Pozdrav
Planiramo odhod na morje tam v sredini avgusta ampak se nevemo odločiti kam.
Trenutno si govorimo o Dalmaciji- Tučepi in Vodice.
Mene pa zanima kaj priporočate vi. radi pa bi obiskali lepo plažo in seveda da so dogajanja za mlade kot smo mi :D (Novalja oz. Zrče - odpade )
prosim za vaša priporočila
 
lp

Komentarji (34)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
jonie

Pozdrav
Planiramo odhod na morje tam v sredini avgusta ampak se nevemo odločiti kam.
Trenutno si govorimo o Dalmaciji- Tučepi in Vodice.
Mene pa zanima kaj priporočate vi. radi pa bi obiskali lepo plažo in seveda da so dogajanja za mlade kot smo mi :D (Novalja oz. Zrče - odpade )
prosim za vaša priporočila
 
lp

copicar

Potem so Vodice odlična odločitev.Bil sem že tam in zvečer je res lepobiti v Vodicah.

jonie

Ja san pozabo omeniti, če zna što za dobre in nej drage apartmaje tan do 6oseb, bi tudi proso za priporoičila :D

ballack

Či ščete lejpo plažo te Tučepi, či ščete dogajanje, pa nočni život te Vodice, či pa ščete oboje fkuper te pa zberite Makarsko (Tučepi so 4 km oddaljeni).:)

gyomber
Al_Pacino

 Makarska nocni zivot
Tucepi oz. Baska Voda (Makarska Riviera nasploj) -----> very nice ... lepe plaze ... dosta lepse kak v Istri ... sto juznije, tem lepse plaze ;)

kansas

 definitivno Makarska,kak pravi Al Pacino tudi Korčula...

RobertH

Priporočam ti Pirovac.....ne bo ti žal!!

lopata

Vodice! :)
 

Vipko
tinka78

 Mi smo pred leti bili v Budvi in je bilo zelo živo. Tako čez dan, kot ponoči. So pa baje cene odletele v nebo odkar so se za njih začeli zanimati Rusi.

Spy

Medten ko so cene na hrvaškem že en lejpi čas v nebu oz. nebesaj. Bojmo realni. Tudi san hodin občasno na Hrvaško, ampak hrvaška je draga ka crkneš kda vidiš cene.
Dokazano dosti cenejše in kvalitetnejše variante (z letalom vred) so Turčija, Egipt, Grčija itd... Ale ok to je tema za drugo debato :)

lopata

Hrvaška je draga? Ge neman toga občutka.
Kakše cene ti primerjaš? Nas iz MS pa hrvaško obalo?
Naredi primerjavo Portoroža, Pirana ali Izole z recimo hrvaško obalo... pa me zanima, če boš te pravo, ka je drago.
Mimogrede, za 1.maj letos san bil v Pirane v gostilne. Radler je 3,60€ in pivo 3,00€. Na Hrvaškon to sigurno neje tak drago :)

pacer

Spy je čist vredi napiso s kerimi državami primerja Hrvaško, in to so Egipt, Grčija, Turčija. Komi je kaj bokše/slabše oz. komi kelko pomeni oddaljenost od doma je druga debata.
In ja, na Hrvaškem komot daš blizu 3€ za pivo in to nej v krajih ranga Portorož. Če bi pa primerjo cene Portorož-Dubrovnik bi pa takoj vido kaj je na stvari.
To vse še ma dodatno težko, če znamo ka ma Hrvaška ipak malo nižjo raven dohodka na prebivalca kak Slovenija. In ja cene so na Hrvaškem zelo drage glede na njihov dohodek, saj v trgovini nega velke razlike.

Spy

No večino ti je pacer odgovoro pa vseeno... Nige san nej napiso ka je slovenska obala (Portorož pa sploj) poceni. Napiso san ti točno kere države man v mislih, ge dobiš dosta več muzike za dosta menje penez, v primerjavi z Hrvaško. In to je pač dejstvo!
Ge san pa recimo v enon hrvaškon diskoji plačo, mislin ka, 7€ za mali Haineken. Ka pa to? 
Pa nej je moj namen pisanja šimfati Hrvaško ale kaj. San pač samo mnenja ka je predraga glede na to ka ponuja.

theused

jonie..u, kako netipičen dopust..Hrvaška..hehe..ti priporočam eno lepo hrvaško vasico v Dalmaciji, z imenom , Vukojebina..:) .

copicar

http://www.youtube.com/watch?v=e7xtRPtUHQc
Lani smo bili turanj in letos palik idemo,Turanj se drži skupaj z sv.filip in jakob,3km dale je biograd na moru.Cena mislin ka je keklo telko normalna za 10 dni damo 1200€,to je cela kuča (12 oseb)in turistična taksa je že všteta v ceno.Se pravi 100€ na osebo za 10 dni je nej dosta,velka piva (laško) je lani bila 13 kun,kava 6 kun,najbole pa smo bili presenečeni ka je v trgovini laško pivo bilo falejše kak prinas in falejše od hrvaških piv ožujsko,karlovačko :-)
ta link http://www.supermarketi.info/index.php?mod=multigrid pa lejko poglednete kakšne so cene na hrvaški in če se van splača kaj seuf voziti ali pa nej.
Mogoče san komi pomago z informacijami :-)

bolano

 omenjate egipt pa turčijo ne omenite pa standard bivanja tan. poleg ropof pa katastrofalne vode(pitne) , bolezni so edina tolažba lejko cene! 

