Ali kdo mogoče ve če so v pomurju kaki izterjevalci! Komentarji (10) Vaše ime Komentar S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja. asdasd (nepreverjen) 2 tedna 6 dni nazaj Seveda in to za zelo uspešne ! Odgovori Prijavi komentar Like 1 Dislike 5 -4 kjože 2 tedna 6 dni nazaj In kdo je to Odgovori Prijavi komentar Like 2 Dislike 1 1 In reply to Seveda in to za zelo uspešne… by asdasd (nepreverjen) kjože 2 tedna 6 dni nazaj In kdo je to Odgovori Prijavi komentar Like 2 Dislike 1 1 In reply to Seveda in to za zelo uspešne… by asdasd (nepreverjen) Yyt (nepreverjen) 2 tedna 5 dni nazaj Ides na Polsko pot 9 v Beltince, placas 200-500€ pa naredijo vse ka sces :) efektivno, hitro in diskretno :) Odgovori Prijavi komentar Like 7 Dislike 2 5 In reply to Seveda in to za zelo uspešne… by asdasd (nepreverjen) kjože 2 tedna 4 dnevi nazaj Kdo je to. Odgovori Prijavi komentar Like 2 Dislike 1 1 In reply to Ides na Polsko pot 9 v… by Yyt (nepreverjen) Opaa (nepreverjen) 2 tedna 4 dnevi nazaj Ce niti nevejs si zrikati nic, pa iti kama te napotijo, te si niti ne isci izterjevalca, ka si prezabiti za kar kole. Odgovori Prijavi komentar Like 3 Dislike 3 0 In reply to Kdo je to. by kjože kjože 2 tedna 4 dnevi nazaj Nisi malo prepameten? Odgovori Prijavi komentar Like 1 Dislike 1 0 In reply to Ce niti nevejs si zrikati… by Opaa (nepreverjen) MagyarBacsi (nepreverjen) 2 tedna 6 dni nazaj seveda v parki mas nocne golobe ali probaj v pusci Odgovori Prijavi komentar Like 6 Dislike 3 3 Zanima me (nepreverjen) 2 tedna 2 dneva nazaj Zanima me ali imamo tudi na goriskem ali v ljubljani kake iztirjevalce in kam se lahko obrnem Odgovori Prijavi komentar Like 0 Dislike 0 0 Zanima me (nepreverjen) 2 tedna 2 dneva nazaj Zanima me ali imamo tudi na goriskem ali v ljubljani kake iztirjevalce in kam se lahko obrnem Odgovori Prijavi komentar Like 0 Dislike 0 0
Komentarji (10)
Seveda in to za zelo uspešne !
In kdo je to
In reply to Seveda in to za zelo uspešne… by asdasd (nepreverjen)
In kdo je to
Ides na Polsko pot 9 v Beltince, placas 200-500€ pa naredijo vse ka sces :) efektivno, hitro in diskretno :)
Kdo je to.
In reply to Ides na Polsko pot 9 v… by Yyt (nepreverjen)
Ce niti nevejs si zrikati nic, pa iti kama te napotijo, te si niti ne isci izterjevalca, ka si prezabiti za kar kole.
In reply to Kdo je to. by kjože
Nisi malo prepameten?
In reply to Ce niti nevejs si zrikati… by Opaa (nepreverjen)
seveda v parki mas nocne golobe ali probaj v pusci
Zanima me ali imamo tudi na goriskem ali v ljubljani kake iztirjevalce in kam se lahko obrnem
Zanima me ali imamo tudi na goriskem ali v ljubljani kake iztirjevalce in kam se lahko obrnem