ker je najboljši ginekolog dr.Bernik odšel in si moram najti novega vas prosim za nasvete kdo je prijazen in strokoven po vašem narp. dr.Peršak M., dr.Šubinski_zd kar še prsoto bolnica pa dr.Gruškovnjak, dr.Janko, dr.Ouček..in če ti novi jih je zelo dosti ..hvala za mnenje

Komentarji (17)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek prvega predsednika države (Milan)?

kkkk (nepreverjen)

tij bi pa to ja lehko znala ka si ženska, šteri pa rad v tej spodnji tau ne poglejdne?

Mmmmm (nepreverjen)

Imam copijevo. Na splošno sem zadovoljna. Je imela pa parkrat pred časom tudi malo neprimeren odnos. Zadnja leta je pa vredu. V nosečnosti sem bila zelo zadovoljna z njo, ker je realna. Edino imam občutek da ja ne bi kaj naredila, kar se mora plačati. Zelo vredu mi je bila bezjakova v Radgoni, ampak sem takrat menjala, ker sem hotela imeti zdravnico bližje ms. Zdi se pa ta Janko zelo profesionalen, in ima normalen odnos do pacientov. ( pisem na podlagi izkušenj iz bolnice)

majda

hvala

In reply to by Mmmmm (nepreverjen)

mccm (nepreverjen)

Čopijove ne priporocam, odnos katastrofalen.. Sploh do nosecnic/porodnic.. Najboljsiva sta Peter Janko in pa Zlatko Šubinski.. Bolj ti prisluhneta pa pomagata kak ena ženska.. Resno toplo priporocam!

meli75 (nepreverjen)

Definitivno Simona Čopi. Realna, pove tako kot je. Vedno si vzame več časa za pacientke in naredi tudi ogromno stvari katere treba plačati zastonj.

med (nepreverjen)

Nisem ginekolog ,lahko pa pogledam....

Gostja (nepreverjen)

Od Čopijeve odšla k Janku, neprimerljivo. Profesionalen, človeški, strokovnjak, pa še medicinska sestra je fejst prijazna :-)

tarana (nepreverjen)

Bila sem 2x pri dr. Gruškovnjaku in je bil zelo vredu - korekten, prijazen in pojasnjeval kaj bo delal itd. Skratka zelo pozitivna izkušnja. Mi je pa v redu tudi dr. Sukičeva (privat), nevem pa če še jemljepaciente.

ttulipan (nepreverjen)

če si vredi bejba lahko na pregled prideš k meni,,, Smo še vsako pregledali in porihtali,, Če si članica SD , Desusa ,pa te žal ne moremo sprejeti, te bomo pa priporočili pri kolegu, ki dela na svinjski farmi v Nenčavcih

ena tam (nepreverjen)

dr. Sukičeva je zelo dobra ginekologinja.... par mesecev nazaj je še sprejemala nove pacientke... pokliči ali pojdi tja in vprašaj..

lipa (nepreverjen)

pa malo več eurov si pripravi...

In reply to by ena tam (nepreverjen)

majda

zakaj več evrov ne dela na zzzs

In reply to by lipa (nepreverjen)

Med (nepreverjen)

Dela,samo če ščes slucajno kaksen laboratorij ali dodaten uz ali bog nedaj kaksen bris ...ti gospa povejo ka lejko samo samoplacnisko ka sirota nema pejnez....

In reply to by majda

vaaj (nepreverjen)

Kak ste smotani...vej pa zavarovalnica točno ma napisano ka naše zavarovanje krije in ka nej. KA tisto ka ne krije, naj van doktor plača?? K frizejri tuj idete, pa bi šenki frizuro meli?

In reply to by Med (nepreverjen)

vaaaj (nepreverjen)

daj ne seri, sakše laboratorij pošle k izbranomi zdravniki,naj on oparvi ka te gospa prišparajo....pa za obnašanje ženska še neje slišala....

In reply to by vaaj (nepreverjen)

tarana (nepreverjen)

jaz pri sukičevi še nikoli nisem nič plačala.se strinjan tudi z vaaj. saj zavarovalnica določi do česa si upraviče in kaj krije - to pa tak znamo ka skoraj nika. najboukše ka plačujemo zavarovanje zavarovalnici in potem ko ideš k doktori še tan plačamo.

lolo (nepreverjen)

jaz pa zelo zelo nezadovolna z dr.Sukič odšla k Šubinskemu in sem zadovolna

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek prvega predsednika države (Milan)?