Zanima me, če kdo lahko priporoča kakšnega dobrega zidarja, ki ima normalne cene

Komentarji (24)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
blbl (nepreverjen)

Dengrad; rajbar denis

Ooo (nepreverjen)

Zalig bistrica, ali duric, bodonci

jupi (nepreverjen)

najdi si ednoga privat šteri je nej tresnot na pejneze,pa nekaj kolegov pa de te najceneje prišlo

miran.lorencic… (nepreverjen)

Kje naj najdem katerega majstra še, če so pa vsi zasedeni ?
So pa 2 okni obzidali delavci od vodovodarja ˝naši to napravijo...˝ Tako je zdaj zgoraj pod stropom reška, najbolj vidna od zunaj. Merilci so se vsi zagledali v te dve okni, drugi pa komentirali ali smo tudi to sami delali. Prokleti šušmarji, katera dva sta odnesla 2100 €, delala le nekaj od spiska, se sporekla in z zadnjimi 600€ odšla. Eden se ponujal še dalje. Zdaj se naj javi nekdo, da izštema kar ne morem, boljšega fleksa ali bormašine ne bom kupoval, naj pride, prosim eden, in me reši preklade. Le 12 cm globine je potrebno.

In reply to by jupi (nepreverjen)

Pepsi (nepreverjen)

Takšnih več ni, tako so mi povedali. ˝Veliki˝ mojstri so zasedeni daleč vnaprej. Šušmarji so v pokoju ali pokojni. Mladina noče delati drugega kot zreti za dobrimi zaslužki v tujini in žuriranji že v četrtek, ko se zmantrani vrnejo... Kje so pa ti poštenjaki kateri morajo delati za majhen denar pri zasebnikih, se sprašujem. Kaj je z njimi, delajo res za majhno plačo? Zakaj ne gredo v soboto, če so res tako slabo plačani, zakaj jih ne moremo pritegniti niti za izolacijo 2 kvadratov vetrolova in še malo zidanja. Prokleta banda nemarna, kriči ženska vsak dan, enkrat jim tudi jaz isto povem.

In reply to by jupi (nepreverjen)

dd (nepreverjen)

Gradbenistvo Bencak, Bakovci
Delajo kak trbej pa se cene so normalne.

gost123 (nepreverjen)

Tudi ge se strinjan z Gradbeništvom Bencak iz bakovec. So pravi mojstri.

Anton Novak (nepreverjen)

Rabim mojstra za notranji omet pomožnosti strojni

Max Bent (nepreverjen)

Ocean posojilodajalci in hipoteke Limited za mala in velika posojila z 2% obrestno mero.

Ali potrebujete posojilo za začetek poslovanja ali plačilo računov ?, nudimo vse vrste posojil, zasebnih posojil,
  komercialno in osebno posojilo z zelo nizkimi obrestnimi merami v višini 2% v enem letu do 25-letnega roka odplačevanja kjerkoli na svetu. Ponujamo posojila, ki se gibljejo od 1000 do vsega zneska, ki ga zahtevate, pišite nam danes E-pošta;

[email protected]
[email protected]

+447087694046

busu pablo

Dobro jutro.
Ponujam posojila vsem iskrenim in poštenim ljudem; tiste, ki
potrebujejo kredit v 72 urah in ki lahko povrnejo
denar. Moje posojilo se začne od 3000 € do 1.000.000 € s stopnjo
Obrestna mera 3% na leto za obdobje odplačevanja od 1 do 25 let
. kontakt: [email protected]

Whatsapp: +33785396343

božidar (nepreverjen)

Potrebujem zidano ograjo okoli hiše cirka 80 tekočih metrov

Monica Roland (nepreverjen)

Dober dan, moje ime je Monica Roland iz Tajske, želim pričati o dobrem posojilodajalcu, ki mi je pokazal svetlobo, potem ko so ga štirinajst različnih internetnih posojilovalcev prelomili tukaj v naši državi, vsi obljubljajo, da mi bodo dali posojilo, potem ko me bodo plačali veliko provizij, ki ne prinašajo nič in niso prinesle pozitivnega rezultata. Izgubil sem trdo zaslužen denar in bil je skupaj 13.300,00 evrov Nekega dne, ko sem brskal po internetu in iskal oporo, ko sem naletel na pričanje moškega, ki je bil tudi prevaran in se na koncu navezal na zakonito posojilo z imenom Posojilo Institucije, kjer je končno dobil posojilo, sem se odločil, da se obrnem na isto posojilo in nato sem jim povedal svojo zgodbo o tem, kako so me prestrašili štirje različni posojilodajalci, ki niso naredili ničesar, razen, da so me boleli. Podjetju razlagam po pošti in vse, kar so mi rekli, ne jočem več, ker bom dobil posojilo v njihovem podjetju in prav tako sem se pravilno odločil, da se obrnem na njih. Izpolnil sem obrazec za posojilo in nadaljeval z vsem, kar je bilo zahtevano od mene, in prejel sem znesek posojila v višini 160.000,00 EUR s strani tega velikega posojila za posojila podjetja, ki ga upravlja gospod Elijah, in danes sem srečen s svojo družino, ker Credit Institutions Limited mi je dal posojilo, zato sem se zaobljubil, da bom še naprej pričal po internetu, kako sem dobil posojilo. Ali nujno potrebujete posojilo? prijazno in hitro se obrnite na kreditne institucije Posojilo zdaj, če želite posojilo prejeti po e-pošti: ([email protected]) ali ([email protected]) Verjamem, da tudi drugi ljudje pričajo o tem istem poštenem posojilodajalcu

