V SOBOTO SE JE ZGODILA TRAGEDIJA.
 
ŠEF DISCOTECE  BLACK IN WHITE  JE NAMESTO PLAČILA  PRETEPEL NASTOPAJOČE : SLOVENIJA  IMA  TALENT.
 
MISLIM KAK GNOJ   JE  TA  ČLOVEK?
 
BOJKOT  TEMU  KAPITALISTU.
 
                      

Komentarji (128)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
piranja

V SOBOTO SE JE ZGODILA TRAGEDIJA.
 
ŠEF DISCOTECE  BLACK IN WHITE  JE NAMESTO PLAČILA  PRETEPEL NASTOPAJOČE : SLOVENIJA  IMA  TALENT.
 
MISLIM KAK GNOJ   JE  TA  ČLOVEK?
 
BOJKOT  TEMU  KAPITALISTU.
 
                      

2304

 hočemo dokaze ali pa spizdi

piranja

Alo ti kmet pozanimaj  se za Niko zorjan  in njenega fanta. In ne bluzi več.
Verjetn si tk en od teh gnojev.
Sram te bilo.

Fingerling

 Nej ka bi zagovarjo kero koli stran, samo tak napslošno... Bole boš populistični post objavo, bole de folk nazaj represivno odreagiro. Napiši fajn kulturno (nej na nivoji dogodka) ka se je zgodilo brez capslocka, pa de več haska.

davidp

fejst žalostno ka se je to zgodilo mladima keriva sta se trgala zato ka de kakšna prireditev v bw uspešna pa ka naredita vsaj nekaj za dogajanje (sploh p.z.) te pa dobita takšo kontro.
 
se je pa vsaj zdaj še enkrat več dokazalo kakši špajz je te b&w.

razorblade`kiss

Res je, da je baje prišlo do nekega vlačenja za majco, še prej do grožnje o objavi na spletu zaradi nekorektnega odnosa(neplačila) vendar pa o nekih BATINAH in groznih PRETEPIH spet ni potrebno govorit.
Še samo enkrat več se je dokazalo, da bolj ko se trudiš biti dober, OK, uspešen in še kaj ti porinejo nož v hrbet.
This is the world that we live in.

razorblade`kiss

saj to san mela v mislih, ja :D

davidp

šta da ti kažem

zvezdica*

lol tragedija?...kakšna tragedija...patetično...pretepel?...saj pa je sam zrim izjavo za zapisnik, ka je nej dobil udarca...neven zakoj ste te nej policiji lagala, že zaj lažete...ajaj...neplačilo?...saj pa je zrim dobil svoj denar, za niko pa itak ni bilo nič zmenjeno, da bi se moralo kaj plačati...saj zakaj pa bi?...a je slučajno kakšna zvezda?...lahko je samo vesela, da je dobila zastonj promocijo...

dbohar

Bole svejti, bole prekleti!!!

intoxicate

piranja,če što bluzi si to tij! bv je tu neka na nete gučate! kakšen lopov pa je od nje fant pa nede nišče pravo!
 

lendavcan

Jaz bom povedal samo tolko: Iz zelo zelo zanesljivih virov sem izvedel da je prišlo samo do odrina, oz. v najboljšem primeru povleka za majico in nič več - nato je mladi gospodič poklical policijo, češ da jih je dobil "za vujo". Vsaka zgodba ima dve plati. No naj ti povem, da je mladi gospodič ki je od njega zahteval denar (dobil je 200€ zaradi organizacije dogodka) šefa zmerjal z prascem in svinjo.
 
Piranja, od kdaj nastopajoče plača šef? Nastopajoče VEDNO plača organizator zabave! Denar dobi v tem primeru od lastnika diskoteke. In vse je odvisno od tega, koliko ga prosi ter stvari dogovora.
 
Ti pa lahko iz prve roke povem, ko je šlo za denarne zadeve, me šef ni nikoli zajebal, niti nič povedal ali se zbunil ko sem mu povedal končno ceno za eno izmed storitev ki sme ga opravil zanj (ni važno katero). Vse je samo stvar dogovora.
 
Sicer so pa nastopajoči šli nastopat tja z dogovorom, da gre to le za samopromocijo. Zakaj potem ni prosila denarja mala langa, pa niti tisti bobnar, ampak le Nika? HALO?!

djkikimc

fora je v ton ka sploi ne vejte ka pisete....primoz zrim je pejnaze ze pred zurko daobo oziroma 100 kart v predprodaje tao je pa...200 evrof....vsi ka ga mate dodanoga na feceboke ste daobele sporocilo ka so karte razprodane taka je pejnaze un meo ze prle kak se je zurka zacala(CE PA NE VRVLETE PA SE POZANIMAJTE PRE PAJDOJE STO JE PRISO PO PEJNAZE)...za niko bobnara pa malo lango je pa nej bilao nika zgucano...ka une so se delale same sebe samo reklamo...NIKA JE SČELA METE ZA 4 pesme 100 evrof?? vid valič pa je za svoj nastop....+ potne stroške proso 300 evrof..pa ma ime nekso...une so pa leko srecne ka se ge reklamo leko delajo...tao je vse plačo sef...taka zai racunajte...primož zrim 200 evrof vid valič 300 dj...redare...kelnare sto vse placo sef nisce nemre povedate ka nej daobo placano....za batine...kakse batine v diskoteke black&white.....obstaja policijsko porocilo ge je primoz sam  izjavo ka ga nisce nej vdaro in de tude objavleno...taka ge ne ven koga scete doj srate ale sto kaj ma z toga...ka je itak bv...ka nisce ne vej za nikoga sto pise...pa nisce nema praote nikome nika...nite praote primoze nej pa nej nika SAKA ČAST NJEME ZA FESTE ka jih je meo(PLAČANO JE DAOBO VSE)...temacke so bile vse njegove vecinoma...ka se pa koncertov tice je pa un samo objavlo nej pa organizator bio...taka bv nekoga doi serete ce sploi ne vejte zakoi se ide..Lp

ete sanXD

ge san cul ka je sef nej scel niki pa mirane placate, pa pravo sef ka sta se prej nej zasluzela tak ka te je blo glede pejnaz itak zgucano pa njjma nej sceu date.
samo glede toga se tdde strinja ce nika scela za 4 pesmi 100 euro..tau se mi zdij prevec .) so bende ka spilajo  cejlo nauc za 200 euro pa tak.mislin ka tau sploj nema veze ka je bole popularna malo zdaj gratala pa tau.ze za reklamo bi mogla biti zadovoljna no nwn ie bi bil ce bi niki  bil .)

cJEgan

Vsaki drugače :) Bil san tan in ja vido san...Malo cukanja ena batina (boks bole slab) + policija to je pa to. Ka de zdaj oziroma što de organizejro partye nvn in me niti ne zanima. BMK ka so meli pač to je njihova stvar.
Sicer pa naj nika&primož povejta kak pa kaj.....
 
Vači je pa bila katastrofa glede obiska :S
@Lendavčan: Ti si nej mel problemov znan pa poleg zrima pa nike ka je tudi nešče drugi mel...Pa nema veze storitev...

neooo

Pozdravljeni, vidim da mešate dosti podatkov skup! 
 
