Lista občanov je objavila kandidate za svetnike v OS Tišina.
Veliko uspeha! OBKROŽITE 10
 

Komentarji (51)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
graničar

Lista občanov je objavila kandidate za svetnike v OS Tišina.
Veliko uspeha! OBKROŽITE 10
 

graničar

KDOR ŠE NE VE LISTA JE OBJAVLJENA NA WWW.180.si

pajo

Pa so se le razkrili.

BuLsHiT

glej ti verjetno poven mnjene vecine tu gor :D boli nas kurac  

graničar

BuLsHiT
Tvoj vzdevek pove vse o tebi!

BuLsHiT

daj ne seri ga s taksimi bednimi forami :D mas tan od roxia forum pa tan drkajte na tou svojo listo. tu ste ze resan dosadni sten
 
 
čriček eno sliko zalepi mojo, pa ges tebe najden pa va se pogucala... 

pajo

BulShit
Saj obstaja že nekaj tvojih slik na sobotainfo. Že dugo nej bilou nikše nove.
Čriček???
Prosim... eno frišno

dbohar

Ka vaša lista spodbuja k javnomi linči? Vijden ka ste zelo odprejti za za konsenze in boste sigutno dobri politiki!! sah ne,samo se hecan!

pajo

@dbohar
A misliš kaj takšoga, kak se je zgodilo v torek na izredni seji?
Vüpan, ka maš včeranji večer: 
www.vecer.com/clanekpom2010092305577574
 

Mofo!

Ne razumem ljudi, ki komentirajo stvari, za katere jih "kao" boli kurac.
@dbohar: program Liste občanov sem prebral in tega o linču nisem našel. Pa ne da obstajata dve listi?
Lista občanov spodbuja k legitimni zamenjavi župana, podžupana in nekaj svetnikov OS, ki so se izkazali s svojim delom za občane.
 
 
 

sobotašinfo.com

Ne razumem ljudi, ki kljub neodobravanju večine, smetijo na tujem dvorišču !

Jumpi

Preštel včeranji članek v Večeri.
Zmotilo me je več stvari. V prvi vrsti novinar. Če je bil na seji in je šel na drugi dan na občinsko upravo po mnenje, zakoj neje šel še po mnenje g. Kofjača? Iz članka je namreč jasno razvidno, da je g. Kofjač glavni "krivec" za sklic seje. A je za predstavitev problema zadosti mnenje občinske uprave ali pa gre predvsem za enostransko predstavitev problema?
V članku predstavnici občinske uprave omenjata javno glasovanje. Če be šli poglednot zapisnike sej občinskega sveta, bi lejko ugotovili, ka je to prvi primer, ge je poimensko izpostavljeno, što je ZA  in što PROTI. NIkoli ni bilo javno zapisano stališče posameznih svetnikov. Telko o javnon glasovanji.
Lejko bi se še razpredalo, ampak... dokler ne bo predstavljena druga plat zgodbe je brez veze.

Mofo!

Tudi jaz mislim, da zastopam večino tu gor.
Piše dogajanje v Pomurju in to je v Pomurju. Torej?
Če pa je to vaše dvorišče, pa si nabavite psa , ki bo lajal na nas, ko bomo smetili ...
 

sobotašinfo.com

Kero večino ?
Laježa je dovolj že tako ...

AnaLiza

@BuLsHiT
Očitno boš moral k zdravniku z bolečim delom telesa. :) In kdo pravi, da boli ta del telesa večino tu gor? Dvomim. :)
@ Jumpi
Spet je blo v cajtengah? Nič videla, moram nujno pogledat.
@pajo
Saj veš, kaj pravi ona od Balaševića ...
I negde sasvim u dnu novina
Mala i beznacajna vest
Da jedan peva deset godina
Otpevo je i on svoje
Gotovo je, gotovo je.
 
 
 

pizdun

KA PA NAS BRIGA ZA OBČINO TIŠINO NAREDETE SE SVOJO STRAN PA TAN BLUTETE NEJ KA NAS TU UTRUJATE Z BREZVEZNEME FORAME, BRIGA NAS KA TAN MATE

RX7

@pizdun
 
Ko bo to rekel urednik  bodo ljudje upoštevali njegovo voljo ,dokler boš pa ti "PIZDUN" izražal svoje mnenje pa sigurno ne.In še to  to niso brezvezne fore ko boš imel možgane prežete  z modrostjo ,ko boš imel otroke itd  se spomni teh ljudi in ti bo jasno za kaj se borijo.Če te pa tako hudo moti pa ne čitaj pa tudi komentirati ni potrebno .
 
