Pozdravljeni
Prosim za malce pomoči.Zanima me namreč kako na Facebooku izbrisati sliko s svojega profila?Hvala....

Komentarji (17)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
_PiKaPoLoNiCa_

Pozdravljeni
Prosim za malce pomoči.Zanima me namreč kako na Facebooku izbrisati sliko s svojega profila?Hvala....

spss

poleg kak maš krijž za zaprejti maš še eno ikono in tisto klikneš pa te maš spodi delete this photo

_PiKaPoLoNiCa_

Hvala. Misija uspela :) 

theused

Jaz sploh ne razumem čemu potrebujete facebook?? Jaz ima vse, ki jih potrebujem v življenju, shranjene v mobitelu in se pokličemo vsake toliko, se srečamo..itd.

BuLsHiT
I-OWN-YOUR-MOM

"Jaz sploh ne razumem čemu potrebujete facebook?? Jaz ima vse, ki jih potrebujem v življenju, shranjene v mobitelu in se pokličemo vsake toliko, se srečamo..itd."
 
Poanta FB-ja je čist indri, kak pa v chat-i, takka či tebe iritejra vse, ka nejsi doživo oz. mel v bližini (isto pri družinskon zakoniki), te si takoj preveč ozkogledi, ka bi lejko razmo pa sprejemo lidi, keri ga majo? Poanta FB je v deljenji multimedije, v enostavnejši povezljivosti z drugimi, itd. To bi prek mobitela trajalo dosti duže, dražje in menje pregledno. Mislin.. multimedijo primerjati na 2'' in 17'' zasloni je malenkost razlika, ali? :D

theused

I OWN Your..zdaj pa že malo pretiravaš z menoj, malo si že obsesiven..sicer pa, to kar je tebi smiselno, meni morda ni..ne vem no, jaz ne potrebujem 120 wanabi prijateljev..imam 3 prijatelje, punco, starša, brata z omenjenimi sem skoraj dnevno v stiku, pa, če smo že pri tem, slišati glas domačih je lepše, kot pa prebirati sporočila ;) . Slišim se še s sestrično, povsem dovolj preko telefona, pa, da ne bo še ona izpadla "zaostala "..je magistra prava na okrajnem sodišču v LJ, njen fant je gradbeni inženir..oba na tekočem z medijskimi zadevami, z moderno tehnologijo, pa nima noben od njiju facebook profila..imata ga pa moja starša, pa ga ima punca ( toliko o tem, da se ne srečujem z njim ), jaz ga pa nimam..še enkrat, nimam ga, ker ga v svojem življenju ne potrebujem , enega samega smisla ne vidim v njem. Na določena dnevna dogajanja pa lahko dajem mnenja na kakšnem siolovem portalu, mi to čisto zadošča .
Čuden si čuden, če nekdo ne sprejema tega, kar ti konzulmiraš , je potem asocialen človek. Pa ironija je ta, da sem videl več Sveta od tebe in doživel prav tako več, kot ti, aja, pozabil sem ,da imaš 125 prijateljev, 122 več od mene, tu sem pa popuši.l :)).
lp

theused

aja, pa hvala bogu, d animam preveč blizu pedr.ov, ko jih že omenjaš ;). Tak, da se drži stran od mene ;)

Spy

Nema čist nikšoga smisla ka dikteraš drugin če do meli FB ale nej. V keron segmenti se to tebe tiče? Ge ga tudi man in ne živin virtualno življenje oz. moje 'realno' življenje niti malo ne trpij na račun FBja (dodin na pijače, na veselice, v naravo, na faks...). FB ti je pač zgolj ena dodatna dimenzija... Je pa fejst koristen pri ohranjanji stikov z sorodniki in kolegi po svejti... :)

theused

Kdo komu kaj diktira? Samo sprašujem se čemu je facebookpotreben? Za moje pjme je to pač neumnost stoletja, brez vsebinski portal za razgaljanje zasebnosti.Moje življenje je preveč sveto, da bi ga delil z vsakim konjem,ki nima drugega dela, kot, da vojagira za ljudmi. Tisti, ki so mi blizu vedo meni vse,za ostale mi je vseeno in ne mislim z njimi deliti svojih doživetij, ne potrebujem virtualnih kolegov, še manj pa virtualnega življenja,imam v realnem življenju še veliko tega za postorit.
lp

