GALAKTIČNA PODOBA, KI RAZKRIVA, ZAKAJ SO BILI REPTILI VSESKOZI PRISOTNI NA ZEMLJI?
Ta članek vam bo povedal nekaj več o prikriti dejavnosti zlonamernih Nezemljanov – reptilov, kako so obvladovali naš planet in kaj z nami nameravajo v prihodnosti ter o tem, kako dobre (skrite) zaveznike imamo tam daleč zunaj.
Kdo je v davni preteklosti obiskoval in naseljeval naš planet?  
Obstajata dve glavni skupini Nezemljanov. Prvi so 'Nezemljani', ki so zgodovinsko naseljeni v notranjosti planeta Zemlja in so opisani kot ostanki stare človeške civilizacije Lyrancev, ki so ubrali ločeno evolucijsko pot kot človeštvo na površini. Njihovo »kraljestvo« se nahaja v notranjosti Zemlje in je znano kot Agharta, dežela z blago, tropsko klimo, čistimi oceani in visoko razvito tehnologijo na kristalni osnovi. Humanoidna bitja, ki živijo znotraj planeta, izvirajo iz osmih civilizacijskih skupin, s prevlado lyranske civilizacije iz ozvezdja Rigel, znanimi kot Nordiksi ali Blondi (arijska rasa!). Druga skupina Nezemljanov ima izvor izven našega osončja, vendar imajo ta bitja humanoidno obliko in funkcije v takšni genetski zasnovi, da se mnogi izmed njih lahko (po)mešajo z ostalim človeštvom, ne da bi jih sploh lahko identificirali. To so v glavnem civilizacije iz Lyre, Vege, Plejad, Siriusa, Procyona, Tau Ceti, Ummo, Andromede in Arcturusa. Tukaj ne smemo pozabiti tudi na številne obiske reptilskih civilizacij iz Oriona.
Kdo ali kaj so pravzaprav Reptili?
 To so tako genetsko kot hierarhično gledano različni pripadniki »temnih sil« Imperija Orion, ki so že v preteklih tisočletjih večkrat kolonizirali naš planet in poskušajo to zlo namero uresničiti še dandanes.Njihova misija je človeški vrsti neprijazna, podla in je speljana zelo zahrbtno. Njene posledice bi bile za nas presenetljive. Vse, kar človeštvo pojmuje kot sistem in način življenja, izvira iz Imperija Orion: Religije, ki so v osnovi satanistične, prav tako (reptilski) bogovi, ki v resnici poosebljajo Luciferja … kraljevine z rodovnikom, njihova je tudi implementirana ekonomija s plačilnim sistemom – vse to so dosegli predvsem z genetsko manipulacijo.  
1. Drakoni/Zmaji (the Dracos): Njihovi izvorni planeti se nahajajo nekaj sto svetlobnih let v ozvezdju Oriona kot so npr. Alpha-, Beta, Gamma- in Delta Draconis, od koder prihajajo starodavna bitja s tipičnimi karakteristikami plazilcev, v nehumanoidnih oblikah znanih kot Hydra- in Dracon-reptili, ki naj bi jih v pradavnini ustvarila ena od prvotnih civilizacij vesolja, katere bitja so bila podobna velikim pticam s humanoidno obliko teles. Moška bitja so v glavnem neusmiljeni vojščaki, znanstveniki in vodilni operativci, zadolženi za kolonizacijo 3D planetov v naši galaksiji. Ženska bitja valijo jajca (podobna dinozavrovim) in ne zapuščajo svojih planetov. Draconi imajo pokončno držo, tako kot človek, saj stojijo na dveh nogah, njihova koža je luskasta in temnejše barve. Ta bitja »teme« merijo v višino od 5-7 metrov, najvišja imajo celo krila in so podobna mitološkim zmajem, po statusu so generali ali zapovedniki. Na Zemlji so bivali v glavnem le v podmorskih bazah, ki so bile v zadnjih 8 mesecih z intervencijo Galaktične federacije Tau Ceti po nalogu predstavnikov 12. civilizacij Velikega andromedanskega konzilija uničene.  
2. Mali sivi (the Grays): Ta bitja izvirajo iz ozvezdja Zeta Reticuli in so manjše postave, merijo okoli 1.2-1.3 m in so nas pričela obiskovati najprej kot ambasadorji, potem pa kot strokovnjaki na različnih področjih, kjer bi lahko njihovo strokovno znanje človeštvo koristno uporabilo. Tako so po koncu 2. SV postali udeleženci v različnih programih, ki so odprli medsebojno sodelovanje, kar se je na koncu v ZDA razvilo kot trgovina za izmenjavo nezemeljskih tehnik, predvsem orožja za ugrabljena človeška telesa (duše), ki so služila za razne medicinske poskuse. Bitja so imela svoj načrt in so pričela namensko prihajati na planet v vedno večjem številu, in se počasi, a zanesljivo infiltrirala v našo družbo na vseh ravneh, prodirala so tudi skozi najbolj skrivnostno elitno skupino, ki jo poznamo kot Iluminate ... Kot glavni in zelo usposobljeni ter izkušeni operativci na planetu, vendar podrejeni Draconom, so začeli uresničevat svoj podli načrt z nevsiljivim pridobivanjem nadzora najprej nad nacisti, po 2. SV pa nad ključnimi člani CIA in KGB z nam neznanimi tehnikami, kot so telepatske hipnoze, ki manipulirajo z reptilskim delom naših možganov, zato so »mali sivi« ustanovili tudi neke vrste telepatski hipnotični nadzor nad našimi voditelji večjih držav. Preko njih so skoraj v vseh slojih kontrolirali tudi nas, in danes, ko poznamo resnico, se nam zdi, kot da smo bili pod urokom, ki nas je vodil skozi našo usodo … kot da smo bili programirani z vrsto obredov črne magije (skrivna skupina Zionistov v Kabali), da se tako dolgo nismo zavedali njenega obstoja. Mnogi od njih so precej neprijetne bitja in živijo v neki vrsti barbarstva, ki je tudi pri njih tako slabo in primitivno kot je zemeljsko. Pogosto so napadali in uničevali vse, kar jih je oviralo na njihovi poti osvajanja planeta. V drugih ozvezdjih so velikokrat celo uničili posamezne planete ali prisilili njihove prebivalce v suženjstvo. Za prednike »malih sivih« v davnini štejemo visoko raso t.i. Blonds iz ozvezdja Rigel, ki je bil velik imperij, takrat znan kot vir največjega galaktičnega širjenja. Vsi Rigelianci so visoki Blondi. Najprej je bila ustanovljena kolonija Procyon. Začela se je velika državljanska vojna, ki je trajala 300 zemeljskih let ... Skupina Rigeliancev, ki je dovolj zgodaj spoznala, da je pomen te vojne le genetsko zasužnjevanje, je na skrivaj zgradila ladje in zbežala pred kataklizmičnim opustošenjem. Vsi tisti pa, ki so ostali na Rigelu, so bili genetsko spremenjeni v »visoke sive« oz. so postali njihovi hibridi. Ta del Rigeliancev, t.i. "visoki Grays" (pribl. 2.7 m), je nato igral ključno vlogo pri diplomatskih pobudah, ki so jih predstavili »mali sivi« in je služil kot genetski model za novo človeško - Gray hibridno raso, ki je predstavljala najboljše iz obeh vrst.  
3. Anunnaki: So rasa starih Lyrancev, ki so se v davnini selili na ozvezdji Sirius B in Sirius C (Anu, s 6 planeti) ter tam ustanovili svoje kolonije. Obe ozvezdji so s planeti vred kasneje zajeli Dracon-reptili in zasužnjeno raso tudi genetsko spremenili. Draconi žal še danes veljajo za verjetno največje mojstre genetskega inženiringa in frekvenc v našem vesolju. Anunnaki prihajajo s planeta Nibiru (ozvezdje Sirius C), ki naj bi ga siriansko/orionska trgovinska naveza kupila od reptilov za razmnoževanje genov. Ta planet velikan prihaja v naše osončje vsakih 3.600 let, ko je ta civilizacija obiskovala ne le naš planet, ampak tudi vse ostale, predvsem Mars, ki je že takrat imel podobno atmosfero kot naša Zemlja. Zaradi vojne je bil pred skoraj milijon leti žal uničen in opustošen ter mnogo kasneje ponovno usposobljen za nekaj velikih podzemnih baz (skladiščenje zlate rude). Ta bitja, visoka med 3.2 – 3.5 metra, so na Zemlji ustanovila cesarstva kot so bila npr. Sumerija, Egipt in Babilon ter na teh območjih pustila veliko dokazov o njihovem obstoju in vplivu na človeštvo. Pred dobrimi 300 tisočletji so tako za svoje potrebe preprogramirali avtohtono vrsto Homo Erectus in ji spremenili DNK verižnico iz 12 v samo 2 snopa, ter s tem fizično spremenili 80% možganov in 30% telesa. Ustvarjen je bil Adam Kadmon, prvi beli kromanjonski človek, iz katerega izhaja praktično vse današnje vrste. Velikokrat nam pošiljajo sporočila, ki niso ponarejena ali pomešana z ostalimi, vendar je njihov namen prikrit, z vsebino pa nas zavajajo na tisoč načinov.  
4. Človekoliki reptili (Humanlike-reptiles): Ta vrsta bitij ima svoj dom v ozvezdju Sirius B (12 planetov) in je na videz povsem humanoidna, vendar je v svojem jedru 100% reptilska. Ker je bila ta vrsta večkrat genetsko »modificirana«, se je sposobna zlahka pomešati med ljudi, ne da bi to kdo opazil. Kloni te vrste so motorično in umsko zelo sposobni in nas lahko v bistvu dokaj hitro nadvladajo. Predstavljajo se nam kot stari Sirianci s svojo močno filozofijo in mogočno floto, znano pod imenom Galaktična federacija svetlobe, katere posadka deluje kot plačanci. Njihova sporočila se velikokrat namerno mešajo s sporočili dobronamernih civilizacij, da nam tako z zmedo še bolj prikrijejo resnico.  
Čemu se je Veliki andromedanski konzilij odločil za intervencijo proti reptilom v našem osončju?
Reptilska vrsta ima v naši galaksiji pod svojim nadzorom poleg Zemlje še 20 drugih planetov (2 sta zelo podobna). Zemeljsko vrsto so že v davnini uspešno »razenotili« z različnimi jeziki, religijami, kulturami, barvo kože ipd. pripadnostnimi vzorci.
Obstajata dva glavna razloga, ki jih podaja AC, za intervencijo Galaktične federacije Tau Ceti že pred nekaj leti za princip osvoboditve planeta Zemlje, ki bosta preprečila prevlado Draco- in Hydra-reptilov ter njihovih zavezniških partnerjev iz Oriona (Graysi, Anunnaki in Human-reptili). V letu 2011 je zaradi tega v vesolju potekala nekajmesečna velika vojna, katere zmagovalka je bila (nam v prid) Galaktična federacija, ki je na koncu v zadnjih osmih mesecih očistila tudi naš planet z uničenjem vseh podmorskih baz in ogromnih vojaških formacij Hydra- in Dracon-reptilov (80.000+) ter rešila več kot 100.000 ugrabljenih in preprogramiranih humanoidov, ki jih ponovno usposabljajo na svojih matičnih ladjah in jih bodo vrnili na planet v drugi polovici leta 2014. Skupaj z zavezniki, policijsko enoto Srebrna Legija, je GF preprečila nekaj posameznih vdorov Anunnakov na Zemljo, nazadnje 15.aprila letos.
Prvi razlog: Če bi v sedanjem času dovolili kolonizacijo Zemlje, bi bili naslednji postaji za napad reptilskih vrst ozvezdji Plejad in Andromede, kar bi pomenilo konec naše, to je humanoidne vrste. S potovanjem v linearnem času v prihodnost je bilo ugotovljeno, da bi bila v 360 letih kolonizirana praktično vsa Rimska cesta (galaksija z 28 kvadranti), vsi naseljeni planeti bi dobili reptilski ustroj, vsi prebivalci bi bili spremenjeni v reptilsko DNK frekvenco.
Drugi razlog: Planet Zemlja se nahaja pred globalno zgodovinsko spremembo, ko naše nebesno telo dviguje frekvenco iz stalnih 8 Hz, ki je pogoj za 3D vibracije na veliko višjo, to je 3.5 kHz, katera je pogoj za spremembo strukture in gostote materije v višji nivo, to je v 4. gostoto/dimenzijo. Enako velja za človeštvo, ki bo z mutacijo DNK spremenilo karbonsko strukturo molekul v kristalinsko (iz C6 v C7), kar bo povzročilo nenaden dvig zavesti in odpiranje centralnega spomina v zatilju. Ta proces bo trajal do konca leta 2013 in nas bo januarja 2014 popeljal v nov svet kot 4D človeško vrsto. Naši zavezniki (AC) menijo, da si je človeška vrsta po skoraj 13 tisočletjih iluzije, kontrole, trpljenja, manipulacij, čustvenih travm - v skupnem smislu suženjstva - zaslužila novo priložnost za vzpostavitev duhovne svobode in boljšega življenja brez vmešavanja, kot pa smo ga poznali do sedaj.