 
 
 

čriček

MIR, mir prosim, ZA NEKŠE SLIKE STE ME PROSILI ,man svojo tarifo in to je po dogovori, nejsam tak dragi, znan pa grdo zameriti,Slike so v arhivi in čakajo, čakajo , čakajo , bokše čase, oz po želji stranke, ZELENE , PLAVE , ROZANE ,.....vaše ponudbe na Z S .

mae123

 Sedaj bi se tudi sam oglasil, da vam predstavim, kakšno je moje pismo Tišinskemu županu občine Tišina, saj mi na vprašanja ne odgovarja... Vem pa, da bo to vsekakor zasledil, saj zadnje čase naš župan rad prebira forume... Sam sem bil osebno napaden, zaradi tega si tudi dovoljujem, da to objavim na tem forumu!
Listi 180 pa želim obilo uspeha na volitvah!!
____________________________________________________________________
 
Spoštovani!
Na podlagi 17. člena  poslovnika Občine Tišina, ki pravi (del člena):
__________________________________________________________________________________
Na seji se odgovarja na vsa vprašanja in pobude, ki so bila oddana do začetka seje ter na ustna vprašanja dana ob obravnavi vprašanj in pobud članov sveta. Če zahteva odgovor na vprašanje podrobnejši pregled dokumentacije oziroma proučitev lahko župan ali direktor občinske uprave odgovorita na naslednji seji.

Župan ali direktor občinske uprave lahko na posamezna vprašanja ali pobude odgovorita pisno, pisno morata odgovoriti tudi na vprašanja in pobude, za katere tako zahteva vlagatelj. Pisni odgovor mora biti posredovan vsem članom sveta s sklicem, najkasneje pa na prvi naslednji redni seji.

Vas spoštovani g. župan ponovno sprašujem, na podlagi katerega člena poslovnika, zakona,ali česar koli drugega, ste si dovolili, da na vabilo izredne seje napišete moje ime, saj nam je vsem jasno znano, da se na vabilo ne more zapisati poimensko kdo kako glasuje, ker je to vabilo. Upam da razumete, da se na vabila tega ne piše, ampak se za to pripravi gradivo oz zapisnik, kako ste na občinski upravi preštevali glasove in kdo vse je glasoval in kako. Tega niste storili, in že na vabilo napisali moje ime in priimek!? Namesto, da bi v gradivo priložili rezultate glasovanja! In navsezadnje svojega imena in priimka se ne sramujem, ker stojim za tem, kar naredim in povem. Vsekakor pa se zavedam da je glasovanje javno, a to ne pomeni, da je javno samo moje ime in priimek na vabilu z glasom PROTI! Tako se pač ne dela, ali, pa smo sprejeli nov poslovnik?
Ker mi na vprašanje niste odgovorili, vas sprašujem, kako ste to lahko storili?
Spoštovani župan, vidim, da vam nisem preveč všeč, ker delam po črki zakona! Žalostno je, da ste me javno (pred občinsko stavbo – po seji pred svetniki, tudi občani) označili kot slamnatega podjetnika in tajkuna, saj le ti gledajo po črki zakona. Žalostno je, da ima nekdo (župan – Jožef Poredoš), ki je izvršitelj sklepov Občinskega Sveta (najvišjega organa v Občini Tišina) takšno mnenje, da zakon ni potrebno spoštovati!
Žalostno je tudi to, da ste me prav tako na istem mestu obtožili, da sem zapravil 1mio in 400tisoč evrov občinskega denarja!Ne vem, pa kaj ste z tem mislili?
Spoštovani župan, sedaj sem videl, kakšen mož ste, ki včasih ne ve kaj govori, oz. ne nadzoruje svojih čustvenih izpadov.
 Pred vsemi svetniki in tudi javno ste me užalili, s tem, ko ste omenili, da sem mevža, če ne kandidiram za župana. In dragi župan, če bi želel, bi kandidiral, vendar pa mi to ni potrebno, da bi se dokazoval, proti nekomu, ki ima minimalno kulturo osebnega in političnega obnašanja.