Pa da povem iz prve roke! Ideja in tematika zabave je kot vedno bila moja! 
Vnaprej je bilo zmenjeno da jaz dobim tisti denar iz predprodaje itd... sem ga, sicer ni bilo toliko kakor smo vnaprej zmenjeni ampak ok nima veze! 
Zmenjeno je pa vedno da se prvo napiše ideja, pošlje lastniku da odobri in s tem potrdi da bo plačal vse kar je NJEGOV DJ večkrat potrdil z besedami "ŠEF BO PLAČAL VSE NASTOPAJOČE" okej verjamem :) 
 
Pride dan zabave, Vid valič urejen glede denarja, za lango niti vedel nisem da bodo tam in me to niti ni zanimalo, sem pa prišel se k lastniku  pozanimat za denar za zmenjen drobiž za niko in mirana! Ko me začne čudno gledat kao da o tem nič neve, nakar ugotoviva da očitno je zatajil dj kiki mc! Odidem grem pospravljat stvari da se bom odpravil domov, pridem drugič, takrat je lastnik že spremenil svojo zgodbo da ja za bobnarja ve in bo z njim poračunal ko pride po bobne naslednji dan. Za niko pa kar naenkrat da je le za samopromocijo! Mislim o tem ni bilo govora. Potem še zadnje stvari odnesem v avtomobil, denarja zase sploh oemnjal nisem čeprav tisto v predprodaji ni bilo dovolj za dogovorjeno ampak nima veze. 
 
Se vrnem še zadnjič, lastniku povem da tu več delal ne bom, pozabimo ta denar, ter da je žalosten ta odnos ko se dela francoza meni da nič neve, diskoteko sem mu pa v veliki meri pomagal postavit na noge! Ko to rečem se z mene hinavsko smeji, in v jezi dodam da lahko kaj hitro objavim kak zanemarja nastopajoče z neplačilom če je domenjeno. In se obrnem da bom odšel, nakar POSTANE NASILEN me potegne za majico katero mi strga ko se poskušam odmakniti me potegne močno za lase, jaz se sklonim en čas me tako drži potem začne njegova žena kričati naj me spusti, nakar me še enx udaru v obraz od spodaj navzgor, na srečo sem se nekako zakril da nisem dobil preveč, potem me je porinilstran in se odšel ven ter poklical policijo, katerim sem zgodbo natanko tako opisal kot sedaj tu! 
 
To je vsa resnica! 
In mene nezanima kakšen je lastnik drugače, ne zanima me nič, a vem le da ni pomembno kako močno nasilje je izvajano, pomembno je le da je izvajano! In lastnik je postal nasilen, strgal mi je majico vlekel za lase, udaril sicer bolj malo uspešno a vseeno, to ni odnos in žal mi je človeka ki bo to zagovarjal! 
 
V tej temi več ne mislim odgovarjat, vem da bodo tisti ki so lastnikovo sorodstvo ali kakršnikoli kolegi imeli SVOJO zgodbo čeprav jih ni bilo polek! 
Saj tako je, tisti ki niso bili polek ponavadi največ vedo! A ne pozabimo tisti ki je bil nasilen je bil on ne jaz! In v tej zgodbi denar sploh ni pomemben nihče ga ni izsiljeval, samo nekajkrat sem omenil! 
 
Glede nike za plačilo, na prejšnji zabavi smo se že zmenili za valentinovo vsak od naju 100 pa izvedemo itd..! 
Sedaj ni bilo ravno rečeno koliko se je pa nekje tu pričakovalo, in povdarjam zmenjeno je bilo da bo nek denar saj glede še na posojeno opremo z njene strani, za njen nastop, nastop valiča itd.. Saj v tej diskoteki tako je, da vse moraš sam prinest. 
 
In govorjenje da si gdo določene vstote na zasluži ? Hm.. je prazna slama, vsak ne samo ona tudi bobnar si zasluži nekaj, saj vsak izmed njiju je nekaj tej zabavi prispeval! In vsak ima svojo ceno za katero lahko stoji! 
 
To je to. 
Vem da bo dosti zlobnih jezikov, a vsi dobro vemo to je "Mafija" on ima denar on si lahko privošči blatenje in spreminajje prave zgodbe, a me ne gane, vem da je  od mene imel le korist in najbolj bo ga bolelo da je sedaj nebo. 
In ja vseeno mi je kaj bo gdo rekel, zabave sem delal v sfingsu brez problemov, torej tu sedaj z moje strani niso, bojim se ga ne, in poznam ogromno ljudi ki jih je oškodoval tudi take za po 10 let nazaj! In vse lahko pride na dan! 
Trenutno lahko na mene navržejo marsikaj, enkrat v preteklosti 2 dja nista dobila honorarja in hostesi, zakaj ne? ker je bila ista pesem pri djih, vnaprej zmenjena vsota, mene tam ni bilo, potem pa klici da lastnik rekel da nima pojma o tem! Saj ja kjer ni pogodb je to najlažje! 
Spet drugič, mi naroči naj povabim hostese, pridejo, potem pa da jih ne rabi, koga bodo okrivile ? ja mene. a to se več negrem.
Lep pozdrav.

neooo

 + ta tema je brezzvezna itak bo vsak svoje trobil :) bodo zagovorniki, in nasprotniki v obeh taborih, me pa ne zanima, vem kaj je bilo in to je to! 
Zakaj sem pa vse objavil na fb in spletu ? mogoče napaka, a neželim da to ostane skrito! 
Nasilje je nekaj kar najbolj obtožujem, če pa to naredi lastnik nekega lokala pa tolko slabše, saj bi ravno on moral biti vzor! 
 
Iz diskoteke meče ljudi ki to delajo, saj prav! A sedaj lahko rečejo mu "gospod isti ste" razlika je le da ste na domačem terenu!

dbohar

Sicer si napisal bolj v stilu Cimerotiča, vendar te podpiram!!!To je baraba prve klase!!!

Jan Vlaj

 Ta tema je super za DAVČNO in DELOVNO INŠPEKCIJO:
Vpleteni priznavajo, da so plačani na "roko", kar pomeni - nič napotnic, nič davkov. In očitno je to običajna praksa. Hkrati pa pomeni tudi delo na črno, kar pomeni - nič zavarovanj, nič ocene tveganj itd ... To kar ostali moramo plačevat. 
Je potrebna prijava? Ziher keri od zaposlenih na DURS-u bere forum. 
 
Če bi imel to gostinec vse poštimano, ne bi bil oškodovan nihče, saj za vsako opralvjanje dela mora biti podpisana pogodba o delu ali dvignjena napotnica ... In ne bi bilo cirkusa glede plačil ali neplačil. Nastopajoči ste si sami krivi, da to dopustite. 
 
Inšpekcije pri določenih lokalnih itak popolnoma zatajijo ... čeprav celo Pomurje ve za kaj se gre. Ko se bo zgodila LIPA v Pomurju, pa bodo krivi vsi razen inšpektorjev. 
 
 
 

rakun

po moje si si krif san..........osel ide samo idnouk na led.............zajebo te je ze prle(nemo pravo ka resan,nemo ka nej zato ka neven) pa se itak vrvles cloveke na besedo.........ce ides v spajz nemres notre cakate ka de kavc pa lcd-enouk si biu v spajze,znas ka je spajz,pa znas ka leko cakas tan.....ne zagovarjan nej tebe pa nej njega......

zvezdica*

tu de zdaj neka gučo za 10let nazaj...tij glih znaš, ka si še te nej pošteno živ biu...sicer pa neven ka tij smatraš pod besedo organizator...predvidevan ka po tvoje organizator si neka zmisli, da na facebook pa dosti pejnez pobaše...prijde vedno prekesno na sam dogodek, pa seveda da nega lidij odide, ka on pač nemre delati, če nega lidij...če je dosti lidij, pomeni dosti pejnez, če nega lidij te pa pač naj vse drugi krijejo, mij pa se hitro spakivajmo...svaka ti čast ei...
sicer pa neven zakoj se v 20 letaj nej nišče nikoli pritožuvo glede plačila, pa nej bilo problemov, zaj pa tij prijdeš pa so takoj problemi...naš če resno tak ne bi plačuvo, te zaj po 20 letaj več nišče ne bi ščeu delati tan oz. meti kakšnih poslov tan...tvoj problem je samo, ka si pač ga nej mogo tak obračati, kak si tou delo v fikšincaj pa si seveda nej mogo telko pejnez pospraviti, kak si namejno,...naš če bi bilo tak slabo vodstvo, te tou ne bi 20 let že obstajalo...telko samo

piranja

Tk da še vam enkrat napišm tole  noben  kao  ŠEF  nemore   obračunavat   z  nekom.
Nikakor  pa še  ko  je  treba  nekaj  plačat.  Če ni  mel   folka  nemore  nastopajoče  obsojat.  To je  še  vedno  balkan.
Tko jaz vidm vsak dan v lj  ko se  balkanci  pretepajo.

