Pozdrav
 
Mene pa zanima kam  punce hodite na gelirane nohte?

Komentarji (42)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
_PiKaPoLoNiCa_

Pozdrav
 
Mene pa zanima kam  punce hodite na gelirane nohte?

zoro05

Poskusi klicat na 031/ 521-812  Darja
 

razorblade`kiss

Studio IRAL... Tomšičeva ulica 32, MS

mamat

 Tudi jaz svetujem Studio IRAL...kvalitetno,profesionalno res odlično.

Vipko
tinka78

 Kolegica hodi nekam na Madžarsko, pravi, da je dosti ceneje, kot pri nas. Je pa res, da je iz Hotize in ji je Madžarska dokaj blizu.

Marduk

Šit, ka vse gnesden lidje jejo. A to kaka nova dieta? A deluje, pa je dobro...?
                                                                 

pink panter
simoncalimonca

 kje pa si lahko dam delat gelish oz. shelack? podobno kot gel, samo da nohti niso debeli.

tadeja horvat (nepreverjen)

pozdravljeni. delam gelish nohte

In reply to by simoncalimonca

romana24

mi lahko pišljete zasebno sporočilo,...hvala

In reply to by tadeja horvat (nepreverjen)

Alex88 (nepreverjen)

Rabia bi vas kontakt... mi ga lahko posredujete...na 040 182 239...hvala...lp

In reply to by tadeja horvat (nepreverjen)

Kuza (nepreverjen)

Tadeja Hrovat kje pa delaš gelish nohte?

In reply to by tadeja horvat (nepreverjen)

Anja*

Meni delajo shelack že dugo dugo v Beauty centri Aleksandra (hotel Radin, Radenci) in san resno fejst zadovoljna. Enkrat san bila pa v kozmetičnon saloni Ane Gisele v soboti in tudi tan nej bilo slabo....

dupont

kakši shelack?? pišete o ton kak če je tou ime sistema/izdelka. najbrž ste mislili shellac oz. šelak po slovensko, torej iztrebke drevesnih uši. večina kokoši celo misli ka je v 'she' od shellaca oz. po njihovo shelacka (oz. ona lak) nekaj feminizma :D
torej da povzamemo, pravi se šelak in nema veze z manikurami. če bi si na nohte mazale tessarol bi pa pač pravli tessarol nohti.
 
zanimivo kak ta industrija dela v rikverc. začnoli so z akrilon, keri je povsem moderni izum, medten ka je šelak čist naravna smola kero je najbrž še kristus pozno. s ten ka zdravo je nej nika, šelak je pun etilnoga alkohola s kerin more emulgejrati. či pomisliš ka je tou nailjob industrija si vupan praviti ka v že pripravlenih koktejlih za nohte sigurno obstaja še malo morje kemije, ker je šelak fejst nestabilen in ne zdrži več kak teden dni v emulziji in dvomim ka tej saloni to tak hitro ponucajo oz. nenehno nabavlajo sveži šelak.
 
sicer pa smešno za ka vse so ženske pripravlene plačati...

Marduk

http://en.wikipedia.org/wiki/DuPont
Agentka ShagWell: Komplet neprebojnih nohtov prosim.

JETTI

v okolico ms....zelo ugodno...info na : 070/840-933

simoncalimonca

 Jetti gel ali gelish?

simoncalimonca

 vsi ka delate gelish ali shelack me prosim kontaktirajte na zs. Hvala! :)

josko

 dupont naš kak so ženske. nema veze če je drek od vujši, važno ka dobro vo vijde!

