Pozdravljeni!
Zanima me,katerega izkusenega in cenovno ugodnega odvetnika mi priporocate za locitveni postopek-razvezo zakonske zveze?
 
hvala,karel

Komentarji (40)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
karel99

Pozdravljeni!
Zanima me,katerega izkusenega in cenovno ugodnega odvetnika mi priporocate za locitveni postopek-razvezo zakonske zveze?
 
hvala,karel

Frenk

najfalej boš skouz prišo če si boš z ženo sporazumno vse razdelil. Ker če se boš pravdo te bo na koncu še dražje prišlo. Sporazum lepo na papir napišeš in pri notari overiš pa mir.

Frenk

Če pa nejde si pa ženskoga odvetnika najdi. "psihološki efekt" pri sodnicaj. Moškin je itak vseeno.

karel99

močno dvomim,da bo šlo sporazumno;glede na vse okoliščine bom očitno potreboval odvetnika;kaj predlagate?
kako pa je z vložitvijo zahtevka za ločitev?kje in kako?

piranja

Pa  saj  nmorem  verjet  kaki neumn odgovor ,  k negdo želi da se mu pomaga.
kok ste przadeti v prekmurju,
Me je sram da sm it tga dela slovenije.

Frenk

piranja če to leti na mene si še enkrat počaaaasi preberi kaj sem napisal. In piše se prizadeti. Przadeti ste mogoče vi v Ljubljani.

Diaspora

Piranja, kaj je? Slab dan? Kaj, če bi rajši vsaj poskusil pomagati, ne pa, da se le prepucavaš? Kaj imaš od tega? Drugi itak nič ... 
Vsi odvetniki delajo po istih tarifah, je pa res, da so nekateri bolj človeški in se pogovorijo zastonj, drugi pa za tako imenovane "konference" zahtevajo po več deset evrov za pol ure, seveda je lahko takšnih konferenc več ...
Odvetniki so različni, tudi če bi ti lahko priporočala katerega (nimam izkušenj, le pred leti sem za delovno pravo potrebovala enega), se morda ne bi obnesel, kakor komu kdo ustreza ...
Nekoga bo skasiral več, nekoga manj, odvisno od pravnega posla in tega, koliko je posamična zadeva komplicirana. Če pa jim je zadeva zanimiva, ali če res nimaš denarja, se poskušaj zmeniti za pro bono (torej zastonj), ali pa na sodišču za brezplačno pravno pomoč, če še obstaja.
Dobro je imeti odvetnika od tam, kjer bo postopek, oziroroma kje živiš itd. Že zaradi plačevanja potnih stroškov.
Najceneje bo, če se z ženo poskusita dogovoriti in zadevo rešita pri notarju. Če res ne gre, poskusita z mediacijo na sodišču, tudi to bo ceneje kot ves postopek. Tudi če se ona ne bo obnašala razumno, se vsaj ti obnašaj tako, bo ceneje in boljše za vse.
Upam, da sem vsaj malo pomagala. Drži se, lp!

mickyy

Piranja me zanima ka de s tebe gratalo, kda pridejo gor što si :) hehe...Što de pa te prizadeti???

tzizek

 Zdaj bi že čas bil ka bi to Piranjo odstranili s toga portala pa IP-ban

miic

se strijam z Diasporo. mediacija je verjetno zdaleč najboljši način reševanaj tovstnih zadev - najbolj človeški, razumni, pravičen...itd.
 
piranja za tebe mo pa tak pravo. glede na to kak ti ponižuješ nas prekmurce pa kakše izjave daješ ti obečam, ka če te v roke dobim boš se celi život kesal, da si se sploh prijavo na tej forum!
 
pa ne misli si ka si anonimen ŠLEPERIST PIRANJA ok???
 
tžižek se strijam!

only12345

@piranja... mogoče imaš ti težavo ? pa ka te ti je dejte ? kakši šrauf fali ? namesto ka človeki pomagaš... tu neka blejaš ka sploj neje tema.... če je koga sran te nas domače more biti sran TEBE !
 
lp

Vipko
čevapčič na ražnje

.. gda ženski pejnazge zadišijo, si najebo .. tau je življenjski nasvet, vej te že razmele ..
 
