ker je najboljši ginekolog dr.Bernik odšel in si moram najti novega vas prosim za nasvete kdo je prijazen in strokoven po vašem narp. dr.Peršak M., dr.Šubinski_zd kar še prsoto bolnica pa dr.Gruškovnjak, dr.Janko, dr.Ouček..in če ti novi jih je zelo dosti ..hvala za mnenje

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

kkkk (nepreverjen)

tij bi pa to ja lehko znala ka si ženska, šteri pa rad v tej spodnji tau ne poglejdne?

Mmmmm (nepreverjen)

Imam copijevo. Na splošno sem zadovoljna. Je imela pa parkrat pred časom tudi malo neprimeren odnos. Zadnja leta je pa vredu. V nosečnosti sem bila zelo zadovoljna z njo, ker je realna. Edino imam občutek da ja ne bi kaj naredila, kar se mora plačati. Zelo vredu mi je bila bezjakova v Radgoni, ampak sem takrat menjala, ker sem hotela imeti zdravnico bližje ms. Zdi se pa ta Janko zelo profesionalen, in ima normalen odnos do pacientov. ( pisem na podlagi izkušenj iz bolnice)

majda

hvala

In reply to by Mmmmm (nepreverjen)

mccm (nepreverjen)

Čopijove ne priporocam, odnos katastrofalen.. Sploh do nosecnic/porodnic.. Najboljsiva sta Peter Janko in pa Zlatko Šubinski.. Bolj ti prisluhneta pa pomagata kak ena ženska.. Resno toplo priporocam!

meli75 (nepreverjen)

Definitivno Simona Čopi. Realna, pove tako kot je. Vedno si vzame več časa za pacientke in naredi tudi ogromno stvari katere treba plačati zastonj.

med (nepreverjen)

Nisem ginekolog ,lahko pa pogledam....