Razkrita je tudi reptilska kristalinska mreža, zgrajena že pred tisočletji (v času Atlantide) okoli Zemlje, Lune in Marsa, ki je preko piramid služila za prenos moduliranega triangularnega signala, ki je konstantno zniževal frekvence vseh živih bitij v tem sektorju našega osončja. Ta mreža bi v dveh desetletjih spremenila naš DNK v reptilsko strukturo (konverzija & transformacija), kar se na srečo tokrat ne bo zgodilo! Razkrito je tudi dejstvo, da reptilska vrsta z istim namenom na skrivaj gradi podobno mrežo okoli celotne galaksije Rimske ceste, katere vzpostavitev bi bila katastrofalnega pomena za vse humanoidne vrste, ki štejejo več kot 300 milijard bitij.
Toda, pred nami je čas velikih sprememb, ko bo 12. decembra letos Nexusov val gama energij iz velikega centralnega sonca skozi portal 12-12-12 vstopil v naše osončje z dvema valoma, najprej s kristalinskim in v nekaj dneh še z elektromagnetnim (predvidoma okoli 21. decembra). Slednji bo s svojim močnim EM dejstvom uničil vso tehnologijo, ki so jo postavili Hydra- in Dracon-reptili okoli planeta in onemogočil delovanje signala v njihovem medplanetarnem (Wi-Fi) omrežju.
Veselite se sprememb, ki so v finalni fazi in katere za reptilske okupatorje v letu 2014 pomenijo dobesedno »game over«. Do takrat bodite VSI skupaj v veselju, ljubezni, blagoslovih, notranjem miru in harmoniji  
 

