Kak se vam zdij prijaznost trgovcev v Merkuri in Obiji ?Kolko sem imel opravka v omenjenima trgovinama sem imel občutek da bi trgovci raje bili da nas strank ne bi bilo ker se obnašajo in hodijo kot zombiji .
 

Komentarji (18)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
gajzi

Kak se vam zdij prijaznost trgovcev v Merkuri in Obiji ?Kolko sem imel opravka v omenjenima trgovinama sem imel občutek da bi trgovci raje bili da nas strank ne bi bilo ker se obnašajo in hodijo kot zombiji .
 

I-OWN-YOUR-MOM

Probaj jin kakši vic drujgič povedati, ka jih malo razvedriš. :) V trgovini zna redno dosadno biti, či delaš. Ge san sicer skos veseli obraz mel na blagajni, pa "not spadno", ali večina jih je pač zbedejranih, zaradi toga ka delajo nekšo patetično mehanično delo, kero bi isto lejko blo že na trifrtale avtomatizejrano, nej ka lidge za bv sidijo tan samo zato, ka nešče zgoraj delaj milijonske profite na njih. Kda to vse skup deneš, si težko veseli, cilau či ti je to nekša "životna", redna slujžba ...

george15

trgovci nonstop brodijo, zakoj morejo meti samo 500 eurof plače.......tau je žalost....stranke so pa duže bole dosadne..........negda smo v vrsti čakali na kruj pa bilij tiho.................................zdaj smo tiho samo še pri doktoraj kda čakamo 5 ur..........san včasih za tau ka zdignejo trgovcon plače na 700, nej pa ka se lastniki mastijo z velkimi maržami in dobičkom

pičo12

v obiju so vredu trgovci,ampak v časih imam občutek da,so premalo podkovani o določenih materialih drugače pa so vredu. Merkur katastrofa nihče te ne upošteva tako ,daraje več negrem tja pa da se razumemo to je govor o MERKUR MURSKA SOBOTA bo treba narediti malo čistke 

Landini

Merkur je situacija dosti boljša, odkar je Obi v mestu. Prej pa je bil katastrofa.

Fingerling

 Tak v obiji kak v Merkuri je situacija porazna. Večina trgovcov ma po defaulti izraz na faci keri ti pove "samo mene ne pitaj". Kda vidijo stranko, začne saki v svojo stelažo not begati, samo ka ga ne zaodiš. Včasi jih dobesedno moreš loviti po trgovini. V Obiji je pa seveda najljubša besedna zveza, "to majo na drugon oddelki, tan na drugi strani trgovine..."

bounty

Merkur je katastrofa od katastrofe. Zgodilo se je ka smo kupuvali eno malo večjo in drakšo zadevo. Bilo je v soboto. Ampak na pregovarjanje trgovca naj počakamo na pondelek ka do meli kao nekšne ""kvazi popuste"" pa ka nan oni to zadevo rezerverajo pa krej denejo, ker je zadnja smo se dali pregučati. Pridemo v pondelek nazaj in seveda je ta zadeva prodana. Trgovka pa se nan je v faco začala smijati ka to pač tak je... Listek z imenon pa priimkon pa je še bil na tiston mesti kak je bil tisti izdelek.
 

respect

ker man v zadnjon čase fejst dosta opravka opravka v obije pa merkure, moren povedati ka je odvisno od dneva oz. prodajalca. Bilo je kar neka cvetk, ampak če potegnen črto 25% kriza - 75% super :)
glede plače pa ges tu ne razmen logike - ges san cejle cajt mnenja ka so prodajalci ključni faktor ka ti neka kupeš ali pa ideš dale - in šparate na njih je štrik okoli guta (isto kak oštarija s slabo postrežbo). Zakoj be ges nekome resno probo rešiti problem in nej samo odati robe, če san v obeh primerih isto nagrajene. In te vodstvo misli ka dene normo in ka je to motivacija; svašta.

čriček

TE omenjeni trgovini sta enostavno preveliki ka bi se lejko prodajalci po oddelkih posvetili posameznomi kupci, so izjeme ki se izogibajo kupcem, tudi pozdravijo te nej, sam pa mam v obeh trgovskih centrih pozitivne izkušnje, torej 95 % pozitivno.

BB

Če gemlejš svoje delo resno ti nemre biti dosadno v slüžbi ka bi odo z dugo faco okolik po bauti. Omenjevi trgovini sta rejsan bisera, tüdi ges man različne izkušnje s trgovci tan: od pogleda sploj me nika ne pitaj ob bežanji nekan nazaj, obračanja oči kao že pa ide en gnjavator pa do zelo prijaznoga trgovca.
 
San delan že več kak 6 lejt v trgovini. Pa čeglij maš delo s papejrami pa ti kaj ne štima ka si čemeren moreš pred stranko sigdar pokazati prijazen obraz, jo korektno postrejčti pa te se lejko zadaj dale čobaš...
 
Mislin ka se posamezniki v zgoraj omenjenih trgovinaj morejo ka lepo spremeniti...
 