ete sanXD

neo ti se pravo ka je dj pravo ka de lastnik placal vse nastopajoce? pa to bi se te ti zllastnikon zmejno glede placila nei cudno ka je lastnik nej znal o pejnazi,pa niti njeme nebe trbelo placat ce tak gledamo ce se nejta zmenila.....al se pa bole tak napisal pa san te nej dobro zrazmo .0  
 

piranja

Neoo napisal si resnico. Potrjeno tvoje pisanje. dj kiki ti pa raje  ne piš, ve se kak človek si.  Oba  z tem šefom se odpravta v lj  kamor tudi spadata.

aldin

Zdaj b&w brez primoža je tak nula,keroga gosta zdaj pripelajo ka tak napolnijo diskoteko kak jo je napolno un..

davidp

Sicer si napisal bolj v stilu Cimerotiča, vendar te podpiram!!!To je baraba prve klase!!!
 
ok, to se pa moremo strinjati, ali ajd, bilo je napisano v afekti verjetno :D

5450

Prvi post pa itak zmaga... ZGODILA SE JE TRAGEDIJA, ŠEF JE PRETEPEL NASTOPAJOČE.... :)))) san mislo ka je valiča bujo, te ob drugin san pa mislo ka je valiča zbil... ali za kakšne brezveznosti se vi štukate tu... eh :)

miic

lastniki nočnih lokalov so vedno na udaru - najprej lucu, te faker, zaj pa beltinski! :))
 
ok, saj ne pravin ka tokrat nej opravičeno ampak vseeno... do pa seveda (glede na napisano na forumi) letele tožbe tudi z nasprotne strani - to san prepričani! :D

Rainbow Star

 Piranja, lepo prosim zadrži svoje komentare..no,či poglednemo od začetka..napiso si: ŠEF DISCOTECE  BLACK IN WHITE  JE NAMESTO PLAČILA  PRETEPEL NASTOPAJOČE : SLOVENIJA  IMA  TALENT ..se pravi že tu je vidno dosti napak in se vide ka nemaš pojma o kon se ide..prvo kak prvo nikoga je nej PRETEPEL, drugo kak drugo ti sploj znaš ka gučiš? Prvo gučite ka je zbil organizatorja, zaj pa na enok že vse nastopajoče slovenija ima talent ..či si mogoče opazo je bilo v soboto v black&white PREKMURJE ima talent…pa tudi nite enoga od tej je nej zbil tak ka prosin:) ..
..ovače pa vsi keri vrvlete atraktivni zgodbici Nike in njenega Primoža..ste se mogoče pitali ka je tu rejsan?Mate kakši dokaz, ka leiko trdite to, pa takše grde komentare na račun samoga diskoja pa šefa pišete? Verjetno nej, ka ga nite ne poznate, pa samo slepo vrvlete tomi ka sta njeva sebi v prid napisala..Saj ja što jima pa nebi vrvo, či sta se pa tak baugiva napravla, ka se jima je takša »tragedija« zgodila v tej rosnij lejtaj…sicer pa so itak tiste  keri najbole proti gučijo vsaki vikend v diskoje…tak ka je valda ne tak slabo..ali? ..aja pa še to..glede  Primožovih idej neman nič proti, ka za to ma resno smisel, samo je pa ne resan to, ka bi naj un sakši party organizero..v resnici je bilo tak ka je un organizero (v ton smisle ka je samo idejo dal, pa puno pejnez pobro) party samo 1x na mesec (npr. spomladanski žur, valentinovo, talenti), pri ostalon pa je nej mel un nič polek, či gli se je seveda pod vsaki party podpiso kak organizator..sicer pa brez veze se je tu zaj v nedogled štukati, ka itak sakši vrvle kome šče..samo resnica itak vedno pride na dan..tak ka tudi to de se dokazalo, ka je v resnici bilo..

miic

zvezdica* in Rainbow Star, mejta telko poguma pa se podpišita, ker sam 100% siguren, da se oglašata eniva dva izmed vpletenih. ali obstaja mogoče kak drug razlog, da tako vneto zagovarjata lastnika oz. šefa?  ge sam sicer nimam nič proti njemu - ka se razmimo!! :)
očitno sta imela kar dober razlog, da sta se zaradi tej teme registrerala :D
 

Rainbow Star

 hm zakoi bi se pa te podpišavali či pa se nišče ne?:) ti si se mogoče predstavo? saj pa či vsi lejko izrazijo svoje mnenje, te muvi tudi leiko ali? ...pa mislin ka malo več znave kak ti, pa ostali ka so tu brez veze pisali..zakoi ne bi zagovarjali resnice? je to kakši zločin al ka?:) saj pa zavolo mene či ti vrvleš Primoži al meni, resnica de se zvedla...ovače pa neman slabe vesti ka san to napisala, zato ka znan ka je to resan, zaj pa či ti vrvleš al ne je tvoja stvar..tak da, ne mislin se več s ten ukvarjati, zato ka san napisala svoje in konec..lp

ErikF

 zvezdica in Rainbow Star je ena in ista oseba in sicer mlajša hčerka od šefa BW :)

marko89

hahaha dober pwn :D 

Rainbow Star

 delno maš praf, samo pa san nej ena in ista oseba..ka se ne prijavlan 2x, ka 1x folga:D ..sicer pa ja miic videš ka man telko poguma..

ete sanXD

rainbow star ti se tude .prej sto vrvle atraktivne zgodbice primoza nike. vejpa kak ce sta kaj zlagala?  tij ocitno fejst  zagovarjas toga lastnika.pac lastnik je zajebo.jbg  naj bi placal tiste par eurov ,ka tak ji ma mislin ka prevec.nej pa ka si sramoto dela pa nesce placuvat.

macro

Neo? Blatenje? Kdo koga blati? Če že želiš izraziti svoje mnenje ga izrazi v svojen imeni. Uporabnik Piranja (pridružen pred 7 urami) je bil registiram samo z ten namenon, ka bi objavo te post. Što šče ostati zakriti, komi je mar ka bi to sploj objavo, što je nasploh grozil z objavo? Če koga po kriven obsojan se naj Piranja predstavi. Sicer pa je Nikino poigravanje z besedami v objavi na FB preseglo pomen besede blatenje.
 
Kak origanizator se moreš verjetno o financah dogovarjati direktno z šefon ne pa prek "njegovega" DJ-ja. Zato nemreš zdaj njega kriviti za nesporazum. Vsako plačilo pa se tudi verjetno vnaprej dogovori ne po končanem nastopu. Po ten takšen si te ti z trikratnin poizkuson prepričati lastnika o poravnavi plačila že izsiljeval le tega. Klofuto ali pač ka si dobo pa si si verjetno prislužo po temu še dodani grožnji o objavi na spletu.
 
Hkrati pa bi rad pohvalo Niko, ka ma čudovit glas, samo njeni nastop se mi nej zdel vreden 100€, glede na to, ka bendi keri napravijo redno fešto prosijo 400€ za špil.
 