SUSAN BENSON (nepreverjen)

Pozdravljeni, ali nujno potrebujete poslovno posojilo, osebno posojilo ali hipotekarno posojilo? Če je odgovor pritrdilen, vam svetujem, da se obrnete na nas pri Sunshine Financial Group preko tega e-poštnega naslova ([email protected]), da dobite posojilo v 24 do 48 urah. Nudimo zagotovljeno pomoč pri pridobitvi posojila.

Naša organizacija nudi pomoč pri pridobivanju posojila posameznikom, ki nujno potrebujejo finančno pomoč in to počnemo že več kot 5 let.

Posojamo po vsem svetu.

Lastnosti in prednosti
Ne glede na to, ali iščete dodaten denar za nakup avtomobila ali hiše, posojilo za poravnavo dolga ali celo za poroko, zaupajte Sunshine Financial Group, da to omogoči. Naša posojilna storitev vam omogoča dostop do:

- Uporabite kadarkoli in kjer koli
- gotovinsko posojilo od 2000 do 20 milijonov evrov
- Ugodna letna stopnja od 2,0 do 3,0%,.
- prilagodljive možnosti odplačevanja; izberite med 1 in 30 leti
- Ponujamo zavarovana in nezavarovana posojila
-NI SKRIVENIH ZAMEN.

Sunshine Financial Group je celovito podjetje za finančne storitve, ki si prizadeva pomagati izboljšati svoj dolgoročni finančni uspeh. Naši prilagojeni programi so zasnovani tako, da pomagajo rasti, zaščititi in ohraniti vaše bogastvo z zagotavljanjem prilagojenih storitev in strokovnega znanja.

Za več informacij nas kontaktirajte preko
E-pošta: ([email protected])
(WhatsApp: 00447903159998)

Danes se obrnite na mene in veseli boste, da ste ga storili

tfunds (nepreverjen)

Dober dan dragi gospod / gospa,
Ali potrebujete kakršno koli posojilo, na primer poslovno posojilo, osebno posojilo, konsolidacijsko posojilo, avtomobilsko posojilo, študentska posojila npr.
če vas zanima katero koli posojilo, nam danes pošljite e-pošto na [email protected], da pridobimo posojilo
PODROBNOSTI ZA PRIJAVO POSOJILA:

Ime:
Srednje ime:
Priimek:
E-naslov:
Domači telefon:
Pisarniški telefon:
Mobilni telefon:
Naslov bivališča:
Mesto:
Država / provinca:
Država:
Številka faksa:
Starost:
Spol:
Zakonski status:
Poklic:
Mesečni prihodek:
Ime naslednjega sorodnika:
Naslov naslednjega rodu:
Potreben znesek posojila: ........
Trajanje posojila (največ 25 let):
Namen posojila: ..........
kontaktni e-poštni naslov: ([email protected])

caravella (nepreverjen)

Rešitve vaše težave: [email protected]

Pridružite se našim različnim projektom zahvaljujoč našim zaslugam.

E-pošta: [email protected]
E-pošta: [email protected]
E-pošta: [email protected]

Mr Elijah (nepreverjen)

Ali potrebujete posojilo za plačilo računov? Potrebujete osebno ali komercialno posojilo? Potrebujete posojilo za različne druge namene? Če je odgovor pritrdilen, nas prosimo, da nas danes za posojilo kontaktirate na naslovu ([email protected]). Ponujamo največje posojilo od 20.000,00 do 2.000.000,00. Ponujamo fiksno obrestno mero za posojilo @ 2 za 1-20 let. Pred začetkom mesečnega plačila damo dva meseca milostnega obdobja. Torej, če vas zanima "pridobitev posojila po e-pošti" ([email protected])

Obrazec za posojilo: polno ime:

država:
stanje:
Mesto:
Omar.
Številka modela:
Telefonska številka:
Znesek posojila:
Mesečni prihodek:
Poklic:
Obdobje posojila:
Namen posojila:
Email naslov:
Ste se že prijavili?

