsi so kvaliteta in cena !!!

Giza (nepreverjen)

cena gor in dol, če maš sam stres z klicanjem pa laganjem.

In reply to by Grego (nepreverjen)

9000525 (nepreverjen)

Ja, žal znana zgodba. Povsod se sliši enako - na začetku ugoden in kooperativen, potem nek avans in torej v čakanje... potem ko dovolj gnjaviš mogoče celo kaj naredi (tisto enostavno delo) toliko da spet zavleče (vmes pa nekaj deset klicev in sporočil seveda). Potem pa se od neke faze naprej več sploh ne javlja in ostaneš s polizdelkom katerega noče nihče drug popravljati saj se pogosto niti ne da popraviti.

Inšpektorat vprašanje če kaj reši, saj je tip namazan z vsemi mažami za take stvari, sploh ker je v naših krajih večini ljudi fajn če se kaj prišpara in se plača z gotovino, kar on vsekakor zagovarja.

Čisto prav da se tukaj to omeni in da rajši vsi bežite od njega stran če se nočete zadovoljiti s polizdelkom in na koncu z živci!

valabala (nepreverjen)

So smsi in klici zadosti velki dokaz ka so se pejnezi dali! Pa posljes njemi sms “san ti placo 2000€, ge je moj racun pa kda de dokoncano delo” pa seveda mas price! Ustni dogovori so legitimne pogodbe in veljajo na sodisci! Pa tudi ce je ista oseba zaradi prevar vec krat prijavljena na inspektorat ma ze tan dolocen zaznamek… In so kazni skos vecje in hujse

In reply to by 9000525 (nepreverjen)

lppp (nepreverjen)

pa poslikas ga na grunti kda dela tisto malo delo… vec kak zadosti velki dokaz. pa te ga lejko inspektorat pita zakoj nej za tisti naslov izdani racun

In reply to by 9000525 (nepreverjen)

takojprijavi (nepreverjen)

Prijava na INSPEKCIJO TAKOJ! Pa takoj JAVNO objaviti zgodbo ( pa nej na sobotainfo, to tak malo lidi ste, pa pozableno de takoj ) Na Google reviewe, to pa preste saki, pa ostane tan za vecno! Pa uporabljaj najbole iskane kljucnike alla “problemi z..” “ nateg s strani…” “tezave z…” itd. Ge skos preverin sako firmo s kero man posel, prvo tan, te pa Googlan dale ce se kaj na forumaj najden! Kak pravijo bokse preprecevati kak zdraviti!
Sicer pa lejko ides v tozbo, mas super primer, pa premalo lidi se zaveda, ka tisti ka na sodisci zgibi, placa vse sodne stroske, oba odvetnika pa tak dale… In tu Horvat nema sans, tak ka tebe na konce ta tozba nede kostala nic, njega pa de jebeno puno

Papaštrumpf (nepreverjen)

Kateri Horvat je to ?

Martin... (nepreverjen)

sam en je taki- Teodor Horvat. Dolžan vsem.

In reply to by Papaštrumpf (nepreverjen)

Tonckappppp (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Še vedno najboljši med izdelovalci ograj in vrat nam so naredili zelo lepo!! ter tudi sosedu .
pridite v Černelavce in si poglejte njegove izdelke....

Anaaaa (nepreverjen)

Nevem kaj ste vi potem mu ponudili al pa so poznanstva, ampak vsem drugim dela ograje po par let, ne dviguje telefona in še ko nardi nekaj je na pol narejeno, včasih kvalitetno, včasih ne.
Moremo pa tak gledat bolj na mnenja vseh in slaba mnenja ta dobra stokrat prekašajo.

In reply to by Tonckappppp (nepreverjen)

Jozica2222 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Zelo smo.bili zadovoljni z g.Horvatom

Bine 80 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Vse na rok dobra ekipa

Földi (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Pri sosedu so tudi Horvatovi montirali brez napake zelo kvalitetno narejeno .
Da bomk mi delali vrata de nem delo samo on ker vrata izgledajo fenomenalno.

