Pozdravljeni, mene pa zanima ali ima kdo kakšne izkušnje z centrom Linea Snella v Murski Soboti??

Komentarji (16)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Anonimnež (nepreverjen)

Pozdravljeni, mene pa zanima ali ima kdo kakšne izkušnje z centrom Linea Snella v Murski Soboti??

DELFIN

kje pa je ta ceneter

elanino

Mene pa zanima če je kdo že hodil na terpije in kakšne so vaše izkušnje?
Je bilo uspešno in vse tako kot obljubljeno? prosim za komentar strank in ne zaposlenih. A bi mi priporočali tretma v tem centru?

Anonimnež (nepreverjen)

Moja prijateljica hodi... In rezultati so več kot odlični... ;)

mirchy

delujeee daaa toda denarnico tudi full prazni :))

_PiKaPoLoNiCa_

Zanimiva tema,predvsem mogoče za nas ženske. :) Koliko tretmajev pa je potrebno obiskati,da so dejansko neki rezultati?Pa cena?

mirchy

pikapolonica -- zakaj samo za zenske saj moski kteri imajo probleme tud lahko hujsajo z lineo ali ???? pc komore so za zenske in moske
v mariboru je bil en obisk okoli 45€ in ce hoces vzet kakih 10kg dol bi rabla nad 10obiskov in seveda se zraven tega aktivnost doma in prehrana kot ti jo napisejo torej ce ti samo hrano spremenis in imas aktivnost verjemi da bos tudi oblikovala telo in ti ostane min 400€

joc69

Vo na luft se gibat, pa na rekreacijo, pa do tudi kile pa špej sčasoma odišli.:)
Nej pa ka bi vsi meli idealne postave, brez ka bi malo mignili...
 

Direktna

Kakša komora pa ne ven kaj, najprle trbej začati normalno jesti (v zmernij količinaj). Jes san še enoga debeloga nej vijdla ka nebi pojo ne ven kak dosta. 
Drüjga stvar pa je telovadba, vačik nede šlo to...
 
Najbokše pa je seveda pazite ka debeli sploj ne grataš. Kak san že enkrat napijsala, ka so deca debeli so v prvi vrsti krijvi starši. 

_PiKaPoLoNiCa_

Mirchy- seveda da lahko hujšajo na ta način,ampak me zanima koliko moških se  pojavi v takih centrih za hujšanje?!Teoretično čisto možno,v praksi bolj slabo.In iz tega razloga sem navedla,da je ta tema mogoče nam ženskam bliže....
 
Drugače pa Direktna se strinjam s tabo.Te varijante so le kratkoročna rešitev.Je potrebno spremeniti prehranjevalne navade in vključiti gibanje,in je uspeh zagotovljen.
Vem,da je ena kolegica s faksa plačala nekaj več kot 2000 eur za te tretmaje .Tako,da kdo ima prepolno denarnico,dobrodošel... :) 

mirchy

 gibanje gibanje in gibanje :))

Polona26

Pozdravljene
Tudi jaz že kar nekaj časa razmišljam o obisku salona, saj moram zgubiti nekaj odvečnih kilogramov, ki so se nabrali z leti.
Torej punce kakšne izkušnje imate z takšnimi oblikami hujšanja? Kako potekajo vadbe v teh salonih? Pribljižno koliko žensk obiskuje salon, je gužva ali si v salonu sam? 

banjane (nepreverjen)

Ta tema je že nekoliko stara, me pa zanima, če slučajno imate kakšne izkušnje z različnimi programi lineasnelle? Na internetu jih je kar nekaj (http://www.lineasnella.si/programi/) ne vem pa, kateri je najboljši. Mi lahko kera pomaga?

Obiskovalka (nepreverjen)

Sama obiskujem center, vadba je individualna, v komori z infrardečimi lučmi, v ležečem položaju, traja pol ure, vaje so vsaki predpisane, zatem pa sledi 15 min počitek v napravi, ki je namenjena za tonus kože. Najbolj pa mi je všeč, da se naredi individualni plan prehranjevanja, tako, da sploh ni težko. Mislila sem, da mi bodo navrgli kakšno dieto in da tega ne bom zmogla. Teče tretji mesec in mi je brez prevelikega napora uspelo izgubiti 10kg. V centru smo, po 2-3 na pol ure. In terapevtke te vodijo skozi vse.

Gape

Moja hodi tudi tja in je tudi zelo zadovoljna, mislim celo, da se ji že malce pozna. Kot pravi, ji je najbolj všeč postopnost, torej ko te terapevtke postopoma vodijo do ciljev.

Linea (nepreverjen)

Jaz sem hodila v MS in shujsala 15kg v 4 mesecih. Meni je bilo super, ker vse skup traja 1 uro je individualno, prehrano ti uredijo in ne z dietami, tega sem se najbolj bala. Pac imas nadzor, pa vadba je meni izredno koristila z infra svetlobo, ker sem imela pred tem grozne bolecine v krizu - hernia. Po fitnesu sem bila na blokadi ... in so mi odsvetovali fitnes pa isto aerobiko. Zato se probala njih.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.