mévža  -e ž (ẹ̑) slabš. neodločen, bojazljiv človek: on je prevelika mevža, da bi to naredil; podjeten mora biti človek, ne pa taka mevža / kot psovka: odloči se že, prekleta mevža; mevža mevžasta ♪
 

Slovar slovenskega knjižnega jezika;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ampak dokazujem, da nisem mevža, saj se upam zoperstaviti vam g. župan, ko vsi drugi pred vami pokleknejo! In imam svojo hrbtenico, saj nisem mnenja, da kar župan pove, da tako mora biti. In menim, da je tako prav. Po vaše tako pač ne bi smelo biti!
 
V nadalje pa vas prosim in opozarjam, da vaše osebne spore z Karlom Ratnikom, ki je predsednik OO NSI ne razčiščujete preko mene na sejah občinskega, ampak da se sama dogovorita, kaj bi rada. Jaz sem le član NSi in občinski svetnik, in skrajno žalostno je da zamenjujete pojme, ter izkoriščate to v mojo škodo!Razumem pa da je vajina politična kultura z Karlom Ratnikom na podobno nivoju, in rezultat tega je pač osebno dvobojevanje. Vendar vas ponovno  prosim, da to razčiščujeta sama in brez mene!
 
Namreč na predlogu za oglaševanje političnih strank, ki vam ga je poslala neka gospa (ki je sploh ne poznam), se je podpisala kot Karel Ratnik??  To mi več enostavno ni jasno! Ta dokument sem zahteval ga tudi dobil in sem si ga podrobno prebral, vendar pa sam res ne vem kdo je ta gospa, ki vam je predlog poslala z podpisom Karel Ratnik. Žalostno pa je to, da to vi z pridom izkoristite, in  župan: Ja, to pa je zažgan politični golaž, saj sem v medijih bil označen, kot da bi ta predlog predlagal jaz –Marko Kofjač. Vsaj tako je zapisal g. novinar v Večeru. Ne vem, upam, da ga niste narobe informirali…Saj je po članku sodeč mogoče razbrati le, da je klical le na občinsko upravo, mojega ozadja pa ni želel slišati, zato menim, da je tudi pomotoma v zadnjih odstavkih napisal, da sem jaz – Marko Kofjač predlagal zahtevo za pravilnik, kar pa sami veste da ni res!
 Skrajno žalostno pa je, da kot župan, niste preprečili, da bi predlagatelju povedali, da to zakonsko sploh ni mogoče, kar je tudi vaša naloga po Statutu Občine Tišina, vendar ste to kar zaobšli!
Spoštovani g. župan, sam vam želim obilo uspeha v vaši politični kampanji, vendar pa vam omenjam zgolj, da se vsi skupaj, ki kakorkoli sodelujemo in delujemo na Občini Tišina zavedamo svoje odgovornosti ( jaz z občinskimi svetniki, vi kot župan in občinska uprava )! Osebne obračune z vašim prijateljem Karlom Ratnikom, pa rešujte osebno, brez tega da bi izpostavljali mene in prosim tudi da mi odgovorite na vprašanja!
 
S spoštovanjem!
 
Marko Kofjač, svetnik občinskega sveta občine Tišina
 
 

AnaLiza

Bravo, Marko! Tak se dela!

BuLsHiT

rx7 daj ne bluzi. mejte eno temo o tisini pa se mejnite tan, nej pa ka je zadne case 3/4 tem o ton kak van slabo na tisini ide, kaksen lopov je zupan pa tak dale. 