Rudi69 (nepreverjen)

Vsak normalen bo bežal od mojstra, ki je dobil takšne kritike tako tukaj kot na google. To nikakor ne more biti zlagano, samo se prej malo pozanimajte preden poslujete z njim pa.boste našli nekoga ki ga je naplahtal. Enkrat doo, drugič sp, potem račun samo v tujini, izvršbe, rubeži itd dovolj povedo, da rajši denar dati komu drugemu. Verjetnost da nasankaš 75%...

In reply to by Földi (nepreverjen)

...... (nepreverjen)

Pri nasih sosedih je nardil isto. Vse obljubil, prišel in nekaj postavil samo ne približno dokončano in pol pa kliči in kliči, pa prosi da pride dokončat. Kvaliteta tud ni bla nevem kaj, ker vse narobe pobarvano, pol popravijo pa spet narobe. Pol spet lep čas nič od gospoda. So tudi nekaj časa delali, pa blo oblubljeno da bo končano v par mesecih, pa nič.
Glede na to da plačas, se vse dogovoriš, pol pa še sam prosiš stokrat da naj pride dokončat in še vedno nič, to že nekaj o njem pove.

Alen12 (nepreverjen)

Pojdite si mal gledat njegove komentare na ocene, ki jih dobiva na googlu. Moški časa za delo nima, a za pisanje nesramnih odgovorov pa ma čas. Vsaka mu čast.

Variomat (nepreverjen)

Tip je manjak v bistvi...te pa ko pobere peneze se njemi več ne da preveč delati.

In reply to by Alen12 (nepreverjen)

Alen12. (nepreverjen)

Vidim da je tip videl to objavo in je šel nesramne komentare zbrisat. Samo dobro ka sem si slikal prej.
Spodaj v linkah si lahko ogledate kakšne je pisal strankam.
https://ibb.co/mBm0Qdk
https://ibb.co/0hbC1SP

In reply to by Alen12 (nepreverjen)

as ad (nepreverjen)

koji kreten te ho..a,

Variomat (nepreverjen)

Stranke so zanj samo vir denarja in nič več. To, da zgubljajo živce in jih spravlja v neugodno situacijo se ga ne tiče, niti se ne bi zato bolj potrudil. Nasprotno, še aroganten postane kot vidimo s komentarjev.

--------- (nepreverjen)

Sram ga je lahko. Naša izkušnja z njim je bila ista.
Kličem in takoj pride za proračun pa vse sam da plačas, pol pa nič več od njega. Če ga 100 krat kličeš mogoče enkrat pride pa nekaj malo naredi, drugače nič. Pa še na telefonu je vedno tak "ja pridemo v sredo", pride sreda in nič. Spet kličes, "ja pridemo nasledni teden v ponedeljek ali v torek" pa vprašaš kdaj, kateri dan,... sploh zato da boš doma čakal in nič. Odgovori "ja nevem kdaj enkrat že" in spet ne pride in to se ponavlja mesec v mesec. Izgovori letijo samo, tak nič realnega, vse si samo izmišlja samo da si čas pridobi. Pa da ne omenim kak laže.
Ta človek je nesramen, aroganten in gleda samo nase. Do svojih strak je nesramen pa ko poveš kaj je narobe pa zakaj tolkokrat kličes te nazaj napade kak si upaš. Da niti ne omenim kako odgovarja že tukaj na javne komentare, kaj še na zasebne sms.
Res odsvetujem sodelovanje z njim. Taka izkušnja kak je z njim, se še leta naprej spominjaš.

poool (nepreverjen)

Pa njegovi delavci gucijo ka si san pise dobre ocene pa se zagovarja na forumaj. Tudi sami delavci morejo pisati pozitivne reviewe tak ka vso hvalisanje trbej gemati malo z rezervo!!

ombb (nepreverjen)

Google ze na prvi strani najde te Forum, tak ka vupan ka vsi to prestejo prle kak prevaranta sploj pozovejo k kuci…

JJJJ1 (nepreverjen)

Dober glas ide daleč, slabši pa še dale.