.. pa dobro .. v življenje pač tak prijde, ka moreš začate pejnazge vkraj od sebej davate ali pak ti je vseeno .. saj v grob si jih nemreš neste ..
 
.. šče najbaujkše pa je, ka si brez pejnaz kak je čevapčič in te ti samička tak ali tak kaj nema zejte ..
 
.. šalo na stran .. mediacija je najugodnejša rešitev .. če pa ne gre, pa pač ne gre .. glede odvetnika pa je skoraj vseeno koga maš, saj so dandanes že vsi podobno iznajdljivi, če je treba, eni so samo pač malo bole izpostavljeni in se tak samo zgolj tvorijo psihološki (monkey see monkey do) učinki ..
 

Ajda2

..škoda penez za odvetnika, jih daj v druge namene. Pa ka pri ločitvi trbej koli? Nika ločiš se brez odvetnika. Premoženje raztalaš, pri notari urediš, za deco se dogučiš...pa ja. Na interneti prebrskaj, se najdeš. Malo se znajdi.
Pa dosta sreče v klubu samskih!

miic

pa zakoj vztrajaš na pomurskem portalu med, po tvoje, ''prizadetimi'' prekmurci ???

soboski586

Ka se stejpleš idiot nadujti. Si tij ena piranja ja, fčasi te med piranje ličijmo pa mo te vidle če si piranja. Ne kvakaj več tü pa se ide v žabarijo stejpat.

Sobochanec

@Piranja
Prekrsti se v Jegulja. Tou de ti bole ležalo poulek tvoje sluzaste improvizacijske nature.
Pa, tij reterdirko si sploj nej slovencelj, jebo te kit, tij si navadna seljačina, nerazglejdana, nepismena čefurska pobudaljena anonimna karikatura.
Avtoprevoznik? Nou vej. Ja što njemi je pa šenko prvo pomouč? Dr. Magdič?
 
*Seljačina san mislo kmetavza brez zemle pa z gnojon samo pod lobanjskov ovojnicov. Sory, pravi Kmetje.

tzizek

 Kak keri novi post od piranje prileti me vse srcej zaboli :D pa še zaj ne ven ka moderatorji čakajo... očitno ne zgleda ka bi se san odjavo od foruma... takka de trbelo neka napraviti glede toga...

ena_

Ogromno Prekmurcof je raztepeno po cejlon zemeljskoj obli, pa san še od niti ednoga nej čula tak grdo gučati o Prekmurji, kak gučij piranja. Nevarna riba, tu pa strupeni jezik. Zapomli si, čiglij na repi države, pa na repi državne blagajne, pa v sirotnji, kak tij gučijš - tu radi živemo. Pa radi mamo Prekmurje, pa či si tij piranja rejsan v LJ, fala Bougi ka si tan, bar nan tu zraka ne kvariš. Čiglij dvomim to o LJ, sakši što odijde vo, se rad vrača pa ma svojo rodno zemlo rad. Či nas dol gledaš pa ne spoštuvleš, kak šče te sebe podcenuvleš. Prosin te, pokaži svoje stavke svojin sorodnikon v Prekmurji, vupan ka te naribajo kak medveda pa za vse veke sterajo iz Prekmurja. Pa ne glasi se več, ka itak nikaj čednoga ne povejš. Vupan, ka si me razmo, ka je tvoja žabarščina tak popačena, ka naša prekmurščina nede nikdar tak.
Se oproščan, ka smo odišli s teme, @karel99, jes ti ne ven nasveta dati.

mickyy

tej Piranja je pravi....ja ka pri pm pa delaš v prekmurji če ti vse tak na kurac ide, v bistve ka sploj iščeš na ton forume, če lidij doj sereš z vsakin komentaron? misiln daj
 
GROW UP...če razmiš ka tou pomeni seveda;)

