Probali smo Bunker v MS, resno fejst lepou pa kvalitetno. Vupan ka do držali kvaliteto nonstop. Vsi smo fejst navdušeni. Dobro gesti pa dosta različne pijače.

Za ostale oštarijaše pa je to samo alarm. Če ščete moderno publiko meti, so van zdaj novi standardi postavleni. Ite gejst pa na pijve ta pa poglednite ka lidgej v Soboti pa širše čakamo od vas.

Edini ka zaj s prenovo sledij je RAJH NUMER UNO. Korektno (pa čista nika ekstra) je teniško, pa še to samo kujnja pa ambient poleti. Pica pa pijve pa v Kratohvill, samo je tan fejst fejst beden ambient pa čudni kelnari.

Gostilne kak so štajerska Nona pa maximus so zaj gratali fejst povprečni s ponudbo (laško union, pa instant testenine pa podpovprečne pice).

Najslabše v Soboti pa sigurno Royal, Gaj, Laguna, Spaček, Zvezda, Diana pa vsi kebab pa pajdo placi. Ten je čas ka zaprejo ka jih je čas povozo pa de še samo vsakšo leto slabše.

Tak... Moj namen je nej šinfati, samo to ka se naj zaj sobota končno zbidij, ka nejsmo drugorazredni lidgej.

Komentarji (21)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
jesenskovreme (nepreverjen)

Hja, draga Petra, en stavek si v spistila. "To je moje mnenje" (tvoje namreč). Ker či bi drugi človik po svojon okusi razvrščo gostilne oz. lokale in njihovo ponudbo, bi bilo čista drugače, in tak je tudi praf.

rđave (nepreverjen)

@petra1980 dol si leži še malo ka si totalno mimo vsekla....gesti numero uno je svetlobno leto pred beri bunkeron

Gost (nepreverjen)

Bil probo pa mislim, da burger kateroga bi mogo pojesti dva, ka bi se najdel absolutno predrago! 7€ za burger? Ja ql ampak prosim, da je potem nasiten! 1burger in 7piv 30€! Res lep lokal in ponudba ampak cene so ljubljanske! To si bo velika vecina nas lahko privoscila enkrat na mesec

Gost (nepreverjen)

Po slikah videnih na FB v kuhinji delajo cigani no go hvala ampak ne! Rajh je zakon!

Vipko
petra1980

Ti si primitivec.

In reply to by Gost (nepreverjen)

Gost (nepreverjen)

Bunker je zakon. Če van je predrago van še vedno ostanejo razni Pajdoji pa Štefkoji. Sakomi svoje. Ges mo v Bunker sigurno fejst malo gesjt odo, bon se pa rade volej dostakrat tan stavo na pijači. Majo vrhunsko izbiro piv in nej kak je bilo zgoraj omenjeno samo laško/union kak večina Soboških kafičov.

Cigani delajo v kuhinji? Ja in?

Vipko
petra1980

NUmero uno neje ista kategorija se strinjamo ... Oboje je fejst dobro, samo neje isti namen, Bunker je lokal z gestijon numero uno pa je restavracija ...

Cene so pa čista poštene, glede na kvaliteto. Če si delaš doma burger iz kvalitetnoga mesa pa na ton nivoji, boš tudi dal telko. Nemreš pa to s tistin šiton od Pajdoja ali Spačeka primerjati. Je pa vse za svojo publiko, eno za menje zahtevne pa pocejni, drugo pa malo drakše pa za bole zahtevne. Sakomi svoje.......

Gost (nepreverjen)

rđave, pizza iz električnoga redlina je resno svetlobno leto pred vsemi. Testenine majo super v Numero uno, samo pizze so edino še v Spari pa v Noni slabše.

Gost (nepreverjen)

Racunica ce meso (mlado teletino) kupis v sparu te burger z 120g mesa kosta ce sam peces lepinjo in pod pleskavico das rukolo slaba 2€! Preizkuseno v isti velikosti pleskavice in zemljice za burger! Tak, da njih stane burger se manj saj verjetno jemljejo vecje kolicine in imajo temu primerne rabate! Ne pravim nic imam se toliko da si lahko to privoscim ampak da si das 5€marze na miniburger?! Ok vsak po svoje bomo videli kaj bo prinesel cas

Peter Pan (nepreverjen)

Tudi mi smo bili z družbo v teh dneh dvakrat v Bunkeri. Izredno pozitivno presenečeni, tako čez dan kak tudi zvečer.

Ponudba piv je izredno pestra in kakovostna. Kdor si želi eksotičnih piv iz mikropivovarn se tu sigurno najde. Za ta piva je normalno da koštajo kakšen evro več, ker itak spiješ enega ali dva, ne pa deset rund. Kdo želi piti običajna piva, kak so Heineken, Union, Laško, majo tudi vsa ta piva in to po normalnih cenah.

Kar se tiče hrane ne bi znal povedati, ker smo šli samo na pijačo. So pa burgerji zgledali dobri. Če kvaliteta štima, potem je cena 7 eur s krompirjem upravičena. Tega se ne sme enačiti z hamburgerji, ki jih prodajajo v teh butikaj s hitro prehrano. Dober falat govedine pač nekaj stane, pa ostale sestavine tudi, če niso glih kečap in poceni majoneza.