Spy

Glej bedno mi je razlagati tu zaj neka zakoj pa ka... Če ti neka ne uporabljaš oz. v njej ne vidiš določene funkionalnosti je to tvoj problem. Če pa meni dotična stvar olajša življenje oz. mi ga popestri mo/ga jo uporabljo. Simple. In je če tebi FB beden je nekomi drujgomi pač nej. In nema se smisla štukati o ton.
Pa ka te razveselin: tudi ge man kolege shranjene v mobiteli in jih tudi vsake telko časa pozoven  Pa še na piajčo idemo razmiš!! 
Nemo se več oglašo v toj debati ka se neščen neproduktivno štukati.

I-OWN-YOUR-MOM

220469

"slišati glas domačih je lepše, kot pa prebirati sporočila"
Poanta FB-ja je nej chat ...

"enega samega smisla ne vidim v njem."
Ge san ti smisel povedo, ti ga pa še vseeno ne vidiš. :)
Smisel je v enostavnosti deljenja multimedije.
Smisel je v ton, ka si naročeni samo na objave lidi, kerih okus je podoben tvojomi in ti je to na en način poljubna izbira vsebin; slično RSS sistemi.
Smisel je v galerijaj "plaže", "morje", "poletje".
Smisel je v ton, ka ti pride včasih prav vseh 150 kolegov, in jih enostavno kaj obvestiš vse naenkrat, jih pitaš za kakšo uslugo, itd.

"Na določena dnevna dogajanja pa lahko dajem mnenja na kakšnem siolovem portalu, mi to čisto zadošča."
Za to so forumi, na FB se bole občasno preide v nekše naprednejše debate.

"je potem asocialen človek."
S kec si pa to v spelo zaj? Samoumevno je, ka je odločitev na posamezniki in ka nemre biti etiketejrani
z nekšin asocialcon. Če ti paše, ga maš, či nej, nej. Nemreš pa obsojati nej eno, nej drujgo stran.
"aja, pozabil sem ,da imaš 125 prijateljev, 122 več od mene, tu sem pa popuši.l :))."
? Ti dejansko misliš, ka se meni ide za kakšo tekmovalnost?
Mi eni, keri smo rasli gor z IRCon in smo komajda prešatali na MSN, in te dale na FB, smo ena drujga generacija,
kera je držala dosti virtualnih poznanstev s kerimi se je srečala redkeje, smo pa včasih spredebatejrali na irci telko, ka včasih v živo nej.
Sicer pa san ge npr. ge mel tan 2006 malo kolegov (50), sledi z vzponon popularnosti san jih mel na eni točki že več kak 400, v zadnjih 3 letaj pa san številko kolegov in nasploh objave, kere sploj vidin, znižo na 150 kolegov in mogoče od max. 50-ih od teh vidin objave ... to so kolegi, s kerimi se vidin vsaj par-krat letno, in za njih ne bi mogo praviti, ka so nej kolegi. Če se gibleš v večih krogih kolegov, plus v kakših zadevaj v kere je vključenih več lidi, maš avtomatsko več občasnih kolegov in težko je določiti tisto mejo, što zaj je zadosti kolega in što nej.
Eni pa to gemlejo čist nači vse skup, majo po par 100 ali 1000 kolegov pa takše. Pa to je vse tak ... sakšomi svoje.
 
 
 

dupont

ej ne trujdi se, vidiš ka te je okrono za "pedra" čiglij si njemi že v trej različnij debataj izpostavo ka živeš z žensko :D
 
brezveze se je štukati z oldiji ka so včeraj linijo doubili pa še predvčeraj modruvali kak internet kvari cejli svejt

hušimuši

Pozdravljeni prepirljivci. Samo se štukajte keri ma bole prav, tisti z mobiteli ali s FB. Sem pa radovedna kelko tisti ki vse to delajo z mobitelom plačujejo, medtem ko je to na FB bolj enostavno in sem tudi v kontaktu z vsemi s katerimi čen. Pa brez zamere, s temi dialogi nete nikan prišli, ker ma vsak svoj prav.

sonja smdi (nepreverjen)

kako izbrisat profilno sliko na fb

sonja smdi (nepreverjen)

kako prosim izbrisem svojo pšrofilno sliko

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.