Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
BB

Saj ste pa podpisala kakšo pogodbo o najemu vozila. Tam so takši primeri opisani kdo, kaj, kak..

Ge san za BMW-ja bio seznanjen o 1% samoudeležbi pri kaski...

Popppp (nepreverjen)

Ka si pa cakala od njih? Zato pa so tan ge so z to njihovo aroganco in preseravanjem! Idi do odvetnika z pogodbo pa do ti lepo vrnoli denar zakoj bi njin senkala 81€ ???

JURE JURJOVIČ (nepreverjen)

Pozdravljena nezadovoljna stranka.

Vaše nezadovoljstvo nas je globoko prizadelo. Vozilo smo vam odstopili v želji, da bi bili zadovoljni nismo pa računali na to da vam bo Fiat 500 pobegnil iz rok, da boste presekali gumo, zvili prag vozila, vilico, ter poškodovali lito platišče.Plačali ste zgolj pnevmatiko po nabavni ceni.Žal nam je če se čutite prizadeto in upam,da ko boste celotno zadevo malo bolj premislili boste ugotovili da je vzrok za poškodovano vozilo zgolj na vaši strani.Naj vam samo povemo, da je škoda ki ste jo povzročili 10 krat večja od zneska ki ste ga plačali.
Opravičujemo se vam za nevšečnosti in vas lepo pozdravljemo.

Ahj Avtocenter d.o.o, zastopnik za Fiata in ne za Butkaše

LP. Jure Jurjovič

kasko (nepreverjen)

Vam bo itak krila zavarovalnica. Zakaj ste potem stanko še pokasirali?

kasko (nepreverjen)

Aja, nesreča pa se lahko zgodi vsakomur in tukaj se res vidi vaš odnos do stranke, ki jo v tem komentarju celo žalite.
Mejte tej Fiate.....

Svasta123456787 (nepreverjen)

Jaz vec ne vem kam ide ta svet. Ce odpres normalno temo na forumu, ti vsi pisejo bedarije. Javne osebnosti so pac napadene javno. Ampak javno v detaljih opisat tak dogodek, se kje se je zgodilo pa ni glih fajn. Prav tako ne, tema o zavodu za zaposlovanje, pa o doktorjih.... Saj pa na forumih ne mores dobiti realne slike o nekom ali o neki firmi, ker itak je vec kot pol komentarjev nespametno napisanih.

hehe picika (nepreverjen)

Za babo so otroški vozički na štiri kolesa, ne na tri, ker jih itak ne znajo voziti ali pa prazne telige, nej pa avto, pa pri teligaj treba biti tudi trezen, če jih ne obvladaš tudi poškodiješ gumi potač. telko toj frajli, ka jo itak poznan.

Škrtlavi (nepreverjen)

G.Jure,imate dokaze,da jim je vozilo pobegnilo iz rok?
Zakaj ste skasirali gumo,če pa imate še več druge škode in bi tudi gumo lahko uveljavljeli preko kaska.

bingo

Guma po nabavni ceni za fičeka 81 eur....

hehe picika (nepreverjen)

Bingo ti si eno velko tele, sploj znaš kakše dimenzije gum ma te avto. Neveš teliček.

dupont

81 EUR za eno gumo je nej nika, gnesden, kda ma saki avto tak velke bremze kak šleperi pa minimalno 16'' potače.

čuli smo obej plati. zaenkrat bi vrvo avtohiši, kera je specifično napisala, ka vse je bilo poškodovano na avtoji. tej podrobnosti je avtorica nej znala opisati, samo navrgla pa je, ka se razmi v zavarovalniške posle. vupan ka je glede na okoliščine bil lastnik avtoja telko zbrani, ka je uspel slikati škodo.

najbrž sta mela šanso avto tudi viditi na dvigali. če bi se to meni zgodilo, prvo kak prvo ne bi niti zlago, ka se je zgodilo. sploj pa po takšon razpleti, kak sta ga vuva mela, bi ges šou nasmejani iz tistoga avtosalona. napravili so vama uslugo pa niti v javnost so toga nej davali.