_PiKaPoLoNiCa_

Punce,ki si date delati v IRAL-u.Kako dolgo pa vam nohti držijo?

dupont

marduk moren povedati ka je tvoja ideja celo dobra. san malo raziskuvo tej babja posla očitno obstajajo tuj svilene tehnike ge ti pravzaprav zlaminejrajo gor tkanino. ges lejko aramida zrihtan kelko ščete samo nešče naj tou na nojete spravi :D sicer je tkanje grobo bi pa bili vsekakor neuničljivi nohti, prejk pa ŠELAK (!!!!) pa merna bosna :D
 
pri 30 eur za kvadratni meter na aramidno vlakno pa 50 eur na en nailjob bi računica bila več kak dobra, tuj če na sako peto stranko ponucaš cejli meter. stranke pa seveda tuj zadovolne, lejko do še mrkefco na ogračeki vo kopale pa se nojet nede spotro :D

Marduk

Ma ja, "ooo oo oou it's all 'bout chemistry, na na na". Ringaraja.
DuPont in tvoj "nick" sta me spomnila na članke o razvoju neprebojnih tkanin in ostalih njihovih kemičnih stvaritvah...
Sicer pa bi se tvojo idejo dalo res tržiti, samo lepo in bolj prefinjeno bi jo bilo treba predstaviti - nekaj v tem smislu mislim:
youtu.be/OmtVLIu1vs0
 
Tak, ka ja: nohti so  zakon, nohti über alles, nohti so absolutni. Noht fetiš.  Žlaki na hrbtu - škrampel pasijon.
Ti krempeljček ti..., pridi sem, dobiš en čebriček barve za valentinovo.
 

GOTHA

Vidva pomagata pri razvoju novega orožja?

Marduk

Ja, za feministično fronto -    predstavnice nežnejšega spola (za to pojmovanje bi si verjetno prislužil en štraf po obrazu), ki se bodo s to pridobitvijo prelevile v nekaj...ah, nadmočnega.
youtu.be/Y6dTNsQVCm8  Sicer kot sem videl, obstaja za vsak karakter ženske nek "superegonadtrip" - oglejte si sami, vtipkajte "woman transformation" in določite svoji ljubi svojega/željenega. Naj bo to vaše darilo za valentinovo.
Si predstavljate to sladko maščevanje ženske, ki svojemu ljubemu  pokaže vso svojo mero hvaležnosti za neprimerno darilo in se mu med  spolnim aktom razkrije v "brand new light".
"No, zdaj te pa naj ma štera te bo še štela meti. I ove you now biatch!" Sledi nori smeh... in potem splošniborba za življenje s škrabanjem. "Cougars/Catwomen/Sukube/Daredewils/She-Wolfs", pa to
Sicer, pa ta reklama/fantaziranje bi lahko bilo pod sorodno novico (ki mi je tudi privabila nekaj nostalgičnih nasmihov na mojo "iznakaženo faco"). http://sobotainfo.com/novice/ogled/17973/foto-oglasi-ki-danes-ne-bi-pre…
Ja, @dupont, bolj prefinjen, tenkočuten, rahlo-mehko-plišasti pristop je treba zavzeti...
Mogoče nekaj v tem smislu (odmisli božička in si predstavljaj nekaj drugega), ampak potem je že treba širši krog ekspertov za to mojstrovino...
youtu.be/w_jHcAfv8o0
 

kocka65

Katarina Magdič
http://www.salonlepota.si/
Dela odlično!
V temi je postavljeno preprosto, kratko in jedrnato vprašanje. Vsi tisti, ki nimate kaj pametnega za odgovoriti, se raje ne oglašajte! Sicer pa me ne preseneča, da eni tega niso sposobni. Saj se vidi v vseh temah, da debate odidejo v čisto druge skrajnosti. Omejenost pač nima meja!
 

Marduk

Tokrat pa, čisto zares. Tudi s takih bedastoč so že zrasle dobre ideje in se zgradili "imperiji" in upam, da se kdo v teh (kriznih) časih najde in iz tega nekaj razvije. Sicer v bolj okolju/nohtom-telesu prijazni obliki (bi si jaz vsaj želel).
Tak, da poserjite se na krizo.Gnoj je zlato
in zlato je gnoj.   (Srečko Kosovel, Kons 5). Mogoče bo kdo zastopil in mu bo bolj všeč Kons 4

Marduk

Kocka? Got the point?