Jumpi

@BuLsHit
Glede na tvoj nick, be človek pravo, ka tude "sereš" v vseh 3/4 tem, objavljenih na tem forumu. Ka ne gočimo o slikah, ki ji striček Čriček veselo objavlja.
@Čriček
Samopromocije že maš zadosta. Daj narede še malo reklame za BuLsHit-a

čriček
pajo

Spoštovani g. Kofjač!
Niste prvi, ki je doživel takšno "izlitje" čustev s strani župana občine Tišina.
Ampak nekaj pa zagotovi drži. Če mački stopiš na rep - zacvili.
Če malo pogooglate sskj (slovar slovenskega knjižnega jezika) in se malo podučite kaj pomeni ta beseda (cviliti, cviljenje, cvilež,...) vam bo postalo jasno marsikaj
Zato pogumno naprej.
@BuLsHiT
SSKJ izraza "BuLsHiT"  ne pozna
 

RX7

Spoštovani g . Marko kofjač
 
Ponosen sem da imamo vsaj enega svetnika vašega kova,saj mislim da večina njih NE UPA  migniti s prstom kajšele  dvigniti roko proti "kralju" občine.To da župan nima kulture ne takšne in drugačne že občani dolgo vemo .Če  je kdo zapravil in zapravlja občinski denar po nepotrebnem je to prav on .PRAV ON je župan z največ tožbami vloženimi proti svojim občanom v SLOVENIJI in ker toži z občinskim denarjem torej občan toži sam sebe,prav on je tisti katerega napake plačujemo mi vsi ko izgublja tožbe proti občanom .Župan tožite s svojim denarjem in ne našim in takrat se bo videlo koliko vas je v hlačah.
In še za konec : predsednik države ni več J.B Tito  smo v času ko se piše leto 2010 in občina je NAŠA  (vseh občanov) in ne vaša g. župan vi samo nam služite pa še to za oceno -2.

roxio

@BuLsHiT
 
Kje pa imamo mi kakšen svoj forum?- linkaj ga ali povej kje je ......
 
Če že groziš čričku:  ko najdeš ti njega - najdemo tudi mi tebe ne skrbi!
@g.Kofjač !
 
Jaz (mi) bi se vam osebno zahvalil za vse kar ste naredili ali poskušali narediti kot svetnik v OS za nas .Ste pravi borec in tako bi morali biti vsi svetniki - šele takrat bi nekdo videl da ni absolutni vladar .Imam občutek kot da je občina privatna last ...vsaj tako se tam zaposleni obnašajo.
 
Župan!
 
Ko boste v svojih mandatih sposobni zgraditi 250 km cest, 50 km kanalizacije ogromno pločnikov ,uličnih razsvetljav,pešpoti...itd  kot jih je zgradil g.Cipot v Moravcih  takrat se lahko tolčete po prsih ne pa z rekonstrukcijo ceste dolžine 3.2 km .In ko boste do občanov pošteni ,prijazni ....ko boste jim omogočili pitno vodo skozi celo leto in ko nebo vaša beseda ena in edina potem vložite spet kandidaturo sicer pa odpočijte si uživajte "zasluženi" penzion in se posvetite prijateljem ,potujte ali uživajte kakorkoli drugače.Vvsej zgodovini vaše oblasti niste zmogli urediti niti enega samega uradnega prenočišča v občini Tišina - čestitam!
 
Sprašujem se je mogoče da so ljudje tako oblastiželjni? očitno je mogoče.
 
 

čriček

Dostikrat se sprašujem, ali se je vredno družiti  na teh straneh in porabljati svoj čas, ko osebe ki pravilno razmišljajo in ščitijo občane in jih obenem poskušajo z svojim pozitivnim pisanjem dati smernice za dalnje sobivanje v občini, doživljajo taka šikaniranja kot , roxio.
Spoštovani , roxio,  cenim tvoj trud in prizadevanja da z svojimi tehtnimi argumenti  ki jih iznašaš, želiš osvetliti ozadja dogajanj v občini Tišina, več takih  kot si ti bi te moralo podpreti .OBČINA in prostori občine so.?  in morajo biti odprti za vaše  pobude in obiske, Občina, je sestavljena iz občanov ki bi vas morali podpret, ti ki vladajo v vaši občini so vladarji svojih interesov in želja, si take osebe zaslužijo vaše zaupanje v naprej?
 Odločati se pravilno ni težko , ker so  napake dosedanjih vladarjev na občini Tišina prevelike da bi jim še naprej zaupali.
Želim vam veliko sreče pri izbiri novega vodstva, in ni vladarjev!!!!!!!!
Roxio,

AnaLiza

@čriček
Kaj maš to neko plavo miš?
@pajo
Cviljenje je ena od oblik za izražanje svojega mnenja, ko ti zmanjka besed. :)
@Jumpi
Čriček že ve, zakaj ne dela promocije za BuLsHiTa.

xerox

 @roxio
 
občina bi naj uredila prenočišča?????? Pa tebi se ne sanja kaj so naloge občine in kje ima in kje nima pristojnosti...
 
