Ke to red kaj se govori o malomarnosti medicinskega osebja trenutno sem v bolnici v sobi so stalno odpirali oknabpo treh dnevih čutim vročino zacel sem kašljti poklical sem med.brata,enega nato drugega nato sestro in to od 12te 21.30 ko je koncno en med.brat prinesl aspirin izmeril povišano temperaturo ter odšel počivat
Drugič si moram vzeti z sabo termometer tablete proti vročini aparat za merjenje saturacije,kaj nam bo pa potem med.osebje?

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Draš (nepreverjen)

No ja, v ta zapis verjamem tako, kot v Sneguljčico.
Aspirin? Nikoli in nikdar.

napreju (nepreverjen)

pa ka zdaj sces? ka ti da sestra sponge bath? ka de ti cujcka mujvala na 5minut? mater eni resno mislite ka ste edini na
sveti pa ka se svet vrti okole vas. ocitno se more svet staviti ka ti cutes ka mas vrocino. ale more medicinski brat sideti poleg pa te drzati za roko? zakoj se lufta se zna, neje skrivnost. pa zakoj se omejuje cas pri nekriticnih pacientaj se tudi zna

TexRex (nepreverjen)

Hamer si drüjgič seof zemi,...

Pitt (nepreverjen)

Ce je taksen medicinski brat kak v verzeji v zavodi, te do vsi umrli.

gostja 426 (nepreverjen)

Ja, tak je, fčasih jin rejsan sfali taktičnosti. Tak je po vsej bolnicaj, mislin, ka je tou stvar šolanja, pa osebne uvidevnosti, kere glij nega dosti, razen pri izjemaj.
Zdaj zračijo kak nouri, ker so skapejrali, ka tou pomaga omejevati covid pa drüge viruse, zatou zdaj nemajo mere pri ton. Sčasoma do se navolili, pa de glij ena zdrava mera gratala. Dodatne cote pa pokrij se, pa bou. Za zdaj se sprijazni, ka jin boš mogo stoukrat kaj povedati, ka sami od sebe nedo pogruntali, ka kaj nücaš, pa covid jih je čista okupejro, tan skačejo kak nouri, drügi betegi pa oddelki pa kak keri ... V drügih bolnicah je isto ali še hüjše, moja sestra bila na UKC, nekaj časa nepokretna, pa je bilou osebje še bole nepozorno.
Povej domačin, naj ti pošlejo paket, ka nücaš, pa bou. Pa gledaj, ka čin prle prideš vö. Ali pa, čiglij si moški, probaj priti na ginekološki oddelek, tan je vse dobro organizejrano, pa osebje fajn, bar bilou je tak. :-)
Znan, ka ti je žmetno v bolnici, zatou te proban bar malo v dobro volou spraviti. Drži se.

srr22 (nepreverjen)

Zakaj ne dovolite komentirati pri socialnem delavcu v SBMS - Mrazlaku?
Skoda je Sonca, da sija na njega. Tako pokvarjenega antisocialnega delavca ni nikjer na svetu.

100-100 (nepreverjen)

Či te kaj moti na Mrzlaki maš možnost , ka se najaviš pri direktori, daš prijavo. Samo nej, ti bi se skrivo za anonimnostjo, grdoga guča. Boj moški pa tou reši na kolturen način.

In reply to by srr22 (nepreverjen)

abcdefghijkl12… (nepreverjen)

si pa mamin cicek, neiznajdljiv. covid gor dol, pacient ima svoje pravice. če ne drugo, bi jim zagorzil s prijavo-direktorju ali zdrav. zbornici ali preko zastopnika pacientovih pravic ipd. če bi imel kaj v buči, bi se še ošdkodninske tožbe domislil. trpi, če si tak idiot, da jih kličeš, in vidiš, da jih ni, da bi pa sam napravil par korakov, bognedaj.