Mene pa zanima kera je najfalejša geodetska firma ali pa če se da dobiti brezplačnoga.

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
piksi0

Mene pa zanima kera je najfalejša geodetska firma ali pa če se da dobiti brezplačnoga.

skandi

ka si tak škrtlavi si to lejko san zakoličiš ali izmeriš samo cole moreš poznati.V tun časi tij ščeš ka ti to nešče zašenki zmeri.Eni lidge ste resno malo čudni,

Smiley-SS

Jaz sem tudi ščel, ka mi nešče snejg zmeče zašenki pred hišo, ka se mi neje dalo, pa se nišče neje prostovoljno javo. Te sem pa še en čas čakal, pa je sneg sam skopnel :)))
Malo heca. Ma dvomim, ka de ti šou keri zašenki merit. Običajno računajo po količih, ki ti jih notri v zemlou vdarijo. Da se pa tudi zgučati, če je resno parcela mala, ka ti pač po kvaduraturi zaračuna (odvisno na kakšega geodeta naletiš in kak se je pripravljeni pogajati).

piksi0

Skandi če znaš meriti pridi pa zmeri  ges bi že zmero samo je sporna meja tk ka more priti geodet.

hydrant

če maš sporno mejo mora biti uradna zakoličba, za katero so točno določene cene, odvisno od štvila lomnih točk oz. mejnikov, zašenki je nej nikomi dužnost delati, drugače pa so cene geodetov več ali man iste. Naj falej te pa prijde če s sousidon skuper zakoličita (lejko tudi za šankon)

Hašiš

piksi0: Čaka te zasebno sporočilo! Odpijše če še nucaš geodetske storitve.

System

Najcenejša pa mislim tudi ka najkvalitetnejša je Geohiša, ka ma sedež v inkubatori. Meni so v kratkon časi fajn stvari zriktali. Pozanimaj se!

Ford ljutomer (nepreverjen)

Najcenejšega ne poznam. Jaz sem imel geodeta Kelenca za Gorišnice, ki je drag. Ne delam slabe reklame, ampak ga vsem odsvetujem. Na koncu placas vec kot se dogovotiš. V primeru da mu ves denar placas v naprej pa traja zelo dolgo da spravi do konca. Pa še to po neštetih klicis in kreganjih. Aroganten in lažnjiv. Katastrofa.

cena fasade (nepreverjen)

Cene geodetskih storitev in preverjene geodete preverite tukaj: https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/geodeti/geodetske-storitve-cenik-…

trejzika51

Kak so ti že druge pravli, za šenkie ti tou nišče nede šau delat. Mi smo geodeta pred začetkon gradnje naše kuče najšli slučajno na splete, prek toga gradbenoga portala: https://www.mojmojster.net/ in smo bili zelo zadovolni.

Poleg toga še maš možnost informativnoga izračuna za storitve: https://www.mojmojster.net/cene/geodeti
Vglavnon za nas je bila zadeva zelo uporabna!