Čudno, pa toliko imaš povedati o občini in županu 

čriček

AnaLiza--Ta plava miš, ja, neka s prstom kaže, nanaša se pa na nekaj napisanega  pred tist, pač se mi nej dalo pisati.Za ostalo glede promocije za Bu......., od osebe same je odvisno kak do se stvari razvijela v bodoče.
Sicer pa rad delam na promocijaj , se je včeraj eden temu zopet pridružo , samo čakam , čakam in čakam, ka misliš ti ?Napiši bar prvo črko . hhahha.

roxio

@xerox
 
Če bi bilo vse kot treba bi se občina zavzemala za turizem vspodbujala razne turistične objekte (posredno prenočišča),vspodbujala gostince za odprtje le teh,postavila kakšen camp v bližini reke mure, organizirala TIC ...ti je kaj bolj jasno ? s tem nisem mislil da morajo postaviti postelje na občinskem hodniku!

čriček
čriček

Ka potreboje občina Tišina ka bi bila zanimiva za turiste?
To vprašanje bi moralo biti tudi odgovor bodočega  župana občine. Nažalost je v tej razpotegnjeni občini , ki nima svojega pravega središča, razen cerkve , nogometnega igrišča šole in še nekih gostiln, ki daju kraju neki pečat, nič.Ko se pelješ skozi Tišino praktično ne veš ali je kje sploh tista točka ki je zanimiva za turista, ker je pač, tišina , nikjer nobene table oz. vodiča po občini, z zanimivostmi, in ta nezanimivost je kot rak rana prisotna da je občina neprepoznavna. To je moje opažanje, če kdo ve kaj več zanimivega pa me naj popravi. Torej, sam razvoj je na psu, Bodoči župan bo imel težko delo.

miic

Ja roxio, pa tvojo kmetijo bi mogli reorganizerati v turistično kmetijo ka bi te bil ti turistični kmet. Avstrijci bi sigurno rade volje prihajali gledat takšoga bedaka kak se ti, neke vrste maskoto občine tišina, keri pa vseeno nema jajčk ka bi se podpiso.
 
Če že groziš čričku:  ko najdeš ti njega - najdemo tudi mi tebe ne skrbi!
 
svalilo argumentov pa si preklopo na agresijo - nasilje?
ti, če bi se počuto tak močnoga kak se izdajaš (tako fizično kak tudi psihično) bi se pod vsaki tvoj post zavajanja, laži, natolcevanja, manipulacij... podpiso!
 
samo verjetno se bogijš ka te poiščejo ...

SOVA

Dragi dečki zanimiva je tudi ta stvar nej...
Namreč Vestnik, keri je resnice pesnik nej... je pred tednom dnij mel anketo z tremi vprašanji.
1.) Ali se strinjate, ka se je prestavo občinski praznik
2.) Kak se van zdi, ali se je prometna varnost v občini tišina povečala?
3.) v tun smisli, ali te podprli Porejdošovoga Joužija za župana.
 
No in vestnik resnice pesnik je objavo le vprašanje številka 2!! Z malo razliko v prid ZA!?
Zanimata me tudi rezultata št-1 in št-2?
??????????????Ka se je tu dogajalo ne vem, je pa skrajno zanimivo, ka sta se ta dva rezultata tuj nej objavila??????

roxio

@miic
 
Misliš da imam kmetijo?
Bedaki smo zanimivi - tudi sedaj nekatere gledamo!
Ne nisem preklopil ne na nasilje niti agresijo - odgovoril sem "tvojemu prijatelju"!
Hehe  ja glih tebe (vas se bojim) nevem več kam se naj skrijem !
Naj nas podpišem vseh 6 ?
miic "oladi malo" bi rekli moji južni bratje !!!