_PiKaPoLoNiCa_

Kocka65 - Katarina je lastnica ali tam zaposlena?Ti dejansko zdržijo 4 tedne,kot obljubljajo?

ALINA-NART

Nail Art Studio
http://www.nailsart.si/slo/
Za tiste, ki iščejo nekaj novega pa tudi lepega 
Radenci, Radgonska cesta 9
 

ALINA-NART

 Nail Art Studio
http://www.nailsart.si/slo/
Za tiste, ki iščejo nekaj novega in posebnega! 
Radenci, Radgonska cesta 9 (v zgradbi občine Radenci)
svojim strankam nudim manikuro, nego rok, podaljševanje nohtov s gelom po novi tehnologiji. Pri poslikavi nohtov uporabljam različne metode in materjali, med katerimi je ročna poslikava s čopičem. 

Direktna

 Vprašanje za moški spol.
 
Tej nohti ka so na zgornji sliki. Pa to je vam dejansko lejpo in sexi in ne ven ka?
seriously?

botra

 To so  VAMPIRSKE NOHTE....! ZA NOČNI KLUB!  v prekmurej so delavne ženske, in mamice! kako delaš gospodinjska dela? .... z ortrokom - dojenčkom....? kaj pa  na vrt? njiva?  ojjjjojjjj....... 

Marduk

Nej, vsaj jaz ne maram takih nohtov - že pri sodelavkah mi ide na jetra gda to vidim. Pa jebemo mat** kak si lejko roke razkužiš s ten sran*** na "tačkah"?! Komaj čakam ka de pa kakši "zaražen" pacient ka se še one opet nalezejo in do driskale - je že bilo tako;)
Ej D., pa obstajajo tudi moški, ki so to pacajo gor, res.

GOTHA
jebac.godine

 Direktna, moja ženska hodi na geliranje, pa meni je to kar všeč.  Mamo tudi enega otroka pa nisem še nikoli čul, da jo dulgi nohti motejo pri delu ali kaj podobnega.. In koliko jaz vem, mojster/mojsterca naredi tisto, kaj si zaželiš! Bilo to sexy design za night club, ali bolj na easy (za kmete, ali druge zaposlene) pa tak naprej.. 

pink panter

Za določene priložnosti verjetno nekatere ženske res rabijo take nohte. Moja na srečo ne.

Marduk

No, evo pa smo jo dobili - pacientko z geliranimi nohti! In zdaj tega sranja ne spravim dol z Acetonom! Kako se to da spraviti na najlažji način dol/očistiti?
Pri vitalno ogroženih pacientih je pomodrelost, ki se pokaže v zanohtju, bistvenega pomena za nadaljnje ukrepanje.
Nega šanse ka de UKC šel kupovat in nabavljat neke lučke za odstrajevanje te packarije.
Torej zadovoljne uporabnice - any advisory/nasveti...?

mirko_77

Moji se zelo dopade manikura v Ljubljani pri podjetju Rehamed. Če koga zanima je tukaj link do strani: http://www.rehamed.si/manikura-ljubljana/

printinia (nepreverjen)

Posojilo med zasebne

Jaz odobri osebna posojila, stanovanjska posojila, investicijska posojila, avto posojila, finančnih posojil, konsolidacija dolgov, kreditne odkup, konsolidacijskih posojil, kreditne linije, hipotekarna. Sem na voljo za srečanje s strankami v največ 72 urah po prejemu vaše zahteve. Lahko me kontaktirate po e-pošti za več informacij o posojilu.
Kontakt: [email protected]
Hvala.

cukrka (nepreverjen)