Moren pa povedati ka tüdi vrejme fejst vpliva na same stranke pa makar se toga ne zavedajo. So dnejvi ka rejsan večina strank tečnih, majo silo, meli bi vse včeraj pa makar še sploj nejso gvüšni ka bi sploj meli

dupont

ges se pa glede merkura sploj ne strinjan. najbrž nejste tak pogosto v teh trgovinah. obija pa merkura se ne da primerjati. nemo komentejro prodajnih prijemov ali strokovno gledano so v merkuri svetlobna lejta pred obijon. v merkuri maš na barvaj, železnini, elektriki, vodovodi pa na gradbenon oddelki same dobre lidi keri se razmijo. znajo ti povedati še več kak je potrebno. falij njin edijno na orodji.
 
v obiji je situacija načišna. tan so zaposleni samo nekši skladiščniki keri se zbirajo pri tistij INFO šankaj in tan blebečejo pol vore. lejko bi mi štoj nogo fkraj rezo pa se ne bi nišče niti zgeno.
za obija se strinjan-katastrofalni prodajalci. merkur ste pa tak doj posrali ka se mi direkt smilijo tistih skoraj polovica rejsan pridnih tan ka ti znajo kaj pametnoga povedati. na barvaj pa železnini maš takše mlade lidi ka bi mislo ka samo pičke pa avtoje zijajo, v bistvi ti pa znajo dosta povedati.
osnovna razlika je v ton ka merkur nonstop dela na ton ka se kadre usposabla. obi toga ne dela. v obiji ti recimo ne vej povedati na kakši osnovi je njihova bobrova barva ka bi znal ustrezno temeljno kujpiti ker pod obi brand temeljnih pač nemajo. ja te pa se j*** ded. ideš v merkur, kakšo pametno s ken povejš in to je to.
tehnični oddelki v merkuri si za mene zaslužijo odlično ocejno. po steklo, beštek, tanjere, vrtnarijo, lcd tvje pa galanterijo pa rajši iden kama inan. sicer pa ne ven ka maš biti nezadovoljna stranka či kipuvleš npr plastično posodo za šalato? pač negi trbej malo svoje frustracije modernoga časa vo dati. mislin ka vsako povprečneži tudi ne bi bilo fajn biti trgovec kda je saka drujga stranka zajedljiva pa uberpametna.

Smiley-SS

Žalostno pri teh velikih trgovskih centrih in verigah je to, da sama podjetja vložijo tisoče evrov, da z raznimi marketinškimi prijemi zvabijo trgovca v hišo, potem pa ko le-ta pride v hišo "popušijo" ključni faktorji (beri njihovi prodajalci), ki bi morali prispevati k realizaciji končne prodaje....
 
Kaj ti hasni dober marketing, ki zvabi kupca v hišo, ko pa imaš šalabajzerje tam, ki ti ne vejo oz. ne znajo stvari prodati... (jaz ponavadi delam ta, da se o stvareh kar sam informiram oz. na netu in grem kar sam kupit zadevo. Ker do zdaj so razen redkih svetlih izjem bile vse informacije na licu mesta (beri v trgovini), precej slabe in slabo tehnično podkovane).

sabinči

MENI SO V OBIJI DALI ČIST DRUGO BARVO OZ LAK KERGA SEM PROSLA,RAZUMLIVO SAJ JE ČLOVEK PREJ PEKO HAMBURGERE ZDAJ PA PRODAJA BARVE IN LAKE,LOOOOOLLLLL

pizdun

moren povedate ka v merkur raje ne grem, za obi pa je tak ka se skrivajo ale pa na kave sedijo pohvalete pa moren mislin ka je gašper takšen črni dečko ka je resno prijazen pa karkoli rabim poiščen njega in mi vse pokaže
tak ka v obi iden raje kak v merkur

venera2

Stranka de kralj te, gda de se začala kraljevsko obnašati.
Najrajši man, gda san negi v bauti, pa se najde en debil, ka nema 5 min časa, pa misli ka se svet samo okrog njega vrti, pa podjebavle trgovca oz. zaposlenoga.... Če kaj takšega čujen, se fčasi v stranko smeten, ker znan ka njemi zaposleni nesmi nazaj lapati, če glih njemi v očeh vidiš ka si misli. Nazadnje san eno babo tak vo spucala, ka mi je na konci še kartico zaupanja ponujala.  Tu pa se najbole pritožuvle razvajeni narod, keri ma že itaq puno rit vsega.
Nej so krivi prodajalci, kriva je ta za˙˙˙˙na potrošniška družba.
Meni osebno sta obej bauti OK. V obeh san dobila sigdar ka san ščela.

soboski586

[email protected] se strinjan s tebof. ejno san šau kupuvat trezor pa san glij naleto na toga prodajalca ka si ga omejnila. povedo pa obrazložo mi je vse v nulo pa še tiste finte mi je pokazo ka sploj ne pijše v navodilaj tak ka san tudi ge zadovolen z njin. Za merkur je pa rejsan tak ka vsi samo bižijo fkraj pa san dosta pejnez njau tan ka san si kučo v delo. tudi od te dale rajši iden v obi kak v merkur. obi jebe edijno tau ka nemajo vsega materiala za gradnjo vači so pa čista vrejde. samo tak je pritožuvlejo se samo tisti keri si odijo žijvce pa komplekse v dejvat nad prodajalci.

shooter slo (nepreverjen)

jas imam pravtako zelo slabe izkušnje s njimi!
Sramota

nima veze (nepreverjen)

Men pa ni jasn zakaj majo u merkurju možnost nakupa preko spleta če pa niti ne prideš do tam da bi lahko izbrav način plačila??? A se delajo norca ???

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.