Te dni morem kupiti novo vinjeto. Zanima me kje se najbolj splača kupiti? Verjetno je ni nikjer mogoče dobiti za manj kot 110 evrov, ampak vem da lahko v enih trgovinah dobiš neke točke in potem popuste naprej za kaj drugega. Ma kdo kakšen predlog, da čim bolj ugodno pridemo skoz?

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Landini

Petrol ima možnost na obroke.

G (nepreverjen)

Mlinopek - doda še žemljico

Gost4523 (nepreverjen)

jaz najraje kupim od DARS-a, ponavadi na počivališču Dolinsko. So ful prijazni, vsake toliko časa opominjajo voznike da ne bi pozabili na vinjeto.

ZoRo5 (nepreverjen)

V mesnici na Industrijski ulici, kupiš 10 kil teletine pa je vinjeta zastonj .

Noone

Jaz kupim na Petrolu in ker imam zavarovanje pri triglavu, dobim 15€ goriva zastonj (ko obnoviš, če pa na novo skleneš potem pa 30€). Podobno ima OMV, sicer brez zavarovanja, ampak moraš imet IDEAL mastercard in ti na njo potem naložijo 30€. To se mi zdijo ene tak dokaj straightforward rešitve. Če pa rabiš na obroke, pa vem da dobiš na Petrolu ali pa z Diners kartico kjer koli (z njo plačaš v celoti in pol izpolniš obrazec na njihovi strani, da ti prešaltajo na obroke).

Milivanili (nepreverjen)

Letos tega pri Triglavi nega. Šparajo

In reply to by Noone

Noone

Baah, pa res. Nikjer več ne najdem ponudbe.

In reply to by Milivanili (nepreverjen)

someone1 (nepreverjen)

pa vi tou resno? Ena vožnja so Splita pa nazaj košta 110€ tu v Sloveniji pa bi se radi ceneje vozili cejlo leto. če si nemreš kupiti vinjeto je velka možnost ka si nej za na avtocesto. (na Avtocesti voziš 50km/h ka šparaš gorivo)