Komentarji (38)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
popi

 GALAKTIČNA PODOBA, KI RAZKRIVA, ZAKAJ SO BILI REPTILI VSESKOZI PRISOTNI NA ZEMLJI?
Ta članek vam bo povedal nekaj več o prikriti dejavnosti zlonamernih Nezemljanov – reptilov, kako so obvladovali naš planet in kaj z nami nameravajo v prihodnosti ter o tem, kako dobre (skrite) zaveznike imamo tam daleč zunaj.
Kdo je v davni preteklosti obiskoval in naseljeval naš planet?  
Obstajata dve glavni skupini Nezemljanov. Prvi so 'Nezemljani', ki so zgodovinsko naseljeni v notranjosti planeta Zemlja in so opisani kot ostanki stare človeške civilizacije Lyrancev, ki so ubrali ločeno evolucijsko pot kot človeštvo na površini. Njihovo »kraljestvo« se nahaja v notranjosti Zemlje in je znano kot Agharta, dežela z blago, tropsko klimo, čistimi oceani in visoko razvito tehnologijo na kristalni osnovi. Humanoidna bitja, ki živijo znotraj planeta, izvirajo iz osmih civilizacijskih skupin, s prevlado lyranske civilizacije iz ozvezdja Rigel, znanimi kot Nordiksi ali Blondi (arijska rasa!). Druga skupina Nezemljanov ima izvor izven našega osončja, vendar imajo ta bitja humanoidno obliko in funkcije v takšni genetski zasnovi, da se mnogi izmed njih lahko (po)mešajo z ostalim človeštvom, ne da bi jih sploh lahko identificirali. To so v glavnem civilizacije iz Lyre, Vege, Plejad, Siriusa, Procyona, Tau Ceti, Ummo, Andromede in Arcturusa. Tukaj ne smemo pozabiti tudi na številne obiske reptilskih civilizacij iz Oriona.
Kdo ali kaj so pravzaprav Reptili?
 To so tako genetsko kot hierarhično gledano različni pripadniki »temnih sil« Imperija Orion, ki so že v preteklih tisočletjih večkrat kolonizirali naš planet in poskušajo to zlo namero uresničiti še dandanes.Njihova misija je človeški vrsti neprijazna, podla in je speljana zelo zahrbtno. Njene posledice bi bile za nas presenetljive. Vse, kar človeštvo pojmuje kot sistem in način življenja, izvira iz Imperija Orion: Religije, ki so v osnovi satanistične, prav tako (reptilski) bogovi, ki v resnici poosebljajo Luciferja … kraljevine z rodovnikom, njihova je tudi implementirana ekonomija s plačilnim sistemom – vse to so dosegli predvsem z genetsko manipulacijo.  
1. Drakoni/Zmaji (the Dracos): Njihovi izvorni planeti se nahajajo nekaj sto svetlobnih let v ozvezdju Oriona kot so npr. Alpha-, Beta, Gamma- in Delta Draconis, od koder prihajajo starodavna bitja s tipičnimi karakteristikami plazilcev, v nehumanoidnih oblikah znanih kot Hydra- in Dracon-reptili, ki naj bi jih v pradavnini ustvarila ena od prvotnih civilizacij vesolja, katere bitja so bila podobna velikim pticam s humanoidno obliko teles. Moška bitja so v glavnem neusmiljeni vojščaki, znanstveniki in vodilni operativci, zadolženi za kolonizacijo 3D planetov v naši galaksiji. Ženska bitja valijo jajca (podobna dinozavrovim) in ne zapuščajo svojih planetov. Draconi imajo pokončno držo, tako kot človek, saj stojijo na dveh nogah, njihova koža je luskasta in temnejše barve. Ta bitja »teme« merijo v višino od 5-7 metrov, najvišja imajo celo krila in so podobna mitološkim zmajem, po statusu so generali ali zapovedniki. Na Zemlji so bivali v glavnem le v podmorskih bazah, ki so bile v zadnjih 8 mesecih z intervencijo Galaktične federacije Tau Ceti po nalogu predstavnikov 12. civilizacij Velikega andromedanskega konzilija uničene.  
2. Mali sivi (the Grays): Ta bitja izvirajo iz ozvezdja Zeta Reticuli in so manjše postave, merijo okoli 1.2-1.3 m in so nas pričela obiskovati najprej kot ambasadorji, potem pa kot strokovnjaki na različnih področjih, kjer bi lahko njihovo strokovno znanje človeštvo koristno uporabilo. Tako so po koncu 2. SV postali udeleženci v različnih programih, ki so odprli medsebojno sodelovanje, kar se je na koncu v ZDA razvilo kot trgovina za izmenjavo nezemeljskih tehnik, predvsem orožja za ugrabljena človeška telesa (duše), ki so služila za razne medicinske poskuse. Bitja so imela svoj načrt in so pričela namensko prihajati na planet v vedno večjem številu, in se počasi, a zanesljivo infiltrirala v našo družbo na vseh ravneh, prodirala so tudi skozi najbolj skrivnostno elitno skupino, ki jo poznamo kot Iluminate ... Kot glavni in zelo usposobljeni ter izkušeni operativci na planetu, vendar podrejeni Draconom, so začeli uresničevat svoj podli načrt z nevsiljivim pridobivanjem nadzora najprej nad nacisti, po 2. SV pa nad ključnimi člani CIA in KGB z nam neznanimi tehnikami, kot so telepatske hipnoze, ki manipulirajo z reptilskim delom naših možganov, zato so »mali sivi« ustanovili tudi neke vrste telepatski hipnotični nadzor nad našimi voditelji večjih držav. Preko njih so skoraj v vseh slojih kontrolirali tudi nas, in danes, ko poznamo resnico, se nam zdi, kot da smo bili pod urokom, ki nas je vodil skozi našo usodo … kot da smo bili programirani z vrsto obredov črne magije (skrivna skupina Zionistov v Kabali), da se tako dolgo nismo zavedali njenega obstoja. Mnogi od njih so precej neprijetne bitja in živijo v neki vrsti barbarstva, ki je tudi pri njih tako slabo in primitivno kot je zemeljsko. Pogosto so napadali in uničevali vse, kar jih je oviralo na njihovi poti osvajanja planeta. V drugih ozvezdjih so velikokrat celo uničili posamezne planete ali prisilili njihove prebivalce v suženjstvo. Za prednike »malih sivih« v davnini štejemo visoko raso t.i. Blonds iz ozvezdja Rigel, ki je bil velik imperij, takrat znan kot vir največjega galaktičnega širjenja. Vsi Rigelianci so visoki Blondi. Najprej je bila ustanovljena kolonija Procyon. Začela se je velika državljanska vojna, ki je trajala 300 zemeljskih let ... Skupina Rigeliancev, ki je dovolj zgodaj spoznala, da je pomen te vojne le genetsko zasužnjevanje, je na skrivaj zgradila ladje in zbežala pred kataklizmičnim opustošenjem. Vsi tisti pa, ki so ostali na Rigelu, so bili genetsko spremenjeni v »visoke sive« oz. so postali njihovi hibridi. Ta del Rigeliancev, t.i. "visoki Grays" (pribl. 2.7 m), je nato igral ključno vlogo pri diplomatskih pobudah, ki so jih predstavili »mali sivi« in je služil kot genetski model za novo človeško - Gray hibridno raso, ki je predstavljala najboljše iz obeh vrst.  
3. Anunnaki: So rasa starih Lyrancev, ki so se v davnini selili na ozvezdji Sirius B in Sirius C (Anu, s 6 planeti) ter tam ustanovili svoje kolonije. Obe ozvezdji so s planeti vred kasneje zajeli Dracon-reptili in zasužnjeno raso tudi genetsko spremenili. Draconi žal še danes veljajo za verjetno največje mojstre genetskega inženiringa in frekvenc v našem vesolju. Anunnaki prihajajo s planeta Nibiru (ozvezdje Sirius C), ki naj bi ga siriansko/orionska trgovinska naveza kupila od reptilov za razmnoževanje genov. Ta planet velikan prihaja v naše osončje vsakih 3.600 let, ko je ta civilizacija obiskovala ne le naš planet, ampak tudi vse ostale, predvsem Mars, ki je že takrat imel podobno atmosfero kot naša Zemlja. Zaradi vojne je bil pred skoraj milijon leti žal uničen in opustošen ter mnogo kasneje ponovno usposobljen za nekaj velikih podzemnih baz (skladiščenje zlate rude). Ta bitja, visoka med 3.2 – 3.5 metra, so na Zemlji ustanovila cesarstva kot so bila npr. Sumerija, Egipt in Babilon ter na teh območjih pustila veliko dokazov o njihovem obstoju in vplivu na človeštvo. Pred dobrimi 300 tisočletji so tako za svoje potrebe preprogramirali avtohtono vrsto Homo Erectus in ji spremenili DNK verižnico iz 12 v samo 2 snopa, ter s tem fizično spremenili 80% možganov in 30% telesa. Ustvarjen je bil Adam Kadmon, prvi beli kromanjonski človek, iz katerega izhaja praktično vse današnje vrste. Velikokrat nam pošiljajo sporočila, ki niso ponarejena ali pomešana z ostalimi, vendar je njihov namen prikrit, z vsebino pa nas zavajajo na tisoč načinov.  
4. Človekoliki reptili (Humanlike-reptiles): Ta vrsta bitij ima svoj dom v ozvezdju Sirius B (12 planetov) in je na videz povsem humanoidna, vendar je v svojem jedru 100% reptilska. Ker je bila ta vrsta večkrat genetsko »modificirana«, se je sposobna zlahka pomešati med ljudi, ne da bi to kdo opazil. Kloni te vrste so motorično in umsko zelo sposobni in nas lahko v bistvu dokaj hitro nadvladajo. Predstavljajo se nam kot stari Sirianci s svojo močno filozofijo in mogočno floto, znano pod imenom Galaktična federacija svetlobe, katere posadka deluje kot plačanci. Njihova sporočila se velikokrat namerno mešajo s sporočili dobronamernih civilizacij, da nam tako z zmedo še bolj prikrijejo resnico.  
Čemu se je Veliki andromedanski konzilij odločil za intervencijo proti reptilom v našem osončju?
Reptilska vrsta ima v naši galaksiji pod svojim nadzorom poleg Zemlje še 20 drugih planetov (2 sta zelo podobna). Zemeljsko vrsto so že v davnini uspešno »razenotili« z različnimi jeziki, religijami, kulturami, barvo kože ipd. pripadnostnimi vzorci.
Obstajata dva glavna razloga, ki jih podaja AC, za intervencijo Galaktične federacije Tau Ceti že pred nekaj leti za princip osvoboditve planeta Zemlje, ki bosta preprečila prevlado Draco- in Hydra-reptilov ter njihovih zavezniških partnerjev iz Oriona (Graysi, Anunnaki in Human-reptili). V letu 2011 je zaradi tega v vesolju potekala nekajmesečna velika vojna, katere zmagovalka je bila (nam v prid) Galaktična federacija, ki je na koncu v zadnjih osmih mesecih očistila tudi naš planet z uničenjem vseh podmorskih baz in ogromnih vojaških formacij Hydra- in Dracon-reptilov (80.000+) ter rešila več kot 100.000 ugrabljenih in preprogramiranih humanoidov, ki jih ponovno usposabljajo na svojih matičnih ladjah in jih bodo vrnili na planet v drugi polovici leta 2014. Skupaj z zavezniki, policijsko enoto Srebrna Legija, je GF preprečila nekaj posameznih vdorov Anunnakov na Zemljo, nazadnje 15.aprila letos.
Prvi razlog: Če bi v sedanjem času dovolili kolonizacijo Zemlje, bi bili naslednji postaji za napad reptilskih vrst ozvezdji Plejad in Andromede, kar bi pomenilo konec naše, to je humanoidne vrste. S potovanjem v linearnem času v prihodnost je bilo ugotovljeno, da bi bila v 360 letih kolonizirana praktično vsa Rimska cesta (galaksija z 28 kvadranti), vsi naseljeni planeti bi dobili reptilski ustroj, vsi prebivalci bi bili spremenjeni v reptilsko DNK frekvenco.
Drugi razlog: Planet Zemlja se nahaja pred globalno zgodovinsko spremembo, ko naše nebesno telo dviguje frekvenco iz stalnih 8 Hz, ki je pogoj za 3D vibracije na veliko višjo, to je 3.5 kHz, katera je pogoj za spremembo strukture in gostote materije v višji nivo, to je v 4. gostoto/dimenzijo. Enako velja za človeštvo, ki bo z mutacijo DNK spremenilo karbonsko strukturo molekul v kristalinsko (iz C6 v C7), kar bo povzročilo nenaden dvig zavesti in odpiranje centralnega spomina v zatilju. Ta proces bo trajal do konca leta 2013 in nas bo januarja 2014 popeljal v nov svet kot 4D človeško vrsto. Naši zavezniki (AC) menijo, da si je človeška vrsta po skoraj 13 tisočletjih iluzije, kontrole, trpljenja, manipulacij, čustvenih travm - v skupnem smislu suženjstva - zaslužila novo priložnost za vzpostavitev duhovne svobode in boljšega življenja brez vmešavanja, kot pa smo ga poznali do sedaj.