Kak pa jes pravin: Vsakša zgodba ma 3 strani. Tista 3. more povedati što ma praf :P
 
Nej ka bi koga zagovarjal... pač moje mnenje :)

ete sanXD

moren dati prav macroje.(delno)..  o placili se pa resno nemres z dj mejnet.d  pa ka te dj ma gucat ka do fsi placane.neo neman nika prote tebe samo si tij tude sten malo zajeb0

ErikF

 saj po guči, san se verjetno zmoto ka sta ena pa ista oseba ja.... bi prle pravo ka je tvoja mama to ja...šefica torej ki zagovarja moža :) in hčerka... :)... ovak mi je pa vseeno ka ste mele pa ka mate pa što ste :)

zeiss

San ge tude gučo z varnostnikame kere delajo v KMŠ in za vikend tude v ton špajze... In so mi čisto vsi pravle ka je šef takšno budalo ka čuda... Ka se prej nika neda z njin zmenite itd. Pa tude baje rad briše sporne posnetke z varnostnih kamer...
 

ErikF

 na svejte je vedno krivica bila pa vedno de običen človek najbole najebal.. što pa si lejko privošče pa pač dela ka šče :)

djkikimc

fora je samo v ton ka na sobotainfo se ene iste pisejo..ka nemajo drugoga dela kak tao ka stejo kak sto koga sinfa,,,ale sto kaj naredo...ale ka kole...glavno ka se sinfa pa doi sere...isto kak se je super lie,spartakus,cubo se sinfate..pa itak odete ta...zatao ka inan nemrete ite pa dale de tak..kome de pasalo de odo v beltince kome pac nej te pac nej..pa ce de PRIMOŽ ZRIM TAN ALE NIKA ZORJAN ALE NEJ...!!!
D`KWASCHEN RETASHY CIRA BLUE PLANET MEXICAN NIGHT MINEA KALEMBER ZAKLUCNA ZABAVA MATURANTOV CLUBRAIDERSE SANDI CENOV...itd itd sto van je tao vse zrikto pa organizejro DUSAN ŠKAFAR clovek ka ga tak sinfate nej pa,Zrim pa je vse puno bilao!!!
taka naj sake obdrzi komentar za sebe...ka tao samo takse pisejo ka nemajo nika pokazate pa bv navoscene ka drujge majo une pa nej...tao ka se naredes tao mas..taka...Lp

martinec

Moren napisati par besed na to temo... ker dobivate zelo netočne informacije.
Kelko sem čital poste objavljene od oseb zvezdica in djkikimc - se podpišen pod vse to, zgleda ka znata kak je na stvari.
Neo kak organizator? on neje zrihto nič, nej se je z nikin znau zmeniti glede zadev nič (iz prve roke povedano).
Neven ka se on ma hvaliti z fikšincami? Vse ideje, organiziranje, ter izvedba nemajo nič skupnoga z primožon! Pa musicerror? vejpa vse je vodo kristjan! totalno vse! Primož pa se je samo bahal po šoli kak on tau vse dela.
Te zabave iz b&w? pa tej idejo so vse fkradnjene oz. prenesene ter malce obrnjene iz fikšinec. In v fikšincaj si jih je nej on zmislo :)
In tu v b&w... kda je blo puno, je skako po odri pa se bahal. Kda pa je blo prazno, pa je odišo domov in vse nastopajoče pusto na cedili!! Tudi glede plačila, saj se je on zmeno z nastopajočimi glede plačil.
In moje mnenje o organizatori na pravon pomeni besede... 1x zadeva uspe, 1x pač ne, in organizator je zato ka vseeno vse gor drži, poskrbi za plačila (magari ide v minus). S ten si gradi svojo organizatorsko "kariero" in samo na takšen korekten način lejko uspeš.
Glede primoža je blo samo vprašanje časa kda de se njeme zalomilo.
P.S.: Moj komentar je nej neko bluženje, ampak ima temelje... In nej san na strani primoža niti šefa.
LP

AnaLiza

Jan Vlaj, kateri gostinec pa ima poštimane vse pogodbe in plačila? Pri nas v Sloveniji po moje noben. Žal.

tzizek

ene poste je strašno težko šteti ... resno :)

Sobochanec

Eni pač pijšejo-mo, pa se sprouti trüjdimo, ka naklapkamo kelko telko razumno pa bralno prekmurščino.
Eni pa pijšejo takše poste, ka jih pri ponovnon branji več niti sami nemrejo zarazmiti .
 
@djkikimc
Pa ajde prevedi tvojo tipkarijo v nekšo normalno bralno obliko. Tak si doj zrepo tej fonte, malo male malo velke, okranclo z slengi, pa nameto kak senou v đasli, ka se nikak ne da prešteti pa sočasno zarazmiti. Vejice?!?!
 

black panter

za mene so vsi šefi,lopovi

marko89

zakoj? misleš ka so vsi šefi lopovi? zakoj bi tak mislo, so še lidje ka so fer, redki, samo so.

Pablo

lolol vse san že mislo ka de BATINA v B&W  ok, što je sploj ta Nika?? Opa neo ali ka si, tij si svetovno znani organizator, ali zakoj takšne masne pare že ob tvoji rosni šmrklavosti kasejraš? 

veverca

Direkt se vidi, ka so eni še deca, eni pa lekar majo malo nisko čelo. Normalni poslovni lidge o ton, pa tak, na forumaj ne raspravlajo.
Pa kak je že Vlaj napiso - tüj inšpektori forume štejo, vi jin pa fajn napotnice pijšete...

TanjaZ

100 evrov za glasbeni nastop? Še to je premalo. Stroški opreme/ozvočenja so večji. Tudi komercialni muzičari, gostuvanski ali bend za žure ki nimajo avtorske glasbe kasirajo nad 500 evrov gor. Pa so še manj "znani" od Nike. Promocijski nastop? Mogoče enkrat, potem pa res ne boš več zastonj nastopal. Nika svaka čast za lep glas. Marsikatera znana pevka se lahko skrije pred tvojim vokalom.:)

veteran1

gospodična Zrinski mislen ka prazno slamo mlateš.šmrkla stara 16 ali kelko pač lejt še sploj ne bi smela ponoči okouli odite ,nej pa kasejrate za 4 pesmi 100 eur.Glas kak pač sakše drujge nika ekstra,napumpana z očove strani,kao on je nekši muzičar,takšij glasov čujemo še i još.

piranja

Alo pa kva je vam. Pa kva ste  neumen folk tuki al kva?
Pa noben Šef-no to ame ni šef nmore  obračunavat kar tk.
Pa folk mi prekmurci smo ja kmeti , če se podpira tk človk kot je ta škafar.
Hvala bogu da sem pobegnu  vn od tu.
Najbolš da knebo folka, da pobije mladino...
 