BuLsHiT

roxio najdite me, komaj cakan... 

dbohar

Se pravi ka če ta lista slučajno in res bi se to zgodilo le slučajno dobi volitve de delala po sistemi što nej z nami je prati nan?! Vsaj tak zgleda,što de drugače premišlavo se ga ne de upoštevalo oz. de se njemi grozilo kak se dela tu gor na forumi!!

mimi15

@dbohar
ta lista de, če pride notri zalagala svetnike z različnimi substancami, glede na to, ka je prvi na listi eden najvekših drogerašov v občini... do bar svetniki dobre volej na sejaj

cupakabra

mimi15 in dbohar:
in potem vse tiho je bilo ......
 

pajo

@mimi15
@cupakabra
zelo mala verjetnost je, da se dve osebi, ki se srečata "prvič" na forumu in sta istočasno prijavljeni v zadnjih 48 urah strinjata o isti zadevi in sta razrpravljali samo na eno temo.
Je zgolj slučaj ali pa sta našli isti "sladoled za lizati".  dbohar jaz bi se pazil takih slučajev, pardon "verjetnosti"
 
@dbohar
zanimivo razmišljanje. Po čem to sklepaš?
 
 

cupakabra

dragi pajo!
forum na sobotainfo spremljam že dugo časa, me je že večkrat primnolo ka bi kaj komentero, samo je pač tou nej moj stil.
Ali zdaj pa san si nej mogo kaj ka nebi o vseh teh dosadnih temah o občini Tišina naj pametno pristavo. Što je mimi15 neman pojma pa me niti ne zanima .... smejšno je samo na kakši nivo se določeni osebki tu na ton forume spiščavlejo in samo tou je bil namen mojoga pisanja
 

AnaLiza

@čriček
Mislim, da boš moral še promocije delat, ne le eno ... :)

čriček

AnaLiza@  T---Tišina  prosim,
                    I---imam idejo
                    Š--šušmarjev polno,
                    I--imajo vsi delo
                  N--nobeden denarja
                  A---kaj bi še dalje.
 
 
   .

pajo

@AnaLiza
Ta tvoj črviček se pa se je rahlo "zaje***". A je mogoče trans"črviček"?
"Izsekal" je namreč žensko telo, na drugi strani  je namreč "črvičica" (karkoli že to pomeni)

AnaLiza

@pajo
Mogoče ji je pa hotel s tem klesanjem kaj povedat?!
Eni tako "pripovedujejo", eni drugače, saj veš, kak to gre v real lajfu. Gospoda na občini tudi skoz kaj kleše in "pripoveduje", več ali manj "pravljice".

pajo

@AnaLiza
Tudi to je možno, da je hotel trans"črviček" kaj povedati, ampak je samo povedal kaj mu je ljubše. Samo je pa črvička fest "fest smotana", no razen če misli da so ženske lepše kot črvičke.  Samo v tem primeru je pa že vprašanje če je črvička ženskega spola, saj one ne prenesjo "konkurence" .

aleksn

Roxio: Predlagam, da sedanjemu ali bodočemu županu svetujete s peticijo občanov obnovo cest le z preplastitvijo (3cm).Tako se bo lahko namesto 3,2 km cest izvedlo kar 20-32 km cest (glede na cene asfalta BBs11 in nekaj postranskih del). Tisto, kar je spodaj pa se itak nebo vidno - bo po občinsko preprogo ;) Ampak po tem sistemu se vidite s cestarji ali razpokami na vsake 10 let ;)

AnaLiza

@pajo
Tudi večina moških ne prenese konkurence, živi primer je zelo blizu tebe. :)

čriček

Priden kuža ........

peach

moren se oglasite....ljudje v občine Tišina še vseeno gledajo osebo, nej pa njene sposobnoste. Tiste kere so za penzijo naj ostanejo ali pa idejo v penzijo in nan mladen pistijo ka kaj narejdemo, pa tau tak kak trbej!!! Nej ka se tej starce spravlajo še na nekšo funkcijo, mi pa smo brez služb in brez možnoste!! mater so nešterne požrešne!!!
mislin ka se pa na Tišine more marsikaj spremenite!!! dokler de tej župan na položaje tačas de Tišina v zatone!!!
Zanima me kak so ljudje lejko tak dvolične...gučijo ka nikole nebe več Poredoša volile, ale pa se njeme podpora davle!!! neven ka naj na to poven!!!
neman navade šimfate ale takše stavri me pa svadijo....

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.