Razkrita je tudi reptilska kristalinska mreža, zgrajena že pred tisočletji (v času Atlantide) okoli Zemlje, Lune in Marsa, ki je preko piramid služila za prenos moduliranega triangularnega signala, ki je konstantno zniževal frekvence vseh živih bitij v tem sektorju našega osončja. Ta mreža bi v dveh desetletjih spremenila naš DNK v reptilsko strukturo (konverzija & transformacija), kar se na srečo tokrat ne bo zgodilo! Razkrito je tudi dejstvo, da reptilska vrsta z istim namenom na skrivaj gradi podobno mrežo okoli celotne galaksije Rimske ceste, katere vzpostavitev bi bila katastrofalnega pomena za vse humanoidne vrste, ki štejejo več kot 300 milijard bitij.
Toda, pred nami je čas velikih sprememb, ko bo 12. decembra letos Nexusov val gama energij iz velikega centralnega sonca skozi portal 12-12-12 vstopil v naše osončje z dvema valoma, najprej s kristalinskim in v nekaj dneh še z elektromagnetnim (predvidoma okoli 21. decembra). Slednji bo s svojim močnim EM dejstvom uničil vso tehnologijo, ki so jo postavili Hydra- in Dracon-reptili okoli planeta in onemogočil delovanje signala v njihovem medplanetarnem (Wi-Fi) omrežju.
Veselite se sprememb, ki so v finalni fazi in katere za reptilske okupatorje v letu 2014 pomenijo dobesedno »game over«. Do takrat bodite VSI skupaj v veselju, ljubezni, blagoslovih, notranjem miru in harmoniji  
 

BuLsHiT

tl;dr
 
ps ka za drog gemles? 

Cave

 Naši so premagali reptile?
Ja super, problem rešen!

Freestayler

In to si prenesel od........?
Ogromno je govora o anunakijih,atlantidi,planet X,...noben ne pozna resnice...planet x ali nibiru se nam približuje,a ga še ni mogoče videt,naj bi pa doživeli preobrat človeštva kao decembra...tudi nasa je na google space onemogočila videnost ozvezja orion...pravijo da ni res,da naj bi ozvezdje orion uničila wormhole...
A lahko prilepiš kake linke o teh temah???

marianne1789

Blodnja. Totalna blodnjaa.

j3z3k

ka gemleš? meni tuj daj:)))))))
 

PipMaster

Le kam ta svet drvi. Da nes ne j... s politiko te nas s pravljicami.
 
 

popi

Nekaj strani za razmišljanje::
Čas - v nas in okoli nas 
http://iklamat.on.neobee.net/vremeunama.htm 
Kryonovo sporočilo 
http://www.gape.org/gapes/prispevki/files/kryon.htm 

http://www.gape.org/gapes/prispevki/atlantida.htm
http://friends.s5.net/mazzini/clanki/internet0025.html
http://www.zetatalk3.com/slovene/translat.htm
2012
Val Ljubezni 1.del
http://www.pozitivke.net/article.php/Val_Ljubezni_Bozansk...
Val Ljubezni 2.del
http://www.pozitivke.net/article.php/Val_Ljubezen_Foton_P...
Filozofija 2012 Unilimited
http://www.gape.org/gapes/prispevki/2012.htm
Preskok (Filozofija 2012 Unilimited)
http://www.carovnice.org/interaktivno/modules.php?name=Ne...
2012 (2012. godina)
http://dhost.info/ufos/07-Razno/svemirski_dogadjaj_2012_g...
2012_ i fotonski pojas (eng)
http://www.blog.hr/print/?id=1620319440
Svet kot ga poznamo, se konča leta 2012, pravijo Maji
http://justa.4t.com/paranormalno/ar_046Svet_kot_ga_poznam...
Majevsko obsedeno pojmovanje časa
http://www.geocities.com/xjamrastafire/astronomija/koleda...
Prebujena starodavna znanja
http://www.pozitivke.net/article.php/Maji_Starodavna_Znan...
Kdo so Maji in kaj nam želijo povedati? 1. del
http://www.pozitivke.net/article.php/Maj_Starodavno_Ljuds...
Kdo so Maji in kaj nam želijo povedati? 2. del
http://www.pozitivke.net/article.php/Maji_Koledar_Staroda...
21.12.2012
http://www.akademija-zivljenja.si/koledar-2012.htm
Kvantni skok
[url=http://www.akademija-zivljenja.si/akademija-kvantna fizika.htm]http://www.akademija-zivljenja.si/akademija-kvantna fiz...[/url]
Nov čas
http://www.akademija-zivljenja.si/akademija-nov-cas.htm
Sporočilo človeštvu
http://www.akademija-zivljenja.si/sporocilo-clovestvu.htm

Aktivacija DNK 
http://www.mychi.si/si/storitve_tecaji/aktivacija_dnk.html
Potek aktivacij DNK
http://www.mychi.si/index.php?option=content&task=vie...
Dogajanje po aktivacijah DNK
http://www.mychi.si/index.php?option=content&task=vie...
Zgodovina razvoja tehnike aktivacij DNK 
http://www.mychi.si/index.php?option=content&task=vie...