Noro in samo noro.

joc69

Resno fala bougi ka si pobegno...:)
Al telko gledaj ka se ne vrneš,pa nan sen napraviš uslugo.:)
Čudak.

tzizek

 @Sobočanec ... to je bil moj point ja :D
@Piranja get the *žaljiva vsebina je bila odstranjena* out of sobotainfo če si že tak pobegno od tü pa že tak žabarsko mlatiš ... jao ...

gocila

MOREN NEKAJ NAPISATE MOREN DO ZDAJ SAN SE VZDRŽO ZAJ PA VEČ NEMREN...
Evo, ka pa van je, kakše pretep neki malo ravskanja je bilau, nevejte ka je pretep, te da krf špricka,...okole pejnez se pa vedno kaj smetej,...
Zarade enoga dj-ja oziroma nekšega organizatora tej disko nede propadno, saj pride druge še bolše, ka mislen ka ma prekmurje par dj-jov ka se dokaj profesionalno bavijo stem ka van jih par doj skleden ka jih poznan-dj gogi;dj white line; dj berti;dj blue boy,.....pa vsi delajo še bokše nekateri, kak pa tej eden razvajeni pokavec ka zaj misle ka m3 propadne zarade enoga ka se je za 100€ gor raskuro pa eno klofuto daubo,bravo Škafar, še dvej be njeme zakelo....
Pa ka davle tau na nekše forume gor, pa zaj ščej škodovate nekemu lastniku,pa sten je samo sebi drek namejšo nikume drugome što de ščel de šau ta pa če de 100 noeonof tan ali pa nej, pa ta nekša pevka slovenskega slovesa, bauga mala pevka vej pa zaj tej mesec nede mogla v mulera pa dm ite-na kurec me ide vse tau šinfanje, raje naj ide pa se osebno zmeni tan ge je nej kaj vrede, ali pače nema jajc te pa po forume pijše....
 

gocila

Pa še tau NEOOO-bil se fikšincaj-propadlo, bil se v super lije propadlo, JA ZBELTINEC SO TE PA PREJ NAGNALE KAK BE PROPADLO-hehehehehe
Pa ka tak pijšeš od nekših inšpekcij pa neven kaj keš na rokau-pa maš tij fermo kakšo prijavleno ka se na rokau kasejro, pa neka isplačeval saj se te potem takem tij tude vpleten v pranje denarja, ge je ta tvoja ferma ka se tak profesionalno baveš sten, me pokažeš sazas paper plačane-prosim

dbohar

Baogi vi ka podpejrate nasilje nad tejmi mladimi lidmi,tej dj in nika sta stara kak škafarove hčerki in če te mar.. onej pretepa njeva očitno pretepa tude svojo deco!!Nejde se tu za 100 evrov ide se za princip in nasilništvo tega huligana nad deco(če ve se spravo na moškoga svojih lejt bi očitno gor daobo)!!Pred lejtami je tao na tan folklora bila,zbiti se pač,gnes den se je marsikaj spremejnilo,samo očitno tej še vedno žive 100 lejt za liseno žlico!!

gocila

A tak mlade je , ja koje organizator je te on, on be še mogo šenke delate pre tej lejtaj, vej še nema nikšoga cd-ja pa nič nula niko i ništa v svetu glasbe, nite v prekmurje je nej nige dobrodošel,...
Nasilje nad decof 22 let starof decof-prosim vas ka vij mislite ka so tau deca-nej razvajene šmrklaše ka se za nekoj majo pa so niko i ništa.
Pa sigurno njeme je mogo redno živce zdignote, da njeme je pravo ka brez njega toga diskoja nebi bilau -što je te on, što je pejneze dau za renoviranje neooo???
Če be ges bil na škafarovon mesti joooojjjj....

dexter

Mate srečo ka več v ton diskoji nega staroga Nacija.... Duši je picek prouti staromi.... Naci bi toga šmrklaša razčesno, če bi njemi tan s takšimi vö odo.

piranja

Ah pa vi tuki  ste ja totalka bolan folk. Le par je normalnih kateri vedo o čem pišem.Ne more nekdo ker ni folka potem nekoga udart. Gocila  ti in teb podobn ste prfuknjeni do nule.
Pravi psihiči kot ta vaš škafar- goljuf pokvarjen

piškotek

Ka Nace je bil takšen strup?

dexter

Naci je nej jebo pou pijzde na vstopnini.... te sploj redarov nej še bilou v diskoji.... on je vse san zrihto, če je bilou kaj naroube.
 
piranja.... koužica ti je že zrasla med prstami?

Mido1

 me zanima kdo od vas zastojn dela :D pa tudi če bi blo samo 10eur.  (nasplosno sem mislo ne za ta primer)

drejcek

+1 neoo

gocila

Piranja, pa daj tij tau v ljubljane naprave če si upa ta tvoj šminkerček , vej ga pa čafure ali kdo koli drug skup stere ka de banane sral pa krf scal, ka on misle ka ka je car ka se je gor proso stebo vred je en velki niko i ništa....svoje daubo, zaj ga bolij tau ka nema več koma delat ite v prekmurje, tan je bar kaj zaslužo zaj pa nula več nič, trbelo de vzete lopato vrokej pa k zidaran,...tau njega bolij nič drugoga

piranja

Gocila al kva si ti?  Teb še očitn vedno ni jasn  da se   en škafar al nevm kdo ne mor nkakor nekoga ne udart ne povlečt.
A se vi spušate na nivo balkana.
prekmurje je res ful u kurcu kr vidm tud po vašm pisanju.
Tk da se ne čudt da vas slovenija ne jebe. Sm raj su od vas, kr ste res prfuknjen folk, podpirate  enga krtena pohlpenga.

Pablo

piranja, idi samo ti idi...ka sploj delas na sobotainfo? Cvek si f čelo vdari nimak eden, pa idi kvakat v svoj žabnjek. Ful si v kurcu ti, pa tvoja kvazi slovenščina.

tjas7greg

pa tu se ne ve KDO PIJE KDO PLAČA . smešno vse skuper

jolanka1337

Čudno je to vse skup, najbokše pistite pa naj drujge (uradne organe) razčijstejo :)
Pa preveč se nekaj sekejramo lol, što je odo v bw de itak dale odo, što pa neje odo, pa de itak rajše doma ali de pa kama inan šau . . .na tekmo, pijačo ali podobno.

guitarman

 b&w = bw (brezveze) ;) škoda štukanja..

zeiss

gocila, zvezdica*, Rainbow Star se vide ka ste v rodbene z šefon :) Ali je tau ena pa ista oseba? Sicer se pa zdaj nejde tu za teh 100€, nite kakšen je Neoo, nite kakšen glas ma Nika,...  Ide se za neprofesionalnost šefa B&W!!! Če se že ma za nekšoga šefa bi naj tau rejšo razumno, bi se za mizo dol vseu pa pogučo ka je za problema in kak stvar rešite. Nej pa ka ide fizično obračunavat!!! Pa zdaj či ga je samo pošikno, boksno ale cukno za lase, vse tau spada pod fizično nasilje!

piranja

Zeiss si človk za pohvalt. Razumeš o čm se gre. Naj še bo več tkih poštn ljudi.Lp

martinec

dosti vas ne vej o čem se gre.. piranja tudi ti.
Niti 1 je nej bil vrejde, tau mi je jasno, mi je pa tudi jasno ka je krivec in pobudnik vsega toga primož. Tekom sodelovanja je blo več spornih dogajanj z njegove strani... tudi tekom sodelovanja musicerror... če ne vejte, malo pitajte lidi pa dje keri so bli takrat prisotni.
Zakoj je šlo vse v pizdo? hja zatau ka se je sfings zapro, kristjan pa nej meu več vzroka zakoj bi naj vodo musicerror, saj ma čednejše stvari. Primož? Hja mogo je ekipo razpistiti, ker on neje znau napraviti NIČ!!!
Najslabše pa je zaj to ka se dela bogoga po interneti!!! pa lepo te prosim, takšni so nej vredni pičkine kocine!