Vsem ki se odločate za gelirane nohtke svetujem, da se naročite v Estrada Studiu na Topniški 35 v Ljubljani.
Sama sem več let obiskovala različne salone ter zaradi nizkih cen tudi "stilistke" ki delajo na svojem domu. Moji nohtki so bili po teh obiskih uničeni. Naredila sem premor in nato izbrala salon- Estrada studio, kjer so mi izdelali najbolj kvalitetne nohtke. Priporočam jih vsem, ki prisegajo na kvaliteto, urejeno in čisto delovno okolje, pozitivno vzdušje ter vedno zagotovljen parkirni prostor.
Vsekakor pa ni zanemarljivo tudi dejstvo, da pri njih potekajo tečaji izdelovanja geliranih nohtov, kjer vam svoje izkušnje in strokovne nasvete poda gospa Barbara, ki se že več kot 15 let ukvarja z izdelavo in zahtevnimi strankami.

Katryn12 (nepreverjen)

Tudi sama sem zelo zadovoljna z izdelavo nohtov v studio Estrada. Zaradi nesreče pri delu sem imela vedno probleme z dvema nohtkoma saj mi v nobenem studiu niso mogli spraviti v red, nato pa sem obupana še obiskala Estrado in končno mi je g.Barbara nohtka naredila nekako tako da nista takoj popokalain sta končno začela normalno rasti. Sem zelo zadovoljna =)

Lp Katarina V.

In reply to by cukrka (nepreverjen)

carissa

Kupite registrirani potni list, vozniško dovoljenje, ID
kartica, (([email protected]) (+ 237677707293),
Certifikat IELTS, Visa, rojstni list, šola
diplome, potrdilo o poroki, ZDA Greencard in mnogi drugi
dokumente

Whatspp nas >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> + 237677707293

Prijavite se za registracijo potnega lista, vizume, vožnje
Licenca, ID CARDS, zakonska potrdila, diplome itd
prodati. Potni list, državljanstvo, osebne izkaznice, voznik
licence, diplome, diplome, certifikate storitev na voljo.
Storitve turističnih in poslovnih vizumov, ki so na voljo prebivalcem
vseh 50 držav in vseh narodnosti po celem svetu. Mi smo
edinstveni proizvajalci avtentičnih visokokakovostnih potnih listov,
Realna pristna podatkovna baza Registrirana in neregistrirana
Potni listi in drugi dokumenti o državljanstvu
vam zagotovijo novo identiteto, ki se začne s čistim novim
originalno rojstvo, osebna izkaznica, voznikova
Licenca, potni listi, kartica socialne varnosti s SSN, kredit
datoteke in kreditne kartice, šolske diplome, šolske diplome
vse v povsem novem imenu, izdanem in registriranem v
vladni sistem podatkovnih baz. Uporabljamo visoko kakovostno opremo
in materiale za proizvodnjo verodostojnih in ponarejenih
dokumenti. Vse tajne značilnosti pravih potnih listov so
skrbno podvojene za naše registrirane in neregistrirane
dokumente. Smo edinstveni proizvajalec kakovostnih lažnih in
Pravi dokumenti. Nudimo samo izvirno kakovostno
Registrirani in neregistrirani potni listi, vozniki
licence, osebne izkaznice, znamke, vizum, šolske diplome in drugo
izdelke za številne države, kot so: ZDA, Avstralija,
Belgija, Brazilija, Kanada, Italija, Finska, Francija, Nemčija, Izra
el, Mehika, Nizozemska, Južna Afrika, Španija, Združeno kraljestvo,
itd.