Planetarna transformacija – prvi del
http://www.pozitivke.net/article.php/Transformacija_Plane...
Planetarna transformacija – drugi del
http://www.pozitivke.net/article.php/Transformacija_Plane...

Sporočila iz Svetlobe
http://www.mychi.si/si/casniki_in_revije/sporocila_iz_sve...

Premik polov
Slavko Mahne Shyama – 1999
(Poslanstvo Slavka Mahneta – Shyame: boj za ohranitev življenja na Zemlji)
http://www.slavkomahne-shyama.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=13&Itemid=18
ZetaTalk Pospešitev v letu 2002
http://www.zetatalk.com/slovene/t129.htm
želim Vam prijetno branje :)

 
 

Vipko
čevapčič na ražnje

.. tak ti poven .. teorija vzporednih svetov v praksi je 100 krat bolj verjetna od tega, kar maš tu napisano in vseeno se teorijo o vzporednih svetovih zaenkrat še šteje kot znanstveno fantastiko .. me razumeš, kaj ti čem sporočit?

popi

Biti velki realist je tudi zf..

Cave

 Če še nesi, idi še malo Project Camelot raziskuvat...

popi

//swfobject plugin

/**/
 

popi
I-OWN-YOUR-MOM

Mamo mi zadosti vesolcof okoli nas. V parlamenti, npr.

popi

se zavedaš ka niti nejsi tak fejst mimo vdaro..

Kurtos kalacs

eh pa kakši konec sveta......
Rajši poglednite DOKAZ O OBSTOJU ESTERHAZYA
 
evo šajt: http://lacetoleather.com/EasterBunnyIsReal.html
 
"končno dokaz o tem kar nam vlada že dolgo prikriva"
 
 
 

popi

Kurtos kalacs... nihče ni govoril o koncu sveta ampak o spremembah...kritiki teme pa si najprej preberite kakšno knjigo ali dve o tem, šele nato kritizirajte...ker če ne poznate virov, se nima smisla z Vami spustiti v dialog...

Mraz

Podaj en tehten razlog, zakaj ne bi raje verjel v Supermana.

popi

 govor Japonske princese : www.youtube.com/watch

kansas

 Nič dokazano,trenutno je to samo teorija,ni pa rečeno da nemore biti res.

popi

vibracija, zvok (Bog): www.youtube.com/watch svetloba(Jezus)

proteus

 Zemljin ščit trenutno slabi in je izgubil 12 do 15 % svoje moči . po ne kot na zemlji ga praktično ni .ob ekvatorju je zelo šibak . čedalje več toplote dobivamo od sonca .gamažarki prodirajo v ozon in ga uničujejo na severu in jugu . prav tako pestro dogajanje je tudi v notranjosti zemlje ki kaže na počasen obrat pola .
prav to je tisto po prepričanju mnogih krivo za trenutne probleme s segrevanjem ker po podatkih ki jih imamo bi se morala zemlja ohlajati in ne segrevati .ko so opazili da se ščit slabi so teorije o co2 izpuhteli papa.
razen lobiji pa mediji ki pomagajo novi industriji da fajn služi .
zanimivo je da tako na severu in jugu ni ozona je pa res ker je zemlja trenutno nagnjena bolj na sever je bolj problematičen severni tečaj južni si je ozon nekoliko opomogel oz minimalno je pa vsaj nekaj .dobro se ve da gama žarki uničujejo ozon ker trenutno ga je naj več na severnem tečajem .slika je očitna mar ne 
ko se bosta pola stabilizirali bi moralo biti vse normalno pa še ko se bo sonce umirilo bi moralo biti tudi bolje vse do 2015 . kdaj bo obrat pa nihče ne ve ali bo spoh prišlo do obrata .
kot zanimivost vsako leto se glavno jedro poveča za skoraj cm med tem ko se zunanjo zmanjša .to je pač počasni proces počasnega ohlajanja v notranjosti (to nima vpliva trenutno na zemlji in tu ni panike ) .
še enkrat slabši kot je ščit toplejša je zemlja in seveda tudi več je mutacij ekstremov recimo pričakuje se ko bomo za časno brez ščita celo epidemijo raka zaradi sevanja .upamo oz želimo si da bi se to zgodilo po letu 2015 ko gre sonček v fazo mirovanja.

proteus

 In vmes je še marsikaj drugega, planet prehaja na višji nivo obstoja, kot vse življenje na njem, zato dviga frekvenca planeta, spreminja se polariteta itd. Pred nami je kvantni skok, ...kar sicer ni prvič za ta planet in življenje na njem, prvič je leto, da ga bomo tokrat imeli priložnost izvesti s telesi vred. Civilizacija je dosegla oz. se bliža številu 8 milijard, in vemo kaj se je zgodilo s prejšnjimi civilizacijami ko so prišle so te točke, ne glede na ostale spremenljivke, ki tak proces spremljajo. 
Posledica kvantnega skoka je tudi ta, da za obstoječo civilizacijo ne ostane nič umetnega, nič kar je narejeno iz umetnih materialov, prehod prestane samo naravno, zato so prejšnje generacije gradile piramide ipd., ker so to vedele. Med tem ko je današnja uradna znanost v zablodi, ko trdi da so prejšnje civilizacije bile nerazvite, ker za njimi ni ostalo nič tehnološkega, razen zapisov pričevanj preživelih, ki so nastali kasneje. 

Poli se že premikajo, planet se že odpira novi dimenziji, ena od posledic je dobesedno odpiranje planeta, udori, luknje in jame povsod po svetu. 

Znamenj časa je veliko, in le 'slepi' jih ne vidi, Reptili, ki so našemu svetu in nam vladali toliko časa se umikajo, energije ki pritekajo iz središča galaksije na naš planet so zanje premočne, vstopamo v fotonski pas visokih energije, ki jih tovrstna bitja ravno ne prenašajo, ...mi bomo tako dobili nazaj kar je naše in postali galaktični človek, kar v resnici tudi smo. 
Reptili (iIlumminati) poskušajo še zadnje poteze, da bi nas obržali na tem nivoju, v ječi in izkoriščali, a nove energije tega ne dopuščajo, kot tudi sprememba DNK v nas in s tem nas tega ne dopuščata, galaktični človek, z 12-vijačno DNK, vidi in čuti tudi z notranjimi čutili in pred njimi ni moč ničesar skriti, tak človek vidi in se zaveda vsega resničnega. Iluzije zanj ne obstajajo več. 

Ironija je, da visoki nivoji znanosti (sicer zunaj veje uradne znanosti) vse to vedo, in še več, posedujejo ogromno znanje in tehnologijo, a preko kontrole uradne veje znanosti javnosti posreduje veliko izmišljotin in dezinformacij, vse za moč in kontrolo. Tudi NASA vsebuje obe veji znanosti, ljudem, javnosti, 'bogati' znanje le uradna veja.

BuLsHiT
proteus

 Pred nekaj tedni mi je nek znanec poslal tale video o možnosti false flag "terorističnega" napada v Washingtonu v ZDA na 30 .09. 2012: (You-Tube: Potential false flag attacks on 9 or 30 September in London & Washington DC ( arabic & english ) ) 
Glede na trenutne dogodke po svetu je kar možno, da imajo res namen tam konec tega meseca v Washingtonu detonirat kakšno jedrsko bombo ali več. Če malo primerjam trenutne dogodke po svetu; s tem mislim predvsem na ta film o posmehovanju preroku Mohamedu, ki povzroča toliko razburjenja po svetu v zadnjih dneh, kar bi lahko po svetu ustvarilo mnenje, da vse to daje muslimanom velik povod za maščevanje - za "ponovni "teroristični napad" v ZDA". Potem sem tudi opazil, da so predvčerajšnim (15. 09. 2012) na nekem nemškem kanalu prenašali nek dokumentarec z naslovom "Dan po Eksploziji", ko v njem govorijo kako bi bilo, če bi jedrska bomba eksplodirala v Washingtonu, kako da je to bojda kar velika možnost da se zgodi, ker kako da imajo bojda teroristi po svetu, poleg farcajkov in cigaret, tudi jedrske bombe v svoji posesti, in podobne pravljice... Potem so ta isti dokomentarec predvajali včeraj (16. 09. 2012) in predvčerajšnjim tudi na enem izmed slovenskih kanalov. Včeraj (23. 09. 2012) je bil isti dokumentarec tudi na eni od hrvaških televizij; torej se ge za globalno pranje možganov.