matt

 Se strinjam s tebo martinec. Kelko san ge čul o ton musicerrori pa vido kak zadeve funkcionirajo leko poven ka je bil bil Zrim kak organizator sramota za to ekipo, kero so sestavljali fejst dobri dj-ji, keri srečuvlen po celi Sloveniji. Mladi gomboc naj bi bil namreč tisti ka je držo to ekipo skuper, zrim pa , kak je očitno tude na ton primeri kda šten tej poste, kvazi velkoga organizatora. Njegovo nadaljno pot več nejsan spremljo, ali žalostno je bilo gledati kak je začel posiljevati in izrabljati ime ekipe t.i. ex-musicerror s kero je v bistvi v preteklosti uspel in kera je nej mela nobene veze z njegovimi nadaljnimi projekti in je bil edini član bivše ekipe ki se je kitil s tem imenom... zdaj ka se je zgodilo v B&W je pitanje... samo kelko se okoli čuje o zrimi leko pol njegovih pričevanj odmislimo in te nikak pridemo do resnice... ampak to ka se tu dela na forumi, se mi bole zdi kak blatenje imena diskoteke kak kakšno zahtevanje pravice.... če bi bilau kaj resnice o  "VELIKON PRETEPI, KJER JE ŠPRICALA KRI " na ton bi se o ton pogučali na sodišče, šef bi dobo kazen pa amen... samo zgleda ka so tu ozadaj nikše druge zamere, za katere se ščej nišče oddolžite z javnim osramovanjem.... žalostno... 

piranja

Čaw vsem vam. Zopet mi ni jasn neki, kva zdaj to pomen, da kr je nekdo slab organizator se ga pol zacne fizičn obdelovat. Sm starejs človk in mi povejte zakva pa je mel tega fanta tam ce je tk zanč.
Če bi bil ta fant  moj sin, bi tega gospoda škafara do plafona stožu.
Nardu bi mu tk slabe reklame da bi lahk zaprl to kva ma tam.
Sm proti vsakmu nasilju ne pa da še nardi to tk ćlovk ki je kao šef.
Nesmlisn je pisat kok ga je napadu ali pretepu. Pokazu je le kak podn od človeka je.
Upam da rzumete kva pišem. Verjetn vas je velik  k ste znjemo ampk  kultura, odnos, poštenost se pa tuki zgubi- je enostavn ni.

bajkec

Pa ka je to za idiota pod imenon piranja? Tu na forum piše o nekšoj klofuti pa iz tega dela nekši halo mislin brezveze teh 5 minut ka tu pišeš na forumi pa dol sereš neka beltinskoga šefa diska ponucaj za kaj pametnejšega raje. Najbole žalostno pa je ka na tvoje brezvezno pisanje nešče reagira vključno z meno. Dol sranje škafara za to se ti gre ne? Spizdi

joc69

Pa te da bi bar piso po žabarsko...al to ka pa ti pišeš stari moj,to pa je...hm...( niti ne ven najti izraza za to )
Pa še neka...če ti misliš ka si kaj več vreden ka si se v lj preselo,te si primitivec ti,nej pa mi. Očitno nemaš v glavej vse razčiščeno,če misliš ka je v toj tvojoj lj tak vse fajn pa ne ven ka vse...pa ka se tan ne dogajajo takšne stvari...
 

gocila

Piranja-pa ka boš tij doj zapravela disko v beltincaj, pa slabo reklamo pa neven kaj, vej se pa mij vsi požvižgamo na tebej, sama neka forseraš, ali sam neven nite što pa ka se .Škafar ma že tan dosta čes 20 let disko pa so nam nekaterim te njegove nedelje negdaj bile glaven vir zabave, in mislen ka ga dokaj dobro poznamo pa je bil vedno vrede dečko, pa mo ga zagovarjale že zarade spoštovanja, ka nam je omogočal dobre zabave ob nedeljah.Svaka mu čast, ka ga je kresno,ges osebno be ga tak ka be njeme jasno bilau, te pa frajer še policijo zval-vaj kak je močen.
Piranja-spizde doj s sobotainfo-se strinjam stem-bajkec

piranja

Gocila ti si tpičen kmet z prekmurja.Pejt se ozdravt mal nekam, Pol se pa vpraš zakva je prekmurje tk v kurcu. Poglej se kok si debiln prfuknjenc. Ti bluziš o nekih veliko letih poslovanja. Saj pol je jasn da je ta prevarant Škafar vsa ta leta napizdoval ta mlade.
Ti al si celo on al edn od njih. V glavnem si zaostal človk v nulo.Glede zabav pa mi ne piš ker vem da je prazn ze dalj časa, kr so ga ta mladi prečital. Pa ti si ta zadnj psihoman kter bo men govoru kam naj spizdm. Priporočm ti res dobro terapijo. Si totaln bolan človk.

piranja

Gocila pa ne grozt po privt sms. Saj se te pa nben nebo bal.Si zadnji odpadk iz prekmrja.
Bolan si full. Pa še zaostl kt večina tki. Gospod joc al kva si, zte mislm da si pa tko iz juga.
Tvoj nstop je pa balkanski- primitvn

meteora

admin, mislin ka je čas, ka se nekoga tu vtiša, ker je že šou malo prek roba.
piranja, tij se pa malo vmeri. če si odrasel človik, si idi tvoje poste za nazaj prešti, pa ugotovi, što je tu "bolan".

piranja

Meteora ker si ti tko naročla bom takoj tk nardil. HAHAHAHAHAAHA

Xellos

Piranja kaj bi ljubljana brez kmetov? Jedli bi beton a?  Pa nauči se pisat, ker pišeš kot kura. Piranja če se delaš tak pametnega in močnega pol nevem zakaj si še na tej temi in vedno odgovarjaš? Idi rajš dalje kvakat.

sobocanec

piranja...pa koje se tij k*rac...mrš z prekmurja...k***a p******a....boj v toj jebenoj lublane s*inja ena...PREKMURJE REPUBLIKA....ma jeb*n ge tej bedne talente ka eno pesem zna spopevate...mrš...

martinec

Pa ta piranja je nej nišče druge kak primož al pa nika :)
In ka se to nebi v lj zgodilo? No pa pošlimo primoža organizejrat neka kakšen Top, Bachus... S takšnin načinon, vejpa raztrgajo ga tam, pa okaule prnesejo kak zavca. Razlika tam pa je ka se nede meu komi jaukati, kak se tu jauče!
Tak ka je lejko srečen, ka njimi je škafar omogočo tau vse... Ka se je pod vsako zabavo podpiso primož, čeprav je škafar vse zrihto :)

gocila

PIRANJA-primož 100°%, ker sem te preštijmo po eni izmed tvojih besed, ki si jo večkrat izgovarjal,....
Rad bi bil kot je bila hijena-super li, stem da razliko od nje tebe poznamo nje pa še vedno ne...
Pa pošilaj tij tistoga ka ga zjutraj na školke potisnešp ven z svoje rite k psihiatru nej mene, pa se malo kontroliraj tak prek forumuf gledej prekmurcof, neven ka tej modelatore pa tau dovolijo ka se šinfa prekmurje pa sobota, doj ga skinte ali ka van je, ka tu ščej neka na pamet dosegnote pa ga nišče ne podprej neven ka vij modelatore spijte ali ne štete tej grdobij ka šinfa pa doj sere vse povprek, ..

Ajda2

...kakorkoli že, konflikti se z nasiljom ne rešavajo in je tou skrajno neprofesionalno. Za temi nickami se skrivajo ljudje, za katere si najmanj mislite da so. Pa žal so. Hijena se je preobrazila...Mene pa gocila ti spominjaš na hijeno.
Sicer pa žalite se, da do vašo deco napadali ozir. te sami napadeni, ali fizično ali psihično.
Šef je skrajno nesposoben, če je takšoga slaboga organizatorja ali ka je že, mel tak dugo. Sicer pa, praksa je, ka so takši ponavadi te najslabši.
Dečko de se pa že znajšo, škoda ka se na takši način ločijo, ka se takše stvari ne rešijo na 4 oči. Vsi v postopki bi bili na bokšem... Dečkoji, pa ne bi trbelo iti v medije...sicer pa vsak ma svoj prav, pa naj bo tak, kot je.
 
