Zanima me, če mi lahko kdo priporoči kakšnega dobrega ginekologa oz. ginekologinjo v MS? Šubinski, Čopi, Banfi, Sukič, Krajnc-Bezjak,..?? :)

Komentarji (23)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
_fcela_

Dr. Schnabl- Banfi pa tudi dr. Kranjc- Bezjakova, kakor se odločiš, obe sta fajn,pa prisluhneta v kolikor imaš težave

a (nepreverjen)

najboljši dr.Bernik sb rakičan

style40 (nepreverjen)

Nisem ginekolog, al mogu pogledat :) :)

bestseller

Sem se odločala med dr. Schnabl- Banfi in dr. Sukič - Šebok, vednar se enostavno ne morem odločiti. Eni ju kujejo v zvezde, drugi pa mi pravijo da naj bežim čim dlje od njiju.
San pogooglala dr. Bernika.. Dela on še v Kranju? Tega na forumih zeeelo hvalijo!

Trnuljčica (nepreverjen)

Šnablova je zelo zasedena in že nekaj let sploh ne sprejema novih pacientk pa tudi kar nekaj primerov poznam, kjer se ni ravno izkazala...
Jaz bi se najprej pozanimala kateri ginekolog še sploh sprejema nove pacientke in se potem med tistimi odločala ;)

a (nepreverjen)

dr.Bernik dela bolj ali manj redno v sb rakičan..tako da se ni potrebno v kranj voztii je pa zelo zelo dober..

hjaaa (nepreverjen)

Priporočam dr. Peter Jankoja in dr.Kausa v SB Rakičan. Oba sta odlična zdravnika in prisluhneta pacientki.

PACIENTKA (nepreverjen)

Dr. Peter Janko je ZAKON! Zares. Velik strokovnjak in tudi človek. Prijazen spoštljiv.
Dela v bolnišnici.

mlada mamica (nepreverjen)

tudi jaz pravim dr. peter janko je najboljši

Casiopeia11 (nepreverjen)

Peter Janko je resnično odličen zdravnik, lejko poven iz prve rokej. Njemi se lejko zahvalin, ka man kljub hujšin zapleton pri prezgodnjon porodi zdravo dejte, pa ka san jo tudi sama odnesla brez hujših posledic. Od vseh mojih izkušenj z zdravstvon je un biu daleč najboukši in tudi najbole človeški. Tak ka med ginekologi definitivno priporočan njega :-)

cantina (nepreverjen)

Dr. Peter Janko je definitivno odličen zdravnik. Sem že od začetka pri njem in moram povedati da svoje delo opravlja res s srcem. Pred kratkim prestala tudi operacijo...brez zapletov brez kakršnih koli posledic. Priporočam ga! :)

lolo (nepreverjen)

Samo k Sukicovoj nej ,vse kasira ka se le da

zima.bella

Ja vej pa na Agroservisi za tehničnoga tudi kasejrajo ka se le da!

MelitA26

Šubinski.

Mira

Sukičeva mene ne kasira nič. Če imaš urejeno dodatno zavarovanje, zakaj bi kasirala? Hvaležna sem ji, da je do pacientk previdna, pogosto dela UZ preiskave itd., meni je odkrila miome, ki sem jih očitno imela več let, ne da bi vedela - prejšnji zdravnik me ni dal nikoli na UZ. Tudi zdaj je previdna in sem lahko mirna pri njej.

Wildrose (nepreverjen)

Sukičeva kasira! vem že za precej primerov ko najprej prestraši pacientke, da si samoplačniško plačajo dodatne teste, potem pa hvalabogu ni nič takega. škoda, da to počne, ker drugače je zelo uredu ginekologinja.

Ana25 (nepreverjen)

Dr. Boris Kous katastrofa

Gost (nepreverjen)

priporočam agroservis zastonj pregled pa zadovolna stranka

Kata (nepreverjen)

Prosim kateri ginekologi v ms se sprejemajo pacijente? Katere priporocate? Hvala

wersus

Sukičova je KATASTROFA! Leta sem hodila k njej. Po porodu mi je ostao kos posteljce v maternici pa mi je dala hiconcil nej me je ščela poslati v bolnico na pucanje ka prihrani pejneze zdravstveni zbornici. Te nej bilo vredi pa me končno poslala. Krvavela sem dva meseca. Ko me je končno poslala sam tam skoro mrla zaradi posledic. Te mi je pa še pravla ka san si sama kriva ka preveč komplicejran. Nej vredna ka po zemlje hodi.

Zvezda2 (nepreverjen)

za Soboto ne morem komentirati, lahko pa mirne duse trdim, da preljube in preljubi ginekologi(nje) v SLO nimajo blage veze o lastni profesiji in bazirajo diagnoze na znanju iz povojne dobe.

Zanositi pri prvem poskusu na naraven nacin je cisto realisticen tudi pri 45ih
- ne samo v slovenski druzbi, tudi v stroki so do danes prepricani, da mora zenska roditi prvega otroka dalec pred 30. letom. Nastevajo nimam pojma kaksne argumente, zakaj se potem poslabsa kvalitete jajcic itd., kako defektni v nasprotnem slucaju postanejo otroci in podobne. Pri vsem tem niti pri piki ne omenijo, da lepa kolicina deklet studira in da rabi kar nekaj let, preden se financno etablira, to se pravi, da pred 30. letom prakticno nobena ni realno sposobna financirati sebe in otroka. Otrok do koncanega studija stane med 200. in 250.000€ - teh vsot se ne da sproti zasluziti, a je treba imeti prihranke. 'Bo ze nekak' ni financen nacrt, ampak popolnoma malomarnost in neodgovornost do otroka. Oce mojega otroka je donor in vecina zensk, s katerimi je imel opravka kot tak, je stara dalec preko 40. Vse so zanosile pri prvem poskusu ter rodile popolnoma zdrave otroke.

5 plodnih dni ter kako prideti do puncke / fantka
- zanosi lahko zenska samo v dolocenem delu cikla, te dneve pa lahko brez problema meri z aparati kot Clearblue in podobno. Zadnja dva dneva, to se pravi pri maksimalni plodnosti, pade jajcek in spermije ga lahko oplodijo. 'Moske' spermije plavajo hitreje, 'zenske' pa zivijo dlje. Ce spermije pocakajo prve 1-3 dneve v maternici, bo jajcek oplodila zenska spermija in otrok bo puncka, ce pa pridejo sveze spermije v maternico zadnja dva dneva, bo sigurno fantek. Tudi ta informacija je takoimenovanim slovenskim strokovnjakom tuja.

Meterinega mleka ni dovolj ali premalo - vse je odvisno od tega, koliko otroka doji
- mleko rabi priblizno en dan, da sam poveca / zmanjsa kolicino. To se pravi da ga bo dan pozneje manj, ce zenska dan prej manj doji in obratno. Stres zmanjsuje kolicino in v skrajnem slucaju se da kolicino mleka povecati s caji kot so to janez, kumina, melisa, komarcek ali pa smiljka (kateri pomirjajo in sproscajo). Gre celo tako dalec, da se lahko doji tudi adoptirane otroke, to se pravi brez poroda in celo brez da bi zenska kdarkoli prej dojila.

ginziga (nepreverjen)

Sem sicer samouk, ampak vseeno. Pri meni dobite profesionalno mnenje za male pejneze!

Lily2019 (nepreverjen)

Oi. Katere ginekologe priporočate v Pomurju v tem trenutku? ima katera izkušnje z ginekologi v splošni bolnišnici?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.