Izraelski premier Natanjahu pa je tudi prejšnji teden imel turnejo po ameriških televizijskih postajah, v katerih je nenehno delal propagando kako Iran povzroča svetovno jedrsko grožnjo miru, kako bo Iran v bližnji prihodnosti izdelal jedrsko bombo, kako lahko Iran celo povzroči jedrski napad na ZDA, in podobne pravljice; (You-Tube: 
INTERVIEW: Israeli PM Netanyahu Calls on U.S. Voters to Make Iran an Election Issue )

Pred več kot štirimi leti pa je bojda v ZDA v aferi nekega nepotrebnega transportiranja jedrskih bomb s transportnim letalom iz ene baze v drugo, pri čemer je bil spet, tako kot na 9-11 pri nadzoru nad NORAD-om in izstrelkom v Pentagon, vpleten takratni podpredsednik Dick Chaney, "čudežno izginilo" 5 ameriških jedrskih bomb 
(You-Tube: 
- The Case of the "Missing" Nukes - 1 
- Secrets of the military - 12 lost nuclear bombs in the USA 
- 9/11 again? The Case of the missing nukes 
- Missing Nukes: Treason of the Highest - Nuclear Holocaust
- pt3 Cheney's Missing Nuke Scandal, Treason of the Highest Order )

članek na google: Missing Nukes: Treason of the Highest Order

Potem pa je tukaj še tista karta iz Steve Jackonovih Illuminatskih igralnih kart, ki kažejo, kaj so oz. kaj še ima "elita" - "illuminati" namen narediti, med njimi je tudi karta - "Terorist Nuke" ( Steve Jackson - Illuminati Playing Cards - "Terrorist Nuke" ) 

Torej mnogo stvari kaže na veliko možnost, da se res zgodi kakšen false flag jedrski dogodek v Washingtonu v ZDA, verjetno res na datum 30. 09. 2012, ali tam okoli; vsaj vsi trenutni "naključni" svetovni dogodki zelo močno kažejo na to možnost. Potem, ko smo te illuminatske S-vije in njihove Morilske Pse (alegorija iz George Orwel-ove knjige "Živalska Farma") pred meseci z obveščanjem zj-bal, tako, da si niso upal narediti tistega false flag napada za časa OI v Londonu, imajo, vsaj po mojem mnenju, res zelo verjetno namen tokrat res narediti to v Washingtonu... razen če jih z obveščanjem zopet zj-bemo...

proteus

 Tukaj gre za večji plan svetovne elite, ki ga vsi poznamo, globalna kontrola ljudi in naravnih bogastev, uvedba ene banke, ene vojske (NATO je predhodnica le te, država ki vstopi vanjo se mora odreči in ukiniti lastno vojsko), ene vlade, itd., skratka znan NWO.
Če je to treba izpeljati skozi vojno, bo pač tako šlo, a to vojna kakšne imamo v mislih, 3. svetovna vojna menda že poteka, je vojna elite proti ljudstvu, našim pravicam in svoboščinam, skozi strah saj so se prestrašeni ljudje za varnost (ki je žal navidezna) pripravljeni odreči celo pravicam in svobodi. 

Pričkanje okoli tega kakšno orožje bo kdo uporabil v vidni vojni je nepomembno, saj v resnici ne moremo vedeti kakšno orožje, javnosti znano ali neznano, lahko kdo uporabi, obstajajo tehnologije o kateri se mnogim še sanja ne. Tista, da bi lahko uporabili HAARP ni nova, ne da bi ga lahko, saj so ga že, pa ne samo to tehnologijo, še kakšno drugo tudi. Mnogi mislijo, da sta jedrski bombi na Nagasaki in Hirošimo edini bombi, ki so ju Američani uporabili v vojni, to sploh ni res, saj velikost sploh ni pomembna, tako so jih uporabili tudi v Zalivski vojni, v Iraku, menda celo tudi pri rušenju WTC dvojčkov na lastnem dvorišču, ... ljudje sploh ne vedo kaj vse se dogaja v tem svetu. 

Zavedenost in zaslepljenost javnosti je tako velika, da tisti ki se dokopljejo do resnice, večino zelo težko prepričajo o njej, ...in ko posameznik morda le spregleda je razumljivo zelo šokiran. Če bi na naenkrat prišla na dan vsa resnica, bi že jutri živeli v svetu, ki je nasprotje današnjemu. To bi bil konec enega sveta in začetek drugega. 
Praktično smo dosegli to točko, zdi se brezizhodno, a ni tako, izhod bo presenetil vsakega, saj je edinstven in ni omejen nato dimenzijo. Verjetno že veste na kaj aludiram, na leto 2012 in veliko kozmični dogodek. Karkoli ima narediti elita, glede na svoj nori plan, mora to poskusiti še pred decembrom, zato je naglica dogajanja v svetu, ki jo lahko opažamo, tako očitna, saj se jim čas izteka. Napeto je, glede na vse dostopne informacije o pričakovanem, ali nepričakovanem.

popi

To kar navaja proteus ni za lase privlečeno, ne pomeni pa tudi tega, da zagotavlja, da se bo nekaj zgodilo. S tem, ko se na youtube pokažejo videi in opozarjajo, da je možn false flag napad na nek dan (kot je bilo npr. rečeno za letošnje olimpisjke igre) se v kolikor bi zares planirali kaj takšnega avtomatsko na to vrže luč, in v primeru da bi res prišlo do napada, bi imel na youtube video, ki govori o tem nekaj mesecev prej... tako da... če se 1.10.2012 ne spusti svet v ww3 je možno, da niso planirali tovrstne akcije na tan dan ali pa so in so morali prekiniti, ker se je razvedlo...

BuLsHiT

ej ges van za 500 evrov odan posebno folijo, ka de vas scitila pred sen!! samo ednok na mesec jo morete kupiti!! 

Freestayler

:D:D:D:DD:D
Ahh BuLsHIT...ti nam hočeš resnico zaslepit,tako kot amerika,zato pa izvaja vojne na bližnjem vzhodu,da iztrebi muslimane,ki edini širijo resnico in imajo napisano biblijo!Vatikan ti te resnice ne bo nikoli izdal!Malo si poglej sumerijske plošče in zapise,pa ti bo počasi vse jasno.Iz teh plošč so se napisale različne verske knjige kot so biblija,ki je najslabša kopija-sramotna,pomanjkljiva in površna!
 
Drugače,pa menim,da te zanima,kot vseh nas ostalih kdo in kaj v resnici smo,pa da so znanstveniki potrdili z desetletji genskih raziskav različnih okostnjakov,da smo se ljudje pred 50 000 leti čez noč spremenili oziroma gensko izpopolnili,se pravi da je nekdo posegel v naš DNK,da nam je dal znanje,ki nas je privedlo do tega kaj danes vse imamo,kar v milijonih letih nismo mogli doseč,saj smo bili umsko pomanjkljivi,itd..
...in ogromno tega ti piše na sumerskih ploščah,tako vero širijo indijanci,Inki,Maji,japonci,......................................
No BuLsHiT lepo branje ti želim,če pa si želiš še naprej zatiskat oči,pa kar uporabljaj folijo oziroma verjemi ameriki,kaj ti po TVju pokaže in kar vidiš v filmih,ker ti je to zavajanje in zasleplanje,po tvojem "folija"!!

proteus

Zelo zanimivo predavanje:  www.youtube.com/watch

proteus

 NOVA 4D ZEMLJA IN NAŠE NOVO 4D ŽIVLJENJE

V tej, za leto 2012- 2013 zelo aktualni objavi, bom odgovoril na nekaj tipičnih pomislekov in nejasnosti v zvezi z novimi pogoji življenja na 4D Zemlji in potekom naše preobrazbe, ki se bo pričela temeljiteje odražati po 21. decembru z dvigom naše Zavesti in s procesom mutacije DNK iz dveh, v sklop treh DNK verižnic.