 
 

piranja

Res še ena potrditev da ste tuki sami kreteni, pa to res full,Ne vem o ktermu sploh pišete.
Vem pa  da sm ful srečen da sem že zdavnaj spizdu  od vas. En par vas je kteri razumete o čm se gre. Večina se pa hnavci in pokvarjneni tuki. Gocila ti si lahk bosanc ali kvakol  pa si zame se vedn totaln prfukjenc in to boš ostal nzalost. Gospa Ajda vam pa čestitke ker ste razumna punca ali gospa. Gospod Gocila ti pa cmprej na ozdravitev. Imaš velike prbleme sam sabo. Kva se pa teh Škafarov tika, pa vem iz mladosti kako so pokvarjen ljudje.
 
                                     PIRANJA

čriček

 Na konci koncov ,ja s toga pretepa gratala vojna,pa ka sploj lazite k tomi neprofesionalnomi oštarjaši ,o šterom se že lepi čas guči ,ka rajši penaze vidi v svojem žepi ,kak pa pri drugom.S tem pisanjom mu delate samo še večjo reklamo ,štero itak krvavo nuca,puste ga k vragi .

piranja

Gocila sam tebe bi mderator moral skenslat.  Ti si tu edin moteč člen kater na verigi vedn popusti saj si prerjavel že zdavni. Si tkorekoć odpadek.

dexter

Plavalna kožica?

gocila

In sem malo premišljeval kdo pa zakaj je z prekmurja spizdo.....
SUPER LI -GOSPOD fucker, edini on je spizdo zn prekmurja, ker mu ni ratalo ker ga narod tukaj nemara, se zaj prek foruma znaša na nas prekmurce...zapustil pa en kup dolgov-druge razlage ni....
In njegov sodelavec primož, upan da je šel z njim kvakat....

piranja

Pa človk ti si res bolan. O čm pa pišeš ti?  Saj pa jst ne živm že 20 let v lendavi.
Slučajn grem tu pa tm na ta portal. A si ti sm sabo skregan? Kot sem si svetval ozdravi se.
Full si bolan. Lahk prideš v kranj pa se vidva pa d vidm kok te je v hlačah. Po mojm sti moška pičkca. Napiš še kva pa dj kaj pamentga če boš zmogu.

ErikF

 piranja... če je što tu debil si to ti. Sploj te je nišče nej pital či ti kaj paše v prekmurji pa ka nej pa kakše mnenje maš tij. Zgleda pa ka smo ti fejst zanimivi narod ka se tak fejst zanimleš za nas. Sakši se naj za sebe briga... Odišel si... vrede je, zdaj pa daj mer.

BB

Edina dva jezika na sobotainfo bi naj bila seveda prekmurščina ter slovenščina. Trenutno je kar veliko povpraševanje po podnapisih....

miic

eh pa nej je tej klošar z kranja oz. ljubljane. stavim život!  je eden izmed vpletenih in ma velki interes ljudi naperiti proti šefu (glede na pisanje).
piranja, še malo pa ugotovimo kdo si... ;)
 
aja, če si že resno iz kranja.... daj povej mi kak v piz*i je prišla ta informacija do tebe??  nadalje me zanima zakoj maš takši interes očrniti ime lastnika B&W, glede na to da kao nisi iz prekmurja??? kak sploj poznaš tega, kak si v prvem poste napiso, kapitalista?
ne razmin kak se leko nešče v kranji sekera ka je eden v prekmurji dobo počko...
menej te je nej uspelo prelisičite in dobro znan što sti... pazi ka pišeš! ;)
 
aja pa iskreno vupan ka de te šef tožo, zaradi blatenja imena itd...

gocila

Gospod fucker je zaj šau v kranj ka de odpiro tam neki lokal, bolij ga to ka je on tu propadel, pa v odrancaj,pa vsepovsod kam pride.....
Ništerne pa še majo diskoje pa živejo znjih tau ga najbole  bolij, pa kak vijden po obnašanje je tau definitivno on, ka ma on takše način prekletstva in groženj,...smo ga že navajene, ....samo malo se nas je preveč privoščo na račun prekmurcof, pa mo odile še mij tude kajpo kranje,....

piranja

Kok mi je ful všeč da si tk prfukjen. Res me je sram da sem prekmurc. Pa ti kr nekaj pišeš tuki da sploh ne venm o čm pišeš. Tu kr vsi počez nekaj bluzte. Zato sem pa srečn  da živm raj tu. Ljudje govorijo da so tu ljudje škrti, ma nit ne.Jast sm srečn, mam dobro službo ne kt če bi doma živu pa klošaro kt večina vas krtenčki. Ponosn sem da nsem že dolg del vas kr ste en totalni kmeti zaostali. V nedelj pridm k babici v lendavo pa me spoznajte če me želite.
Pišm vam sam zato,kr se ful sramujem da sm po rodu prekmurc.
V lj in okolci imajo vs za najvećje luzerje nerazvite.
V nedeljo me lahk vidte. bom v termah.
        piranja

lethal lexi

ja glihj fuccker se obremenjuje z bw in gocila kak tij znaš ka je v odrancaj propadno????? a si bil tan ali ka???? mislin ej ste eni čudne

miic

piranaj, na niti eno vprašanje si mi nej odgovoro... ka zdaj to?? prisim za odgovore...
no te pa daj tvoje podatke, ka se srečamo malo kda prijdeš na obisk :)
 
pa ne prepričavli me ka ne živiš tu v prekmurji, ker če bi res živel na drugi strani slovenije se ne bi obremenjeval s takimi banalnimi stvarmi!

gocila

Ja daj podtke no ka te idemo vsi ktvoji babice...ka misleš fucker ka san ges prismojene, vej se me pa v sporočilo napijso tau ka san te spozno,...

lethal lexi

budale svetske   dejstvo je ka je neo budalo ampak duško kaj dosta ne zaostaja kvečjemu vode taka trbej batine za oba

čriček

[email protected] ti tak en lepi nasvet ,na meči vseh prekmurcev v en koš ,pa ne dovoli si več zapisati niti eno reč ,s čimer bi nas žalo ,kere boš mogoče gda žalival srečanje z pravim prekmurcem ,Pa še nekaj ,tvoje podatke sem že izsledil ,pa če te nede sram ,do kmali ,javno dostopni ,pa naj me moderatori včasi izbrišejo ,samo tudi sam se kot prekmurec identificiram z sorodnimi dušami ,in se čutim ob tvojem zmerjanji prekmurcev ,ponižani ,Odloči se ka ti je interes ,pa dobro premisli ka pišeš.

gocila

ćrićek-edino praf se strinjam stebof,...

countdown

Rejsan je v pomurje fejst dosta prizadetej. Tou  je tude logično, vse je povezano z socialnen stanjon.  Recimo či je  v nekšon povprečje  20 prizadetej na 100 lidi, te je v pomurje  še 20 kcoj. Samo se malo zapelajte proute lendave eli pa v prlekijo na  kmetije. jezus kristus, da se s takšimi srečavleš na javnij krajaj(to bi trbelo vse po selekciji preobračate v kakšej zavodaj, pa krepko poostrite nadzor s početvorjenjon socialnej slujžb pa kriterijof le teh. Pa bi se v 200 lejtaj  redno popravilo. Samo s ten bi  prišlo do razvoja, mentalnoga spreobrnjenja.
Ker logično vse ide z roda v rod. In če nega zunanjij ukrepov, spremembe trajajo 500 lejt
 

dbohar

tebej be lekar trbelo spreobrnote kakše pišeš,ka si hitler ali ka??

čriček

Pozna što kakšnoga šleperista-piranjo-tak ga zovejo?

matt

Kot zgleda je ta forum lep dokaz, da anonimnost  v nekaterih ljudeh sproži  nekaj arhaičnega, barbarskega in jih pahne nekaj stopenj po lestvici inteligenčnega razvoja navzdol... Čeprav večina udeležencev te debate  že tako ali tako  ni visoko ....  ;)  privede do zmanjšanja odgovornosti v vedenju, do odprave moralnih norm.
Vse to dokazujejo posamezniki, ki se skrivanjo za anonimnostjo na tem forumu, kometirajo v afektih brez razuma in v težnji k nasilju.... žal pa moderatorji ne vejo ka je njihova naloga, žolostno , žolostno ....

