Pri BTCju opažam reklamo za prodajo peletov podjetja Arpis in ker se ravno odločam katere pelete kupiti me zanima, če je kdo od vas v lanskem letu že uporabljal te pelete in kakšne izkušnje imate. Ste bili zadovoljni z njimi?

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
bubadiop

Lani jeseni smo kupili 3 palete bosanskih bukev/smreka in smo bili zadovoljni, bilo je malo pepela, temperatura, ki so jo oddajali je bila dobra. Naslednji teden bomo naročili za zimo, spet pri njih. Če se ne motim prodajajo tudi avstrijske smrekove pelete, ampak se mi zdijo malce predragi, napram bosanskim. Še ena stvar, ki mi je zelo všeč je naročilo preko spletnega obrazca na njihovi spletni strani: http://www.arpis.si/

Gizmič

bubadiop, najlepša hvala. Takšna informacija je res koristna. Po ogledu peletov je res težko presoditi, ali so v redu. Mi smo lani imeli pelete, ki so bili na testu ZPS mislim da na 3 mestu, pa je bilo veliko pepela, pa pokurili smo jih več kot prejšnja leta kljub milejši zimi.

Toporišič (nepreverjen)

Pravilno se napiše "s peleti"!

Gizmič

"Toporišič", hvala za tvoj prispevek. Brez tvojega komentarja vprašanje ni bilo razumljivo in marsikdo šele sedaj razume, o čem govori vprašanje.

Toporišič (nepreverjen)

...kar pa vseeno ne spremeni dejstva, da ne poznaš slovnice.

In reply to by Gizmič

bubadiop

Danes sem zasledil, da so peleti GMG PREMIUM (avstrijski), ki jih prodaja podjetje ARPIS na drugem mestu lestvice ZPS za leto 2015, kar se mi zdi zelo dober rezultat.

Gizmič

Ja, sem videl danes na spletni strani ZPS. Naj bi imeli malenkost več vlage kot nekateri drugi, ki so pri vrhu, drugače pa izgleda kar v redu. Sem ravno danes naročil 4 palete in upam, da bo dovolj za eno zimo. Upam samo, da zdaj ne bodo navili ceno ko so dobili tako dobro oceno :-)

Anubis (nepreverjen)

Že 3 leta kurim "sava - ensa" bosanske.. Nad 6 ton je cena za vrečo 3.2€
Sicer je malenkost več pepela in žlindre, ampak če primerjaš z nekimi avstrijskimi ki so 4.2€ na vrečo ali več.. Raje grem 2x na teden peč pucat namesto enkrat na dva tedna, in prišparam 700€..

bono1

Kar se tiče kakovosti peletov so daleč najboljši smrekovi brez lubja, zalo malo pepela in velik izkoristek, res so malo dražji vendar je treba gladat tudi malo na peč in ne samo na ceno, ker niso vsi peleti to kar piše na vreči.Eni proizvajalvi stisnejo vse mogoče v pelete.

Nena11 (nepreverjen)

Prvo leto smo bili zadovolnji pripelo nam je pelete a 1 naslednje leto pa smo narocili 2 tone dobili smo brez oznake na vrecah
Cena je bila za a1 kvaliteta pa slaba sama plastika

busu pablo

Dobro jutro.
Ponujam posojila vsem iskrenim in poštenim ljudem; tiste, ki
potrebujejo kredit v 72 urah in ki lahko povrnejo
denar. Moje posojilo se začne od 3000 € do 1.000.000 € s stopnjo
Obrestna mera 3% na leto za obdobje odplačevanja od 1 do 25 let
. kontakt: [email protected]

Whatsapp: +33785396343