1. Predvidevam, da bo marsikoga najbolj zanimalo, kako se bomo Zemljani (ljudje) spremenili, ko bomo v začetku leta 2014 postali nova 4D človeška vrsta?

Po informacijah ljudi andromedanskega konzilija je nova 4D Zemlja za nas že pripravljena in bo načeloma dosegljiva že 22. decembra letos. Naš planet se bo preobrazil v modro-belo 4D zvezdo s kristalinsko strukturo. Po letu 2032 nas čaka premik na 5D frekvence, kjer materija ne bo več prisotna.

Najpomembnejša stvar, ki se je moramo letos zelo dobro zavedati, je predvsem ta, da bo PREOBLIKOVANJE, to je prehod iz 3D v 4D gostoto/dimenzijo, torej iz oblike 3D osebe, ki bo postala 4D oseba, potekalo kot gladek, "brezhiben" in neboleč proces, vendar le-ta ne bo avtomatičen pri odraslih osebah. Ta izkušnja bo enostavno preoblikovanje celične strukture, iz počasnejšega, bolj gostega, težjega, torej iz obstoječe 3D vibracijske stopnje telesa, ki ga imamo danes - na višjo, hitrejšo in lažjo vibracijsko 4D stopnjo. Dobili bomo telo, ki bo pribl. za 1/10 višje, in dobesedno lažje glede na maso, težo in gostoto ... za približno 1/10 teže, ki jo imamo sedaj. V tej dimenziji svetloba prevladuje, materija je zastopana v minimalni količini.
Razmišljajmo v smislu, da se bo molekularna celična struktura našega telesa dejansko spremenila v kristalno molekularno strukturo. Naše obstoječe 3D celične stene nas bodo preobrazile v bitje s kristalno osnovo, saj bo naše 4D telo oz. 4D celična struktura telesa, temeljila na kristalnih molekulah. Telo tako ne bo več imelo dosedanje ogljikove osnove C6 (666 – 6 protonov, 6 elektronov in 6 nevtronov!), temveč kristalno strukturo C7. Sredica, to je center/jedro vsake celice, bo zelo prepojena s svetlobo in zato bodo naša 4D telesa postala veliko bolj prosojna. To je naravno 4-dimenzionalno stanje v smislu 4. gostote svetov. Vsakdo bo pridobil razmeroma visok in vitek stas, kar preprosto pomeni, imeti naravno telo, sestavljeno iz kristalne celične strukture. In prav zato bomo "lažji", gledano v smislu prisotnosti večje količine svetlobe.

Naši otroci... 
se bodo prav tako preoblikovali, Toda v pogojih starostne pojavnosti se bodo še naprej razvijali kot majhni otroci, v mlajše odrasle, šele tedaj, skozi prilagojeno, normalno "časovnico" v tisoče let, mišljeno za 4-dimenzionalne ljudi.
Za večino odraslih, ki se bomo odločili, da v tem času sprememb ostanemo na 4D Zemlji, bo naš videz dajal podobo v razponu starosti od pribl. 32 do 35 let. V zvezi z višino pa tale primerjava: povprečni 3D moški, ki danes merijo 180 cm, bo enak 4-dimenzionalen moški meril v višino približno 210 cm, kar bo zanj povprečna 4D višina. 3D ženska, ki je danes visoka okoli 165 cm, bo na 4D Zemlji postala visoka okoli 185 cm. Povprečen 4D moški bo tehtal okoli 8-10 kg manj, medtem ko bo povprečna 4D ženska tehtala približno 5-7 kilogramov manj. Vsakdo bo tako dobil relativno bolj gibčen, visok in vitek stas. Še enkrat, vse to bo preprosto mogoče zaradi narave, ki jo ima telo, sestavljeno iz kristalne celične strukture.
V zvezi s splošnim zdravjem, bomo 4D ljudje nove Zemlje zdravi, celo zelo zdravi, saj bomo polni svetlobe. Z našim sončnim sistemom in premikom Zemlje v 4-dimenzionalno območje prostora, bodo vse 3D bolezni dobesedno izkoreninjene.

2. In še vprašanje, ki bo verjetno mnoge takoj za tem zelo zanimalo, odgovor nanj pa vas bo zagotovo razveselil je, če bomo tako zdravi, in bodo bolezni 3D Zemlje izkoreninjene, kako dolgo bomo potem na Zemlji živeli kot 4D ljudje?

