Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
sesam (nepreverjen)

nekoč gradbinec Weindorfer, danes tile štajerci. "Princip je isti, sve su ostalo nijanse" :-)

Hmmmmmm (nepreverjen)

Hahaha, saj nej, ka bi kogakoli brano, ampak ka se takšen članek dejansko štej, je fejst žalostno. Namen toga članka je jasen: brez kakršnekoli osnove, brez kakršnihkoli razlag, brez kakršnihkoli virov blatiti nekoga. Torej "novinarstvo" daleč od nevtralnoga in daleč od dobroga. Takšen novinar san še ges lejko. Sicer pa san zaj vido novinara: politično seveda čistak nevtralnoga Bojana Petrijana, hahaha

"Zakaj Občina Murska Sobota redno, zdaj že mesečno nakazuje denar podjetju Zgodba d.o.o.? Za kakšne poslovne ali podjetniške storitve gre, ki jih vseh, sedaj že 54 zaposlenih v občinski upravi z vsemi strokovnimi kompetencami ne premore?"
Če že ekskluzivno znaš vse točne vrednosti glede nakazila, lejko ekskulzivno tudi povejš, zakoj misliš, ka jin nakazuvlejo. Ali pa vsaj povejš, ka tou podjetje dela.

"Očitno, da župan Jevšk in direktor Ðurov menita, da občani Občine Murska Sobota potrebujejo obveščanje na višjem, bolj “začinjenem”, prepričljivejšem nivoju, morda takšnem, ki bo še bolj zmanipuliralo potencialnega bralca?" Aja, in na koj letij tej odstavek? Enostavno novinarovo mnenje o Jevški ali o ton, zakoj se boji, ka njegovi nedo zmagali na volitvah? Ali pa zna, ka tou podjetje dela, ampak ne povej? Kakorkoli, odstavek brez vsakeršne koli povezave z vsebino...

"Sicer pa ima podjetje 2 zaposlena, ustanovljeno je bilo v juniju leta 2015 in je na svoj TRR do vključno 31.12.2017 (samo iz naslova virov, ki so zavezane svoje transakcije prijaviti v aplikacijo Erar) prejelo 106.956,40 EUR. Od Ministrstva za okolje in prostor 41.132,00 EUR, od Občine Murska Sobota 38.758,00 EUR, od Občine Ptuj 15.127 EUR ter od Javnega podjetja Nigrad d.d. slabih 12.000 EUR. Naključja?"
Neven, mogoče. Mogouče nej. Za mene, šteri ne ven nika o ton podjetji (razen toga, ka so lastniki SDjovci, kar je v seveda nevtralnon članki omenjeno 5-krat), je tou lejko naključje, lejko je nej. Ka pa ges znan. Pa zakoj bi naj bilo naključje ali nej?

Skratka, brez repa pa glave, brez virov. Brez vsega.

Oj-oj (nepreverjen)