09045 (nepreverjen)

Glede na odziv tukaj je to tema za Tednik ali podobno oddajo po TV - sigurno zanimivo za Prekmurje in Štajersko v celoti. Skoraj nihče od bivših strank ne pozna tega portala pa že toliko informacij.

takjaa (nepreverjen)

Slovenske novice zagrabijo 1000% Pa se avtorca se nede nucala javno izpostavlati po imeni…

In reply to by 09045 (nepreverjen)

Doktor4 (nepreverjen)

Jaz mislim .da bo tu avtor in izdajatelj mogel globoko seci v zep !!!!

Lujzek150 (nepreverjen)

Zakaj pa? Saj pa kak stranka placas za delo in material, vse se plača. Zakaj bi avtor tu bil kaj kriv, je vse dobro da se pove kaj eni delajo. Ni nikakrsna laz ali pa kaksno izmisljevanje, taka situacija se je pojavila ze pri veliko ljudi tako da se dogaja. Drugace bodo vsi nasedli pa se bo samo pri vseh isto ponavljajo in to se ne dela. Ce najames cloveka, ki se ukvarja s tem, mu placas pricakujes tudi da pride in nardi. Saj pa kje bi se vidlo da placas pa pol prosjacis da ti pride nardit.

In reply to by Doktor4 (nepreverjen)

leeep (nepreverjen)

Ocitno je Horvat najso gor forum pa se pijzde zdaj. Tak ka skos kda se te zval snemaj vsak pogovor z njin, in prvic kak de ti grozil ga TAKOJ prijavi na policijo! Naj njega maznejo! Sicer pa pohvale za pogum, taksne scams s stani taksnih in drugacnih firm bi skos mogle biti JAVNE! Bi takoj 90% jih menje scammalo

In reply to by Lujzek150 (nepreverjen)

Lujz 10555 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Se vedno.najboljsi med izdelovalci ograj

leeep (nepreverjen)

Najboksi scammer ja!

In reply to by Lujz 10555 (nepreverjen)

Kar Ena (nepreverjen)

Ta 'super obrtnik' je: Teodor Horvat, s.p., Rožna ulica 8, 9224 Turnišče, telefon: 031 328 584 (prepisano z Googla) - če ga slučajno kdo želi spustiti na svoj grunt in nasankati, kot jih je nasankalo nešteto ljudi.

🤣 (nepreverjen)

glavno ka je on san sebi na Google dal oceno odlicno 🤣 to je sele pateticno no

In reply to by Kar Ena (nepreverjen)

curek (nepreverjen)

prijavit ga inšpekciji in bo mir

Tlakokovci (nepreverjen)

Podobne probleme smo imeli z Tlakovanje Goboc pred leti gospa pobrala avans 3000 eur pol pa nič od nje samo dolašanje eno leto!

serenada (nepreverjen)

Zato pa so te pristojne inspekcije. Na voljo so tudi sodisca itd. Konec koncov mediji keri javno razkrinejo natege - toga se se firme najbole bojijo saj njin to najvec skode naredi… Inspektorati placajo kazen ale pa niti to nej pa delajo dale… Kda pa so taksne in drugacne prevare v medijan ostanejo skos tan!!! Resan NE razmen kak se itak lidje davate neksne avanse brez pogodb, paperov, pisnih dokazov o danon… Te pa se dogaja ka se dogaja. Z razlogon obstajajo predpisi in zakoni. Ce pa ze delate na crno brez vsega pa snemajte telefonske pogovore, shranite smse, maile, tak ka se pac oseba predstavi in pove s kere firme zove, slikajte izvajalce na svojon grunti, njihove avtoje, delavce itd. Je 1002 nacinov kak se zascitite!! In kda ze enkrat mate dokaze se nisce nede izgovarjo

In reply to by Tlakokovci (nepreverjen)

Klemen. (nepreverjen)

Sramota res kaj toti dela. Pa to da si sam dobre komentare piše pa daje ocene na googlu, da te kap.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.