Značilno je, kot trenutno merimo čas na Zemlji, da ljudje, ki živijo 4D življenje, preživijo najmanj 1.700 do največ 2.007 let ... ko živijo 4-dimenzionalno življenje. Prav tako je znano, da obstaja 12 oktav Zavesti in učenja v vseh razsežnostih, od 4D, to je od četrte dimenzije navzgor, kjer obstaja še veliko izkušenj. Ne pozabite, z uporabo teh številk v zemeljskih letih, vam podajam le približek za časovno enoto, ki temelji na tem, kako ljudje merimo čas na Zemlji danes. Vendar pa je ob tem potrebno povedati, da se bo način, s katerim trenutno merimo čas na Zemlji - enkrat spremenil, ko bo Zemlja postala popolni 4D planet. Gledanje, merjenje in nasploh doživljanje časa ... tudi to bo virtualno izginilo. Božanski načrt je takšen, da naj bi učinek 4D pričel veljati v celoti že januarja 2014. V vsakem primeru bomo takrat živeli zelo, zelo dolgo življenje ... preden se bomo premaknili na 5D, v spodnjo raven pete dimenzije, za kar pa ponovna inkarnacija ne bo več potrebna.
3. Seveda vsi razumemo in si želimo popolno fizično ozdravitev telesa. A kljub temu bo marsikoga zanimalo, kaj bodo doživeli ljudje z avtizmom in prizadeti z raznimi sindromi, skratka ljudje, ki so duševno bolni ?
To je zelo resno vprašanje. Takšnim bolnikom bo morala pomagati ekipa medicinske zdravstvene nege na primarni biosferi GF, ki bo v pomoč in bo svetovala ljudem, ki bodo doživljali težke čase ob prilagajanju razlikam 4. dimenzije življenja, poleg tega bi, po našem mnenju, lahko to doživljale osebe s hudimi psihičnimi in globokimi čustvenimi težavami, šoki ali poškodbami, prav tako osebe z avtizmom in prizadeti s sindromi različnih stopenj duševnih bolezni, skratka ljudi v stiskah, ki so upravičeno zaskrbljeni … tudi oni bodo dobili možnost, da izberejo (ali pa bo zanje izbirala odgovorna oseba), za zdravljenje njihove stopnje zavesti, pojem, ki ga imenujemo "duh", kamor se pošlje ta vprašanja. Upoštevati je potrebno, da je to dobesedno: vibracijsko duhovno vprašanje. V ta namen bodo lahko "medicinsko- zdravstvene ekipe ali na primarni biosferi ali katerokoli drugi izmed 11 AC biosfer (plovil), nameščenih v sončnem sistemu Zemlje, za te skupine uporabljale različne odmeve zvočnih frekvenc in tehnik za ublažitev, prilagoditev in popravilo neučinkovitih DNK vijačnic in popravilo »zlomljenih živčnih končičev fine snovi zavesti." Obstajajo različni načini, ki se lahko uporabljajo v kombinaciji, in pomagajo zdraviti te ljudi. Vsi takšni sindromi so namreč ozdravljivi. Za to bo potrebno nekaj več svetovanja in potrpljenja, malo več nege in pozornosti po glavnem "medicinskem" delu, uglasitev frekvenc bo s tem opravljena in izpolnjena. Tudi vsi ti ljudje, kakor vsi ostali, bodo po tovrstnem zdravljenju čisto v redu.
4. Če se naši sedanji organi spreminjajo v nove 4D organe, in se bodo dosedanje bolezni 3D Zemlje izkoreninile, kaj bo s tistimi osebami, ki imajo že sedaj slabe ali manjkajoče zobe, različne sindrome kot npr. distrofiki, spastiki, cerebralna paraliza, ali ljudje z duševno boleznijo, tudi tisti, ki so se vrnili iz različnih vojn in jim manjkajo roke, prsti in noge? Kako bodo spremembe vplivale na takšne ljudi ?
Vodja zdravstvene službe na primarni biosferi AC je dejal: »Takšna vprašanja upravičeno zanimajo mnoge ljudi. Preoblikovanje vašega 3D telesa v 4D telo bo izkoreninilo obstoječe bolezni in olajšalo bolečine in napake vseh vaših organov, vključno okvare ploda, različnih sindromov, izgubo vaših okončin, slabe ali manjkajoče zobe, slabo delovanje sluha ali napake oči in starostne hibe - vse našteto bo spet odpravljeno, torej, ko se boste spremenili, boste imeli spet popolno in s tem tudi popolnoma zdravo telo."
5. Kaj bo z nosečnicami 3D Zemlje, to je s tistimi ženskami, ki bodo rojevale otroke prav v trenutku 4D, 4-dimenzionalnega premika Zemlje ?
Ženske, ki so že noseče ali bodo še letos zanosile, bodo povsem v redu. Azar, vodja zdravstvene službe vseh šestih (6) bolnišnic na biosferah AC, je dejal, da Ženske, ki so že noseče ali bodo še letos zanosile, bodo povsem v redu. Azar, vodja zdravstvene službe vseh šestih (6) bolnišnic na biosferah AC, je dejal, da imajo sestavljene velike medicinske ekipe, ki bodo vedno pripravljene pomagati vsem nosečnicam na planetu, ki bodo v tistem času na poti rojevanja, ko se bo stikalo »obrnilo" in bo Zemlja postala 4D svet. Te strokovne ekipe ginekologov in porodničarjev bodo naredile vse, da tem nosečnicam zagotovijo rojstvo popolnoma zdravih 4D človeških otrok. Matere in njihovi otroci bodo v redu, torej bodo povsem zdravi.
Posebnost 4D življenja bo tudi ta, da ženskam ne bo več potrebno fizično rojevati kot je to potekalo do sedaj, temveč bosta dve harmonizirani duši sami s skupno Zavestjo ustvarili najprej svetlobno kroglo, iz katere se bo po pribl. 25 minutah razvil 6-mesečni zarodek, ki ga bo potrebno negovati in oskrbovati s tekočimi proteini do njegovega 10. leta starosti.
6. Ko bo naš planet opravil svojo spremembo in postal 4D, svet četrte dimenzije / gostote, kaj se bo zgodilo z vsemi stvarmi, ki so izdelane iz sintetičnih vlaken?
Čeprav so nekateri današnji končni izdelki iz nafte, železove rude, so končni izdelki sintetični, zato se spremeni njihova kemijska struktura in sestava. To je tisto, kar sta v proizvodnem procesu ustvarili "industrijska doba" in "moderna doba". Vse te končne izdelke, ki jih uporabljamo vsak dan, in tudi druge sintetične, torej umetne, ki niso njihovi naravni proizvodi. Vse te vrste stvari, ti izdelki, bodo preprosto razpadli in izginili, ko bo ta planet postal 4D svet. Ne pozabimo, da bo vsa molekularna in celična struktura na tem planetu spremenjena v kristalno, fino snovno bistvo, stvar duha v naravi.
7. In če se vrnem nazaj na 5D, bo verjetno koga vsaj malo zanimalo, kakšen bi naj bil premik na 5D vibracije, na peto dimenzijo ... gostoto, in ali bo po zaključenem 4D življenju (spet) potrebno umreti?
Ne, to ne bo nikoli več potrebno, saj takrat nastopi točka Enosti. Fizične smrti zato ne bo več. Ko se bomo znašli v novi vibraciji, bomo »padli« v peti nivo četrte dimenzije (4.5) in takrat čas od 4D, to je četrte dimenzije navzgor za nas ne bo več obstajal. Torej, ne bomo imeli časa In ljudje, ki živijo 4D življenje ne umrejo. Število oseb, ki bodo zase izbrale res izredne razmere, in bodo v fizičnem smislu "ugasnile", bo zelo, zelo majhno, skratka, to bo zelo redek pojav. Ko 5D oseba pride do točke, ko on/ona preživi 6.000 -10.000 let, ko bo on/ona začutil/-a, da se je dovolj naučil/-a in družbi prispeval/-a dovolj, si bo v tistem trenutku, ki bo zanj/-o pravi, preprosto izbral/-a, da se premakne in s tem dejanjem opravi prehod na 6D, to je na spodnjo - 1. raven šeste dimenzije, ki je nekoliko višja frekvenca vibracijske zavesti, ki ponuja spet nov sklop izzivov, nov sklop učnih izkušenj. Ta prehod je torej zavestna sprememba vibracije, je preprosto prehod na višjo vibracijo in zmožnosti ... seveda, ko za to nastopi primeren trenutek. Poleg tega so dejanske zmogljivosti, ko on/ona postane 5D, 1/5 dimenzionalni človek, le nekaj stopinj nad izboljšanimi zgornjimi zmogljivostmi 4D, to je predhodne četrte dimenzije. V vsakem primeru se gibanje iz ene dimenzije v drugo »vrti« predvsem okoli izkušenj, učenja veliko novih stvari, nato pa k preprosti izbiri, da se spet premaknemo naprej, spremenimo. Nikoli več ne umremo, saj sta naš Višji jaz (um, ego) in duša (srce) v telesu združena v Eno
 
 

zima.bela

JOJMENE JOJ!

power.play

 proteus: vir?

GOTHA

may the force be with you ...

LUX (nepreverjen)

Proteus,ko bi le vedel kako sem srečna,da si vse to napisal!! :) Točno to vibracijo,ki si jo poslal skozi besedilo, sem potrebovala,veš?
Že dve leti študiram kako je bilo mogoče,da sem neke noči poleg sina ležala in v tisti sekundi prisluhnila duši in levo oko zaprla in pred seboj videla Zemljino obrobje in potovala,odprla še drugo oko in videla pred seboj Zeleno energijo - simbol energije z nešteto zelenimi nitkami... In spet - zaprem levo oko in spet Zemlja in moj Zelen signal :)
Res,da sem ravno v tistem času delala veliko na odpuščanju sebi in drugim,se posvečala veliko več tehnikam dihanja,se popolnoma predala Božji ljubezni in harmoniji,vendar ta izkušnja je bila - more than amazing,ni bil niti približek temu,kar bi lahko v življenju pričakovala,če lahko temu rečem na duhovni ravni ali kakorkoli že!! :)
Po tisti noči se je dogajalo ogromno reči,ki jih nekako s ''človeškim umom'' nisem mogla razumeti,vendar sem imela vedno močen,intenziven občutek da je to prav in da je to le košček tiste veličastne sestavljanke,ki jo nudi Univerzum.
Veliko darov se mi je obudilo po tisti noči,kar se tiče telepatije,empatije ipd stvari,komunikacije z ljudmi - veliko ljudi se čudi kako izbiram besede,da jih zdravim - mi povedo ali pa mi kar direkt rečejo: daj,povej še kaj,nek gospod mi je rekel da je padel v trans,da doživlja blagostanje,da si zdravi srčno čakro s tem ko me posluša! :)
Nekako sem čutila,da je čas za Enost. Da je čas,da kakor si govoril,se dvignemo na višjo raven in zaživimo v Popolni Harmoniji.
Uf,kje je še 2032!? Krasno bi bilo,če bi z medsebojno ljubeznijo in spoštovanjem ves ta proces pospešili - a ni LJUBEZEN najvišja frekvenca v Vesolju? Misliš,da ni to mogoče? :)
Film Elysium 2013 mi je dal tisto ''pravo vibracjo'', tako kot ti - Proteus!Hvala ti,vse dobro ti želim! Lp,Lux

( Lux,lat. svetloba )

skybird

Kaj se dogaja trenutno na Zemlji?

egon1966

Na zemlji se nekaj bijejo ...neka takšnoga že dugo smo nej bili spodaj na zemlji na dopusti..Ka ščeš ni časa ....

Niko Ploj (nepreverjen)

Lux- vsi ti darovi so zaman, če človek ne sveti, in to dobesedno. Moj znameniti citat se glasi, če ne svetiš, te ni.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.