Sobochanec

Piranja: "Kok mi je ful všeč da si tk prfukjen. Res me je sram da sem prekmurc."
 
 
Ta je pa bejsna. Prekmurec kvaka kak pokvarđena laboška na füjčkanje. Nemre tej prototip biti prekmurec, ali je pa full retard.

lethal lexi

đižus ge si pa tij  najšo  pokvarđeno laboško na füjčkanje???
 
a je to slučajno ekonom lonec tej baje tude fučka ali
jebo kvakare žabare pa srake ka se trgate z Bw super lijon odrancame pa še pune pičke materne što je odo v bw de dale odo oziroma vsake ide koma se njeme zdigne gnes v beltince vutro v odrance pojutri pa v kranj piranjo vrit brsnet

Cia*

Se mi zdi, ka je ta tema odišla že konretno dol iz prave poti.
Drugače pa, mislim, ka celotno dogajanje neje za na forum. Nekdo, keri se gre organizatora - torej, če misli ka je zreli, ka lejko nekaj organizera bi naj bil tude telko zreli, ka ve, ka se umazanoga perila ne pere v javnosti.
Takše stvari se pač moreš pomeniti na 4 oči, če je vključeno nasilje pa se pač zadeva preda naprej.
Zelo nezrelo to objavljanje na FB, forume, itd.
Kakršno kole mnenje je pa isto odveč, konec koncov smo(ste) mi(vi) tisti, keri ste bili ena ali druga oseba vpletena v to. :)

tasika

nemren mimo toga ka tude ges nedan svojoga mnenja. ka je bilo nemo komenterala ker neven zakoj se ide. edino zmotila me je oseba pod nikon @ piranja. leko ti 100 let živiš v lj PREKMURSKA KRV DE SE VEDNO V TEBE PRETAKALA!!!! man ges tude strica ka že dugo živi v lj pa še zdaj zna prekmursko, ti se pa maš za neka več pa tu kvakaš. tau je moje mnenje

zzen

Ka pa če je to zanalašč napihnjeno z obeh strani in je to nadaljevanje "party-a" POMURJE IMA TALENT? :DDDD
 
no ok, kar se tiče toga mi je rejsan smešno kda šten vse komentare, ter mnenja, saj vsak ma svoje mnenje, ampak "resnica" za obe strani nede nikoli ista. Brez veze se je neka pametnoga delati pa nekoga dol srati itd.. Probleme "rešavati" prek spleta? buahahaha.. ok nemo več bluzo, ka san sam sebi že smešen ka san sploj piso v to temo. :)

srbija
Sobochanec

 
Britni Spirs: "Nikoli si nisem želela iti na Japonsko. Preprosto zato, ker ne maram rib in vem, da so te zelo priljubljene v Afriki."
 
Srbija: "R."

srbija

Nenren ka ne dam commenta,rejsan apsurd ka delajo ti fakerji,Škafari, Lucoti,Aleksiči....Lejko uživajo na naših evrih ,nemrejo pa poštimat ka kelneri ne bi kradnuli,ka bi lokale porihtali,da redari ne kasirajo v svoj žep in mlatijo gostov....leta 2010 Škafar mlati nastopajoče ,Luco grozi,faker pa je itak nejzrelo dete,kelneri dale kradnejo ,redari pač zaj kasirajo dvojno vstopnino  v KMŠ-u,in to glej... samo prekmurci prekmurcem.Biti prekmurc je ko bit srbin .......svugde te jebu

Pablo
bomose

 SRBIJA OZIROMA JANČAR,,  NE OMIŠLJAJ SI, DA SE JE NA TEBE POZABILO, ker se ni!
Bodi pozdravljen pa malo manj lajaj, ker je sezona lova še vedno odprta!!
 

mnogonas

 Evo eno insajdersko.
Driska od neooo-ta je kot bi se temu reklo po domače ena elementarna driska. Kolikor je meni znano in verjemite da mi je zelo znano ima driska takšen stil:
Pride v lokal in ponuja svoje "storitve". Dal sem jih v narekovaj, ker je to kar ponuja smešno. Ko ga zavrneš ker so ga nekateri butla pač prebrali preden jim je zakuhal sranje (tu je gospod škafar naredil EDINO napako) ne mine 2 tedna ko se na forumu pojavi kritika na lokal, kako se z tem lokalom nič ne dela in je vse skupaj ena patetika (povzemam idejo njegovega blatenja).
Jasno mora biti vsakemu da tak mladič ne more imeti vseh papirjev v glavi, kar je zdaj definitivno dokazal. Bil je mimogrede že v vseh lokalih z isto idejo, istim blatenjem in istim sranjem edino g. Škafar je zajebal da ga je pustil k sebi čeprav je bil razplet za pričakovat.
Mimogrede poznavalci SAMOIMENOVANEGA DJ-ja kličejo tudi stečajni, kar pomeni da pride in zapre vrata kluba in diskoteke, pa ne zato da bi hotel ampak zato, ker mu ni najbolj jasno kaj dela in je to pač logična posledica njegovih tako imenovanih EVENTOV.
 
Super si si naredil renome g. NEOOOOO!  
Zapomni si, da vsako blatenje in hinavščina prej ali slej pride do kraja in tvoj kraj se je zgodil preden si sploh začel.

srbija

pa ge ste lovci.....ka so vam se nosi zaštofali slaba roba kaj ???????????

bajkec

Meni se tudi čedalje bolj zdi ka je neoo samozvani dj ain piranja ena in ista oseba ali pa vsaj delata skupaj načrtno. Idiota

šarmantko

Meni se pa zdi ka eni nemate dela, pa bedarije pišete, kak se sploj lejko nešče ka ide blujzi 30 tin ukvarja z diskojon?

Ajda2

@šarmantko, včasih smo mislili ka so tej ka so 30 let stari za odstrel. (češ ka so staaari!!!) Gnes den pa je težko tou povedati, glede na stil življenja. Žal mi je če moreš pri skoraj 30 deco paziti. Razmin te, ka bi rajši fraj bil. Te bi mogo meti deco pri 20, pa bi te zdaj uni pazili. Ali pa tan pred penzijo, ka bi si sam pazo. Glede na tvoje komenteranje od prlej, pa vidin, ka vseeno spremljaš ka se dogaja, če glij, se delaš ka nej. Daj, što pa rad ne žurera?
Ja, eni rejsan gluposti pišejo, pa tema je že več nej zanimiva. Še malo pa de kakši drugi izgred..."kruha, vina in igre nam dajte!!!"

bajkec

mamo delo mamo ga še preveč ali vseeno nemremo takšo blatenje gledati pa prenašati....

bomose

 Da, zapornik Jančar to kar jim prodajaš, to imajo za nos in od tega so tudi kakšni so. Zdaj bi po svoji bogati zaporniški in preprodajalski karieri že lahko kaj pametnega prodal.

Male debelee (nepreverjen)

Primoz Zrim (Neo) GNOJ

sukicm36501 (nepreverjen)

Naložbe in financiranje

Pozdravljeni, iščemo poslovni predlog z upraviteljem sklada, ker imamo investitorja, ki je pripravljen obravnavati dober poslovni načrt po temeljiti študiji povzetka podjetja. Prosimo, pošljite svoj poslovni načrt danes. E-naslov: [email protected]
Whatsapp: +32 460 21 63 83
Viber: +32 460 21 63 83
G.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.