Steve5342 (nepreverjen)

Iščete zelo realna posojila po ugodni 3-odstotni obrestni meri, ki temeljijo na ugodnih posojilnih pogojih?
Ali potrebujete posojilo za poravnavo dolga ali plačilo računov? So vas banke in druge finančne institucije ves čas zavrnili samo zato, ker imate nizko boniteto? Ali potrebujete posojilo ali financiranje iz kakršnega koli razloga, na primer:
* Posojila
* Posojila za nepremičnine
* Poslovna posojila
* Hipotekarna posojila
* Domača posojila
* Posojila za konsolidacijo dolgov
* Osebna posojila
Zadovoljstvo strank je naš cilj, ko se prijavite z nami, zaprosite za zaupanja vredno podjetje, ki skrbi za vaše potrebe po financiranju. Ves čas bomo skrbeli za vas. Vedno se bomo potrudili, da bomo ugotovili, kdaj lahko v celoti odplačujete, ob upoštevanju trenutnih finančnih razmer in nato določili rok odplačevanja posojila glede na vaše potrebe. Pišite nam na: [email protected]

Mr Hubert Pawel (nepreverjen)

Ali potrebujete posojilo katerega koli namena ?, Ali želite plačati račune? Ali imate finančne težave, ali potrebujete finančno rešitev? Tu je rešitev za vse vaše finančne težave. dajemo posojila za projektne, poslovne, davke, račune in toliko drugih razlogov, naše posojilo je enostavno, poceni. in piščanec Pišite nam danes za želeno posojilo, lahko vam uredimo katerokoli posojilo, ki ustreza vašemu proračunu, po 3% nizki obrestni meri. Stopite v stik z nami ([email protected]) whatsapp +1 803-371-3267

maria leydi (nepreverjen)

Pozdravljena ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 72 urah.
Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 10.000.000 € s stopnjo 2%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: [email protected]

Ivan Marko (nepreverjen)

Jaz sem investitor.
Pišem, da vas obvestim o ponudbi našega kredita, ki ga moje podjetje ponuja za pomoč posameznikom in organizaciji, vključno z lastnikom malih podjetij. naša ponudba znaša 3% obrestne mere za obdobje od 1 do 10 let. na vaše obresti bodo nemudoma odgovorili naši spletni agenti. odgovorite na naslednje podrobnosti, vse zahteve vam bo predstavil naš spletni agent, ko boste stopili v stik z agentom: [email protected]
WhatsApp Številka: +1(504)603-3666

markmoel (nepreverjen)

Ponujamo zasebna, komercialna in osebna posojila z zelo nizkimi letnimi obrestnimi merami, ki znašajo od 2% v enem letu do 50 let odplačevanja povsod po svetu. Ponujamo posojila od 5000 do 100 milijonov EUR. Naša posojila so dobro zavarovana za največjo varnost je naša prioriteta. Se ponoči izgubljate v spanju in vas skrbi, kako pridobiti zakonitega posojilodajalca? Ali na hitro grizite nohte? Namesto da bi vas prizadeli, se obrnite na Mark Home Posojilo (Posojilne storitve) zdaj, strokovnjake, ki pomagajo ustaviti slaba posojila iz kreditne zgodovine, da bi našli rešitev, da je zmaga naše poslanstvo. E-pošta: [email protected]
Prosilci morajo izpolniti prijavni obrazec po izposoji:
OBRAZEC ZA PRIJAVO POSOJILA
Vaše ime in priimek *
Vaš e-poštni naslov *
Vaša telefonska številka *
Vaš naslov *
Tvoje mesto *
Država / provinca *
država *
Spol *
Datum rojstva *
Imate račun? *
Ste se že prijavili? *
Potreben znesek posojila *
Dolžina posojila *
Namen posojila *
Ali ste se že prej prijavili v kateri koli posojilni družbi *
Pošljite mi skenirano kopijo osebnega dokumenta: *
E-pošta posojilodajalca: [email protected]
S spoštovanjem
G.Mark Moel
[email protected]ail.com

Max A Bent (nepreverjen)

Ali potrebujete nujno posojilo za poravnavo svojih dolgov ali za izboljšanje poslovanja potrebujete posojilo za lastniški kapital? So vas banke in druge finančne agencije zavrnile? Potrebujete konsolidacijo posojila ali hipoteko? Ne iščite več, ker smo tu, da bi vse vaše finančne težave postale preteklost. Pišite nam po e-pošti:

[email protected]
[email protected]

To je hipotekarna družba Ocean Finance. Tistim, ki jih zanima zmerna obrestna mera 2%, ponujamo posojila. Razpon sega od 5.000,00 do največ 100.000.000,00 dolarjev.

MARY THOMAS (nepreverjen)

Lep pozdrav iz podjetja Zelena pašna posojila.

Za uresničitev svojih projektov potrebujete kredit
So vas številne banke zavrnile
Ali potrebujete financiranje za konsolidacijo dolgov?
Ali potrebujete finančna sredstva za pomoč pri poslovanju s podjetjem Vedite, da smo na področju pridobivanja osebnega posojila najboljša rešitev za vas.

Samo pišite nam na: {[email protected]}

Kreditiramo po 3% letni splošni stopnji z
Možnosti. Za več informacij o naših ponudbah za kredit

Pišite nam: [email protected]
[email protected]
Greenpasturelanfirm @ gmail .com

Mr shwn (nepreverjen)

Potrebujete posojilo? Ste poslovni moški / ženska? Ste v kakšni finančni zmešnjavi ali potrebujete sredstva za začetek lastnega posla? ali da plačate račune ali začnete dober posel? če je odgovor da, nas kontaktirajte po e-pošti na: ([email protected])

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.