AnaLiza

Obstaja brezplačna pravna pomoč in sicer obstajajo odvetniki, ki se ob določenih urah in dnevih s tem bavijo, ampak do tega si upravičen le, če nisi lastnik nobene nepremičnine, sicer pa ne. Z odvetniki sicer nimam izkušnej, ker mi smo to sporazumno uredili, ampak ziher boš našel enega človeškega, ki te ne bo preveč obral. Probaj pri kakem takem, ki nima preveč polakirane in bleščeče načičkane pisarne, pač pa nekaj normalnega, ker tisti načičkani te bo ziher oskubil do amena.
Sicer pa vem le za odvetnike v MB, drugje pa žal ne.

fransva (nepreverjen)

kje in kdo v mb dela pro bono-sem pred ločitvijo

In reply to by AnaLiza

Aleks

Vidim, da je tema stara, ampak mogoče vseeno komu pride prav. Midva sva se ravnokar ločila, sicer sva bila sporazumna glede tega, ampak pride tožba veliko cenejše, kot postopek pri notarju. Nama jo je sestavila pravnica po ugodni ceni, na sodišču pa tako ali tako ne potrebuješ odvetnika, sploh če gre samo za razvezo ne. Tudi če se partner z ločitvijo ne strinja, ker je sodnica rekla, da je dovolj, da se želi eden ločit in ne rabiš tam nekoga, ki ga boš plačal 500 eur, ker tako ne boš imel nič od tega. Tako da vam svetujem,da daste tožbo sestavit pravniku (ne odvetniku), ker pridete skozi veliko ceneje. Če bo kdo potreboval to pravnico lahko napiše tudi njen mail, če ne bo komentar zato zbrisan: [email protected] Pa srečno vsem.

SVIK

Dober odvetnik je Janez Lovrec iz Ptuja.

Mija38 (nepreverjen)

Igor weindorfer, strokoven, dober, mlad in se lusen

Gost (nepreverjen)

Mija38 je napisala..."Igor weindorfer, strokoven, dober, mlad in se lusen"

in ti koza bi se zaradi njega ločila,ker je mlad in lušen,pa pod palcem ima tud nekaj verjetno že...
eh babe kdo bi jih razumel,najmanj trifrtale jih je keš pičk,ki gledajo samo na materialne koristi...

zoro05

Pozdravljen!

Poskusi brezplačno pravno pomoč, da te malo usmeri na PIP, če si iz občine, katera je pristala, da imajo brezplačno pravno pomoč.

Moja bivša žena je imela odvetnico KORAČIN - Cankarjeva M.S.
Zelo se je zavzela in se naperila proti meni.
Ne daj se.

egon1966

RITUPER DEJAN

zoro05

Pozdravljen!
Če ne gre sporazumo ali mediacija - jaz sem za Koračinovo v MS. Hudičevo se zavzame.

zoro05

Piranja!

Nej te sran.
San Štajerec, pa takšne nebe kak ti. Žalostno od tebe.
Dva dni vmed močvirniki, pa vč ne zna po Prekmursk. Če taki šimfajo Prekmurje, kak neb še oni, s tistga konca. Kva se sploh oglašaš na Sobotainfo?
Komentiraj na Info močvirje, sam po lublansk, upam, da ti neu zmankal lublanskih besed, tko dauš tam sam u lublančn pisu.

Uživej tam pa nas pust tle, če smo zate pač....to, kr mislš,

Ja ti dost vč, ko mi tle.

Pa nč zamerit, pač moj komentar.

zoro05

G. ali ga PIRANJA vč ne razume Prekmurščine, zato odgovarja čst drugo, kot je blo uprašajne.

Gospoud je proso za mnenje glede odvetnika,(KEROGA NAJ ZEME - NAJAME)za določeno stvar, ne pa filozofijo in mlatenje prazne slame, še najbole pa nej z lublane. Če bi mel kaj v gl.. bi pametno svetoval (pa itak najbole pametne v Prestolnece :-), nej pa kozlarije, ka se ti obrne v želoce. Pitanje takšno, odgovor desete, ja .......-( Prestolnica, vidimo, ka se dogaja, in če do pomale vsi, kak tej, že zaj nan bouk pomagaj, ka de še pa slede?