KONTAKT NAŠIH PODPORNIKOV

Pišite nam na >>>>>>>>>>>>>> [email protected]

Splošno
Podpora >>>>>>>>>>>>>>>> [email protected]

whatsapp >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> + 237677707293

Pokličite nas na >>>>>>>>>>>>>>>>> + 237677707293

NAREDITE KATERI KOLI UNIVERZALNI DOKUMENTI, KI JIH POTREBUJETE

• PASSPORTI
• Osebna izkaznica
• kartica socialne varnosti
• Licence za voznike
• Kanadske kartice
• Kartice Združenih držav
• Študentske kartice
• Mednarodne kartice
• Zasebne kartice
• Potrdila o sprejetju
• Potrdila o krstu
• Potrdila o rojstvu
• potrdila o smrti
• Potrdila o ločitvi
• Poročila o porokah
• Poročila po meri
• Diplome iz srednje šole
• G.E.D. Diplome
• Diplome domače šole

• stopnja kolegija
• univerzitetne stopnje
• Potrdila o trgovini
• Potrdite številko SSN
• ZDA zelene karte
• Ponarejeni dolarji / evro
• Izdelki za špranje
• Spremembe glasu
• Naprave za poslušanje
• Invisible Ink
• DMV zapis poizvedbe
• Ozadje preverite
• Preiskava vsakogar

KONTAKT NAŠIH PODPORNIKOV

Kontaktiraj nas
na >>>>>>>>>>>>>>>>>> [email protected]

Splošno
Podpora >>>>>>>>>>>>>>>> [email protected]

whatsapp >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> + 237677707293

Pokličite nas na >>>>>>>>>>>>>>>>> + 237677707293

Registrirani in neregistrirani potni list vseh držav.
Vizumi, biometrični potni list, diplome, vozniška dovoljenja, I.D.
kartice. Usposabljanje certifikatov M GCSE, A-ravni, Srednja šola
Diplome, GMAT, MCAT in LSAT izpit
Potrdila, rojstvo novosti, poroka in smrt
Certifikati Novost potni listi in nova identiteta
Paketi, Replicated, Real Degrees / Diplomas iz večine post-
sekundarne institucije iz vsega sveta (imamo
več kot 3000 predlog v datoteki), ki so zasnovane tako, da izgledajo 100%
enako prvotni.Custom Printing (če ne
že imate predlogo v datoteki - preprosto nam pošljite sporočilo a
kopirajte in morebitne spremembe / spremembe lahko naredimo na podlagi
vaša navodila). drugo, državljanstvo, identiteta,
identifikacijo, dokumente, diplomatsko, državljanstvo, kako
kje, kje, dobiti, pridobiti, kupiti, kupiti, narediti, zgraditi
potni list, id Britanski, Honduras, Združeno kraljestvo, ZDA, ZDA Kanada,
Kanadski, tuji, vizumski, švicarski, vizitke, idr., Dokument

KUPITE REALNE DOKUMENTE

naši stiki vključujejo bivših zasebnih preiskovalcev,
konzulati, visoki vladni uslužbenci in
izkušeni izkušeni strokovnjaki, imamo trdne povezave
z višjimi kadri na vseh področjih realnega registra
dokumente in spremembe potnih listov v teh državah, ki so
povezane z agencijo za potne liste v vsaki od teh držav
in s pomočjo njihovih povezav, vse naše stranke
ki zahteva kakršno koli državljansko listino ali potni list
države so 100% zagotovljene in zajamčene
prejemajo zelo visoko kakovostno resnično registrirano
dokumente, ki jih nikoli ne moremo označiti kot lažne! Niti približno
strokovni delavec ali strojnik lahko narekuje
dokument kot lažni, saj se dokument ne razlikuje
od izdaje Realne vlade! Vsi naši resnični podatki
baza Registrirani državljanski dokumenti so vaši osebni
podatke, registrirane v sistemu podatkovnih baz in 100% stroj
berljivo. Vas prosimo, da dobite dodatno podrobno
informacije o naših storitvah. Iskreno upam, da najdem
način sodelovanja z vami. Če kateri od teh izdelkov
vas prosimo, da nas kontaktirate. Bomo
vam bomo dali našo najboljšo ceno po prejemu vašega podrobnega
povpraševanje.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.