,

Komentarji (30)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
maz
kalinka

Kristjan Vukajč
Kroška ulica 28A
9000 Murska Sobota

Landini

Avtopralnica Hartman
Bratonci 179
9231 Beltinci

vanesa

Jaz sem peljala na globinsko čiščenje v  
AVTOPRALNICO ŠKAFAR, ŠKAFAR DUŠAN S.P.
NA TIŠINSKO ULICO V M.S.
PA SEM BILA ZELO ZADOVOLNA AVTO SPUCAN V NULO....
PLAČALA PA SEM 70€..TAK DA PRIPOROČAM...
 
 

dupont

za 70 eur? ne se hecat! prvo povejte ka pričakujete kak drugo mi pa povejte ka točno vse znate o kemičnon čiščenji. v avtoji je samo platno filc pa lepenka. in nega lepšoga kda ti nešče lepenko namoči :D pa celo kablovje spodaj po podi. no it's your money, ges si rajši od svakinje sposodin sesalec, avto razturin pa maš eno nedelo kaj za delati. od ovih 70 eur si kujpin 6pack pa mi še 60+ eur ostane :D

Fingerling

 Dopunt škoda časa pa enrgije... Večina teh ka promovejrajo eno čistilnico jih tak ali načik pozna (slasti še davčno številko pa letni promet napište cuj k imeni...). Sicer pa če si nej izvršil dvojni umor al pa swingersko orgijo v avtoje neven zakoj nebi doma mogo spucati... Sesalec pa mokra krpa, nakonci pa še čistilo za armaturko pa je kak novi...

Landini

Neven zakoj be tao san delo, če te tao napravejo.

Vipko
tinka78

Prepričana sem, da v avtopralnicah vejo kaj delajo, ko čistijo notranjost in dvomim, da delajo tako, da bi lahko avtu vidno škodovali. Preveč bi bilo tožb in povračil škode.
Meni kakšno sobotno sesanje avtomobila včasih prav paše. Običajno si dam še radio naglas in uživam.

lendavcan

Bom citiral mojega kolega ki ni registriran:
 
"dupont tau govoriš napamet..nismo več v kameni dobi da bi ti nekdo dvej vejdri vode not v avto vlejal ali pa šlauf not napelal pa malo praška kcoj sipal pa v posüjšo ampak tudi san san vozo k dušani v ms na globinsko čiščenje..sedeži celi spodnji del pod sedežami ali neven kak se tau slovensko točno navede...prtljažnik ka o armaturki sploj ne gučijmo..praja je telko bilau ka tau zteška tak spucati kak so mi tan oz mi je gospa.oz. mislin ka žena od lastnika...san mislo ka tau nej moj avto rejsan pohvalno...+ toga pa san se najprej prepričal ka san nej bil gvüšan kak pucajo pa da san vido par krat ka puca večijnoma bmw audi mercedes..znamke san nej več dvomo ka bi bilau kaj naraube z mojo staro makino..
plačal san pa malo več še kak je zgoraj navedeni znesek..pa mi je nej bilau žal niti centa ker tau delaš mogoče 1x na 4/5 lejt ta ka se rejsan potrüjdijo v nulo en čas san gledal te pa da san zvedo ka se z ten delon ukvaja na enon avtoji 7 h me je minolo čakati pa san next den prišel.
Saj vsepovsot se tak gibljejo cene globinskega čiščenja.. kelko san se je pozanijmal okrog.."

tzizek

@maz in vsi drugi keri vas to zanima: info na ZS :)

Blake Carrington

Call Mr. Wolf :) (Pulp fiction)

tzizek

 Tan sta si njiva tuj samiva mogla pucati :P

drotmantraš

kama?
najceneje je v műjro pri krogi. samo prle ga privejži s sajlo za drejvo...pa ga pelati v pravo globino. pa prle ne pozabi okna odprejti, ka se rejsan znoutraj spuca

Blake Carrington

Samo te de avto trbelo dati na odprejti vagon, pa plačati povratno karto bar do Madrida, ka se avto vo pošišij :) Tou pa je več kak 70€. Pravzaprav je rejsan najboukše v avtopralnico pelati ali pa doma iz flekof kakšne roužice narisati:)

apollo88

Avtocenter Litrop
Litrop Roman s.p.
Kolodvorska ulica 4
9220 Lendava

tel: 031 645 958

Vipko
Wizeman

 Ges priporoučan Bagarija, šteri ma delavnico na Industrijskoj v zgradbi Avto-Rajh (FORD SERVIS). Dečko si zeme cejli den za en auto, pa ga ukeba v nulo. Kelko košta, ne ven točno, trbej se pa prle par dnij naroučiti, ka je preci zasedeni. Je pa rejsan špica. 

mad_mico

Ge san vozo avto v Radence, pa so mi za 40€ spucali v nulo, taka priporočan!
Pa še link do majstra:
http://www.facebook.com/?ref=hp#!/pages/Globinsko-ciscenje-vozil-Radenci/115461848509355?v=wall
vači pa 041 761 478

dupont

vidin ka bi bilo brezveze razlagati zakoj je tou nej pametno bom pa načik povedo. pelati v avtopralnico na poleranje pa globinska čiščenja je isto kak či ideš k zobari zatou ka te fsekalo v križi

Pablo

kama pa te tij voziš na globinsko čiščenje? v mlinopek? 

dupont

ges okouli avtoja ne nucan slehernoga človeka btw pa lejko je tou poučena glava ali pa otroška kašica na zadnjon sedeži

1411

stare pa ti se nej samo tak  :O

dupont

ne ven ka si ščeu s ten povedati samo se mi zdite bebavi ka se tak imenitno pa visiko pogučavlete o oderuškon kemičnon čiščenji za keroga ste pripravleni ta vrčti keš brez tak kak če bi šlo za pridobivanje gradbenoga dovoljenja.
se pravi po tvojon mnenji bi tudi električar keri bi nekomi tu prejk foruma povedo kak se šteker vejže preserator? mene pač strojništvo zanimle že od nekda. ka so pa tvoje veščine? drekobrblanje po forumaj?

AnaLiza

Pa kaj delate vi ljudje z avtomobili, da jih morate pol globinsko pucat??? Saj avto ni svinjska štala.

dupont

analiza določeni luksuzni stroški pri enih vzbujajo vtis ka s takšimi dejanji rastejo po socialni lestvici

DELFIN

avtopralnica žižek m.sobota čopova ugodno in kvalitetno

AnaLiza

Dupont, ja ... žal.

gipsy

Poliranje je okej, samo ne to, ki ga eni ponujajo za par deset eurov.Poliranje vredno te besede stane par sto eurov, sam dejansko odpravijo škodo na laku, tisto ceneno pa samo malo zafilajo s kemikalijami in se čez par pranj spet vse pokaže.
 
Kemično čiščenje je problem, ker ti zmočijo tkanino na sedežih, ta se posuši, malo skrči in čez leto dve začne blago pokat ponavadi ob šivih.

Dee

 Jaz pa vsekakor priporočam Center za nego vozil AvvtoSafir v Celju na Mariborski 80b!!!
Ne bo vam žal!!
Spodaj je tudi povezava do njihovega predstavitvenega videa in se sami prepričajte! Niso dragi, pa še kakovost je odlična!!
http://www.youtube.com/watch?v=K5Ha8BG6mNg

Dee

 Seveda to velja, če vas bo pot zanesla na štajersko in v Celje.

ivek123 (nepreverjen)
S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.