Adam89

Pozdravljeni,
Jaz sem poslovno sodeloval z odvetniško pisarno http://www.odvetnik-krizanec.si/. Upam, da ti bo ta informacija kako pomagala.

fransva (nepreverjen)

na ptujo rabim pro bono pravnico za ločitev

Neli44 (nepreverjen)

Sem najela odvetnico Nina Šibila za mojo ločitev pa delitev premoženja. Dobila sem to kr sem želela. Res se bila prijazna in profesionalna. Pa ni tok draga. Imam njen mobi 031 434 153, če še ma istega pa ne vem.

christian hofman (nepreverjen)

NAJBOLJŠI SAMOSTOJNI LJUBEZNI LIJEV, DA DOBITE SVOJEGA EX LJUBITELJA, HUSBANDA, ŽENSKO, GIRLFRIENDA ali BOYFRIEND NAZAJ. DODAJ NJEGOVO NA KAJNICI: +2349083639501
 -Email- [email protected]
Pozdravljeni! Am, Christian Hofman, sem iz ZDA. Delam za mednarodno Apache Corporations, z Babo Noso sem se srečal na potovanju po Afriki, tam sem šel po pogodbo za pogajanja in izgubil v drugem podjetju, bil sem pustošen in polomljen in pred nekaj meseci sem se pravkar razvezal, moja žena je odšla z otroki in to delo je bila moja pot do dobrega življenja in vrnitve družine. Po mojem posvetovanju z Baba Noso je opravil urok zame in dobil sem pogodbo in nekaj mesecev pozneje sta se moja žena in otroci vrnili k meni in vse sem dolgovala Baba Nosa duhovnemu uroku in pooblastilom. Sem pričevalec babe Nose, duhovni oče mnogih velikih mož. za katero od vaših duhovnih težav in bo rešena. Lahko vas bogati brez krvnih ritualov, vrnite svojega ex_husband, ex_wife, ex _boyfriend ali punco samo, če lahko na +2349083639501 pošljete SMS ali WhatsApp
če imate težave z naslednjim ?;
(1) Če želite nazaj svojega bivšega.
(2) če imate vedno slabe sanje ali imate seks na sanjah.
(3) Radi bi vas napredovali v svoji pisarni.
(4) Če potrebujete pristojnost za zmago v sodni zadevi

Danilo Kolander (nepreverjen)

Pozdravljeni!
Zanima katerega odvetnika priporočate za postopek ločitev... In delitev stanovanja. Lp

Matej ex. (nepreverjen)

Zdravo,
po osebni izkušnji bi ti priporočil odvetnika, Rok Pleterski Puharič. Mene je žena tožila za razvezo, potem še za premoženje. Korekten odvetnik, natančen, normalen. Realno pove možnosti za uspeh, tudi koliko bo stalo ipd. Redno se javlja. Je pa ločitev vedno štala, ampak OK je, če vsaj realno veš, koliko boš moral dat od sebe. Pa fajn je, če maš od ki za vzet. Dobre živce in lp

In reply to by Danilo Kolander (nepreverjen)

Goran_ptuj (nepreverjen)

Odvetnica Nina Šibila je znana za delitve premoženja. Je iz Maribora.

In reply to by Danilo Kolander (nepreverjen)

Darja Pintarič (nepreverjen)

Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov [email protected] voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

xpdtr

I'm lookinf for lawyer too

odvetnik za ločitev (nepreverjen)

Glede na ta zapis te stane ločitev cca 150-1000 EUR, je pa vse precej odvisno od skupnega promoženja, lastništva, otrok, ... Definitivno je bolje če se sporazumno ločita, če že... https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/locitev/locitev-koliko-stane-loci…. Je pa tu notri tudi kar nekaj odgovorov na pogosta vprašanja glede razveze zakonske zveze, priporočam branje!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.