Lokal sam po sebi je fenomenalna popestritev mesta. Mi smo bili zelo presenečeni in to pozitivno. Najverjetneje bo to lokal, v katerem se bomo pogosto dobivali v prihodnjih mesecih in letih. Če nisi eden tistih, ki vsak dan posedajo več ur po kafičih in srkajo kavice, ampak greš na pijačo enkrat ali dvakrat na teden, potem si takrat lahko privoščiš uživati.

gost72 (nepreverjen)

brezalkoholne pijače ne točijo v bunkeru

Gost (nepreverjen)

Lokal je super tega nisem povedal pive morajo imeti take cene daj so vse uvozene ampak z burgerji pravim da jih priprava stane manj kot 2€ ne mores si nabiti 5€ marze in ja vem kaksno meso je v njih in da niso siptarska varianta!

Gost (nepreverjen)

Majster tebi računica nekak nejde gelibar? Ka misliš ka je nabavna cena hamburgera 2€ pa ka so v strošek prodaje všete samo sestavine? Eni resnon pri sakši temi na pamet gučite. K nabavni ceni sestavin za en hamburger s pomfrijon morejo všteti še stroške elektrike, delo kuhara ka ti tou napravi, kelnara ka ti tou prinesej, te še ka se posouda za tebov zaperej, lokal spuca pa še ka se tij fajn počutiš v lokali v keroga je nešče sigurno vložo ogromno pejnez pa časa in seveda pričakuje ka se njemi tou povrne in pa ka še neka zasluži. Tak na brzino bi pravo ka je neto strošek ene porcije - hamburger s krompiron tan negi od 3€ do 3,5€. Dodaj 9,5% DDVja pa ti pride negi na 3,8€. Če te zaslužiš 3€, moreš od toga plačati še davek na dobiček in ti tak od oka gda vse malo bole preračunaš pri eni takši porciji ostane okouli 2,5€ ali pa še menje. In tou je nej glih takšen bajni zaslužek kak si eni mislite. Eti kak me vijdite en šiptar sigurno procentualno več pokasejra od enoga hamburgera kak pa Bunker.

Press (nepreverjen)

Bunker - Sam koncept, izgled, celota - vrhunsko, v Ljubljani pa tudi drugje v SLO se lokali lehko skrijejo glede same zunanjosti...drugo so pa cene... Cene piv so ljubljanske + 0,10e... kar je preveč za Prekmurje. Vsi ljubitelji piv bomo spili pivo,2 kakše IPE al podobno, cene bi pošteno lehko bile nižje. Hrana isto. Tisto kar san probo je bilo okusno, za soboške standarde vrhunsko, spet pa cene, če se obrnen na Ljubljano, kero pač poznan, predrage. Cena v večini primerov enaka, nekatera celo nižja, pa v večini primerov kvaliteta še seeno korak višje. Vse lepo in prav, samo ponavadi je potrebno za regijo, kjer prodajaš, malo prilagoditi ceno. Če jim bo tudi čez pol leta šlo naprej kak so si zamislili, hvala bogu, bojim pa se, ka so cene na dolgi rok za naš kraj previsike. Moje mnenje.

Gost1234 (nepreverjen)

Meni je moteče zavajanje z vodo ob kavi, kar sem danes doživel. Kava je 1,20€ in je odlična, postreženo pa dobiš zraven (kot povsod drugod) tudi vodo. Ampak ti jo zaračunajo. Opa, 1 dcl je 20 centov. Kava je tako avtomatski 1.40€ na račun natega. Ker naročil sem espresso in mi je ona prinesla vodo zraven. To si ne bi smeli dovoliti.
LP

Gost (nepreverjen)

Mene so tuj nategnoli z vodo ali jebiga nej je to 200€ tak ka nisce nede ferteg!

Jasnagirl (nepreverjen)

Če je to z vodo res, me tam ne bo NIKOLI

Gostja426 (nepreverjen)

Voda iz pipe je pri gostincih, ki dajo kaj nase, brezplačna in tako bi moralo biti tudi tu. Kolikor vem, tudi potrošniška zakonodaja pravi, da nisi dolžan plačati tistega, česar nisi naročil. Zanimivo bi bilo vedeti, kaj bi rekel tržni inšpektorat. Drugače pa - dobro, da obstajata Bunker in Rajh, da vsaj malo dvigneta nivo gostinstva v MS. Drugod spijo spanje Trnuljčice.

Vipko
buldog

Resno bogata izbira buteljčnih piv... so dobra, samo Bevogove kvalitete še ne dosežejo, posebno temno ne. Tak ka v Pomurju še vedno prva izbira - Golar v Radgoni. Je pa Bunker kak lokal mnogo bolj stajliš. Po drugi strani, mnogi te se smejali, samo meni je to pomembno, ima Golar mnogo bolj muziko po mojem ukusu. Hrane nisem probal; samo pri Golarju so napr. perutničke prva liga.

fghfh (nepreverjen)

Mo vidli, kak de za leto dni. Pa te lejko gučimo o kvaliteti :) Na začetke vedno vsen ide. Obdržati kakovost, tao je umetnost. Samo sosida prejk si poglednimo ( rdeči baron), na začetke nejsi z avtojon mimo mogo, zdaj pa poglednite. Želin ka se obdrži(nejsan še bil tan). Srečno.

papaštrumf (nepreverjen)

To je vidim snobovski portal, vsi ste puni penez.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.