raskolnikov

Hrvaška niti ni tak draga, če odšteješ batine...

copicar

ge san še nikdar nej dobo batine :-) haha pa neman rad hrvatov, malo pač paziš ka ger blekneš proti njim

theused

copicar..ekola, tipičen Prekmurec, ne maraš Hrvatov in si ponosen Slovenec, hodiš se pa kopat v hrvaško lužo..pa taka načelnost .

dexter

 theused... ka je tou ekola?

theused

dexter..e - kola..elektronski avto ;).  Dexter kaj je to TOU ?

dexter

Aja, oprosti san pozabo.... tij si zaveden slovenec pa ne razmiš prekmurščine... zatou moreš italijanske izraze uporabljati ka bole čeden vö spadneš. :)

theused

nima zveze s konjskimi dirkami to kar pišeš ;) . Nimam jaz sovraštva do italijanov, kot imajo nekateri do Hrvatov, kopat s epa hodijo tja ;) . Ampak mešanje pojmov pri tebi ni nič novega..sicer pa dreksler , s svojo prekmurščino itak deluješ bolj Madžar , kot pa Slovenec , tako, da te zares malo težje zastopim ;) .
ln

dexter

Pa tüdi če ti delüvlen kak pakistanec.... nekak mi doj visij tvoje mnenje o ton. :) Glede na tou ka si zaveden šalabajzer, slovenskoga naroda ponosen sin ... se vedno od srca nasmijen ob teh tvojih nebulozah.... ti pa dovolin ka mi na open smile jam festivali tan pri vas eno pijvo plačaš, če seveda prijdeš... pijen samo slovensko pijvo. San  zadosta slovenec ka boš piu z menov?:) 

theused

Daj nehaj no, seveda ti ni vseeno, saj pa te ja bereš to kar pišem..nebuloze ,kakšne nebuloze, vse kar napišem ima smisel, kot to kar napišeš ti ;) .
Pivo na Open Smile Jamu ? Kaj , če pridejo Lagwagon , No Use For A Name ali Bad Religion ? :) ..kvečjemu bi šel kolege tja poslušat, ampak mislim, da niti oni ne bodo tam nastopili..tako, da me tja ne bo, pa kje drugje kdaj drugič ;) . Za letos itak odpadejo vsi planirani koncerti, drugo leto bo pa malo več časa in denarja ;) .
ln

copicar

theused,prvič na hrvaško odin zato ka moja denarnica ne premore eksotike,drugo pa ka mi je žena iz hrvaške,tretje, napiso san ka nemam rad hrvatov-točno tak pod tao san mislo političare.Turanj kama mi odimo pa je okoli 80% slovencov tan na dopustu,domačini pa so zelo gostoljubi.
No če me že vlečeš za jezik ka san nej ponosen Slovenec malo za šalo malo za res te pa mi povej što od mene več j..e hrvate kak jaz :-)

theused

copicar..hehe, pazi na zadnjo izjavo , da ne bo boljša polovica tega prebrala, te bo  se pa zadeva za 99 % zasukala doma :) . Drugače si se pa znašel s komentarjem ;) .
lp

copicar

theused,hehe ni problema to je že enkrat prebrala ko sem se na hrvaškem portalu index.hr,prepiral z hrvati in sem jim na koncu napisal da j...m ja hrvate in na koncu pripisal od kje je žena haha da vidiš kaj so začeli hrvati pisat.....

Al_Pacino

 the used: podpisem. nacelnost pa te fore ... mission impossible. 

theused

copicar..te so pa ziher pisali kak oni fuk.ajo Slovenke, predvsem tiste , ki se jim priimek konča na Ć :)

Maria84

Pomagajte, sem v dilemi, kam iti na morje s fantom?? Nimam predstavo niti v katero državo niti v katero mesto, niti kje na morje niti nič! Fant je rekel, da ni pomembna destinacija, čeprav sovražim dolga potovanja, meni bi bila najboljša Hrvaška …Zdaj, če ima nekdo nekakšen drugi predlog da mi priporoči!
In sicer glede Hrvaške, sem tudi sama mal gledala in zagotovo vkolikor bi tam šli mislim, da bi to bilo v Vodice vaše mnenje? Mislim, da je tam super za mlade...Poleg tega nastanitve nisem še uspela najti, kaj mi priporočate hotel ali apartma? In kje iskati na internetu?
 

Milkica

Res si na mukah :P ne vem jaz ne bi v HR šla, da imam takšno ponudbo…Definitivno Dubai, Španija in to :D mislim, če že lahko zakaj ne! Elem…poglej glede te nastanitve če želiš Vodicena internetu, ena od strani, ki sem jo lani koristila da najdem nastanitev in že sedaj sem začela nekaj pregledati... apartmaji Vodice pa ti izberi in glede hotelov tukaj  ti jaz ne morem pomagati. poz!

Kristina76 (nepreverjen)

Zame je samo eno mesto na Hrvaškem - Brela :) V mesecu juliju potujem v Brela. Tukaj sem našel nekaj, vendar bi bil hvaležen za vaše priporočilo
https://www.obmorju.si/apartmaji/brela
https://www.apartmaji-hrvaska.si/apartmaji/brela
Hvala! :)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.