Malo gledan ponudbo malic in se smejem. Expano ma piceke, če pride što z drugoga konca Slovenije, de znal ka je tou piščanec? Cena malic pa konkurenčna....

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
MilfHunter9 (nepreverjen)

Ge ti živiš? Žabari tudi župo razmijo... nej ka piceka nebi...

pícek -cka m (ȋ)
nar. jugovzhodno piščanec, pišče: picki čivkajo in tekajo okrog koklje
pícek -cka m
GLEJ SINONIM: piščanec

M_ (nepreverjen)

Tej se pa visko nosijo, za 6€ napravin šmarn za cejlo rodbino. Za 6,80 dobijš cejloga piceka znan? Glede na to ka je krompirček pa MALA solata poleg? Ma super če najdejo bedake ka plačajo telko za malico.

vegy (nepreverjen)

pa edina vegetarijanska malica je šmarn? te pa pitan ka majo drugo pa mi pravi piceka. resno s(m)o prekmurci tak zabačeni ka je picek vegi ponudba? za vegansko pa so še čuli nej. če se tan visiko nosijo bi mogli znati ka je vegi pa ka je vegansko in kaj od toga tudi meti/poniditi

Prekmurec 67 (nepreverjen)

Če hočeš jesti vegi,imaš vse okoli travo.

In reply to by vegy (nepreverjen)

plavalec (nepreverjen)

Meni so pa praf fajn tan malice, pa dikline ka kelnarijo tudi...

Brezmesno (nepreverjen)

Tudi jaz pogrešam večjo izbiro brezmesnih jedi. Mislim, da bi morali meti še kaj drugega v ponudbi kot samo dodole za tiste, ki ne jemo ali pa se izogibamo mesa. Prekmurska kulinarika ni bila vedno tako vezana na meso kot je v zadnjem stoletju.
Lahko bi meli bujto repo brez mesa, grajovo zelje brez mesa, ajdove žgance ali kašo z gobovo omako in še dosti vsega je. Samo domišljije je treba malo meti.

V današnjem času, ko vedno več ljudi črta meso iz svojih jedilnikov je res neumno imeti takšen jedilnik, kjer vedno večjemu delu potrošnikov in to tistih z višjo kupno močjo, nimaš kaj ponuditi.

Gost2 (nepreverjen)

Zeljove krpice. :) Či je interes gostinca, de malo poiskal stare recepte, iz karij se vidi ka je bilo preci hrane brezmesne, saj si kmetje nejso mogli privosciti vsaki den mesa ampak samo ob posebnij priloznostij. Ja ce je vegetarijanstvo v taksen porasti je pa lejko tuj dobra trzna nisa. Pac po recepti mast zamenjas za olje pa mas vegetarijanski recept.

In reply to by Brezmesno (nepreverjen)

Bujta repa (nepreverjen)

Ka pa vegansko goričko šunko nebi mel??

In reply to by Brezmesno (nepreverjen)

Z0ro05 (nepreverjen)

folga s tem veganstvom. drugo ne čuješ več kak vegani tau, pa vegani ovo. tej sekte se javno nebi smele omenjati.

g (nepreverjen)

san gledo tv pa še ovi od garnier barva za lase pravijo ka majo veganske dodatke. ka te zdaj več nej vredi če napišejo ka majo barve dodana zelišča?

In reply to by Z0ro05 (nepreverjen)

simon j. (nepreverjen)

...jedel dodole in pečenko za malico, bilo je odlično. Še pridem!